Ubytování
Telefon: +420 734 596 586, +420 739 366 366







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Rekreační areál Poslův Mlýn - Hodnocení

Rekreační areál Poslův Mlýn
8.3 / 10 Velmi dobré
podle 3 recenzí (celkem 54)

Poslův mlýn 976,
DOKSY 472 01 | Mapa

Provozní období: 01.01. - 31.12.
83% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 54
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Rekreační areál Poslův Mlýn


Hodnocení návštěvníků

Lenka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za velmi příjemný pobyt V Poslově mlýně, personál vždy ochotný, čisto, pohoda...za nás vše na 1. Díky L. Podobajlová :-)

Jaroslav H.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak jsme z nostalgie navštívili areál, do kterého jsme dříve jezdili šest let. Smutný to pohled a ještě smutnější zpovědi některých rekreantů. Ale, nemohu mluvit za ně. Spíše mi je záhadou, kam se poděly všechny negativní recenze na tento areál, které jsem si na stránce DOKEMPU v minulosti četl. Nechce se mi ani věřit, že by byl podobný projekt ovlivnitelný bohatým majitelem areálu. To by pak veškerá hodnocení a tituly prošly naprostou degradací. A že na areál Poslův Mlýn bylo tolik negativních hodnocení, až mi z toho bylo smutno, protože jsme to tu měli skutečně rádi. Ale holt, kdo chce kam...

Ladislav H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jde opravdu o lidi a v tomto kempu byli maximalne vstricni,bezvadni,ochotni. Vsechno jde dohodnout.Jsou tu proste moc hodni. Velke podekovani vsem z KUCHYNE!!! Jedine co nas trochu zarazilo je to,ze za postel pro 4 lete dite platite to same,co za dospeleho(355 za noc).Coz v pripade,ze mate 2 maly prcky je dost krute,vzhledem k tomu,ze stejne všichni 3 spime na jedny postely. My byli 2 dospely a 3 deti za 1775 na noc v jednom pokoji. To nestoji leckdejaky apartman a to jsme tam byli mimo sezonu v rijnu. Ale jinak 100 % a diky:))) L.Hrdlicka

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Týna M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 15.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Parádní zážitek, příjemný areál polohou stranou od hluku Mácháče. Všude čisto, vaří dobře. Perfektní trampolína pro děti a prolézačky.

Martina T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 4.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za super pobyt. Všem vřele doporučujeme. Nádherné místo se skvělým zázemím.

Mirka Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 2.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělá firemní akce jako každý rok. Jídla a pití dostatek, ubytování a zábava skvělá. Personál prima. Tak zase za rok. Mirka

Bára N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 26.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný areál kousek od Máchova jezera. Přijeli jsme zdaleka a hezky si to užili. Zázemí ro děti velmi pěkné. Dětské hřiště, louky, trampolína. Ubytování za rozumné peníze čisté, pěkné. Sociální zařízení nové, bez žetonů. Strava vynikající. Snídaně jednoduché, ale postačující. Kuchařky usměvavé. Rádi se vrátíme.

Karolína N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.5. - 23.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dávám 5*. Perfektní areál pro školu v přírodě. Vyžití dostatečné jak pro děti tak pro dospělé.Strava výborná. Všude čisto. Chválíme personál Karolína Nádvorská

Honza N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rádi dáváme plný počet bodů. Děkujeme za skvělý pobyt. Počasí jsme měli nádherné, děcka jsme vypustili na hřiště a my opalovačka. Bar kousek. Barmanka skvělá. Výběr velký. Zase v létě! Zdraví Honza

Jana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.5. - 19.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Děkujeme za krásný pobyt. Bydleli jsme v nově zařízených chatkách blízko dětského hřiště. Doporučujeme chatička 7,8,9,10, máte blízko děti a můžete odpočívat. Snídaně odpovídající ceně. Bar bohatě zásobený, personál ochotný.

Andrea C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 10.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší škola v přírodě, jakou jsme kdy absolvovali. Ubytování čisté, voňavé, úklid fungoval, strava výborná. Velké množství aktivit pro děti. Děkujeme, rádi se vrátíme.

Petra G.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.5. - 16.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme několik let, vždy spokojenost, ale tentokrát to bylo TOP. Počasí neovlivníme, ale stejně jsme si to moc užili. Děkujeme, že nám bylo teplíčko, že jsme dostali výborně najíst, že se nám dobře spalo a že odcházíme plní zážitků. Všude čisto, pořádek, jídlo vynikající, obsluha baru super, kuchařky příjemné a ochotné, ubytování v budovách C super. Děti nejvíce zajímala nafukovací trampolína. Krásná příroda všude kolem, nádherné lesy a výlety nám budou chybět.

Marie P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.5. - 17.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tomuto areálu není co vytknout. Nejhezčí škola v přírodě, jakou jsem kdy se svými žáky absolvovala. Areál je velmi udržovaný. Personál ochotný a vstřícný. Děti si u okénka mohou přidávat, pokud mají hlad. Velké možnosti výletů po okolí. Využili jsme i učebny kvůli ne moc dobrému počasí. Moc děkujeme a přejeme hodně spokojených hostů. Marie Pospíšilová

Miroslav T.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 10.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Od 6. do 10 května jsem tady se skoro 150 dětmi trávil školu v přírodě a jsem naprosto nadšený. Jezdím skoro 20 let po celé ČR po střediscích či penzionech, ale tohle byla pecka. Nechybělo nám nic. Vůbec nic. Učebny, tělocvična, zrcadlový sál, pecka nafukovací trampolína, dětské hřiště, beachvolejbal, příjemný bar. Stravování odpovídalo normám pro dětskou rekreaci, největší jedlíci si byli přidávat, ochotné kuchařky je nikdy neodmítly. Já jsem si taky na poslední chvíli změnil normální stravování na vegetariánské a v pohodě. vaří taky bezlepkovou stravu a vše bylo velmi chutné. Ubytováni jsme byli v budovách. Všude všechno čerstvě vymalováno, někde nové lino, vonělo to novotou. Čisté matrace, nové postele i skříni. Nic omšelého, starého. V některých budovách jsou nová plastová okna, někde ještě ne. Ptal jsem se, postupně vymění všechny. Recepční příjemné, ve všem nám vyhověly a pomohly s výběrem výletů i v čase,kdy venku málem sněžilo. Mluvil jsem s manažerkou, ochotná, usměvavá, stará se, zajímá jí názor hostů. Žádná namyšlená majitelka, areálem žije a je na ní vidět, jak jí to baví. Teď budou stavět knihobudku. Na podzim prý budou kompletně rekonstruovat malou jídelnu, bude z ní restaurace se stálou minutkovou nabídkou. Vysázeli nové stromy u chatek kvůli odstínění. Za to mají fakt můj obdiv. Někde to nejde, tady jde všechno, když se chce. Mají člověka, který nedělá nic jiného, pouze sbírá odpadky. Přátelé, sbírá je po nás. Mluvil jsem s ním. Fajn chlapík. Jenom kolem trampolíny jsme mu s dětmi pomohli vysbírat za cca půl hodiny kolem 50 plastových lahví vesměs plných šťávy, o které se nikdo nezajímal. Styděl jsem se. Než aby to děti zvedly, nechají to tam ležet a načepují si novou šťávu. Úklid taky fungoval bezvadně. Příští rok sice jedeme jinam, ale za 2 roky určitě opět sem. Nikdy nikde jsem se totiž nesetkal s takovou péčí. Jasný, bylo nás tam přes 500, ale stejně. Doporučuji všemi deseti. Vzkaz pro rejpaly z Facebooku či "recenzenty" na Googlu. Když jsem četl některé recenze, rozum mi zůstával stát. Jasný, že budou někde špinavé matrace. Ale po kom asi? Jasný, že každýmu nechutná všechno. Ale zeptal se někdo u okýnka, jestli nemají třeba náhradní variantu? Těžko. Stavil se někdo nejdříve na recepci a případně si na něco postěžoval? Těžko. Je lepší někomu odpinknout jednu hvězdu. Taková je doba. Doba kritiky, ale ne z očí do očí, ale pěkně anonymně na sociálních sítích. A právě proto sem tady tu recenzi dávám. Je upřimná, prožitá, pravdivá. Nedivím se manažerce, která je nešťastná z toho, jak areál vypadá po sezoně a je zralý každý rok na rekonstrukci. Lidi jsou totiž prasátka.

Miroslava K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.5. - 17.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný areál, maximálně vstřícný pro pobyty s dětmi. Krásná příroda, okolí i rybník. Prima procházky do lesa. Pěkné a čisté ubytování, strava výborná. Učitelky bydlí v luxusním apartmánu s kuchyňkou, koupelnou, obývákem, televizí a ložnicí. Personál až na jednu výjimku ochotný. Opravdu velké vyžití pro děti. Využili jsme učebny, když pršelo. Mile nás překvapilo, že se v tomto chladném počasí všude topilo. Sprchy bez žetonů, teplá voda teče pořád. Celkově hodnotím tento areál za jeden z nejlepších široko daleko pro pobyty s dětmi. Vlastníci se opravdu starají. Byla jsem zde před 6 lety a pořád se něco nového buduje, nebo opravuje. Dovedu si tady představit i nějakou párty. Areál je obrovský. Každý si najde ale to svoje soukromí. Bezkonkurenční je vzduchová trampolína, pořád obsypaná dětmi. Skvělá je i animační základna.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Cestujeme hodne v tuzemsku i zahranici, ale v horsim prostredi jsme asi nespali. Skoda, ze neni mozne nahrat fotky, privital nas na pokoji podnos se spinavym nadobim a zbytky jidla, spinave steny, smrad moce, matrace s jehlicim, uklizeni se tu asi moc neresi a udrzba a investice do zarizeni a objektu zadna. Vydrzeli jsme jednu noc jen proto, ze nikde nebyla volna kapacita, je to smutne, ze si tohle lidé v Cechach stale nechaji libit!!!

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do Posláče jezdím s dětmi teprve 6 let,ale vím,že minimálně dalších 6 budu...Nejlepší místo na pohodu,klid,bezpečí,srandu vše co k dovolený patří.

Petra Ř.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 9.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší školy v přírodě zažíváme již poněkolikáté právě zde. A neměnili bychom ani za nic. Perfektní ceny, jídlo výborné, ubytování krásné.

Bianka N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento areál mohu vřele doporučit. Byli jsme s rodinkou ve stanu a moc se nám líbilo. Sociální zařízení vždy čisté i při náporu ze strany chatařů. Nabídka minutkových jídel postačující, snídaně jsme si dokoupili a za tu cenu v pohodě. Děti se vyřádily na hřištích a hlavně na trampolíně, ze které jsme je nemohli setřást. Koupání trochu horší kvalita, ale dá se. Mácháč je kousek. V okolí mnoho zajímavých výletních míst. Personál usměvavý, ochotný, milý. Doporučujeme všemi deseti.

Pavel H.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 23.4. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S rekreačním areálem Poslův Mlýn v Doksech spolupracujeme již od roku 2013. Za tuto dobu jsme zde zrekreovali přes 10 000 dětí na školách v přírodě. Více než 80% návratnost základních škol mluví za vše. Středisko nabízí ubytování v prostorných bungalovech ve čtyř až šestilůžkových pokojích bez paland. Pokoje jsou moderně zařízené a všechny vybavené ústředním topením, to pro případ zhoršení počasí. Pro učitele jsou připraveny nadstandardní pokoje, v jejichž blízkosti se nachází kuchyňka.K vybavení střediska patří více než 15 moderních a dobře vybavených učeben, velká a malá tělocvična, kulturní sál (jídelna).K přispění soukromí jednotlivých skupin slouží i dvě oddělené, na sobě nezávislé jídelny. V areálu se dále nachází dvě hřiště na malou kopanou, volejbalové hřiště, beach volejbalové hřiště, velká gumová trampolína pro deset dětí najednou, party stany, pingpongové stoly a další prostory ke sportovním aktivitám. Středisko je situované na konec obce Doksy, takže si udržuje soukromí, ale zároveň je to kousek do obce. Máchovo jezero je vzdálené 1,5 km od střediska. V obci se nachází zajímavé muzeum o známé čtveřici Čtyřlístek. Ze střediska se dá také dojít pěšky na nádherný hrad Bezděz. Cesta vede rovnou od střediska. Personál je vždy vstřícný a profesionální, prakticky není problém se na čemkoliv domluvit. Jsme zde spokojeni a v budoucnu bychom zde rádi pořádali naše originální školy v přírodě nadále. Vřele doporučuji.

Přečtěte si hodnocení kempu Rekreační areál Poslův Mlýn , který hodnotilo 3 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Rekreační areál Poslův Mlýn. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Rekreační areál Poslův Mlýn.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist