Ubytování
Telefon: +420 412 548 445, +420 602 452 440







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Formule Děčín - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Kemp Formule Děčín
9.3 / 10 Vynikající
podle 3 recenzí (celkem 81)

Pěší 113,
DĚČÍN 405 02 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
93% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 81
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Formule Děčín


Hodnocení návštěvníků

Dvořáková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp určitě doporučuji.Vyborny pro rodiny s dětmi i pro jednotlivce.Ochotny,milí personál.Jidlo výborné.Klidna lokalita.

Karel B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 18.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší ubytování s nejlepším personálem. Byli jsme nadšeni.

Renča

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 26.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ze všech okolních kempů, které jsme navštívili, kemp Formule "TOPKA". Krásné prostředí se spoustou výletů, zážitků, bazén nás vždy nádherně osvěžil, rádi se zase do tohoto okolí vrátíme. Jediná věc, která nás mrzí, z důvodu i našeho dlouhodobého ubytování v kempu je, že jsme se od personálu až na konci pobytu dozvěděli, že poplatek za auto jsme nemuseli hradit, že lze využít parkoviště u hotelu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Nicol

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Toto místo se nám moc líbilo. Personál příjemný a vstřícný. Všude čisto a úžasná atmosféra.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc spokojená se vším

Josef

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedním slovem luxusní pobyt

Natalie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se mi moc libilo, trosku bych upravila ceny ale jinak vse krasne.

KOUDY

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to menší kemp, ale vůbec to nevadí je v něm vše co je třeba k parádní dovolené. Moc se nám tam líbilo.

Lucie H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší rodinný kemp s milým personálem a vybavením pro rodiny s dětmi.

Honza T.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Supr-milý personál, čisté a uklizené prostory, hezké rodinné prostředí. Paní Lucka si nás naprosto získala, hezky nás přivítala a my jsme tu strávili moc hezký kousek naši letní dovolené. Díky!

Míša K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost - takhle mají vypadat kempy v 21. století! A paní Lucka je skvělá hostitelka - její energii, elán a vtip jen tak nezapomeneme. Ona je přesně tím člověkem, co ostatní nabíjí svou pozitivní energií. Víc takových lidí!

Heda

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejvíc chci vyzdvihnout personál, neboť už první dojem skvělý, recepční nás vitaly úsměvem a dobrou a pozitivní náladou. Ale i během pobytu byly všechny vždy svižné, milé, rychlé , ochotné a vstřícné. Asi i díky nim zde má člověk pocit, že to zde nemá chybu, všechno klape a funguje. Jinak skvělá poloha, areál i ubytování čisté a kvalitní snídaně i restaurace.

Alice

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už sem jezdím 3.rokem a vždy mě překvapí jak se to tu změní.Je vidět,že se vedení snaží.Personál je milý,vstřícný a usměvavý.Je tu vše co si člověk na dovolené v kempu může přát.Klid,skvělý personál,bazén,příroda všude kolem,výborná kuchyně,čistota...Děkuji

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem příjemně překvapen.

Bártová

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracím se sem strašně ráda, je tu super personál, skvělé jidlo, skvělý majitelé prostě super. Nic není problém.

Michal

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost,bomba kemp mohu jen doporučit.

Barbora H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, ochotný personál.

De B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasne prostredi, velice mili a ochotni majitele, velice mila a ochotna obsluha. Meli jsme krasnou dovolenou. Dekujeme!

Radzo M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu zastavujeme jen na jednu noc, ale od začátku se nám zde líbí. Je tu milý personál a v místní restauraci se dá docela slušně najíst. Pěkný bazén s minigolfem i trampolína se skluzavkou.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší klidný kemp,má super umístění,vlastní bazen a vyžití pro malé i větší děti. Dostupnost MHD na výlety do Děčína. Na restsuraci jsme měly pizzu,která teda nebyla úplně super,ale dojem z pobytu nám nezkazila. Určitě můžu doporučit.

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Formule Děčín , který hodnotilo 3 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Formule Děčín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Formule Děčín.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist