Ubytování
Telefon: +420 487 872 138, +420 777 915 903







 


house house house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Klůček - Hodnocení

Autokemp Klůček
4.8 / 10 Průměrné
podle 17 recenzí (celkem 205)

Ke Klůčku,
DOKSY 472 01 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
48% Hodnocení 17
Celkem hodnocení 205
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Klůček


Hodnocení návštěvníků

Zdeňka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je úžasný.jedine co bych vytkla je nedostatek odkládaciho prostoru ve sprchách na oblečení a určitě bych doplnila sprchové závěsy na dámských sprchách.jinak nemohu nic vytknout

Vonšovský R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Něco tak katastrofálního jsme ještě nezažili!!!!!! Vůbec nebudu zmiňovát sociální zařízení, o tom se zde v ostatních recenzích dočtete dost, ale přidáváme se k těm, co si jedou užít dovolenou a odpočinout si do kempu. Přes den je kemp v pohodě, jako všude, je velký a prostorný, umístění v lese je super, ale co se tady děje v noci, to už nechceme zažít!!!!!! Bordel, řvaní, neskutečně drzá a sprostá mládež, zvracení a dunění hudby z každého třetího stanu, všude vajgly a totální bezohlednost.!!!!!!! Sekurity nic, recepce nic, prostě hrůza.... Pro rodiny s dětmi nebo na pohodovej relaxovat je kemp absolutně nevhodný, a že jsme jich už projeli a navštívili..... Fuj, hnus fialovej!!!!!

Ivana S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Brána do pekla je slabé slovo ,přes den klid v noci děs a hrůza. Většina rekreantů, bere pobyt asi jako uvolnění z reality takže řev, rachejtle ,hudba že všech stánků restaurací, stanů aut a všeho co je možné že hraje .Lidé podmíněný alkoholem se dají do aut a s hlasitou hudbou se projíždějí po areálu kolem chatek .Sekurita dělá že nic nevidí a neslyší, při stížnosti na hluk se cítí, ještě dotčený a tvrdí Vám že oni opravdu pracují na 100% .Pro rodiny s dětmi, tento cemp rozhodně nedoporučuji!!!!!!!Co se týče sociálního zařízení, tak tady se zastavil čas ,asi tak před 20 lety .Každopádně kdo sem plánuje dovolenou hodně a hodně popřemýšlejte, zda vyhodit peníze, za probdělé noci a pokaženou náladu.NEDOPORUČUJI!!!!!!!!

Pavlína

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí nádherné, celý kemp je umístěn v lese. Několik restaurací, jídlo v pohodě. Ale negativa: sociální zařízení naprosto neudržované, špinavé, zastaralé. Když jsem chtěla v poledne použít toaletu, vyjela na mě uklízečka (menší postavy, černé krátké vlasy) se slovy : "kurva co sem lezeš, nevidíš že vytírám …?" a špinavým hadrem dál šmudlala podlahu. Dále na tak rozsáhlý kemp 5 dámských sprch považuji za dost podhodnocené. Sprcha je za poplatek 20,- Kč, jak jinak, ale pozor: IHNED po vhození mince se spustí voda, která nelze zastavit. Než se člověk svleče, musí platit dalších 20,- Kč. Co takhle investice do modernějšího zařízení, kde lze proud vody tlačítkem zastavit ? Sice jsou všude cedule s pokyny o dodržování nočního klidu od 22.00 do 6.00 hodin, ale nikdo to nedodržuje ani nehlídá. Závěr ? Sem už asi NE … Zamyslete se, je to škoda, kemp je jinak krásný.

Horst K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pokud se tam nejedete ožrat a poslouchat techno tak tam nejezděte. Hygiena na nule všude bordel ožralá mládež hudba řve celou noc až do rána takže o klidu si můžete jenom nechat zdát. Je to peklo kde neplatí žádné zákony. Teplou vodu si zaplatíte ale to jen ti odvážní co vlezou do sprch, pozvat tam kontrolu na hygienu tak jim nebudou stačit tabulky ale asi nemá odvahu i když o tom ví. "Helena Růžičková by řekla HNUS FIALOVEJ" Jediné co se dá pochválit jsou ceny, dobré jídlo a obsluha ve stáncích. Také pláž vzdálená cca 500 m zaslouží dobré hodnocení, jinak je to katastrofa. Třemi slovy řečeno místo autokemp Klůček by tam mělo býti napsáno "brána do pekla".

Jarda G.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý večer ikdyž jsme plánovali pět dní po dvou dnech jsme s radostí a i nasraní velice utíkali z tohoto kempu. Raději se vyhněte z daleka stanování na tomto místě. Celou noc zní hlasitě hudba,ožralí návštěvníci si z toho dělají techno párty a takový bordel jsme nikdy nikde nezažili. Vrcholem bylo když ve 02:00 hodin začali střílet z plynové pistole ožralové mezi stany,věřte že ráno jsme zdrhali moc rychle. A ochranka která to údajně hlídá asi měla zrovna špunty v uších. Divím se že pan vedoucí vyhazuje peníze za takové hlídání a opravdu zralí na pořadnou kontrolu a trestní oznámení dotyčných. Takže dejte pozor co za hajzli jsou tam ubytování!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nedoporučují tento kemp.

Aleš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 13.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu by měli mít hned na bráně ceduli "nevhodné pro rodiny s dětmi " Bordel, odpadky, vajgly a opilci na každém kroku. Hluk a křik až do rána a vůbec nikoho z personálu to nezajímá. Otřesný zážitek už nikdy víc.

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 3.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme na prodloužený víkend. Chtěli jsme objet tři kempy, kouknout a vybrat ten pro děti nej na stanování. Přijeli jsme do kempu Klůček, šla jsem na recepci a zeptala se slečen jestli se můžeme jen podívat a pak bychom se kdyžtak ubytovali. Slečna mi řekla, že není problém a auto, že máme nechat zatim vedle recepce před bránou. Tak jsme vzali holky (6 a 7 let) a vyrazili jsme. Po pár metrech na nás začal hulákat sekuriťák, že tam nemůžeme stát. Tak jsme mu řekli, že hned přeparkujeme. A on nabíral na síle s mluvou a pak začal narovinu tykat a ve finále byl vulgární a vyhrožoval, že zavolá policii. I před dětma se bavil jako hovado. Na pánovi bylo vidět, že si rád přihne (typický opilec) a i v tu chvíli měl vypito. Tak jsme se otočili a odjeli. Za mě katastrofální zkušenost hned u vchodu do kempu. Mají se domluvit na recepci, aby slečna věděla co a jak a neodnášeli to pak hosté. Jsem moc ráda, že se toto stalo, protože jsme se nechali ubytovat v kempu BORNÝ a za nás naprostá spokojenost. Už u brány nás vítala slečna s úsměvem a vysvětlivkama ohledně kempu. Tak za nás kemp BORNÝ. Skvělý personál kemp BORNÝ a výborná Pizzerie v kempu BORNÝ a super pivko v kemp BORNÝ.

Lucie V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp a ochotný personál.Dostatek stánku s občerstvením,dobré ceny.

Monika G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S partnerem a synem jsme byli i v loni a oba pobyty jsme si užili.

nitrame

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp Klůček bych pochválil a doporučil. Kemp je velmi prostorný a je umístěný do borovicového lesa .Terén je členitý - žádná placka a místo si vybere každý a to je důležité. Můžete si vybrati z několika hospůdek ,které jsou uvnitř kempu. My jsme si oblíbili restauraci "Myší hrádek" Ochotný personál , pivo samozřejmě a umějí výborné maxiburgery ( je třeba je vyzkoušet) .Obchůdek s potravinami zásobovaný solidně (ranní pečivo ), vrátnice fungovala úplně v pohodě. WC a sprchy pravidelně uklizeny za mě v pořádku . O víkendu bylo celkem obsazeno ,ale nikdo si nijak nepřekážel .Pokud máte rádi lesní kempy jak já tak ho musíte vyzkoušet. To prostředí na Vás udělá dojem . Koupání na hlavní pláži vyhovující .Jako top výlet bych označil asi hrad Bezděz . Takže jsem rád , že mám kemp Klůček na seznamu , kde se nám s karavanem líbilo.

Slavkos

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mám rád kempy, kde to žije a tohle je jeden z nich. Příjemné prostředí, ochotný personál, široká škála míst k posezení, která funguje do večerních hodin, co víc si přát. Jen ty sociální zařízení by mohly být lepší, ale to je jen detail.

Lenka N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt v krásném lese. Noční klid absolutně katastrofa, co se dělo přes víkend v kempu, to se ani nedá popsat, jaka slovní zásoba mladých ozralych tam lítala. Nechápu, že nezakrocil nějaký správce kempu. Bála jsem se jít i ze stanu na WC. Kuchynky na začátku kempu se studenou vodou, v půlce kempu s teplou, ale to se člověk nedozví, protože mládež na recepci prostě neví vůbec nic. Jinak v kempu jsou celkem normální ceny, jídlo dobře. Absurdní je, že i jako ubytovny za pláž klůček stejně platí denně další peníze. Jinak v kempu např. Pro děti ne i absolutně nic, kromě jedne trampolíny. Na machaci bylo úžasne, ale příště určitě do jiného kempu.

Kouřilová P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzhledem k sezóně jsem nečekala ze bude v kempu klid a ticho. Ale to co jsme zažili byl rachot bordel za chování návštěvníků nemůže personál, cedule dodržujte noční klid jako by nebyla a ozrali rvali do brzkých ranních hodin. Na socialkach se paní snažila pravidelně uklizela, ale lidi jsou prasata a tak to podle toho vypadalo. A kuchyňka? No pardon, tam se zastavil čas . Uvarite ale tepla voda není a dva vaříče na tak velký kemp opravdu nestačí. Popelnice pretekali bordelem. Vše zacharanuje personál na recepcy.

Michal

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi spokojeni, už jsme zde po 4-té.

Linda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Největší tragédie je recepce kempu, kde nevědí naprosto nic. Prakticky ani nebyli schopní spočítat, kolik nás bude pobyt stát a co po nás vlastně chtějí. V ceníku je sice psáno, že k chatce parkování auta zdarma, ale samotné auto se platí každý den :D Pak nás skásli o 500 Kč za klíč, i když sousedi vedle v chatce to platit nemuseli. Kamarád, co si chtěl pověsit na strom hamaku musel zaplatit jako za stan, po tom, co na recepci dva dny přemýšleli, jestli si vůbec hamaku může na strom pověsit :D Takže platil 3x tolik, co čekal a neměl u sebe tolik v hotovosti. Vyslali ho do bankomatu, který ale prý absolutně netuší, kde je, at se poptá jinde. Kemp starší, záchody rozpadlé, sprchy za dvacku asi na půl minuty, ale to by se dalo skousnout, to, že tam není ani závěs taky. V chatce nám nefungoval vařič. Takže jsme se znovu museli obrátit na správu kempu. Vyfasovali jsme novou bombu a nějaké kleště, ať si to opravíme, že nevědí, jak se to dělá. Kupodivu tentokrát bez poplatku :D Na pláž je to docela z ruky, obzvlášť pokud máte malé dítě a táhnete spoustu věcí jako lehátka a různá nafukovací stvoření. I když obě pláže v okolí spadají právě pod Klůček, tak si je zaplatíte zvlášť, když už poplatky tak fakt za všechno. Na pláži blíž kempu není o co stát, rozpadlá skluzavka a přes týden zavřené stánky, takže vyhozené peníze. Pláž dál už zajímavější, s různými atrakcemi za různě velké poplatky. Takže si zacálujete pláž plus i věci na ní :D Na Mácháč se určitě ještě vrátíme, jen asi ne do tohoto kempu. Sám o sobě by nebyl špatný, přeci jen člověk nemůže čekat nic nóbl, ale poplatky za vše plus recepce nás odradili dostatečně.

Markéta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp Klůček...místo vyhovující nezrizene omladině,která se absolutně neumí chovat a už vůbec nelze toto místo klasifikovat jako místo,kde si člověk odpočine. Naprosto neregulovaný řád. Sice je psán "noční klid od 22ti hod." Ale realita je úplně jiná. Bezohlední návštěvníci vyřvávající do ranních hodin,hlasitá hudba z aut,ničení majetku ostatních návštěvníků,bez jakéhokoliv zájmu a řešení personálu.Takže romantický a klidný pobyt v přírodě veškerý žádný. Po dvou nocích rozhodně NEDOPORUČUJEME rodinám s dětmi,které si přejí příjemný a NORMÁLNÍ pobyt v kempu. Jsme velmi zklamaní a už tam rozhodne nepojedeme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Tereza

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné, klidné. Skvělá pláž na kterou jsme chodili jen večer kochat se výhledem na zapadající sluníčko.

Kuba

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pěkný celkem udržovaný kemp, socialní zařízení průměrné, na každém rohu hospoda či bar. jediný problém je večerní hluk ale když jste na kraji kempu, tak to zastak hrozné není.

Libor K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Místo nabízené dřevěné chaty s terasou,jejíž fotografie byli v tu dobu uvedeny na webových stránkách kempu jsme byli ubytováni v jakési plechové chýši připomínající snad jen nějakou romskou osadu z jihu Slovenska. Naprosto neobyvatelné - byla to snad jakási část vlaku či autobusu použitá ke stavbě i s originálními okny které nešli nikdy otvírat, což v srpnu ve 30C není uplně to co by si člověk přál. Jídelní část s výškou stropu 175cm po pár minutách strávených v předklonu naprosto neobyvatelná pro člověka měřícího 180cm. Výsledný dojem dokreslovala už snad jen slibovaná terasa což ve skutečnosti byla pouze dřevěná lavice zamčená řetězem ke stromu před chatou. S pocitem podvedení a okradení jsem se obrátil na správce kempu který s námi vzniklou situaci odmítl jakkoliv řešit, se slovy MÁME PLNO. I když spousta chat v našem okolí byla celou dobu našeho pobytu prázdná.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Klůček , který hodnotilo 17 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Klůček. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Klůček.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist