Ubytování
Telefon: 601 105 655, 601 105 655







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Hájovna Kdyně - Hodnocení

Autokemp Hájovna Kdyně
10.0 / 10 Úžasné
podle 1 recenzí (celkem 66)

Na Hájovně 234,
KDYNĚ 345 06 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
100% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 66
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Hájovna Kdyně


Hodnocení návštěvníků

Zdeněk

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý klidný kemp nedaleko koupaliště. Výborná obsluha v kiosku. Děvčata na recepci super. Rád se sem vrátím. Zdraví kluk s fichtlem

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
M. K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný klidný kemp, kousek od koupaliště.

Lucie B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 28.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělí personál,parádní kemp❤️

Eva

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

MOC SE NÁM TAM LÍBILO ,PŘÁTELSKÁ ATMOSFERA ,POHODA A KLID .ZA ROK SE DOUFÁM VRÁTÍME. MOC DĚKUJEME.

Jiří S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost s Chatkou i cenou včetně kuchyňky

já

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 16.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Absolutní spokojenost. Na recepci milí a příjemní lidé, v kiosku pán s úsměvem na tváři a večer pár skvělých muzikantů s kytarami, ke kterým jsme si přisedli a společně popěli nemálo písní, ostatně jako celé osazenstvo kiosku... :-) Chaty starší, ale velmi pohodlné a dostačující. Vždyť jsme v přírodě. Sociální zařízení jsme měli v chatě své, takže ty veřejné nehodnotím. Ale prohlédli jsme je a nijak hrozné nebyly. Myslím, že ti kterým stále něco vadí (šiška pod stromem, spadlá větev), ti by měli jezdit pouze do *****hotelů, ale tam by také jistě něco našli. Každý rok jezdíme 2-3 kempy po celé ČR. Hájovna je jeden z těch které bych se nestyděl doporučit a kam bych se chtěl opět podívat.

Vendulka M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost.Paní na recepci ûžasná ,kiosek má úžasnou obsluhu( mily pán s úsměvem) skvělý utopenci.Moc jsme byly spokojení ;-)

J+R

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.9. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ochotný personál,pohoda,klid vše co jsme potřebovali naprostá spokojenost

Marcela M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dnes jsme se vrátili z tohoto kempu a hned musím napsat,dokud jsem plná dojmů.Byli jsme spokojeni,obsluha kempu příjemná,od paní uklízečky až po pracovníky na recepci.Byli jsme ve vlastním karavanu,takže chatky nemohu hodnotit,zvenku vypadaly pěkně a byly obsazené,takže si myslím,že ti lidé museli být spokojeni.Sociální zařízení starší,ale vždy čisté,společná kuchyňka též starší,ale čistá,pokud jste šli hned po úklidu...za dvé,tři hodiny už mastné dřezy...ale to není o paní uklízečce,ale o lidech...nejen,že nechají mastné dřezy,mastné houbičky,ale i nádobí které si půjčí z eráru,nejsou schopní nejen umýt,ale i utřít a uklidit,naflákají to po odkapávačích a nechají to být...paní uklízečka je tam od úklidu,ale není ničí služka... Celkový dojem od nás, spokojenost,krásná,opravdu krásná příroda nejen v kempu,ale v celém okolí,nádherné přírodní koupaliště s příjemnou obsluhou,potraviny v kempu jsme nevyužívali,z důvodu alergie jednoho vnoučete,pivo bylo dobré.

bj

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

neudrzovany kemp, ubytovani predrazene, v chatach posledni investici lednice nekdy pred deseti lety, stara socialni zarizeni spatne je to s nocnim klidem opilci rvou po kempu

Dagmar L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu pohodový kemp se vstřícným personálem, hezké výlety po okolí-mohu doporučit.

snapkarene

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp situovaný v lese s přírodním koupalištěm.

Fasi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poněkud zanedbaný kemp, chatky i sociální zařízení trochu zchátralé. Příjemná obsluha ve stánku.

Anna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Společný prodloužený víkend (po delší době bez dětí) a můžeme oba říct, že se nám zde velmi líbilo a v tomto kraji jsem byli poprvé. Všude čistota, pořádek, udržovaný celý areál kempu, možnost uvaření si jídla ve společné kuchyni, kde bylo vše potřebné. Spousta typů na výlety nejen pro pěší, ale i pro nás cyklisty. Určitě se s přítelem vrátíme i na delší dobu, že jen na pár dní. Určitě doporučujeme.

JS

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohužel nutno říct po osobní zkušenosti , že autokemp se značně za poslední roky zhoršuje, rok od roku horší a horší, shodli jsme se na tom i s ostatními zákazníky..... špatná prodejna v kempu , pokud je restaurace, měla by se prodejna zaměřit na prodej a ne dělat druhou restauraci a konkurovat si to je špatné, prodejna by se měla zaměřit hlavně na prodej potravin a pečiva a neprodávat kolik dnů staré pečivo, sice prodávají točené pivo, ale je tam otevřeno až skoro do rána, opilci řvou po kempu a znečišťují kemp,dávejte si pozor při placení -pán nám špatně vrátil, bohužel jsme si toho všimli pozdě, ale nebyli jsme jediný, komu se to tam stalo... recepce tam v noci není, to je velké mínus...recepce má jen omezenou pracovní dobu, kterou ani nedodržují a pak už je zákazník bohužel nezajímá ...mimo jiné i hodně špatná domluva při rezervaci chaty, nevím k čemu mají na stránkách rezervační formulář, když přijde odpověď, že si máte zavolat na nějaký telefon, který ani na stránkách nemají, pán jak byl na daném čísle nepříjemný, to se snad už dneska nikde nevidí... jinak se zde zastavil čas,co od tu odešel personál ze Kdyně, ti započali rekonstrukci chat, bohužel nový personál nepokračoval, chaty se spr,wc,a lednička je dnes v kempech běžné, obdivovat, se že vám paní za 35 korun vypere mi přijde hodně ubohé....jinak po změně správce vůbec nic nového, dal si do recepce svojí milenku, v Kdyni je to veřejným tajemstvím, nechápu jak tohle může projít, že místní automotoklub to nechá být,(a co si myslet o tom, když si takhle "někdo" dokáže najít zaměstnání a jinak to nedokáže hodně ubohé) pak to tam tak vypadá, v dnešní době věci které člověka hodně zaráží platba v restauraci, prodejně i recepci možná pouze hotově a bez dokladu pochopitelně, na takové lidi pak chápu, že se zavádí EET...když to jde pak personálu do kapes a pak nemají na investice do zařízení....prostě zkažená dovolená. je to příkladem že v minutě se dá zničit, co roky fungovalo, pamatujeme časy za pana Blahníka, kdy byl kemp mezi nejlepšími v republice, vrátí se tyhle časy někdy ???

jr

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ráda bych navázala, jak v poslední době kemp upadá, bohužel naše návštěva byla hodně velkým zklamáním, na recepci naprosto nedýchatelno, prostory pročichlé kouřem, paní nepříjemná, dalším nemilým překvapením byly chaty po zimě nevyvětrané, zatuchlé. To že za posledních kolik do kempu neinvestovali je pravdou, v chatách rozpadající se nábytek, kemp rozkradený, na chatách býval zahradní nábytek, také už není atd... Kemp je docela drahý, oproti tomu co býval, ještě musíte zaplatit, zvlášť za internet, sprchu,topení, někdy vám doklad vystaví někdy ne, měli by si více hlídat personál.... taky nechápu, co je za problém rozměnit, to tam nikdy nebývalo, na recepci před devátou večer už nikoho nezastihnete, v hospodě nemají, v kiosku taky ne... na kempu asi nevidí co by měli zlepšit, myslí si jak jsou úžasný, taky si teď myslím, že si to sem píší sami, jsou tu dost podobná hodnocení a když se pak od místních dozvíte, jak kemp upadá a co jsou zač, jak si tam paní Janička vyzískala místo, tak se nedivím....

Milena K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S prostředí v kempu jsme byli spokojeni. Zorientovat se trvá chviličku, kemp není nijak rozlehlý, kladně hodnotím především čistotu sociálních zařízení s možnost, vybavení kuchyňky a přilehlé společenské místnosti, kde se dá při nepřízni počasí uchýlit(a třeba sledovat olympiádu) a také v klidu si připravit teplé jídlo. Lednice (3x), trouba a sporáky - to vše dostupné a bez připlácení. Psi v kempu nepřehlédnete (nepřeslechnete),ale kdo je na zvířata zvyklý, tomu nevadí. Ocenila bych větší prostor pro vyžití dětí, za nepřízni počasí lze však užít krytý stolní tenis. Bufet a hospůdka v kempu funguje.Celkové hodnocení je kladné, klidný, pomenší, fungující kemp.

KB

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nam libilo,vsude udrzovana cistota,klid. Pekne okoli.

KT

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost jak v campu tak s okolím. Doporucuji a jako i ostatni se urcite budeme snazit zase vratit. Diky za spokojenost. mk.

R.K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 24.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, čisté chatky a sociální zařízení' příjemný a nevtíravý perzonál, V kempu vládla pohoda a klid. Možnost ubytováni se psem. Dobré Koutecké pivo.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Hájovna Kdyně , který hodnotilo 1 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Hájovna Kdyně. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Hájovna Kdyně.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist