Autocamp Slunečná - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 46 recenzí (celkem 128)  

Čistá v Krkonoších,
ČERNÝ DŮL 543 44 | Mapa

Provozní období: 28.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Slunečná

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 46
Celkem hodnocení 128
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Slunečná


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Kristýna

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neuvěřitelně levný kemp se skvělým zázemím. Majitel motorkář, takže motovýletníci obzvláště vítaní, v chatkách za pár kaček najdete to nejdůležitější, po čem na cestách každý touží - čisté povlečené pohodlné postele! Uvnitř kempu je i přírodní koupaliště. Všichni moc ochotní a točí tu asi nejlepšího Krakonoše v okolí. Rozhodli jsme se zůstat i o den déle.

Ivana S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neuvěřitelně levný kemp s překvapivě skvělým zázemím. Majitel motorkář, takže motovýletníci obzvláště vítaní, v chatkách za pár kaček najdete to nejdůležitější, po čem na cestách každý touží - čisté povlečené pohodlné postele! Uvnitř kempu je i přírodní koupaliště a luxusní dětský koutek. Všichni moc ochotní a točí tu asi nejlepšího Krakonoše v okolí. Rozhodli jsme se zůstat i den déle. :)

Ivan K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 28.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Autocamp Slunčená bude asi mým top kempem. Doslova mě okouzlil pohodovou atmosférou, která je dána za prvé velmi ochotným personálem, který mi pomohl vyřešit problém s elektrem a plynem v mém přívěsu a když jsem chtěl dát odměnu za odstranění problému, tak s díky odmítli a řekli : HLAVNĚ AŤ JE VÁM U NÁS PŘÍJEMNĚ! Nechtěl jsem věřit, že se v dnešní době dá s takovým milým jednáním setkat. Za druhé, kemp není rozsekaný na miniparcely a tak si každý může vytvořit prostor jaký chce a díky tomu se tu cítím uvolněně. Přestože kemp není členěný parcelami, je vkusně rozdělen do několika větších částí vysokým živým plotem ze smrků. Tak nemáte pocit, že trávíte dovolenou na fotbalovém hřišti a smrky poskytují velmi příjemný stín. Za třetí, kemp je udržován v dokonalé čistotě, trávník je pravidelně sečen a popelnice včas vyváženy. Sociální zařízení je pravda trochu letité, ale čisté a hlavně BEZ OTRAVNÉHO HMYZU!!!Za čtvrté, je zde ticho. Žádná hlučná silnice, ani jiný provoz. Za páté, lokace. Je to blízko do všech atraktivních krkonošských cílů.Za šesté, kemp je jen mírně, velmi pozvolna svažitý a tak se dá karavan bez problému dát do roviny. Za sedmé, buď je celý kemp kompletně drenážovaný, nebo tu je super půda, protože ihned po dešti, můžete po trávě chodit v pantoflích. Pokud si přejete prožít dostupnou dovolenou v krásném a čistém prostředí, tak neznám lepší volbu a vřele doporučuji :-)

Bery

Skupina přátel
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ÚŽASNÝ KEMP ,NÁDHERNÉ MÍSTO V PŘÍRODĚ.

Jiří

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný tichý kemp, milý pan vedoucí a prostě obrovská spokojenost

jitka D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 7.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Překrásná příroda, klídek, pohodička. Moc se nám v kempu líbilo. Přijedeme zas.

Drachir P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný a klidný kemp.

jarda.sp

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Trochu moc blízko hlavní cesty, pro někoho může být i výhoda. Trochu drahý. Elektřina v kuchyňce na mince i pro el. sporák, takže pokud by si chtěl někdo něco uvařit, tak se nedoplatí (10 Kč/5 minut)..

Tomáš  Grund

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

báječný prodloužený víkend, doprovázen příjemným personálem v klidném, čistém kempu.

MAGDALÉNA V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro příjemné prožití dovolené s dětmi i bez nich, mohu vřele doporučit.

J.S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasný kemp se skvělou atmosférou. I když počasí nebylo právě letní, pobyt jsme si moc užili. Neuvěřitelně milý a ochotný personál, krásné prostředí, spousta zábavy pro děti, čistá voda a ohromné množství vodních "vozidel" - kanoe, šlapadlo, paddleboard - vše možno půjčit, takže i když počasí nepřeje koupání, vodních radovánek si můžete užít neomezeně :)A samozřejmě výlety po těch nejhezčích koutů Krokonoš jsou na dosah ruky.
Určitě se budeme znovu rádi vracet!!!!!!

mego m.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

balzam na dusi diky prirode a vzdy ochotny pan provozovatel se svoji zenou vytvari pro navstevniky atmosferu pohody a klidu clovek zde opravdu vypne a odpociva od stresu a starosti dekujeme

Helena K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pohoda + klid + přátelská atmosféra = balzám pro duši :-)

Monika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp personal a prostředí luxus,prirodní koupaliste priserne spinave tudiž zabava skoro žádná až na vtipná slapadla, pro deti malo zabavy.Krásne okolní vylety. Spchy ktere opravdu netecou uvedenou dobu a kuchynka prisernost, že si nemužete ani v mikrovlnce nic ohrat aniž by jste hodili peniz do mincovniku za každý ohrev a to i za vareni . Pochopila bych pracku. Dale neni možnost zapujčení kol..chatek atd ale verim že stavajici majitele to zuslechti vse casem ez když to bylo v pronajmu obce. Za me dobry je třba sebou mit fajn lidi a vse se prezije :-))aspon velke plus za udržovani cistoty na wc a sprchách ..vynikajici personal.

v p.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa))))

M. B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S manželem jsme byli na svatební cestě okolo ČR. Spali jsme každý den v jiném kempu. Autokemp Slunečná byl pro nás číslem jedna! Moc milý a ochotný personál, krásné prostředí, sociální zařízení sice staršího vzhledu, ale vždy perfektně čisté!!! Určitě doporučujeme a rádi se zase někdy vrátíme. Blahutovi

Anastacia

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Proč jsem se rozhodla napsat recenzi k tomuto kempu?! Nejsem typ člověka, který za každou cenu sdílí své pocity, selfíčka, statusy typu „Jůů venku sněží“ nebo „Jsem zamilovaná“ a další události, které, o mém životě vypoví vše v pár větách. A mé žurnalistické schopnosti jsou nanejvýš na bodu mrazu. Ale když jde o hodnocení kempu, ve kterém jsem strávila dovolenou, upouštím od svých zásad. Už název kempu mě přivedl k myšlence, vlastně k jednomu sloganu, který je pro mě mottem, a tím sloganem je: „ Pro některé lidi slunce nikdy nezapadá!“ (FOR SOME PEOPLE THE SUN NEVER GOES DOWN)! Takto bych charakterizovala Autokemp Slunečná. Když strávíte dovolenou v tomto kempu, slunce pro Vás opravdu nezapadne. Vyzdvihnout bych chtěla zejména nízké ceny, bezkonkurenční personál a horské prostředí. Kemp Slunečná je místem, kde se píšou příběhy. A co teprve, když se krajem příběhů projedete lodičkou nebo šlapadlem. Doplní to jedinečnou atmosféru tohoto slunečného místa. Návštěvu Kempu bych rozhodně doporučovala. Možná i Vám kemp Slunečná napíše příběh, díky kterému slunce nezapadne. Už Vás nadále nechci nudit svými publicistickými schopnostmi. Pokud tuto recenzi dočtete, mé žurnalistické schopnosti stoupnou z bodu mrazu do plusových hodnot.

David

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí 100% personál 100% a na místní poměry nejlepší cena .

Hugo

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden z nejhezčích kempů v Krkonoších co jsme viděli. V září přijedeme určitě na houby.

Jan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kempování v přírodě-i s luxusem. Klidný čistý kemp. Ochotný personál, rybí speciality z grilu dělené přímo před vámi, Měli jsem moc hezký nově zařízený Apartmán (krb, TV 102cm,masážní sprchoví kout ,nádherná kuchyň, v chatové oblasti Kempu. Sice jsem byli v kempu jen krádce ale moc jsem si to užili .

Ružena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc krásný pečlivě upravovaný kemp včetně sociálního zařízení. Zánovní útulné chatky , velké čisté s plnohodnotnými postelemi (ne palandy)a s venkovním teráskou pro příjemné posezení, + ohništěm. Za 150,-kč na Hlavu jsem byli velmi příjemně překvapení. Moc ochotný personál, Zase se sem brzy vrátíme

Lenka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásná dovolená! Moc pěkný členitý kemp, každý si svoje místečko najde. Mohu jen doporučit.

Luděk Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezké prostředí,krásně uspořádání uvnitř kempu a super majitelé. Až vylepší kuchyňku tak to bude moc hezké ubytování pro všechny bez rozdílu věku.Klidný kemp s velkou možností výletů po Krkonoších.

Růžena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je pěkný,ale jen pro stanaře.Paní majitelka příjemná.Chatky jsou ve skutečnosti stavební bunky.Uvnitř chatek 4 postele, malá skřínka,lampička.Okno,které nejde otevřít,bez kliček,záclona špinavá.Chatky jsou prezentované,že jsou vybavené,např.lednicí,ale nic tam není.Přišlo mi to jako nouzové přespání.Veliké zklamání.Pobyt jsme ukončili dřív.Hospoda venkovní,pouze smažená jídla.

Dan

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp v krásném prostředí, malá příjemná hospůdka, krásné koupání,hezky oddělené části kempu stromy, příjemný presonál. Mohu jen doporučit

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Slunečná, který hodnotilo 46 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Slunečná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Slunečná.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist