Ubytování
Telefon: +420 602 427 163







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp BALDI Jesenice - Hodnocení

Autokemp BALDI Jesenice

Okrouhlá - Jesenice 3,
CHEB 350 02 | Mapa

Provozní období: 31.12. - 31.12.
98% Hodnocení 36
Celkem hodnocení 175
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp BALDI Jesenice


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
věra h.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc se nám tam líbilo pškný klidný kemp ,dobré koupání, přijemný personál i prstředí pro karavany či stany .toalety i sprchy čistě uklizené.bylo vidět že se o kemp dobře starají.Doporučuji a sama tam určitě ještě pojedu.

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný,čistý,klidný kemp u přehrady s čistou,chladnější vodou. V bistru pouze smažená jídla,tak bychom uvítali jednu hotovku nebo domácí polévku :-)

Letavec J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Jesenici se nám velice líbí je to klidné místo k odpočinku. Personál je velmi příjemný a ochotný.Sociální zázemí je čisté a voňavé. Jediné co se nám nelíbilo volné pobíhání psů a nezodpovědnost majitelů psů pro jejich úklid po jejich mazlíčcích,očůrávání dětského hřiště apod.

petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

příjemný personal, hluční zahraniční hosté(Němci) jinak vše O.K

Růža

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné prostředí, čisto

Roman

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

..

Vlasta K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nemá chybu, čisto, perfektní zázemí (sprchy, WC, teplá voda), možnost občerstvení, úžasný a vlídný personál. Prostě skvělý kemp, neměnila bych.

Horsinková

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všichni jsme si to tu moc užili. Krásné prostředí a možnost pro děti si vyhrát. Děkujeme za krásnou dovolenou :)

Jakub š.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jeden z nejlepších kempů kde jsem kdy byl. Jsem tu už po několikáté a pořád se mi tu líbí.

Vlasta K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je zde velice příjemný a vstřícný personál, vše je udržováno v perfektním stavu (toalety, sprchy), dobře udržované prostředí - zatravněná plocha, dětský koutek. Nevím o jediném záporném bodu. Moc jim fandím i do dalších let:D

Jiří K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již několik sezon po sobě navštěvuji tento kemp a jsem spokojen. Letos navíc přibili i vnoučata.

Petula

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdime sem jiz nekolik let, vzdycky maximalni spokojenost. Personal vzdy mily a ochotny, socialni zarizeni perfektne a pravidelne udrzovane a podminky ubytovani vhodne prakticky pro vsechny vcetne ctyrnohych milacku. Primy pristup k vode a kdo nechce cely den travit jen v kempu, je v okoli spoustu bodu a objektu k objevovani. Pro nas idealni zpusob traveni dovolene a kazdy rok se tam znovu tesime.

Jiří R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 4.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp vypadal hezky, byl prostorný, voda čistá, bufet nabízel základní smažené pokrmy. Hned po příjezdu nás odradil znuděný a neochotný pán na recepci.

Merynkaw

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opět jako loni jsme spokojeni. Přibyla možnost mytí nádobí v teplé vodě, bohužel opět za poplatek žetonu za 20Kč. Kemp je velmi prostorný, čistý. Pláži by prospěla trocha péče nebo vzornější návštěvníky.. Koupání mezi psy není také moc příjemný zážitek. A ležet vedle jejich exkrementů už vůbec..Celkově jsme spokojeni a určitě se opět vrátíme.

Petra N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné, čisté prostředí, skvělá komunikace s majitelem, krásné nové chaty, čistá voda, dětské hřiště. Děti si to vše moc uzily a my také. Určitě se vrátíme. Krásné výlety do okolí také nechybi, atd.

Jana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme několik let na odpolední odpočinek. Je zde velmi čisto, ticho a příjemný personál.Kemp má dobré umístění - blízkost dálnice Karlovy Vary a Cheb.

Míra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc hezké,příjemný personál

Pavel Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí a krásná krajina v okolí

Robert C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše v nejlepším pořádku.

Lucka Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi hezký a za našeho pobytu i klidný kemp s dostatečně velkou plochou pro stany i karavany. Moc pěkné koupání v čisté vodě přehrady. Velké plus má ode mě rádio na toaletách :). Kromě tohoto nadstandardu zde byl dále stále k dispozici toaletní papír i mýdlo. Vzhledem k velikosti kempu se mi ale zdál počet toalet jako poddimenzovaný. Sprchy též čisté, na žetony. V areálu kempu je občerstvení (i s krytým posezením), houpačky. Příjezd do kempu je dobře značený. Výhodou je účtování elektřiny na kWh, nikoliv paušálem. Určitě se jedná o kemp, který bych ráda doporučila svým známým a ráda se sem třeba někdy vrátím.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp BALDI Jesenice , který hodnotilo 36 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp BALDI Jesenice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp BALDI Jesenice.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist