Ubytování
Telefon: +420 354 431 591, +420 604 457 878







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokempink DŘENICE - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Autokempink DŘENICE
10.0 / 10 Úžasné
podle 3 recenzí (celkem 92)

Dřenice, Jesenická př.,
CHEB 350 02 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 20.09.
100% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 92
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokempink DŘENICE


Hodnocení návštěvníků

Jana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás naprostá spokojenost, krásné prostředí, příjemný pán na recepci,ve sprchách teplá voda celý den ,sprchy , toalety čisté,v restauraci jsme si pochutnali.krásnà pláž s lehátky,super pobyt, opravdu mohu jen doporučit

Pavlína

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás naprostá spokojenost.Krasne prostředí,příjemná paní recepční,teplá voda ve sprchách i v kuchyňce opravdu po celý den.V restauraci jsme si pochutnali a porce byly obrovské.Nadherny klid,pláž s dřevěnými lehátky,dětské hřiště ...Prostě super.Bohuzel jsme museli ukončit pobyt dřív ze zdravotních důvodu ale už teď víme,že se určitě zase rádi vrátíme.Opravdu mohu jen doporučit.

Petr H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp u jezera. Zasazen částečně so lesa. Toalety a sprchy v ceně, teplá voda kdykoliv.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Kvapilová

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kladně hodnotím klidné prostředí. Pěkná restaurace.

SKÁLOVÁ J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na každém kroku je vidět, že majitelům i personálu na kempu záleží. Vzhledem k mimosezoně nám chyběl kiosek s občerstvením a základními potravinami.

G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistý, klidný kemp, teplá voda ve sprchách i v kuchyňce v ceně pobytu, nové sprchy,vždy uklizeno.

Vanda T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme ubytovaní k chatce, byla fajn, uklizeno, čisto. Kemp se nám líbil, byl tu klid a pohoda, je to opravdu na odpočinek, za zábavou se staršími dětmi jsme jezdili po výletech mimo, fajn je i sousední koupaliště. Hodně oceňuji teplou vodu ve sprchách v ceně ubytování, na zadním wc i sprchách bylo vždy volno a uklizeno. Jediné co trochu chybělo byl třeba kiosek s rychlým občerstvením,tak jak v kempech bývá, je tu pouze restaurace, dost drahá, takže tu jsme moc nenavštěvovali. A ráno zakoupení potravin ke snídani, to byl tedy zážitek, fronta cca na 1h, paní hrozně milá, ale neskutečně zpomalená, chtělo by to výpomoc. Takže po dvou frontách už jsme si snídaně vozili z města....Ale jinak moc pěkné místo na dovolenou!

Gabča

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 26.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme jezdili dříve pravidelně, nyní jsme se asi po čtyřleté odmlce ubytovali (karavan) a opět jsme byli velmi spokojeni. Služby kempu stále na vysoké úrovni, rekonstruované sociální zařízení nás mile překvapilo. Děti byly nadšené a určitě se opět vrátíme. V okolí vede cyklotrasa. Určitě doporučuji!!

milan k.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 28.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

již po třetí a pokaždé super

Lédlová

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již podruhé a určitě ne naposled! Vše super

Sýkorová L.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je velice hezký a koupání pěkně . Ale sociální zařízení nebylo tak často vytíráno a uklízeno až po požádání .

František

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

skvělé, musím doporučit, od velké ochoty na recepci nás ubytovat i když prakticky skoro nebylo místo, klid v campu a hlavně fantastickou kuchyň, kde celý personál i v tom kvaltu co byl, usměvavý a stále dobře naladěný, za nás 10 bodů z 10

Hana B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobré označení příjezdu, věcné a příjemné profesionální přijetí, příjemná atmosféra, Návštěvníci měli společný zájem, v klidu a pohodě si odpočinout.

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, byli jsme zde 14 dní ve stanu. Pozitiva: příjemný personál, nádherná příroda, čisté sociálky, občas paní uklízečka nestíhá..., ale to je problém ubytovaných klientů. Výborné vyžití pro děti, voda v přehradě zatím čistá, psí miláčci povoleni. Další výhodou je, že celý pobyt hradíte až při odjezdu, je tedy na vás, kolik dní zde pobudete. Negativa: noční klid se zde naprosto nedodržuje, prý je zde ostraha, žádná však nebyla. Němci se sem jezdí doslova vyřvat a k tomu zapínají reprobedny nejlépe do 2-4 hodin do rána. Odezva od nich jsou sprosté nadávky. Dalším problémem je zdejší kuchyně - jídlo vynikající, ale ... personál naprosto nestíhá, mají pouze jednotný jídelní lístek, skoro není z čeho si vybrat. Ceny jsou také spíše pro zahraniční návštěvníky. Dále nejde zde platit kartou ?!! Pokud tedy nemáte hotovost, máte smůlu, nenajíte se. V 21. století dost nezvyklé. Celkový dojem: celkem slušný kemp pro strávení Vaší dovolené. I přes negativa doporučuji.

Janča

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.4. - 29.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super ! Byli jsme v chatě a všechno v pořádku. WC čisté a v létě jedeme znovu

stercl

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opakovaně navštěvujeme tento kemp, který se nám líbí. Krásné prostředí, prima koupání, do Chebu jezdí bus a ideální zázemí na cyklovýlety. Mohu jen doporučit

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 24.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme s karavanem a za nás jako každý rok super pobyt!! Spokojenost se vším!

Marcela

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěla bych se s vámi podělit o velmi nepříjemnou zkušenost s tímto kempem… Tento kemp se nám líbil na základě fotografií, recenzí a nabízených služeb. Bohužel nikde jsem se nedočetla, o recenzi na ubytování v chatce a to byla veliká chyba… Chatku jsme měli zamluvenou 3 měsíce předem a paní jsem upozorňovala, že budeme mít s sebou malého vnoučka a dvěma telefonáty jsem se ujišťovala, jestli jsou chatky v pořádku a jestli mají i verandu. Bylo mi sděleno, že všechny chatky mají verandu, a jsou v naprostém pořádku, že se po každém návštěvníkovi uklízí a proto je i rozmezí mezi opuštěním a nástupem do chatky minimálně 4 hodiny. (opustit chatku v 10 hod a nástup od 14 hod.) Jaké bylo naše překvapení, když jsme přijeli k chatce a čekala nás unimobuňka a samozřejmě bez verandy a místo schodů paleta. To však nebylo to nejhorší. Když jsme odemykali, celé dveře byli pokryty pavučinami. Už to nám říkalo, že tady dlouho nikdo nebyl. Při vstupu dovnitř jsme se ale opravdu zhrozili. Všude pavučiny, lednice špinavá, skříň jakbysmet, všude vrstva prachu, mrtvé mouchy, vosy. Deky vlhké, zapáchající ztuchlinou, smrad a do toho spousta pavoučích hnízd (bílé jak zmuchlaná vata, velké jak pěst). To byl opravdu horor. Pobyt jsme okamžitě zrušili a odjeli do jiného kempu, který sice nenabízí takové služby (restaurace, cukrárna, sportovní vyžití, apod.), ale chatky jsou čisté a o to nám jde především. Přestože věříme, že ubytování „ve vlastním“ zde může být fajn, nám to vzalo veškerou „chuť“ sem jet někdy s karavanem. Takže za mě a za mé blízké, zde už rozhodně nikdy více….

Řezníček J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Majitelé kempu na mě působí nadřazeně,neschopni řešit nastalé konflikty-okamžitě,nařčení z rušení nočního klidu,mým dětem je 23 a 38 měsíců,majitelé dávají najevo náklonnost k holandským zákazníkům. Platba chatek předem???,není možné zaplatit 4dny ,5.den(popř. víc) zaplatit poslední den platnosti,peníze nevrací. Jsem zvyklý z hotelových provozů na jiný přístup...

Vít

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp, klidné okolí, umístěn na mírném svahu (parcely rovné), takže krásný výhled na vodu.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokempink DŘENICE , který hodnotilo 3 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokempink DŘENICE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokempink DŘENICE.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist