Ubytování
Telefon: +420 733 745 435, +420 380 735 284







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Frymburk - Hodnocení

Camping Frymburk

Frymburk 184,
FRYMBURK 382 79 | Mapa

Provozní období: 24.04. - 13.09.
98% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 38
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Frymburk


Hodnocení návštěvníků

Kristina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto krásný kemp, ideální pro rodiny s dětmi. Animační programy, okolní vyžití. Prostě krása. Nebyli jsme tu určitě naposledy.

Marcela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tady krátce, ale bylo to úžasné. Děti se bavily. Kemp byl přesně podle popisu. Navíc velmi tichý a vše co jsme potřebovali, vše bylo v pořádku. Spokojenost. Díky, jen tak dál.

Radka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je pěkný, klidný čistý, perfektní animační programy pro děti. Sociální čisté, prostředí super. Jediné mínus jsou ceny, ale vzhledem k lokalitě je to asi běžné. Někomu možná bude chybět obchod, ten tam není, ale pečivo se dá den dopředu objednat v restauraci.

Vorlíčkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní, doporučujeme!!!!!!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Andrea F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 29.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KEMP DOPORUČUJI, MOC SE NÁM TU LÍBILO, DOVOLENOU JSME SI OPRAVDU UŽILI. Hezké prostředí přímo u Lipna, klidná oblast s krásným výhledem na městečko Frymburk. Dokázali nám poskytnout parcelu na stanování i přesto, že jsme neměli zarezervováno (narozdíl od nizozemských turistů, kterých je v kempu opravdu převaha). My jsme byli ubytováni v pravé části kempu na jedné z parcel na terasách, z nichž je opravdu nádherný výhled na Lipno i na Frymburk, zejména západy slunce odtud vypadaly úchvatně. V kempu je restaurace (ceny přijatelné, jídla průměrná, chutná pizza), 3 dětská hřiště, několik vodních atrakcí, plážové sprchy na několika místech, několik budov se sociálkami - stále uklizené a čisté, v naší části také rodinná sprcha s toaletou a umývadlem, což se s menšími dětmi hodí, žetony do sprch 10Kč (v umývárnách tekuté mýdlo, desinfekce rukou, papírové utěrky, toal. papír pravidelně doplňován). U umýváren místa na mytí nádobí i praní prádla, kromě toho lze využít i pračky a sušičky. Kemp byl plný, využívají jej především rodiny s dětmi, kemp nabízí animační program, dvojjazyčně, tedy vč. češtiny - využili jsme vždy dopoledne i večer (děti nadšené). Noční klid se v kempu dodržuje, postřehli jsme i nočního hlídače. ZA NÁS SPOKOJENOST :-)

Petr S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný pobyt.

Jarda

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jak již zde bylo napsáno,primárně je to kemp pro zahraniční turisty,převážně z holanska.Ty hrají"prim" a vše k tomu uzpůsobeno.Klidné prostředí,sociálky na "1",obsluha na recepci za "3-4" ale co nezkousnu,je to,že v tomto zařízení NELZE PLATIT KARTOU a WI-FI za poplatek či na 2hod.v jednom místě zdarma.Tak že si dovedete představit,jak v tom místě je pak "narváno".To v dnešní době považuji za DOST VELKÉ MÍNUSY.Zda doporučit,nechám na zvážení každého.

Marie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu NL (tedy asi primárně pro nizozemské turisty, ale kempují zde i Češi). Spali jsme ve vlastním stanu. Stany jsou snad na nejhezčím místě kempu. Měli jsme blízko sociálky, hřiště, ohniště a hlavně pláž s hezkým výhledem na přívoz a kostel s hodinami. Sociálky za mne v pořádku, sprchy na žeton nevadí (žetony jsme dostali hned při příjezdu na recepci) a výhoda vyhrazené místo sociálek pro rodiče s dětmi (uzavíratelná místnost s WC, sprchou a místem k přebalování). Možnost umývání nádobí i praní prádla (ruční i pračky). Kemp byl plný, hodně dětí. Pestré animační programy. Kemp byl živý, ale klidný; večerní klid děti vždycky měly. Jediná malá nevýhoda: v kempu jsme neviděli odpadkové koše (asi na dvou místech byly kontejnery). Ale i to je asi výhoda v prevenci před zápachem, vosami a jiným hmyzem. Suma sumárum: my doporučujeme.

Klara

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ve ctvrtek 3.8.2017 jsme nebyly pusteni do kempu na vykoupani,hoch u brany bez vysvetleni nas tam nepustil a pritom ctu jednorazovy vstupny takze to nechapu.

Dana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp pěkný, ale pro nás docela drahý (ostatní kempy, co jsme navštivili, byly levnější). Člověk ani nemusí jezdit do Holandska, obyvatelé kempu jsou z 90 % právě odsud :) Stan jsme měli na dobrém místě skoro u vody. V restauraci draho. Frymburk jenom kousek, funguje tam vícero obchodů s potravinami. Možnost půjčení loděk.

Iveta M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp v ČR, který jsem dosud navštívila. Nádherné místo, klidné prostředí, skvělá vybavenost kempu - obchod, restaurace, k dispozici místnost s pračkami + sušičkami, atrakce ve vodě, několik dětských hřišť, ohniště,... Bonusem jsou doprovodné programy a akce pro zákazníky. Super čisté - úklid WC a sprch několikrát denně.

Mičian M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, pěkné čisté a udržované prostředí kempu.

Milan

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší na kempu je prostředí a stanova místa. Velké mínus jen jedna restaurace s cenami hodně nahoře. Na sociálkach chyběla tepla voda a něco na útreni rukou. WiFi za prachy. Jinak kemp je hlavně pro Holanďany Čechu tam moc neni.

Martin H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 11.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sice dražší kemp ale velmi klidný, udržovaný a čistý kemp v pěkném prostředí. Velmi vstřícný a přátelský personál. Výborné služby včetně pračky, sušičky, teplé vody v umývárně i prádelně. Byli jsme velmi spokojeni.

Jiřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 3.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí, dobré vybavení, vždy čisté sociální zázemí, bezpečí. Doporučuji.

Laďka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, výborná restaurace, doporučujeme.

Helena P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili již podruhé kvůli jeho vybavení, ochotnému personálu, čistotě a bezpečí.

Pavel H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Volná plocha pro stany je skoro u vody, krásně prostředí kempu.

helinka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi útulné a super čisté prostředí, krásný výhled, ochotný personál, klid a dostatek soukromí

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý , čistý kemp s ochotným a slušným personálem .

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Frymburk , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Frymburk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Frymburk.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist