Ubytování
Telefon: +420 602 427 163







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp BALDI Jesenice - Hodnocení

Autokemp BALDI Jesenice

Okrouhlá - Jesenice 3,
CHEB 350 02 | Mapa

Provozní období: 31.12. - 31.12.
98% Hodnocení 36
Celkem hodnocení 175
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp BALDI Jesenice


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Budík

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, koupání, personál a hlavně dobré pivo včetně obsluhy :-)

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nam moc libilo proste spokojenost . Doporucuji vsem.

Irena L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, všude čisto, personál ochotný a milý. Mohu doporučit.

Čápová D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp pro klidnou dovolenou úžasný. Dodržován noční klid. Žádné hlučné diskotéky. Koupání horší. Nic moc nabízené jídlo. Vše smažené. Ale byli jsme velice spokojeni.

Koutníková I.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem zde poprvé s přáteli a byla jsem spokojená.Krásné prostředí.

Danuše Č.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super , nemělo to žádnou chybu. Děkujeme.

Vlasta K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Místo, na které se rádi vracíme

Jiří K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost, už po několikáté jsme se vraceli na toto místo

Eva D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný čistý kemp s příjemným personálem. Toalety jsou čisté, ale bohužel dámské WC má jen tři záchody a teplá voda teče za Kč 20,- (to se týká i mytí nádobí)

jvv

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ceny jsou přehledné a nekomplikované. V kempu bylo čisto a uklizeno. Záchody a sprchy mi přijdou na takový kemp malé, ale kupodivu stačili. Malé občerstvení je k dispozici, ale čekal jsem něco lepšího. Jak sortiment, tak i třeba lepší smažák atd. Vysoká cena teplé sprchy (20,-kč - žeton). Chybí kuchyňka (tu v kempu nepotřebuji), ale umytí nádobí teplou vodou je zase na žeton. S kempem jsem byl spokojen a pokud sem zase pojedu, využiji jeho služeb.

Georg

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp hodnotit nemůžu, ale varuji: Vyhněte se tomuto zařízení na svátek Cyrila a Metoděje. Podle sdělení správce je každý rok v tento den v kempu live koncert a když jsem přijel já, duněla tam punková kapela. Otočil jsem se a jel jsem jinam...

Petra M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 12.1.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp jsme byli obhlédnout v létě, bohužel popis neodpovídá zcela realitě, pokračovali jsme dál. Petra

Karel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 29.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný týden u vody. Děkujeme!!!

VLK

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pekny, klidny a udrzovany kemp. Krasne misto u Jesenice. Majitele dbaji o cistotu a klid. Radi se vratime.

PIKED

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné koupání, které jsme v letošních vedrech velmi ocenili. Velice se nám líbilo prostředí a velikost kempu.

miroslav b.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 26.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

myslím a moje zkušenost všechno suppr děkuji

Eliška

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je pěkný,čistý,voda v Jesenici super,dlouho mělčina- pro děti ideální,záchody čisté,ale v koupelně by to chtělo víc umyvadel,co mi nejvíc scházelo byl stánek s čerstvým pečivem a ranní kávou

Ivana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezké prostředí, nadchla nás čistá voda v přehradě, v kempu čisto, klid, super. Toalety dobrý, jen asi častěji uklízet. Je škoda, že jsou sprchy po 22.00 hod zamčené a zuby si musíte čistit u jednoho umyvadla na záchodě :-( Ale jinak nadšený, opravdu se nám moc líbilo :-)

Martina D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chyběla mi velmi kuchyňka a umytí nádobí v teplé vodě. Auto na vyčištění žumpy hučelo téměř každý den již v 7h ráno. Přístup k vodě je skvělý, pro děti pozvolný, voda čistá. Sprchy jsou za poplatek 20Kč, což je vlastně jediný zdroj teplé vody. Personál je milý. Není v kempu žádný mini obchůdek, pouze kiosek a ten otvírá od 11h.

Tomáš K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S manželkou cestujeme po celé ČR i po Evropě a ve většině případech nocujeme po kempech. Kemp Baldi je jeden z nejhezčích a nejčistších kempů s vynikající obsluhou kde jsme byli. Tomáš Král

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp BALDI Jesenice , který hodnotilo 36 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp BALDI Jesenice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp BALDI Jesenice.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist