Ubytování
Telefon: +420 775 579 317, +420 775 579 317







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Kamencové jezero - Hodnocení

7.7 / 10 Velmi dobré
podle 3 recenzí (celkem 15)

Tomáše ze Štítného,
CHOMUTOV 430 01 | Mapa

Provozní období: 31.12. - 31.12.
77% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 15
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Kamencové jezero


Hodnocení návštěvníků

Filip

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Kamenčáku jsme s partou byli 3 roky za sebou, vždy na přelomu prázdnin. Jezdili jsme ve skromné skupince 4-6 lidí. Kemp sám o sobě je velmi klidný a přátelský. Se spolubydlícími ze Západu jsme nikdy neměli problém, dokonce jsme si s nimi i jeden večer sedli u piva. Ceny jsou takové lidové, dostačující. Celý areál na mě stále ale působí silným nádechem komunismu. Plac pro stany je svah, mírný, ale svah. Najít rovné místo pro stan je prakticky nemožné. Musím říct, že celé se to v areálu tak nějak rok od roku zhoršovalo. Popelnice vždy dost smrdí, možná by bylo lepší je vyvážet častěji. Z popelnic na tříděný odpad se vloni staly chargespoty a byly prakticky pořád napráskané dětmi. Trávník je ale moc hezky udržovaný a často sečený, stejně tak všudypřítomný živý plot. Letos jsem si sem vyrazil jen na krátký výlet s neteří a sestrou. Neteř stále v kočárku, cesty pro kočárek, v areálu, ačkoli asfaltové, zdají se býti dosti krkolomné, no dítě na nich neuspíte, to ani náhodou. Kdykoliv jsme ale byli s partou, prakticky nikdy netekla teplá voda ze sprch, vloni byly dokonce hlavní umývárky uzavřené a museli jsme až na samý konec kempu (tam u letního kina), do umývárek pro chatky, přestože jsme byli stanaři. A i tam to nebyl nějaký zážitek, o kterém bych psal domu. Letos jsme namísto Chomutova vyrazili více na sever, a vůbec toho nelituji, protože po letošní zkušenosti se nebojím říci, že v Chomutově chcíp pes. Vše zavřené, nikde nikdo, všude mrtvo. Na molech se všehovšudy váleli 3 důchodci, a že bylo poměrně slunečno, ve vodě nebylo více jak dvě hlavy. Na půlku srpna dosti matoucí a překvapivé. Zákaz psů v areálu chápu, ačkoli jsem sám pejskař, většina pejskařů by po svém psovi nesbírala, nemuseli jsme se alespoň bát, že cestou z hospůdky doneseme v noci do stanu nějaké překvapení. Co mě trochu mrzí, jako kuřáka, jsou nečekaně, všude vylepené značky o zákazu kouření. Ještě před třemi lety se dalo posadit v noci při měsíčku na molo s flaškou vína a krabičkou cigaret a noční policejní hlídka vás jen, bez připomínek, pozdravila. Vloni jsme 4x od plavčíků slyšeli, že je kouření zakázáno, přestože jsme nebyli ani v plavkách a už vůbec ne na mole, jen jsme procházeli okolo vody. Prevence je prevence, ale všeho moc škodí. ZOO jako takovou máme prošlou od začátku do konce, v té už nás nic nepřekvapí, celé roky se tam furt jen něco opravuje a zvířata pomalu ubývají (vlci např.). Jestli se ještě někdy ukážeme, tak jen na jednu noc, více dní už bychom se tam nudili.

Marek K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu byl klid, dobře se nám spalo, sociální zařízení byla vzorně uklízena a moderně vybavena. Jeden z nejlepších kempů, které jsme za posledních deset let navštívili.

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 9.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení neudrzovane v jakoukoli hodinu. Opravdu nepořádek a špína. Jinak je kemp čistý a jeho prostředí je krásne, to je velkou vyhodou. Uplne chybí popelnice na tříděný odpad. Provozovatel by měl čistotu sociálního zařízení řešit, protože od další návštěvy nás to dost odradilo. Byly jsme pod stanem.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Milos

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezke prostredi a super koupani

Zk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,byli jsme tu poprve a moc se nám tam líbilo, zase se určitě vrátíme jenom by to chtělo více pečovat o chatky jinak super doporučuji

Skalický J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli 3 dny a moc se nám tam líbilo. Koupání super. Trochu škoda, že ve sprchách netekla teplá voda.

petata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veliký kemp s nádherným koupáním. Byli jsme tam ještě mimo sezonu, takže nwfungovalo např všechno občerstvení a chyběl nám stánek se základními potravinami. Ale vše bylo čisté, tráva čerstvě posekána, ale bylo tam pouze pár stanů, snad je takový standart i při větším náporu

Já

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí krásné,zaměstnanci na recepci a na vrátnici úžasní . Nenašla jsem popelnice na tříděný odpad. Trochu problém s cipovymi kartička uvítala bych spíše čipové náramky. Celková dovolená super.

Šimonova

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je pro nás naprosto užasný.Prostředí,čistota,chování personálu je tady opravdu na velkou jedničku,pro rodiny z dětma je opravdu super,skvělý nápad byl ten pan zpěvák,vždycky nás všechny dostal do krásný nálady.Jezdíme k vám již řadu let a opravdu se vždy rádi vracíme.Pokaždé je tam něco co nás mile překvapí,opět se prý chystaj novinky na příští rok,tak už ted se těšíme.Co bych trochu změnila je kouření mezi lidmi na písečných pláží,to radši povolit ty pejsky než tohle-a to jsem taky kuřačka-neříkám zakázat,ale vyhradit místo na kouření,cigaretový smrad a dost vajglu v písku.

Palečková L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný čistý kemp, hezké koupání, vtipně vymyšlené koupání uprostřed mola.

Roman

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

maximalní spokojenost

Petr S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Obrovský, fatální problém vidím v zákazu vstupu se psy. To může spoustu lidí odradit a je to velká škoda, neboť kemp je to naprosto fantastický. Někomu může vadit hluk nedaleko projíždějících vlaků, ale na to si člověk brzy zvykne. Jinak opravdu super, koupání skvělé a pokud náhodou nevyjde počasí, je tu spousta míst, kam se schovat (aquapark, ZOO atd.)

u T.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,zastavili jsme se náhodně jen na pár dní ale určitě se vrátíme.Co se týče stravování-jednička s hvězd.-Seník.Ochota,tose dnes nevidí,paní byly milé,usměvavé a jídlo-super-borůvkové knedle,gulášek,pivečko atd.Dále dík patří i uklízečkám-čistota sociálek vzorná.Paní milé.Jediné co se nám příčilo bylo-paní starší chodila ještě s jednou-ochranka.Vlezlá,sprostá-neměla by tam být podle nás,neboť vše dobré kazí.Stejný názor měli i ostatní.Jinak díky za vše a mějte se fajn.Budem doporučovat.Ta baba tam byla v úterý 12.7.

u T.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,zastavili jsme se náhodně jen na pár dní ale určitě se vrátíme.Co se týče stravování-jednička s hvězd.-Seník.Ochota,tose dnes nevidí,paní byly milé,usměvavé a jídlo-super-borůvkové knedle,gulášek,pivečko atd.Dále dík patří i uklízečkám-čistota sociálek vzorná.Paní milé.Jediné co se nám příčilo bylo-paní starší chodila ještě s jednou-ochranka.Vlezlá,sprostá-neměla by tam být podle nás,neboť vše dobré kazí.Stejný názor měli i ostatní.Jinak díky za vše a mějte se fajn.Budem doporučovat.Ta baba tam byla v úterý 12.7.

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 30.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jako každý rok jsme chtěli i letos trávit svoji dovolenou v tomto kempu. Vždy jsme jezdili s malým pejskem a byli velice spokojeni. Jediná věc, která nám pobyt každoročně kazila, byla obovská nekázeň a nedodržování nočního klidu ze strany mladých jedinců a německých návštěvníků. Letos jsme však byli neúspěšní: po příjezdu nám bylo sděleno, že mají ještě zavřeno (nikde na webu jsme tuto informaci nenašli) a dále nás dosti nevybíravým způsobem upozornili, že se psem tu nejsme vítáni. Tento kemp již nikdy více a pejskařům sděluji - vůbec sem nejezděte ...

  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Kamencové jezero , který hodnotilo 3 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Kamencové jezero. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolíAutokemp Kamencové jezero.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály