Ubytování
Telefon: +420 608 029 981, +420 608 029 982







 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Olšina - Lipno - Hodnocení

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 09.04. - 30.10.
89% Hodnocení 19
Celkem hodnocení 366
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Olšina - Lipno


Hodnocení návštěvníků

Gargulak M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 4.9.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již několik let a rádi se sem vracíme.Oceňujeme především klid večer,kdy sedíme u ohně,krásný výhled na vodu a čistotu v celém kempu,zvláště sociálky jsou vždy čisté,sprchy jsou na žetony,teplá voda vždy k dispozici. Za poplatek je možnost využití pračky a sušičky. Pan majitel je velmi vstřícný,stejně jako ostatní personál.Jídlo je velmi dobré a v obchůdku je možnost zakoupení čerstvého pečiva a základních potravin. Zkrátka je zde vše pro klidnou a pohodovou dovolenou.

Petr F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 13.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedná se o prostorný kemp přímo na břehu Lipna. Správce je fajn a aktivně řídí rozmisťování stanů a karavanů (dle preferencí ubytovaných, kemp s vámi projede a na místě se domluvíte). Jako stanař nicméně musím říct, že byla oblast pro stany poměrně zahuštěná a některé sousedy jsme měli v naší pomyslné "diskrétní zóně". Místa pro stany jsou většinou mezi stromy v lesíku. Terén je spíš nerovný, je tedy potřeba počítat s tím, že pro postele rovinku najdete, ale zbytek nábytku je potřeba buď naštelovat nebo vypodložit. Přípojek na elektřinu je dostatek, ve stanové sekci převládají klasické zásuvky. V ranní a večerní "špičce" bylo znát, že je při naplněné kapacitě kempu nedostatek toalet a sprch. Sociální zařízení jsou pravidelně uklízena. Sprcha je na žetony. Nárazově přeplněné bylo nejen sociální zařízení, ale i recepce, na které se při našem odjezdu vytvořila fronta více než 10 osob. Byť jsme místní kuchyňku ani lednici nepotřebovali, překvapilo mě, že je vybavení kuchyňky zpoplatněné a lednici jsme nenašli. Kemp je tolerantní k ohňům. Ohnišť je dostatek po celém kempu, takže si příznivci opékání/kotlíkových gulášů přijdou na své. Kempová restaurace má užší nabídku, ale jídlo je dobré. Kempová půjčovna nabízí k zapůjčení šlapadla, loďky a paddleboard. Kempový obchůdek je denně zásoben čerstvým pečivem a také zde naleznete základní potraviny. Specifickou záležitostí je zákaz hudby v celém kempu. Na tuto skutečnost jsme byli výslovně upozorněni již při rezervaci a s ohledem na naplněnost kempu to i chápu. Během našeho pobytu jsme neměli ani jednou problém s nočním klidem. Počítejte ale s tím, že vzdálenosti mezi stany mohou být menší než v jiných kempech, což nemusí vyhovovat každému. Kemp je dobře zařízen na delší pobyt. Pro milovníky vodních ploch naprosto ideální.

Lenka C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkný, tichý a čistý kemp. Jezdíme sem každý rok a těšíme se na další. Majitel kempu je vstřícný, vždy se s ním dá domluvit. Sociální zařízení perfektní, vždy čisté, teplá voda po celý den. Jídlo v restauraci dobré.

RomanVáca

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 2.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný příjemný kemp v krásném prostředí, ochotný personál, slušné ceny, Vzorně čistota a pořádek v celém kempu včetně sociálního zařízení.

Martin B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vylepšil bych třídění odpadu. V areálu jsou popelnice na plast a papír, ale chybí mi nádoba na kov. Stovky plechovek od piva a prázdné konzervy tak končí v komunálním odpadu. Dále by chtělo dát do kupy hřiště na volejbal, tenis. Jeho velká část je zarostlá travou a proto třeba líný tenis se prakticky nedá hrát.

Jaroslava

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

No dala jsem na pozitivní recenze ne tento kemp, ale bohužel, ani z poloviny se nenaplnily. Správce arogant, jídlo nic moc, spíš nic než moc a třikrát ze čtyř sprchování studená, respektive jednou vlažná voda. Dvě noci hudba a hlahol noční hlídač nikde… Přijeli jsme na zbytek týdne jinam. Moc nedoporučuji.

Lenka N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.10. - 8.10.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme s přítelem moc spokojený s kempem. :) Za 1.je tam úžasný klid a ta správná pohoda 2. Velký plus je že vubec neslyšíme hluk od silnice 3. Druhý plus je že je v kempu krámek s potravinami :) Z mého pohledu je to skvělé místo na odpočinek i na sport A i děti budou spokojený v kempu. :)

Ondra F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc recenzí jsem na dovolenou nenapsal, ale v tomto případě udělám výjimku...V tomto kempu jsme strávili (2 dospělí, 2 děti - 10 a 14 let) krásný týden v karavanu (naše první dovolená v karavanu vůbec). Při příjezdu jsme si za pomoci pana majitele vybrali místo stání karavanu (krásný výhled na "malé" Lipno), které nám ještě před zaparkováním karavanu posekal (pozn.anglický trávník byl ještě angličtěšjčí :)...). Neuvěřitelný klid a pohoda, která v tomto kempu panuje je opravdu balzámem na duši. K večeru bylo slyšet pouze povídání od "sousedů", praskání ohňů a linoucí se vůně od grilů - člověk si potom může jenom představovat, co kdo má k večeři (třeba nějakou čerstvě vylovenou rybičku)... Pokud někdo chce vyzkoušet dovolenou v kempu (karavan, obytňák, stan, chatka,...) doporučuji tento, protože zde najde vše, co je k dovolené potřeba - velmi kvatiní a čisté sociální zařízení, příjemnou obsluhu - jak v kioscích a restauraci (výborná kuchyně), tak i na recepci a přilehlém obchodě se základním sortimentem... Již přemýšlíme o rezervaci na příští rok...

Marcela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Potvrzení všech hvězd ??

Marcela

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný, čistý kemp, pohoda, klídek, pan majitel vstřícný, sympatický, jde vidět, že mu záleží na spokojenosti zákazníků, byli jsme s karavanem se dvěma dětmi, vybral nám hezké místo, posekal trávník, i když posekaný byl ? velice oceňuji pořád čisté sociální zařízení, a že jsme těch kempu za 4 roky už objeli... Nikde takhle čisto nebylo ????na recepci milá, ochotná slečna ??? jídlo taky výborne, prostě tomuhle kempu tleskám a velice doporučuji ????

Petra Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný, čistý kemp. Zábava tenis, stolní tenis, hřiště pro malé děti. Trampolína za poplatek, šlapadla. Spousta ciklostezek.

Naděžda N.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všem v kempu děkuji za VŠE! Velmi ráda se k Vám vracím!

Petra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, čisté udržované sociálky, příjemný personál. Krásně strávená klidná dovolená. Doporučuji.

Radek K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z mála kempů kde je klid ,pan majitel na to stále dohlíží.V restauraci dobré a velké porce.Sociální zařízení čisté a pěkné.Personál milý a ochotný,nic není problém.

Tomáš H.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý a klidný kemp, výborné jídlo i sociální služby.Určitě přijedeme zase..:))

Pavlína K.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nikdy bych nečekala, že v kempu můžou vařit tak dobře a s kuchařem je sranda.

Roman S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 20.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu je klid, kuchyně výborná, čisté prostředí... Určitě se znovu vrátíme

Karel J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 24.6.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kuchař je špička v oboru pokaždé nám v kempu velice chutnalo.

Eva

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 21.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, byli jsme s karavanem, sociálka a veškeré zázemí u stání karavanů na velkou jedničku, klid a pohoda. Zábava není moc ale v Černé je jí dostatek :-) v blízké rybárně vynikají čerstvé ryby no nic nám nechybělo.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Dvořáček T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo zde krásně.Byly jsme v tomto kempu už po několikáté .

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Olšina - Lipno , který hodnotilo 19 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Olšina - Lipno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Olšina - Lipno.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist