Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Nedamov - Hodnocení

Dubá,
DUBÁ 471 41 | Mapa

Provozní období: 31.12. - 31.12.

Doporučené kempy

Mara CAMPING / ATC LIPTOVSKÝ TRNOVEC sa nachádza na brehu priehrady Liptovská Mara, ktorá…

Úžasné 10.0/ 10

Bojkovický Eurocamping naleznete v okrajové části města asi 10 minut z centra města.…

Vynikající 9.7/ 10

Camping Rožnov se nachází na úpatí proslulé hory Radhošť se sochou pohanského boha…

Velmi dobré 7.4/ 10

Autokempink Strážnice je v letních měsících obsazen převážně rodinami s dětmi, kteří zde…

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Nedamov


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Hradecká

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velké množství lidí, někteří jen za účelem koupání. Z toho plynoucí fronty na záchody a hluk. Určeno spíše pro auta a lidi v chatkach nez samostatný stan.

Martina F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp se supr koupáním. Pouze mnoho lidí a večerní návrat opilých lidí ze zábavy nebyl příjemný.

Václav M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu se každý rok rád vracím, jak s kamarády, tak i s rodinou. Krásné prostředí, příjemná obsluha (hlavně v horním stánku), pohoda a klídek. Voda v přilehlém rybníce je vždy mnohem čistější, než ostatní vodní plochy v okolí. Trochu nevýhodou pro stanování je docela svažitý terén, ale to se dá vydržet. Jednoznačně doporučuji.

Miloš B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Nedamov je hezkým místem pro odpočinek a nabrání nových sil. Vše se nám zde líbilo, až na jedni nepříjemnost a tou byla obsluha u horního občerstvení. Objednavali jsme si zde jidlo ve večerních hodinách (ještě za včasu) a jejich výrazy byly takové, že nám to jídlo hned zhnusily. Jejich připomínky na to, že jsme si objednali jidlo, byly nevídané. Za rohem se nebáli použít sprostého slovníku a urážet lidi, co si přišli něco objednat.

romana2012

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro 4 rodiny tj. manžele ,rodinu s dvěma dětmi, rodinu s jedním dítětem, rodinu s jedním dítětěm nazajistil vysmátý,arogantní recepční po dvakrát telefonické domluvě ubytování. Přijela jsem již dopoledne a rezervované chatky byly volné jen dvě.Bylo nám rečeno,že manžele nejsou rodina,proto do staré chatky, kde je psáno 18OKč za osobu,lůžko nemůžeme být ubytováni.Nakonec to dopadlo tak, že jednu noc jsme přespali se známým.A to ještě jsme narazili na bábu a dědka jedovatýho, stálí návštěvníky tohoto kempu, kteří nás nechali připravit a dokonce zapálit oheń na ohništi, které jsem vyčistila.Běželi nás nabonzovat a my jsme museli oheň uhasit.Co chválíme je jídlo v dolním kiosku.Voda ledová.Nikdy víc sem!!!

mikula m.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.4. - 1.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ceny super proti jiným kempům stejné kvality,během celého dne uklizečky dohlížejí na pořádek v celém areálu, dva stánky otevřené celý den, dobře zarybněná voda, možnost výletů na kole a správce, který má dokonalý přehled o celém kempu,

Lucie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp udržovaný v čistotě. Jen nám pobyt kazilo sekání trávy okolo stanů v 8 hodin ráno.

Gabrielová M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zatím nejhezčí a nejlépe udržovaný a vybavený kemp,hlavně čistý!!!, co jsme za posledních pět let navštívili.Je vidět, že personál je sehraná parta lidí, které jejich práce baví .Jen tak dále !!!Mirka a Petr od HK

unca

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 23.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pohodový kemp u rybníku

Ivana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již druhou sezonu zde trávíme víkendy ve svém karavanu a jsme tu moc spokojeni. Krásné prostředí, čisto, výborné stravování a super správce, ochotný, milý pan Marek Hruška. Děkujeme

Ivana B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už v minulém roce jsme měli možnost zde trávit víkendy ve svém karavanu a letos se moc rádi vracíme. Krásné prostředí, milý a ochotný personál, všude čisto. Naše děti i my jsme okolím a pobytem v kempu nadšeni. DĚKUJEME

stercl

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po delší době jsme navštívili tento kemp v rámci cyklosetkání firmy Sport Arsenal. Prostředí i služby zde byly na dobré úrovni. Horší to bylo se sociálním zařízením, které neodpovídalo kapacitě kempu. Takže zejména ráno se tvořily fronty na wc a v podvečer zase u sprch. Cyklosetkání se zúčastnilo skoro 200 lidí a to sociální zařízení nemohlo zvládnout. Je to škoda, protože je zde krásné prostředí a okolí stvořené na výlety.

IVA B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám tu líbí a budeme se rádi vracet.

Vašek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp a prostředí pěkné, pěkně vybavená kuchyňka, hospůdky (hlavně ta horní) a pivo super, i nějaká ta domácí hotovka se našla, první polovinu dovolené to tu bylo perfektní. Bohužel v pátek začali najíždět "hluční pražáci" na prodloužený víkend a začal boj o místa, i ta již obsazená, takže jsem musel sedět u stanu a "hlídat" si svůj prostor ;-) . V sobotu byly stany už i na pláži. Do toho se sem chodí koupat lidi ze širokého okolí a také nedaleký pionýrský tábor. No prostě masakr. To, že za tropického víkendu je tu tak narváno by se dalo ještě pochopit, ale na tolik lidí POUZE tři pánské záchody???? Naprosto nedostačující. Neustálá fronta ve dne v noci. Ale jinak se nám tu líbilo.

IVANA B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tolik krásy a spokojenosti najednou. Krásný kemp, krásné okolí, koupání,vyžití pro děti, sociální zařízení bez chyby. Všude je čisto a uklizeno. A personál, ten je super. Co víc si přát?

Jiří H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp v krásném prostředí. Všude čisto a uklizeno. Super koupání v místním rybníku. Moc pěkné sociální zařízení. Možná by mohlo být více prolézaček nebo něčeho podobného pro děti.

B.Hála

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V areálu kempu je super koupaliště, letní kino, stolní tenis a minigolf. Sociální zařízení čisté a s přehledem vždy dostačující. 2 stánky s jídlem a pitím zaručují výběr. Doporučuji ten vrchní. Spodní je dobrý na dojezd :-) . Jedné mínus je nerovná plocha pro stany a taky krkolomný nájezd na louku ke stanům.

Jiřina S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Překrásné místo, výborné pro děti, klidné a vždy čisté. Milý a ochotný personál. Nové chatky jsou krásné. V kiosku i v okolí vaří skvěle. Jezdíme sem už šest let a na příští rok se už moc těšíme.

Tana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme velice mile překvapení prostředím, čistotou, ochotou personálu.Rovněž ceny a doprovodné služby neměly chybu. Nové chatičky (rok otevření 2013)jsou moc hezké.Toalety,kuchyňka,veřejné prostory bez chybičky,pečlivě kontrolovány a udržovány.Letní kino potěšilo,stejně tak čistota vody v jezeře,dokonce jsme viděli i raky:-)

  • 1

Podívejte se na hodnocení kempu Autokemp Nedamov a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Nedamov. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Nedamov.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist