Ubytování
Telefon: +420 608 029 981, +420 608 029 982







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Olšina - Lipno - Hodnocení

Camping Olšina - Lipno
8.3 / 10 Velmi dobré
podle 51 recenzí (celkem 346)

Černá v Pošumaví,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 09.04. - 30.10.
83% Hodnocení 51
Celkem hodnocení 346
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Olšina - Lipno


Hodnocení návštěvníků

Dana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 16.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli již několikrát a vždy jsme byli naprosto spokojeni, nyní dodelavaji cyklo stezku až ke kempu a to bude paráda. Děkujeme

Richard K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme v tomto termínu již více než 10 let do velkých chat. V začátcích jsme jezdili jen dospělí, postupně i s dětmi. Vyžití pro děti by se mohlo dál zlepšovat, ale děti se vyřádí i takto. Majitel je absolutně v pohodě, pokud dodržujete pravidla kempu.Pokud ne, jste na špatném místě! Kemp je srdeční záležitost a my sem hodláme jezdit i nadále. Už se těšíme na dovolenou 2021.

Luteve

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V červnu jsme jezdili po lipenských kempech a hledali jsme, kde strávit letošní dovolenou.Tento kemp se nám zalíbil na první pohled. Všude čisto, ochotný personál a při příjezdu se nás ujal pan majitel, který nás provezl kempem a doporučil nám místo dle našich požadavků. V době našeho kempování tam nebylo moc lidí, a to byla z mého pohledu úplná nádhera. Pohoda,klídek, dětské hřiště, hospůdka, pláže, a tak bych mohla pokračovat. Děkuji všem, kteří se starají o tento kemp a přeji jim hodně spokojených zákazníků.

Tonda

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěli jsme zůstat déle, ale pro buzeraci správce jsme si na zbytek dovolené našli kemp ve Frymburku. Ostatní personální byl ochotný, sociálky Ok. Bohužel ale nedoporučujeme!

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Správce milý, paní na recepci ochotná, milá a vstřícná. Kemp klidný, sociální zařízení čisté, udržované. Pokud někdo hledá zábavu musí si dojít do Černé v Pošumaví. Restaurace v kempu bere poslední objednávky ve 21.30 hod, od 22 hod je noční klid. Určitě se do kempu zase někdy vrátíme, třeba s vnoučaty. Moc se nám líbilo.

Lenka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vyborny,cisty,klidny kemp,prijemna obsluha na recepci.

Dr. T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 23.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je srdeční záležitost. Na dovolené toužím po klidu, což tento kemp splňuje vrchovatě. Je to dokonalá základna pro rybaření, výlety po bližším i vzdálenějším okolí, dá se zde koupat, půjčit loď, najíst se, něco nakoupit atd. Nevyžaduji místo kempu lunapark, ale klid a ticho. Personál je vstřícný a milý.

Faustová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp. Prostě nádhera,klid,skvělé prostředí a velmi vstřícný a ochotný personál.

Helena V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné prostředí, milý lidé a soukromí

Dagmar B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ve Vašem kempu je udržována čistota,tzn. čisté záchody a sprchy,čistota v kempu,dodržování nočního klidu,obchůdek se základními potravinami,možnost obědu a posezení v hospůdce,možnost koupání přímo v kempu.Dále příjemné vystupování na recepci.Vždy rádi se vším poradí.Budeme se i nadále rádi vracet do kempu. Dagmar Beranová

Jan P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

úžasná dovolená a za týden se tam vracíme znovu...bozsky klid...

Adéla P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp, úžasné místo, naprostá spokojenost! Děkujeme za příjemně strávený pobyt. S pozdravem Ptáčková.

jan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, příroda,chování majitele v naprostém pořádku pokud neděláte v noci bordel, celý pobyt jsme se vyspali a nebyli rušeni řevem ožralů jako jinde kde to nikdo v noci nekontroluje. Mohu doporučit těm , kteří se chtějí v noci vyspat. Rádi se vrátíme, ne ve všech kempech to funguje jako tady. A ti co píšou negativní recenze jsou ta sorta lidí, kterým je jedno jestli ruší celou noc své okolí.

Radka Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli znovu po 4 letech a těšíme se, že se ještě někdy stavíme. Naprosto vyhovuje potřebám rodině s menšími dětmi, klid, čistota, dětské hřiště, ping-pong, základní potraviny, Možnost postavit stan ve stínu, možnost koupání, krátká docházková vzdálenost do Černé v Pošumaví. Prostě za nás jednička

Milan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostredi excelentni, velmi dobra organizace, spravce obetavy / mlada recepcni prijemna a kompetentni, vecer klid / nedoleha zadny hluk, udrzba / cistota bez pripominek, kvalita vody na koupani slabsi / dano lipenskou nadrzi. Radi se vratime .

HabRz

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp, vhodný pro rodiny s dětmi, rybáře, cyklisty. Čisto. Vstřícný personál. Dobrá restaurace. Pivo Bakalář. Pro děti: stolní tenis (vezměte pálky z domova, na místě set za 240,-), trampolína, houpačky, klouzačka, pískovište, šlapadla.

Ivana K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné a krásné místo, pan majitel velice příjemný, vyšel nám vstříc s místem pro stan. Výborná jídla v místní restauraci, personál ochotný, příjemný. Už se těšíme na další odpočinek.

Fabián m.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice klidný a příjemný kemp čisté toalety horká voda 24 hodin celkový dojem velmi dobrý

Martina R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 17.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracíme se pravidelně již 8 let. Velice klidný kemp s možností rybolovu.Vždy jsme maximálně spokojeni. Letos možná stihneme jednou v srpnu..

Jiří M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tu Vás super je tu klid krásné prostředí ceny trošku vyšší ale to přehlížím jinak je tu skvěle, proč jezdit do ciziny když máme svojí velké poděkování tomuhle Campingu mooooc děkujeme a zase dorazíme Jiří Mach se synem Jan Mach.

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Olšina - Lipno , který hodnotilo 51 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Olšina - Lipno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Olšina - Lipno.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist