Ubytování
Telefon: +420 354 597 390, +420 604 785 793







 


house house house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Amerika - Hodnocení

Camping Amerika

Jezerní 151/8a,
FRANTIŠKOVY LÁZNĚ 351 01 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
88% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 62
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Amerika


Hodnocení návštěvníků

Bohumil B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přespáváme jednu noc při cyklotoulkách a jsme naprosto spokojeni. Klidné a čisté prostředí, dostačující zázemí a vstřícný a milý personál. Díky B.B.

Váňová

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 4.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, který naprosto vyhovuje moderním požadavkům na prožití bezstarostné dovolené. Děkujeme a rádi se vrátíme.

Marie M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo ale ceny byly vysoko.

eda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 15.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociálky super, ale málo, naštěstí v kempu nebylo moc lidí. Ceny vyšší. Chtělo by to častěji sekat trávu a likvidovat odpad. Jinak spokojenost, na výlety ideální, personál příjemný, prodloužil bych otvírací dobu restaurace, a jak je obvyklé bohužel skoro všude se ani zde nedodržuje večerní klid. Přes tyto malé neduhy ale doporučuji.

Fremutová T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné prostředí, skvělé služby, rádi se sem vrátíme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo, chaty čisté, ocenili jsme topení v chatě, sociální zařízení také čisté, kemp udržovaný, přátelský personál, jen popelnice by se mohli vyvážet častěji

Vacek T.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.9. - 21.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nepořádek , sociální zařízení velmi nečisté

Tereza N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení mohlo být důkladněji čištěno. Kuchyňka - chodí zde někdo na kontrolu? Zkažený meloun zaváněl celou místností. Myši- všude, kam se člověk jen podívá. Chválím kontejnery na tříděný odpad.

Martin P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrá volba na levné a pekné ubytování pod stanem k možnosti dosažení nejzápadnějšího bodu ČR. Jsme z Benešova a pro tento počin bylo nutné přespání. Byli jsme ale spokojeni.

Dagmar K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, klid,exceletní čistota,mladý personál velice ochotný a slušný opravdu super další prázdniny jedu s vnučkama znovu a na delší dobu.Doporučuji všem.Přejí mnoho spokojených zákazníků.

Petra

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bohužel jsme byli z kempu spíše zklamáni, zejména z čistoty a vybavení soc. zařízení, na první kouknutí jakžtakž, ovšem jakmile jste si čistili zuby nebo v kychyňce myli nádobí a rozhlédli se více, viděli jste spoustu dlouhodobě neuklízené špíny, pavučin apod. I přes několikeré upozornění zůstali dámské umývárky bez mýdla. Místa pro stání byla čistá bez odpadků. Bohužel tam bylo i spoustu hrabošů (i když to je z aktuálních zpráv rozsáhlejší problém v ČR) a my jsme skončili s prokousnutým stanem. Půlnoční hlasité veselí s největší pravděpodobností personálu již blíže popisovat nebudu. Vzkaz pro provozovatele - určite se o kemp lze starat důkladněji k větší spokojenosti slušných hostů. Děkuji

Křivancová I.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do toho to kempu jezdíme pravidelně už tři roky. Několikrát za rok. Buď na prodloužený víkend nebo dovolenou. Ať už samy nebo s přáteli. Jsme tu vždy spokojený, je zde perfektní personál, výborná kuchyně. Co na kempu nejvíc oceňuji je klid a pohoda. Pokud jde o mě je to nejlepší kemp který znám, vyzkoušeli jsme několik kempů, ale tenhle je top.

jarusska

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je klidný personál ochotný super kuchyně i sociální zařízení čisté doporučuji

Vladimír K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je skvěle vybaven, na hezkém místě, s výbornou kuchyní a příjemnou obsluhou. Jediná věc (strávili jsme v kempu jen jednu noc) byla velmi nepříjemná. Noční klid nebyl naprosto dodržen. Hosté v místní restauraci slavili svatbu. Chápu, že nelze čekat, že zábava skončí ve 22h, ale nekonečný řev, který přetrvával do 4 ráno, byl neskutečný. Třikrát jsem prosil o klid (ochranku, obsluhu v restauraci, dokonce oslavující osobně), ale byl to předem prohraný boj:). Nemůžu se zbavit dojmu, že vůči nám-táborníkům je takový přístup zřizovatele nefér. Měl by zajistit klid od 24h.

Honza

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp, nové chaty (i malé mají zásuvky), čisté sprchy a toalety, možnost parkování u chatky.

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 26.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zatím určitě nejlepší kemp, který jsme na výletech s dětmi navštívili. Chatky zánovní, perfektně řešené (podkroví po žebříku bylo u dětí velice populární a my jsme měli vdole klid:-) Navíc uklizeno, čistota i na sociálních zařízeních, příjemná paní recepční, večer klid. Navíc krásná příroda a okolí a spousta cyklostezek a možností výletů po okolí (Cheb, Fr. Lázně, SOOS, Skalná...). Moc děkujeme za krásný víkend a pokud to vyjde, určitě se rádi ještě na nějaký víkend vrátíme.

Šmídovi Ž.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice pěkný a čistý kemp, každý rok se sem vracíme na prodloužený víkendový pobyt s dětmi.

Katy

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp leží v krásném prostředí obklopen rybníky, nádherným, rozlehlým a upraveným lesoparkem vedoucím až do přilehlých Františkových Lázní, u kempu je pěkný zookoutek, hřiště a tenisový kurt, v restauraci nám moc chutnalo a obsluha ochotná a příjemná, co nám trochu vadilo - noční osvětlení příliš intenzivní (jedna lampa vedle druhé) a taky je třeba se připravit na to, že kemp okupují převážně němečtí důchodci v karavanech, v kempu se nám v celku líbilo, ale úplně nejvíc oceňujeme profesionalitu a ochotný přístup paní majitelky, která nám rychlostí blesku zajistila pneuservis, abychom mohli jet dál, ještě jednou děkujeme Lenko :)

Galina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc krásný kemp moderní čistý moc se nám líbilo a rádi se k vám vrátíme klid cisto všude dlouho jsem takovej kemp nevidela

Pavel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde pouze na přespání. Velmi milá a ochotná paní recepční. Kemp působí hezky, ubytováni jsme byli v miniaturní chatce, na přespání stačila, ale na týdenní dovolenou bych to neviděl. V kempu jsou převážně Němci a Holanďané. Kemp i sociální zařízení jsou čisté. Nechápu tlačítko ve sprše, které se musí neustále mačkat. Na české poměry je zde pěkná restaurace, která však v sezóně nebylo zrovna dobře předzásobena - absence jakéhokoliv slaného pečiva nebo oříšků. Opečené žampiony na másle obsluha na oleji pro alergika nepřipraví, zřejmě se jedná o polotovar :D. Avšak panenka s hranolky byla chutná. Chutný byl také zeleninový salát. Některá jídla nebyla bohužel k dostání.

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Amerika , který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Amerika. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Amerika.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist