Autocamp Slunečná - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 56 recenzí (celkem 149)  

Čistá v Krkonoších,
ČERNÝ DŮL 543 44 | Mapa

Provozní období: 28.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Slunečná

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 56
Celkem hodnocení 149
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Slunečná


Storno

Hodnocení návštěvníků

Alena P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

personál ochotný a neustále k dispozici, čisté sociální zařízení

Ivana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vybavení kempu je starší, ale udržované, v socialkach čisto a v průběhu dne jsme několikrát potkali personál, jak uklízí. Pán na recepci poradí s výlety, má super tipy. WiFi nám nefungovala, ale aspoň jsme byli chvíli offline. Sprchy jsou na peníze, za 20Kc,coz se mi nejprve vůbec nelíbilo, ale v zásadě je to dobré opatření proti plýtvání vzhledem k tomu, jaké nás teď trápí sucho. V kempu restaurace, která je poměrně dražší, ale dobrá, personál milý a když odchází a zavírá, tak nás nechal ještě sedět venku a přinesl nám svíčku, abychom neseděli po tmě. Rybníček špinavý, ale na rychlé vykoupání naprosto v pohodě. Doporučuji!

Pavol P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Užasne prostredi, klid a vždy čiste toalety.Ceny velice slušne jak za ubytovani tak v bufetu

Veronika B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je čistý, udržovaný, se spoustou prostoru pro stany. Součástí je vybavená kuchyňka, prádelna, sprchy i čistá wc. Je zde také restaurace a malý rybníček s geniálním plovoucím stolem :)) najdete zde i dvě dětská hřiště. Majitel velmi ochotný a milý. Ráda se sem budu vracet!

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp,klid, skvělé místo, ochotný personál. Určitě opět přijedeme

Lukáš

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po šesté a opět nadšení a nadmíru spokojení.Už se těšíme příští rok...

Marika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu 14 dní a bylo tam super vše čisté,voda na koupání super,kemp klidný,jen pro snídani do vedlejší vesnice což je cca 5 min.max což ve finále nevadilo,příští rok frčíme znova.

Katolína

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 8.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Lehké nedostatky dohání hrozně milí a příjemný personál.

Tomáš J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pokud máte rádi hezkou přírodu, pohodové kempování a po 22.00hod klid, pak mohu vřele doporučit. Perfektní kemp s lidským přístupem. Přeji hodně spokojených návštěvníků. Díky, Tomáš.

Kuba

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 25.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

srdeční záležitost již řadu let .

KAREL ..

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Slunečná nikdy nezklame

michal

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kdo příjede sám pochopí to nádherný kouzlo autokempu SLUNEČNÁ ,

Renáta

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme strávili pár dní pod stanem a nejvíce jsme ocenili hlavně klid, který tam byl. Sociální zařízení sice starší, avšak velmi čisté. nikde ani pavučinka. Personál je velmi milý a všude po celém kempu bylo čisto. Rybník ke koupání je prostě rybník. Vstup do rybníka je obložen betonem, který docela klouže, ve vodě plavalo hodně trávy, ale jinak byla voda čistá. Travnatá pláž kolem rybníka je velmi prostorná, tak se dálo vždy najít místo pro poležení u vody. Takže vlastně super koupání. Co nám chybělo byl alespoň malý obchůdek se základními potravinami, kde by si mohl člověk koupit alespoň něco na snídani. Jinak jsme byli celkem spokojení, ale jak už zde někdo psal, tak vždy je co zlepšovat.

Natálie S.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný a klidný kemp s velmi příjemným personálem a obsluhou. Chaty jsou trochu jednodušší, ale za to vše čisté. Byli jsme tu druhým rokem a všimli jsme si spousty pozitivních změn.

Růženka S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tu to nejlepší co jsme mohla zažít. Už jsme byli v pár kempech. Čistota kempu a přístup personálu nás úplně zaskočil. Krásné kempování v přírodě!

robrert

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

prijemny pobyt ,starsi socialni zazemi ale vse ciste a bez problemu, velmy zajímave okloli s rodinou jsem spokojeni . DOPORUCUJI!!

kozel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

szczerze polecam wszystkim. piekne i urokliwe miejsce a do tego wspanialy personel ktory sluzy zawsze pomoca.

Tomaš H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvely zazitek...prijedu brzy znova...dekujeme

Janni

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byla jsem velmi spokojená

Nora

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice dobrá zkušenost. Kemp byl velmi pěkný a nadočekávání klidný. Obsluha příjemně aktivní a milá. Sociální zařízení starší, ale plně funkční a vždy čisté. Ideální poloha kempu pro dosažení všech krás Krkonoš.Rádi přijedeme zas.

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na krásném místě, dál od silnice, takže neruší. Sociálky sice starší, ale čisté. Sprchy na mince, ale dejte pozor, i když proud vody lze stopnout, čas se nezastavuje. Jinak za deset korun se jednotlivec osprchuje parádně, my to rychle zvládly i ve třech. :)Bohužel na kuchyňce by bylo co vylepšovat, je tu jen jeden vařič, nádobí nemnoho (máme svoje, my to nepotřebovali). Lednice je nová, jsou tu i pračky. Nádobí se bohužel myje v prostoru záchodů v korytě (což by tak nevadilo), ale chodí si tam lidi mýt ruce (jen tam je mýdlo). V místě je koupání, rybníček - super, jen se do něj hůře vstupuje - jsou tam betonové panely a ty kloužou - ale je tam zábradlí.Můžete si půjčit šlapadlo. Vedle je hospůdka, mají dobré pivo. Kemp je výborně situovaný - do Pece i Špindlu je to stejně daleko. Můžeme doporučit. :)

Jana K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jednoznačně mohu doporučit a přístup lidiček, kteří se staraji o tento kemp je bezprecedentní. Děkujeme.

Uwe M.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 13.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Der Campingplatz ist sehr schön und gepflegt und in ruhiger Lage. Die Gastronomie ist toll, das Essen ist sehr gut und es gibt leckeres Schwarzbrot. Der Wirt ist einmalig toll.

Linda D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dávám všech pět hvězdiček. Dovolená se nám moc líbila.

Libor

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po dlouhých letech jsme byli s přáteli a dětmi na dovolené pod stamen.Vybrali jsme si autokemp Slunečná dle recenzí a musím říct,že tento kemp je absolutně úžásný,klidné prostředí,čisté sociálky,výborná restaurace,krásná příroda.Byli jsme maximálně spokojeni a určitě se sem zase vrátíme.A take kvůli majitelům,kteří byli velice vstřícní,milí a strašně ochotní.Moc jim děkujeme za pár dní úžasné dovolené.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Slunečná, který hodnotilo 56 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Slunečná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Slunečná.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist