Ubytování
Telefon: +420 774 262 111, +420 420 0







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Děčín a cyklostop - Hodnocení

Kemp Děčín a cyklostop

Polabí,
DĚČÍN 405 02 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
84% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 36
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Děčín a cyklostop


Hodnocení návštěvníků

Miluše K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný pan majitel i personál . Čisté sociálky.Vyzvedávám - ukázkově vybavená kuchyňka. Všude je blízko k vycházkám .Již několikrát jsme zde byli a zase se budeme velmi rádi vracet . Miluji to zde. Krušinová

JirkaPMS

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborná poloha kempu. Škoda, že nejsou za plotem posekané vysoké kopřivy, aby bylo vidět na řeku. Chválím čisté sociálky, teplou vodu bez omezení, ale pavouky by někdo mohl na stropě smést. Tragický personál v podobě mladého pána, který nic nevěděl. Zatajený ceník ubytování, ceník není dostupný ani na recepci, ani na internetu, personál mi neuměl vysvětlit, z čeho se skládá cena, která nebyla nejnižší. WiFi připojení většinou nefungovalo. Chválím servisní místo pro karavany, ale hlava mi nebere, proč si tam provozovatel zaparkuje dodávku. Sice je to kemp pod mostem, ale ideální na cykloturistiku.

Ola U.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Blízko středu města. Vybavení a personál luxusní. Prostory veliké. Perfektní věc - možnost pronajmutí již připraveného stanu. V okolí spousta vyžití. Kempů máme za sebou hodně, tento je jeden z nejlepších! Maximální spokojenost.

Majda

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý a moderní kemp, naprosto úžasná slečna recepční s perfektním přehledem a ochotou zodpovědět naše dotazy, která dovedla poradit a doporučit dle vlastních zkušeností- což je super! Přátelské zázemí, čisté sprchy s teplou vodou, jídelní tabule pestrá. Můžu jen a jen doporučit!

Hana H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Docela čistý kemp přímo v centru. Vadil nám velký hluk z projíždějících aut, protože se spí doslova pod mostem. Plusem je blízkost cyklostezky.

Slavomira R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedna noc pod mostem :)

Daniel M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé stany s peřinami lampou přípojkou na 220V. Možnost snídaní, večerní bar.Skvele sprchy čisté.

Daniela

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, velmi netradiční

Petr Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny odpovídají nabízeným službám, ochotný personál, výborná dostupnost do města a okolí, nové a průběžně udržované toalety, sprchy a další vybavení kempu, vše v dostatečné kapacitě. Teplá voda po celý den v ceně. Výborně zajištěná ostraha kempu. Kempu nelze nic vytknout.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Tonda

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdime do kempu abysme si o dovolene odpocinuli od vseho toho hluku a stresu a meli klid nebo chceme poslouchat hluk od silnice a zeleznice.Tady uz chybi jen letiste a bylo by to dokonaly.Vypada to,ze to snad bylo ppsledni misto,kde kemp mohli postavit.Hned rano jsem musel ujet.Ale jestli si tu kulisu chcete vychutnavat i o dovoleny,tak prosim.Ostatni bylo bez problemu..

Michal Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající služby, velmi příjemý a ochotný personál. Překvapilo nás kolik zahraničních hostů zde bylo ubytovaných a z jakých různých zemí jsou - opravdu mezinárodní kemp.

Pecková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ochotný a příjemný personál. Vždy čisté sociální zařízení, teplá voda bez omezení. Úschovna kol zdarma. Nevýhodou jsou prašné cestičky mezi kontejnery. Děkujeme za super pobyt.

Andrea K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tady super, personál vstřícný, sprchy a toalety byly vždy čisté a na rozdíl od jiných kempů je zde teplá voda ve sprše už v ceně. Fén v prostoru sprch nás taky velice potěšil. Poloha kempu je také dobrá - kousek od centra města, pár minut pěšky od nádraží a od supermarketu otevřeného až do půlnoci. Hluk od dopravy na mostě nad kempem jsme snad ani nezaregistrovaly a projíždějící vlaky jsme taky brzo přestaly vnímat. Až příště budeme plánovat pobyt v Děčíně, ubytování je jasné :)

vesecká b.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá čistoa, ochotný a vstřicný personal.

Katka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nám líbil - super zázemí, nové a čisté. Jediné mínus byl hluk aut a vlaku, protože kemp je pod nadjezdem a vedle tratě. Na druhou stranu jsme pěšky došli všude kam jsme se chtěli podívat - zámek, plavba do Drážďan, aquapark, Pastýřská stěna.... A blízko kempu je i super hřiště pro děti.

Vladimír V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na prostředí (hluk na silnici a železnici) si člověk zvykne hned 2. noc. Zábava (kultura, cyklo, turistika, sport, apod.)je velmi blízko a je jí hojně. Člověk se do kempu vrací unavený a je rád za perfektní zázemí (sociálky, kuchyň, bufet s točeným pivem). Hluk ani nevnímá a kochá se děčínským panoramatem. Super!!! Za 4 dny jsme ani vše nestihli. Těšíme se na viděnou. VV

Renáta S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp nelze hodnotit jinak než pozitivně. Se vším jsme byly velmi spokojené a na pobyt zde nelze vzpomínat jinak než dobře. Obsluha kempu byla vstřícná, sociální zařízení vypadaly nově a byly vždy čisté, nechyběla ani kuchyňka a funkční wifi, takže jde zde vše co člověk ke spokojenému pobytu potřebuje.

Lenka G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemný, milý a ochotný personál.Dobrá dostupnost do města.

Martina R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tu moc spokojení. Klid (přestože pod silničním mostem), večer ostraha, kiosek v kempu, dětské hřiště vedle stanu, přímo na cyklotrase. Jediné mínus je, že tu nevykoupete batole, které ještě nestojí. Do umyvadel se nevejde. Textilní ručníky bych vyměnila za jednorázové. Lednička, která je k dispozici, by potřebovala nějaký systém. Byly v ní nepoužitelné potraviny návštěvníků, kteří už v kempu evidentně nebyli. Ale jinak vše super.

Lukáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nový kemp - sociální zařízení, sprchy i kuchyňka na jedničku! Poloha pod mostem moc klidu nepřidá, ale nejvíce hluku stejně dělají noční nákladní vlaky. No ale jako záchytný bod k výletům a kousek od centra-super. Ceny vyšší,ale sprcha v ceně, takźe to vyjde nastejno. Určitě doporučuji.

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Děčín a cyklostop , který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Děčín a cyklostop. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Děčín a cyklostop.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist