Ubytování
Telefon: +420 412 555 094







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokempink Česká Brána - Hodnocení

Autokempink Česká Brána
9.5 / 10 Vynikající
podle 8 recenzí (celkem 94)

Stará Oleška,
HUNTÍŘOV 405 02 | Mapa

Provozní období: 15.04. - 30.09.
95% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 94
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokempink Česká Brána


Hodnocení návštěvníků

,Brdičková Z.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 14.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

čisto, krásné prostředí, nepředraženo jako jinde, příjemný personál - neníco vytknout

PaMi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny přiměřené, personál velmi ochotný a vstřícný, Celkově kemp udržovaný a čistý. Sprchy s teplou vodou zdarma, teplá voda po celý den, uspořádání sprch naprosto nelogické (není "suchý" prostor ve sprše, přestože je poměrně velká). Toalety relativně čisté - jedna velká role WC papíru před kabinkami. Nejsou kontejnery na tříděný odpad.

Dittrich

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp na dobrým místě

alena244

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp čistý, příjemný personál, super občerstvení, přátelská obsluha

Tomáš N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp. Na recepci nás přivítala milá paní, která vše a srozumitelně vysvětlila. Odjezd je otevřený, takže můžete odjet a zkrátit pobyt kdykoliv. Místa je dost pro stany i karavany v plné sezóně. Záchody i umývárny čisté a uklizené. Nikdy nechyběl toaletní papír. V kempové kuchyňce jsou dvě ledničky a varná konvice. Jídlo si však neuděláte.V blízkosti je pěkné koupání u Olešského rybníka. Je možné půjčit si šlapací káry pro děti. V kempu jsem neobjevil kontejnery na tříděný odpad, možná jsem je přehlédl. Je možnost půjčit si gril nebo dobít třeba powerbanku. Vadou na kráse je hospoda Hawai přímo v kempu. Špeluňka, která potřebuje rekonstrukci, ale kupodivu z ní vylézají slušná a na kemp neobvyklá jídla. To,že tam vyhrávala každý den od 10.00- 22.00 kapela Ortel mi posezení dost znechutilo. Tak jsem tam raději nechodil. V blízkosti je ale restaurace u Soni a o 200 metrů dál Myslivna, kde jsme se slušně najedli. Jinak fajn kemp. Doporučuji

Jitka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp můžeme s rodinou jen doporučit. Mile nás překvapil. Čisto, toalety čisté, sprchy s teplou vodou. Pro mytí nádobí dostatek dřezů s teplou vodou, k dispozici varná konvice a 2 lednice. V blízkosti rybník vhodný na koupání i pro pejsky. V zázemí kiosku denně čerstvé pečivo. Maximální spokojenost.

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, určitě doporučuji. Své místo pro obytňák, karavan nebo stan zde najde každý a stále má dost místa pro vlastní soukromí. Pokud máte pejsky, nemusíte se ničeho bát a s pejsky si to parádně užijete, za kempem je rozlehlá louka vhodná na vyvenčení.Čistý rybník přímo v kempu, milý personál. Kemp je v krásné lokalitě. Byli jsme zde poprvé a určitě ne naposled.:)

Jiří

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 20.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z nejlepších kempů na které jsem narazil. Padl mi do oka hned po příjezdu. Velmi sympatická paní recepční, která vám sdělí, že nic není problém a že se můžete vykempit, kde chcete. Příjemné koupání v rybníku, v kempu občerstvení, i se zde nebo v nedaleké vesnici slušně najíte. Kemp je rozlehlý, plný stromů a zákoutí, své místečko si zde najde každý. Sprcha za 10,- perfektně šetří vodu, k dispozici také kuchyňka s varnou konvicí. Jsem moc milé překvapen, určitě se sem rád vrátím, moc děkuji za příjemné chvíle.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Karel

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp na velmi hezkém místě , pohodoví provozovatelé , dodržovaný nočníklid , čistota a pořádek . Doporučuji .

Eva T.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Udržovaný kemp na krásnem místě, k dispozici vozítka pro menší děti, Wifi. Klidné prostředí, posekáno. Sprcha za 10 kč. V kuchyňce k dispozici konvice, personál ochotný. Bohužel velmi znečištěné toalety (mísy) po celou dobu pobytu, neumytá umyvadla, podlaha také nebyla vytřená. To bohužel velmi ubralo na celkovém dojmu z kempu. Paní na recepci velmi ochotná. Stravovali jsme se v blízké restauraci u Soni. Porce velké a chutné. Jen jsme nikdy nejedli všichni najednou. Najedli se 2 a za pak cca 20 minut čekali na jídlo. Využili jsme i obchůdek u Soni, kde jsme si kupovali čerstvé pečivo na snídani.

Skálová J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí. Čistě udržované.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp, kde v nejobsazovanějším termínu jsem našel hodně místa na postavení stanu. Prostě Žádná "hlava na hlavě". Nejlépe hodnotím personál a kdyby šlo tak hvězdičku ještě přidám. Jediná vada na kráse je restaurace Hawaii přímo v kempu. Zakyslá obsluha. Po půlhodině čekání na pivko mi bylo u výčepu řečeno "Běžte si sednout a počkejte". Tohle hodnotím jako neskutzečnou drzost a tuto špatnou zkušenost mi napravila místní restaurace "U Soni", kde nejen dobře vaří, ale i dobře funguje obchod s potravinami. Rád se vrátím a budu doporučovat kamarádům.

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, cisto, klid, koupani dobre, ceny taky. Urcite se někdy vratime

Zuzana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp. Dostatek místa ve stínu pro stan v horkých dnech, všude čisto. Majitelé ochotní a vstřícní. Vždy papír na záchodech, a sociální zařízení (přestože starší), vždy čisté. Noční klid se dodržoval. Pefektní malá herna pro děti. Kiosek v kempu z mého pohledu ideální na pivo, jídlo převážně smažené polotovary. Nicméně kousíček se nachází dvě restaurace, kde se dá průměrně najíst. Kuchyňka čistá, s lednicí a rychlovarkou-super, vzdy cista. Rybník na koupání bezvadný, i s pozvolným přístupem pro malé děti. Za mě a mé kamarády to byl moc příjemný pobyt!

Martin B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 23.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Útulný menší kemp. Dostatek místa pro stany a přípojek na elektriku. Sprchy na 10,- a cca 10 minut, jenom není oddělený prostor před sprchou na svlečení, samotná sprcha je velká a není sprchová hadice. Jinak sociálky a sprchy čité a toaletní papír před kabinkama vždy. Občerstvení v areálu dobré. Hotovky i minutku. Ceny příznivé. Skvělý výchozí bod pro turistiku a výlety. Noční klid od 22h, dá se krásně vyspat a načerpat energii na další aktivitu. Usínání vám zpříjemňuje sova a ráno budí kukačka. Rybník jsme nezkoušely. Za nás bylo v areálu spousta rodin s dětmi. Příště přijedeme na delší dobu. ** Mohla by být půjčovna loděk, šlapadel ..

a J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 23.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super!Kempu se nedá nic vytknout.Stejně tak restauraci v kempu.Obsluha rychlá,jídlo úžasné.Porce obrovské a za pár korun.Byli jsme poprvé a určitě ne naposledy.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde vícekrát a rádi se vracíme tam kde se nám líbilo. Opět nezklamalo. bylo to super.

Petr N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velký kemp, spousta možností kde postavit stan i když relativně málo stínu. Uklizeno, posekáno. Staré hřišťátko s pár průlezkama, u kterého jsme nakonec kvůli malé postavili stan, bylo oproti očekávání absolutně v pohodě. K tomu přičtu místnost v bloku budov jako hernu, kde bylo možné si půjčit spoustu hraček a měli jsme o zábavu postaráno. Sociálky neurazí, klid v kempu super. V areálu občerstvení/hospůdka, kde když dobře vyberete, budete mít vážně super jídlo. Když špatně, budete mít ohřátý polotovar. Tak vybírejte pečlivě :) Pro nás zase super, že tu mají pár atrakcí pro děti, takže si tu malá ukrátila čekání na jídlo a my si v klidu poseděli. Pokud si dobře pamatuji, zahlédl jsem tu i místnost s pračkami a snad i ledničky tu byly, ale ani jedno jsme nevyužili. Takže jak, co a za kolik bylo netuším. Ráno jsme zašli do obchůdku u restaurace na hlavní silnici a super snídaně byla také na světě. Pro nás jako rodiče s prckem 4 roky super.

TomTer

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné místo v krásném prostředí s milým a ochotným personálem. Strávili jsme pěkné tři noci pod stanem v nejzadnejším koutu kempu a vzhledem k (polo)zaplněnosti kempu jsme zde měli soukromí, klid a pohodu s výhledem na rybník. Snad jediné, co nám trochu chybělo, byla možnost opéct si špekáčky na ohni. Nějaké centrální ohniště, protože rozdělávat oheň v kempu jinak nelze, což chápeme. Jinak jsme byli spokojeni a s klidným svědomím můžeme toto místo doporučit a pokud sami budeme někdy chtít znovu objevovat krásy místního kraje, nemáme důvod nevyužít tento kemp opět jako základnu :)

Cudi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasne prostredi, udrzovany kemp. Detske hriste by chtelo zmodernizovat. Velke plus je herna pro deti. Obchod pomerne daleko od kempu. Pri vetsi naplnenosti kempu jsou fronty na sprchy. Skoro kazdy den nedostatek toaletniho papiru na damskych wc. Chatky by zaslouzily rekonstrukci, stejne jako socialni zarizeni.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokempink Česká Brána , který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokempink Česká Brána. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokempink Česká Brána.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist