Ubytování
Telefon: +420 608 029 981, +420 608 029 982







 


house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Olšina - Lipno - Hodnocení

Camping Olšina - Lipno
8.3 / 10 Velmi dobré
podle 45 recenzí (celkem 358)

Černá v Pošumaví,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 09.04. - 30.10.
83% Hodnocení 45
Celkem hodnocení 358
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Olšina - Lipno


Hodnocení návštěvníků

Marcela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Potvrzení všech hvězd 👋😃

Marcela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, čistý kemp, pohoda, klídek, pan majitel vstřícný, sympatický, jde vidět, že mu záleží na spokojenosti zákazníků, byli jsme s karavanem se dvěma dětmi, vybral nám hezké místo, posekal trávník, i když posekaný byl 😃 velice oceňuji pořád čisté sociální zařízení, a že jsme těch kempu za 4 roky už objeli... Nikde takhle čisto nebylo 👋👋👋😉na recepci milá, ochotná slečna 👋👋👋 jídlo taky výborne, prostě tomuhle kempu tleskám a velice doporučuji 👋👋👋😉

Petra Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný, čistý kemp. Zábava tenis, stolní tenis, hřiště pro malé děti. Trampolína za poplatek, šlapadla. Spousta ciklostezek.

Naděžda N.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všem v kempu děkuji za VŠE! Velmi ráda se k Vám vracím!

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, čisté udržované sociálky, příjemný personál. Krásně strávená klidná dovolená. Doporučuji.

Radek K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z mála kempů kde je klid ,pan majitel na to stále dohlíží.V restauraci dobré a velké porce.Sociální zařízení čisté a pěkné.Personál milý a ochotný,nic není problém.

Tomáš H.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý a klidný kemp, výborné jídlo i sociální služby.Určitě přijedeme zase..:))

Pavlína K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nikdy bych nečekala, že v kempu můžou vařit tak dobře a s kuchařem je sranda.

Roman S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 20.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu je klid, kuchyně výborná, čisté prostředí... Určitě se znovu vrátíme

Karel J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 24.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kuchař je špička v oboru pokaždé nám v kempu velice chutnalo.

Eva

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, byli jsme s karavanem, sociálka a veškeré zázemí u stání karavanů na velkou jedničku, klid a pohoda. Zábava není moc ale v Černé je jí dostatek :-) v blízké rybárně vynikají čerstvé ryby no nic nám nechybělo.

Dvořáček T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo zde krásně.Byly jsme v tomto kempu už po několikáté .

Dana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 16.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli již několikrát a vždy jsme byli naprosto spokojeni, nyní dodelavaji cyklo stezku až ke kempu a to bude paráda. Děkujeme

Richard K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme v tomto termínu již více než 10 let do velkých chat. V začátcích jsme jezdili jen dospělí, postupně i s dětmi. Vyžití pro děti by se mohlo dál zlepšovat, ale děti se vyřádí i takto. Majitel je absolutně v pohodě, pokud dodržujete pravidla kempu.Pokud ne, jste na špatném místě! Kemp je srdeční záležitost a my sem hodláme jezdit i nadále. Už se těšíme na dovolenou 2021.

Luteve

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V červnu jsme jezdili po lipenských kempech a hledali jsme, kde strávit letošní dovolenou.Tento kemp se nám zalíbil na první pohled. Všude čisto, ochotný personál a při příjezdu se nás ujal pan majitel, který nás provezl kempem a doporučil nám místo dle našich požadavků. V době našeho kempování tam nebylo moc lidí, a to byla z mého pohledu úplná nádhera. Pohoda,klídek, dětské hřiště, hospůdka, pláže, a tak bych mohla pokračovat. Děkuji všem, kteří se starají o tento kemp a přeji jim hodně spokojených zákazníků.

Tonda

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěli jsme zůstat déle, ale pro buzeraci správce jsme si na zbytek dovolené našli kemp ve Frymburku. Ostatní personální byl ochotný, sociálky Ok. Bohužel ale nedoporučujeme!

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Správce milý, paní na recepci ochotná, milá a vstřícná. Kemp klidný, sociální zařízení čisté, udržované. Pokud někdo hledá zábavu musí si dojít do Černé v Pošumaví. Restaurace v kempu bere poslední objednávky ve 21.30 hod, od 22 hod je noční klid. Určitě se do kempu zase někdy vrátíme, třeba s vnoučaty. Moc se nám líbilo.

Lenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vyborny,cisty,klidny kemp,prijemna obsluha na recepci.

Dr. T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 23.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je srdeční záležitost. Na dovolené toužím po klidu, což tento kemp splňuje vrchovatě. Je to dokonalá základna pro rybaření, výlety po bližším i vzdálenějším okolí, dá se zde koupat, půjčit loď, najíst se, něco nakoupit atd. Nevyžaduji místo kempu lunapark, ale klid a ticho. Personál je vstřícný a milý.

Faustová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp. Prostě nádhera,klid,skvělé prostředí a velmi vstřícný a ochotný personál.

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Olšina - Lipno , který hodnotilo 45 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Olšina - Lipno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Olšina - Lipno.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist