Ubytování
Telefon: +420 774 262 111, +420 774 262 111







 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Děčín a cyklostop - Hodnocení

Kemp Děčín a cyklostop
8.0 / 10 Velmi dobré
podle 5 recenzí (celkem 32)

Polabí,
DĚČÍN 405 02 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
80% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 32
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Děčín a cyklostop


Hodnocení návštěvníků

Hana H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Docela čistý kemp přímo v centru. Vadil nám velký hluk z projíždějících aut, protože se spí doslova pod mostem. Plusem je blízkost cyklostezky.

Slavomira R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedna noc pod mostem :)

Daniel M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé stany s peřinami lampou přípojkou na 220V. Možnost snídaní, večerní bar.Skvele sprchy čisté.

Daniela

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, velmi netradiční

Petr Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny odpovídají nabízeným službám, ochotný personál, výborná dostupnost do města a okolí, nové a průběžně udržované toalety, sprchy a další vybavení kempu, vše v dostatečné kapacitě. Teplá voda po celý den v ceně. Výborně zajištěná ostraha kempu. Kempu nelze nic vytknout.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Tonda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdime do kempu abysme si o dovolene odpocinuli od vseho toho hluku a stresu a meli klid nebo chceme poslouchat hluk od silnice a zeleznice.Tady uz chybi jen letiste a bylo by to dokonaly.Vypada to,ze to snad bylo ppsledni misto,kde kemp mohli postavit.Hned rano jsem musel ujet.Ale jestli si tu kulisu chcete vychutnavat i o dovoleny,tak prosim.Ostatni bylo bez problemu..

Michal Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající služby, velmi příjemý a ochotný personál. Překvapilo nás kolik zahraničních hostů zde bylo ubytovaných a z jakých různých zemí jsou - opravdu mezinárodní kemp.

Pecková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ochotný a příjemný personál. Vždy čisté sociální zařízení, teplá voda bez omezení. Úschovna kol zdarma. Nevýhodou jsou prašné cestičky mezi kontejnery. Děkujeme za super pobyt.

Andrea K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tady super, personál vstřícný, sprchy a toalety byly vždy čisté a na rozdíl od jiných kempů je zde teplá voda ve sprše už v ceně. Fén v prostoru sprch nás taky velice potěšil. Poloha kempu je také dobrá - kousek od centra města, pár minut pěšky od nádraží a od supermarketu otevřeného až do půlnoci. Hluk od dopravy na mostě nad kempem jsme snad ani nezaregistrovaly a projíždějící vlaky jsme taky brzo přestaly vnímat. Až příště budeme plánovat pobyt v Děčíně, ubytování je jasné :)

vesecká b.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá čistoa, ochotný a vstřicný personal.

Katka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nám líbil - super zázemí, nové a čisté. Jediné mínus byl hluk aut a vlaku, protože kemp je pod nadjezdem a vedle tratě. Na druhou stranu jsme pěšky došli všude kam jsme se chtěli podívat - zámek, plavba do Drážďan, aquapark, Pastýřská stěna.... A blízko kempu je i super hřiště pro děti.

Vladimír V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na prostředí (hluk na silnici a železnici) si člověk zvykne hned 2. noc. Zábava (kultura, cyklo, turistika, sport, apod.)je velmi blízko a je jí hojně. Člověk se do kempu vrací unavený a je rád za perfektní zázemí (sociálky, kuchyň, bufet s točeným pivem). Hluk ani nevnímá a kochá se děčínským panoramatem. Super!!! Za 4 dny jsme ani vše nestihli. Těšíme se na viděnou. VV

Renáta S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp nelze hodnotit jinak než pozitivně. Se vším jsme byly velmi spokojené a na pobyt zde nelze vzpomínat jinak než dobře. Obsluha kempu byla vstřícná, sociální zařízení vypadaly nově a byly vždy čisté, nechyběla ani kuchyňka a funkční wifi, takže jde zde vše co člověk ke spokojenému pobytu potřebuje.

Lenka G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemný, milý a ochotný personál.Dobrá dostupnost do města.

Martina R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu moc spokojení. Klid (přestože pod silničním mostem), večer ostraha, kiosek v kempu, dětské hřiště vedle stanu, přímo na cyklotrase. Jediné mínus je, že tu nevykoupete batole, které ještě nestojí. Do umyvadel se nevejde. Textilní ručníky bych vyměnila za jednorázové. Lednička, která je k dispozici, by potřebovala nějaký systém. Byly v ní nepoužitelné potraviny návštěvníků, kteří už v kempu evidentně nebyli. Ale jinak vše super.

Lukáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nový kemp - sociální zařízení, sprchy i kuchyňka na jedničku! Poloha pod mostem moc klidu nepřidá, ale nejvíce hluku stejně dělají noční nákladní vlaky. No ale jako záchytný bod k výletům a kousek od centra-super. Ceny vyšší,ale sprcha v ceně, takźe to vyjde nastejno. Určitě doporučuji.

Pavel Š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

přívětivý kemp pro všechny příchozí, kvalitní zázemí, dobrá poloha v centru města, nedaleko železniční stanice

Tereza N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Poloha kempu pod mostem nevadí, hluku se nemusíte bát. Je to příjemný kemp s dostatkem plochy na stany a karavany.sociální zařízení bylo vždy čisté a teplá voda bez žetonů potěší. Personál ochotný a vždy pomůže s nabitím telefonu, s tipy na výlety a jiným. Je to ideální vychozir místo na výlety do Českého Švýcarska i na německou stranu. Při případné příští návštěvě se určitě stavíme do tohoto kempu :-) .

Veronika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemná paní na recepci, vyšla nám vstříc i s pozdním příjezdem do kempu, otevřel nám milý pan z bezpečnostní služby,čisté záchody s toaletním papírem a mýdlem u umyvadel, krásne prostorné čisté sprchy, tento kemp mohu jen a jen doporučit.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice chválím toalety a sprchy. Jsou čisté a uklizené. Toalet je dostatek. Lze si pronajmout obytné stany, které jsou vybaveny - velké matrace, křesílka, stolek, lampa, elektrická zásuvka. Hluku z mostu nad kempem se nemusíte obávat. Je to v pohodě. V kuchyni je k dispozici lednička, do které je možné si uložit potraviny.

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Děčín a cyklostop , který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Děčín a cyklostop. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolíKemp Děčín a cyklostop.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist