Ubytování
Telefon: +420 774 262 111, +420 420 0







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Kemp Děčín a cyklostop - Hodnocení

Kemp Děčín a cyklostop
9.7 / 10 Vynikající
podle 14 recenzí (celkem 50)

Polabí,
DĚČÍN 405 02 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
97% Hodnocení 14
Celkem hodnocení 50
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Děčín a cyklostop


Hodnocení návštěvníků

Vojta K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 26.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsem byl již několikrát a vždycky naprostá spokojenost. Super personál, čisté sprchy a záchody, skvěle vybavená kuchyňka. Skvělé lokální pivko na čepu a k tomu vždycky nějaká chuťovka jen podtrhuje super atmosféru kempu. Z kempu je to kousek do centra města, na bazén i na ferraty na Pastýřské štěně. Jen tak dál!

Martin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 26.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp na strategickém místě

Ondřej

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 9.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp. Místo i když ve městě tak je ok. Dobré jídlo, skvělé pivo. Fajn zázemí.

Tomáš S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 12.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný čistý kemp na neobvyklém místě.

Doležalová

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné zázemí s krásnýma socialkama i stanama. Jen lehce zvláštní prostředí

Kristýna V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 28.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp,moc se nám tu líbí

Václav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp v Děčíně, čisto na všech místech. Jídlo chutné a výběr piv místních pivovarů. Doporučujeme výlet na Pravčickou bránu autobusem. Nedaleko Aquapark.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost, na doporučení od přátel

Petr Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super je taky online rezervace jak kempu, tak koloběžky v Active Point.

Markéta K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Užila jsem si krásný pobyt v kempu

Lukas

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 6.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Blízko centra s dobrou dostupnstí. Na druhou stranu hluk od přilehlé silnice a vstupní příjezd pod mostem ubírají na dojmu.

Zachy

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kempik mě prijemne překvapil svou polohou a nelitujeme. Přístup personálu parádní. Prostředí čisté včetně socialek. Navíc bistro přímo v kempiku a nabídka je bohatá. Určitě ještě prijedeme.

Meki

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 4.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prima kempík s bufetem a hamakama, super ceny i hodně možností zážitků, prostě pecka ?

Zdenda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvele, vrele doporucuji

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Miluše K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný pan majitel i personál . Čisté sociálky.Vyzvedávám - ukázkově vybavená kuchyňka. Všude je blízko k vycházkám .Již několikrát jsme zde byli a zase se budeme velmi rádi vracet . Miluji to zde. Krušinová

JirkaPMS

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborná poloha kempu. Škoda, že nejsou za plotem posekané vysoké kopřivy, aby bylo vidět na řeku. Chválím čisté sociálky, teplou vodu bez omezení, ale pavouky by někdo mohl na stropě smést. Tragický personál v podobě mladého pána, který nic nevěděl. Zatajený ceník ubytování, ceník není dostupný ani na recepci, ani na internetu, personál mi neuměl vysvětlit, z čeho se skládá cena, která nebyla nejnižší. WiFi připojení většinou nefungovalo. Chválím servisní místo pro karavany, ale hlava mi nebere, proč si tam provozovatel zaparkuje dodávku. Sice je to kemp pod mostem, ale ideální na cykloturistiku.

Ola U.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Blízko středu města. Vybavení a personál luxusní. Prostory veliké. Perfektní věc - možnost pronajmutí již připraveného stanu. V okolí spousta vyžití. Kempů máme za sebou hodně, tento je jeden z nejlepších! Maximální spokojenost.

Majda

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý a moderní kemp, naprosto úžasná slečna recepční s perfektním přehledem a ochotou zodpovědět naše dotazy, která dovedla poradit a doporučit dle vlastních zkušeností- což je super! Přátelské zázemí, čisté sprchy s teplou vodou, jídelní tabule pestrá. Můžu jen a jen doporučit!

Hana H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Docela čistý kemp přímo v centru. Vadil nám velký hluk z projíždějících aut, protože se spí doslova pod mostem. Plusem je blízkost cyklostezky.

Slavomira R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedna noc pod mostem :)

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Děčín a cyklostop , který hodnotilo 14 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Děčín a cyklostop. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Kemp Děčín a cyklostop.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist