Ubytování
Telefon: 724 807 593







 


house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE - Hodnocení

AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE
7.7 / 10 Velmi dobré
podle 10 recenzí (celkem 385)

Školní 93,
HAMR NA JEZEŘE 471 28 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
77% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 385
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE


Hodnocení návštěvníků

Bára

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsem naprosto spokojeni, vše bylo velmi čisté. Krásné prostředí mezi borovicemi. Klid.

Alena F.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 31.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, vhodný pro rodiny s dětmi. Pejskové vítáni. Ceny super. Kiosek nabízí spoustu jídel. Restaurace cca 700m. Koupání na jedničku s hvězdičkou. Rádi se vracíme

Dana F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu mi chybělo vybavení a zázemí pro vaření. Jedna rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba a dvouplotýnkový vařič (vše ještě za poplatek) je žalostně málo. Čistota na WC a ve sprchách dobrá!

a P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 7.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dnes jsme vrátili z kempu kde jsme jiz třetím rokem stanovali a vše naprosto super,dokonale. Soc.zarizeni je bez jediného problémů,čisté udržované i přes hodně lidí stále v dobrém stavu. Všude jak na recepci či v kiosku je milý a ochotný personál.Stále se budem rádi vracet. Strašně moc se nám tam líbí jak prostředí tak vše kolem. Moc děkujeme a už se těšíme zase za rok až vás navštívíme.

Petra P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově je kemp taková klasika, na ubytování ve stanu akorát. Jen je třeba vysbírat spoustu šišek, než rozložíte stan :) v kempu je pouze stánek s občerstvením, kde není výběr jídel, což pro nás byl problém. Jelikož jsme si nevzali vařič a byli jsme odkázání na stravování v okolních obcích. Co mi vadilo nejvíce bylo,že je v kempu sprcha za 20 Kč a za 5 dní mi tekla teplá voda pouze jedenkrát, takže nebyla šance se pořádně umýt. Dále dostane klíč od sociálního zařízení, který je zálohován a neustále musíte myslet na to, aby jste ho měli s sebou. Což mi přijde nelogické, každý kemp, kde jsme byly li sociálky volně přístupné. V kempu je pouze jedno místo, kam lze odnést odpadky, které si musíte skladovat a odnášet.

Pavel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše jak má být.Jeden z posledních klasických kempů.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je velký,ale fajn. Platba pobytu není možná kartou,dobré vědět. Na recepci ale poradí a jsou ochotní.Vyžití pro děti dobré. Pláž v docházkové vzdálenosti. Doporučuji lanový park. Pekárna u kempu. Sociální zařízení nemůžu ohodnotit,nevyužili jsme. Ale velké plus za vylití chemického wc,není v kepmech samozřejmé. Rádi se vrátíme.

Alice L.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vse naprosto v poradku, jen bylo neustale mokro na wc asi od umyvadel. Jinak jsme byli moc spokojeni a priste se uz tesime.

Michaela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost a určitě se sem letos a i v příštích letech rádi vrátíme. Děkujeme.

Pepa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu pouze kiosek,personál kempu přechytraly,jako pan starosta Hamru,arogance, koupání v jezeře jen za poplatek,jako veškeré vyžití pro děti,to by měli mít ubytování z kempu zdarma,kuchyňka za poplatek,to na stránkách nepíšou, prostě velký propadák,jen reklama na natočený film,nevím jak tento kemp mohl být dobře hodnocen.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jiří V.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok všichni spokojeni a bez výhrad. Pouze jedna připomínka a to k nevhodnému umístění kontejnerů s odpadem v bezprostřední blízkosti ubytování (zápach, výskyt nežádoucího hmyzu apod.) Na shledanou opět v roce 2020..moc se těšíme!!!

Martina

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme vyrazili taky na základě kladných recenzí. Žádná tragedie to nebyla, ale kemp roku tedy určitě taky ne. Nejvíc mě mrzelo, že jsem se nechala nějak zmást a myslela si, že pláž je součástí kempu. A to ne, je to kousek cesty, což by třeba nevadilo, ale přes docela frekventovanou silnici. Pláž je za plotem a při vstupu platíte, a to ještě dřív, než zjistíte, jaká je voda. Trochu rozčarování bylo z často tu zmiňovaných sociálek. O tom, že jejich fungování na klíč od budovy je opravdu dost opruz, nebo že se dveře od toalety nedají zamknout, nebo že automat na sprchy je úplně mimo sprchy, už snad ani nemá smysl psát, to se fakt moc nepovedlo. Ale musím se přidat s poznatkem, že fakt HROZNĚ CHYBÍ NĚJAKÝ ODKLÁDACÍ PROSTOR. Není ani kam si pověsit ručník (když pominu jakýsi mini háček), už vůbec není kam si položit např. nějaké hygienické potřeby nebo oblečení. Ve sprše je odkládací věšáček na zdi, která je celá mokrá, protože tam stříká voda ze sprchy, na zemi to plave. Obstarat tam malé děti, je docela výkon. Umývadla u WC bez mýdla a bez sušáku. Přes veškerou snahu personálu, který se několikrát denně snažil, se tam čistá podlaha udržet nedá, protože i v naprosto suchém počasí je tam pořád mokro a špinavě našlapáno, poněvadž tam z každého okape ta voda po umytí. Samotné toalety jsou ale čisté. Dost nedořešené je to s odpadem. Po areálu jsou sice rozmístěné malé odpadkové koše, ale ty naprosto nestačí. Při snaze někam odklidit pytle s odpadky narazíte jen na zamčený kontejner, takže se nakonec pytle s odpadky valí vedle toho zamčeného kontejneru nebo těch malých košů, což jednak moc dobře nevypadá a už vůbec hezky nevoní. Co se týká zábavy, nejsem příznivcem všelijakých atrakcí, takže mě tu nic nechybělo, jinak je tu ale půjčovna koloběžek, dětské hřiště s pískovištěm, stoly na pinčes, škoda špatného stavu minigolfu... Občerstvení s pekárnou má palec nahoru, super. Co je na kempu úplně nejlepší, je prostředí. Byli jsme ve stanu v borovém lese a tam je to naprosto skvělé, místa požehnaně, takže můžete mít celkem soukromí, auto až u stanu, borovice příjemně regulují horko a sluníčko. Kdyby to šlo, tak za prostředí dám těch hvězdiček 10! Klídek, ticho, pohoda... Pravda, noční klid tu nikdo neřeší, takže pokud se objeví partička machrů, co si myslí, že tam jsou sami, je po klidu a po spaní.

Roklová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velmi ochotný personál

Montetom

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme mile překvapeni. Když jsme přijeli a prohlédli kemp, byli jsme mile překvapeni. Moc pěkné zázemí, čisté sociálky, skvělý personál. Snídaně chlebíčky a milá obsluha. Není co vytknout. Opravdu super kemp, nejsme tu naposledy!

JANA.H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Letos jsme navstivili kemp po roce a opet jsme byli maximalne spokojeni.Byli jsme jiz podruhe v rodinnem stanu a vse naprosto super.Ve stanu nektere zarizeni byla nova,pristup personalu byl perfektni,co se tyce socialnich zarizeni na to ze v kempu bylo hodne lidi,snazili se socialni zarizeni udrzovat v norme.Vyziti pro deti na jednicku a celkove dovolena s detmi v tomto kempu je proste nej....radi jsme se tam po roce vratili.Pro nas tento kemp je nejlepsi,urcite zase pristi rok navstivime.

Michal K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Místo pro stany je umístěno mezi vzrostlými stromy a je tam neuvěřitelně krásně. Každých pár metrů, je u stanů zároveň i ohniště. Večerní grilování u stanu mělo své neopakovatelné kouzlo. Na recepci si můžete koupit hromadu dřeva (asi za cca 70kč), která vám v pohodě vydrží na večerní posezení.Sociálky jsou umístěny mimo les (pro nás asi 70m). Sociálky jsou řešeny na dvě části. Do staré části (wc+sprcha) musíte mít klíč (v našem případě pro 4lidi!!!). Do nové části už je vstup bez omezení. Tenhle systém mi opravdu vadil a nechápu jeho smysl. Zamezení vstupu neubytovaným lidem to asi nebude. Vzhledem k počtu návštěvníků je logické, že udržet čistou podlahu je nereálné. Obsluha kempu se ale snažila a snaha se cení. Sprchy jsou na automat - 20kč na 7minut. Voda většinou vlažná, ale není to hotel, tak se to dá pochopit. V kempu je malý stánek s občerstvením, který hodnotím na výbornou. Široká nabídka jídla, rozumná cesta, obsluha rychlá. Sousedí se stánkem Pekařství. V areálu je rozbité hřiště minigolfu, což je největší ostuda kempu. Navíc je hned u vjezdu. Z xx hřišť je jich hratelných pár. Aspoň, že je hra zdarma. Pak hřiště pro beachvolejbal. K připojení na internet se dá koupit poukaz, ale obsluha radši rovnou upozorňuje na slabé pokrytí signálem v areálu. K jezeru je to asi 200m. Pláž písečná, krásná. K dispozici junglepark a nafukovací skákací "matrace". Pár stánků s občerstvením. Obsluha vždy příjemná,ceny přijatelné a jídlo bez připomínek. CELKOVĚ jsem byl s prostředí nadšen a moc rád se sem někdy vrátím. Jediná kaňka je minigolfové hřiště a hlavně systém klíče do sociálek!

Jiří O.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí. Škoda, že v lesní části nelze připojit elektriku.

Eva S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Špinavá podlaha na záchodech a ve sprchach. Úklid až odpoledne. Minigolf by si zasloužil renovaci.

Josef J.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekny kemp v dobrem prostredi a blizko vody. Mistni male restauracni zarizeni vypadalo prijatelne a varilo i nejaka skutecna jidla (nejen parek). Personal v pohode. Pokryti WiFi pouze v male casti a wifi neni soucasti sluzeb (plati se extra) - v dnesni dobe zasadni minus. Nedostatek popelnic. Jen dve mala mista k sezeni na cely velky kemp. Socialky na klic, takze neustale chozeni pro klic, ktery je navic spolecny pro danou skupinu, coz je zbytecny opruz. Nedostatek mist k nabiti, kde by se dalo i zdrzovat, diky tomu a moji neobezretnosti me nejaky navstevnik ukradl powerbanku.

Barbora P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp parádní, cena OK, čistota OK, místo super v lese, vybavenost super. Žádné problémy.

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE , který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí AUTOKEMP HAMR NA JEZEŘE.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist