Ubytování
Telefon: +420 354 597 390, +420 604 785 793







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Amerika - Hodnocení

Camping Amerika

Jezerní 151/8a,
FRANTIŠKOVY LÁZNĚ 351 01 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
88% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 60
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Amerika


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lenka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni téměř se vším, jenom bazének v kempu se nedal využívat.Ubytování je na jedničku, personál i obsluha také. Snad jen mohla být větší nabídka vařených jídel. Zdravíme a jen tak dál, Lenka a Seržánek z Aše :-).

Křivancová

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné klidné prostředí, vyborná kuchyně příjemná obsluha. Bezva odpočinek.

sara

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je krásný čistí ale malo zábavy pro děti ,jedna trampolina na celý kemp ,nedalo se kde koupat ,rybník naproti kempu jedna velka tragedie (mrtvé ryby všude)ale jinak odpočinek a klid.spokojenost

Merynkaw

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili již po třetí. Děti se sem těší. Opět vyzdvihuji teplou vodu ve sprchách i v kuchyňce po celý den bez žádných extra poplatků. Je zde klid a příjemná atmosféra. Už se těšíme na příští rok:-).

Polák J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Supr kemp rád se zas vrátím

Victorie M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chatky super, okolí fajn, celkový dojem příjemný...Dopoučuji

Aleš K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme již několik let a vždy jsme byli velmi spokojeni. Pohodu kromě prostředí vytvářejí zaměstnanci a pronajímatel. Jen tak dál.

Vorlicek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kratke zastaveni ale moc se líbilo.

Petra P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobře vybavený kemp. Všude je čisto. Hospůdka, kde vaří skvělá jídla.

jarda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 26.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velice spokojen, díky moc zase přijedu :-)

Martin

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je moc pěkný, sociální zařízení denně uklizeno (skutečně do čista!), chatky nové a čisté. Personál milý a přátelský, pejskové a děti vítaní a tolerováni. Jediný problém byl jen při žádosti o připomenutí nočního klidu po 11 hodině skupině asi 20 německých motorkářů, kteří se každý večer sešli u jedné chatky a hlučeli až do noci. Personál ani po opakované žádosti nebyl schopný zjednat pořádek údajně z důvodu jazykové bariéry. Další nemilá věc je nemožnost platit kartou v přilehlé restauraci (ale to je problém restaurací ve FL obecně) a nutnost objednat se na snídani (překvapilo více hostů).

Radek

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pohoda a klídek v příjemném prostředí

Merynkaw

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Stejně jako loni, jsme byli spokojeni. Teplá voda teče celý den bez dalších poplatků. Kuchyňka i sociálky jsou čisté. V kempu byl klid. Uvítali jsme nově zřízenou půjčovnu koloběžek za velmi příznivé ceny. Zase se určitě rádi vrátíme.

Koo

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je nový, upravený a čistý. Sociálky byly parádní, malé chatky dostačující. Jen těch pavouků :-) přejmenovali jsme ho na pavoučí kemp. Stačilo by to vzít aspoň každé ráno koštětem, protože byly opravdu na všech světlech. Restaurace v kempu je fajn, krom teda jednoho mladého číšníka (hlášky typu: sedněte si sem, nebudu chodit nikam daleko, nebo pro popelník se zvedněte sami, je támhle - mi stačilo), ostatní byli velice příjemní. V kempu toho na zábavu moc není, ale my jsme stejně každý den jezdili po výletech. Také nám chyběl nějaký menší krámek nebo kiosek, třeba na snídaně. Jinak jsme byli spokojení, zatím jsme čistější kemp nenavštívili :-)

Robert P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, vše nové - recepce, sociální zařízení, kuchyňka, příjezdové cesty atd. Půjčování koloběžek, loďky. Volný vstup na tenisový kurt. Dobře uklizeno, usměvavá obsluha. Nádherné lázeňské okolí. Rádi se budeme vracet.

Jana Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se mi velmi líbil. Chatky byly dobře vybavené, nechybělo tam topení a lednička, a celkově chata působila velmi hezky, neb tam byl dostatek oken, a tudíž dost světla. Sociální zařízení bylo vyhovující, a velmi se mi líbil krytý stolní tenis, který se stál mezi budovami soc. zařízení a kuchyně. Zde se nacházel jak vařič tak varná konvice, jen nádobí zde byl docela nedostatek. Pokud si člověk nechtěl sám vařit, mohl si zajít do restaurace, která byla hned u kempu, což bylo další velké plus. Jako další kladnou věc, musím poznamenat hustou síť odpadkových košů po celém areálu kempu. Celkově se mi pobyt v kempu líbil a mohu pobyt zde jen a jen doporučit.

Markéta

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v hezkém prostředí, za pochvalu stojí i sociální zařízení a kuchyňka. Ve sprchách teče teplá voda po celý den, stejně tak i v kuchyňce. Oceňuji také restauraci s výborným jídlem.

Eva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme spokojeni.

Nathali K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 26.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jediné co bych kempu vytkla byla úroveň sociálních zařízení. WC bez toaletního papíru, sprchy špinavé. Jinak ale vše v pořádku, krásný kemp.

Petra M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.1. - 27.1.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěli jsme se sem podívat v letošním roce, ale bohužel jsem zjistila, že kemp nebude letos otevřen, nechápu, proč není zmínka i zde na portálu. Škoda

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Amerika , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Amerika. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Amerika.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist