Autocamp Slunečná - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 44 recenzí (celkem 93)  

Čistá v Krkonoších,
ČERNÝ DŮL 543 44 | Mapa

Provozní období: 28.4. - 2.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Slunečná

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení 44
Celkem hodnocení 93
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Slunečná


Storno

Hodnocení návštěvníků

Michaela

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělá dovolená bez žádných problémů. Velmi vstřícný personál, který velmi rád poradí co se týče výletů a vyžití po okolí (osvědčeno). Čisté a velmi dobře udržované sprchy a toalety, k dispozici i pračka. Příjemná obsluha restaurace. Skvělá je i možnost půjčení paddleboardu nebo člunu na přírodním koupališti. Moc rády se sem příští rok vrátíme. Děkujeme!

Romana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp nás naprosto okouzlil. Rádi s ebudem evracet.

Špatenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný a klidný kemp pro rodinu. Sociálky krásně voňavé a čisté, pravidelně doplńovaný toaletní papír. Slabá skoro nefunkční WIFI zdarma a za silnější poplatek 200Kč za týden mě připadá moc ale to asi tak důležité pro pobyt není. Všem moc doporučuji.

Josef

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl povětšinou klidný, majitelé ochotní a vstřícní. Socialní zařízení starší, ale vždy čisté. Obsluha restaurace velmi příjemná...Jen bychom uvítali nějaký malý obchůdek. Tento kemp vřele doporučujeme. Těšíme se na příští rok.

Johana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkné prostředí, vstřícní provozovatelé a celkově příjemná dovolená. Sociální zařízení je starší, za to vždy čisté. Jen sprchy si někdy dělaly, co chtěly.
Kemp určitě doporučíme známým a sami se rádi ještě vrátíme.

Tereza

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo.
Byli jsme ubytováni v chatce pro čtyři osoby, ubytování skromné, ale úplně stačilo, vyspali jsme se perfektně :)
Sociální zařízení bylo vždy čisté.
Restaurace v kempu super. Majitelé byli velice příjemní, pokecali, zasmáli jsme se. Vyzkoušela jsem pstruha a byl vynikající!
Celkově personál byl velmi příjemný, pan majitel byl přátelský, poradil nám kam na výlet i kam si zajet nakoupit. (v kempu obchůdek nebyl).
Byli jsme na tři dny, bylo to málo. Určitě se vrátíme minimálně na týden.
Děkujeme!

Lukáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po týdenním putování ČR nejlepší navštívený kemp! Tak bych si dovedl představit i týden dovolené :-) Ochotný majitel co poradí a všechno zařídí. Sprchy i wc čisté. Super atmosféra, pohoda, klid... Určitě jsme nebyli naposledy.

Eva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám v kempu líbilo, chatky čisté, sociálky čisté, mýdlo i toaletní papír vždy. Dětské hřiště, spoustu hraček.
Personál bezvadný!

Míra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedna z nejlepších dovolených. Provozovatelé kempu jsou výborní, velmi ochotní a příjemní lidé. Poradí kam na výlety i za špatného počasí, zapůjčí kolo nebo koloběžku apod. Koupání v přírodním koupališti přímo v kempu bylo super. Sociální zařízení stále čisté, toaletní papír nikdy nechyběl,teplá voda nikdy nedošla-velká pochvala paní, která má sociální zařízení na starosti. Nechybí pračka, sušička(což jsme rádi po 8.dnech využili), sušák na prádlo, lednice a samozřejmě vařič s nádobím. Kemp je stále čistý, posekáný a uklizený. Překvapilo nás krásné prostředí, členitost a úžasný klid v kempu. Restaurace v kempu je rovněž výborná, výborné jídlo (pstruh úžasný), pivko, nechybí něco na chuť(langoš,klobása,utopenec,hranolky a spousta dalších mlsnot) a samozřejmě výborný pan vrchní. Moc se nám líbilo a byli jsme moc a moc spokojení. Děkujeme rodina z Chomutova.

Petra

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp působí velmi příjemně, majitelé také příjemní, ale tím pozitiva končí. Z kempu se nikam nedostanete pěšky, nebo jen po velmi rušné silnici. Hospoda je jen na pivo, nedáte si oběd, ani pořádnou večeři - na výběr celkem pět jídel, typu klobása, smažák... Sociální zařízení se snaží udržovat čisté, ale je opravdu velmi staré. Ve sprchách není žádné světlo, takže se myjete téměř po tmě. Celkový dojem nic moc, bohužel naše první a poslední návštěva tohoto kempu.

Pavel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, příjemná atmosféra, nádherné prostředí, příjemný personál, výborný start na vrcholy Krkonoš. Vřele doporučuji.

s A.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po dlouhé době jsem v Čechách narazila na opravdu skvělý kemp. Čisté prostředí, klidné místo, velmi ochotný majitel, občerstvení za normo ceny, přírodní koupání přímo v kempu, poloha s dobrou dostupností busem, zastávka hned za rohem, sjezd na kolech z Černé hory krásně až do kempu v pohodě i s malou dcerou. Vzrostlé stromy dávají příjemný stín. Rády se zase vrátíme :-)

Petak87

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+ pěkné prostředí kempu, klid, dost místa na stanování,stanové plochy upravené a
posekané.
Soc. zařízení sice starší, ale udržované.
Kemp určitě doporučuji.

Markéta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp všem DOPORUČUJI! Cítili jsme se zde moc fajn, panuje zde příjemná atmosféra a přístup majitelů a personálu k hostům je skvělý. V kempu je dostatek místa pro pohodlné stanování i pro karavany, měkoučký udržovaný trávník, krásná příroda okolo, voda v přírodním koupališti čistá. Ceny v kempu jsou příznivé.

Je zde fajn restaurace, kde nepřipravují pouze smažená jídla, ale ugrilují vám i chutný steak nebo vynikajícího pstruha, dobrý byl i guláš nebo velký sladký kynutý knedlík. Pracují zde moc milí lidé. Na objednání vám na druhý den připraví i snídani nebo dovezou čerstvé pečivo. Otevírací doba restaurace je do 22 h. (vaří do 21 h.), ale nechají vás bez problémů na pivku posedět i déle. Noci jsou klidné, krásně se vyspíte a ráno hurá na výlety po okolí :-)

Sociální zařízení je starší, ale nebyl problém s čistotou, voda tekla vždy teplá (sprchy by ale možná chtělo nějak vyladit, stalo se nám, že na desetikorunu voda přestala téct hodně brzy nebo tekla velmi slabým proudem). Dalších výhrad nemám, jinak bylo vše super.

Slunečná je perfektní místo pro pohodově strávenou dovolenou!

Milan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opravdu tichý čistý kemp,za rozumnou cenu.Majitelé pohodáři-ochotní pomoci,polud se něco stane.Sociálky starší,ale stále uklizené,teplá voda po celý den a hlavně večer,což u ostatních kempů postrádám.Voda v koupališti čistá,jídlo v restauraci výborné(doporučuji pstruha;-) )Hlavně se mi líbí poloha kempu. Je zde spousta možností pro turistiku-všude je blízko. Největší zážitek byl sjezd z Černé hory (18km) na kolobežkách. 300m od kempu je zastávka cyklobusu,tím se vyvezete na Hoffmannky,lanovkou na Černou horu a pak už jen sjezd lesními stezkamu zpět do kempu. Fakt super.Kdo má rád tichý kemp,kde je klid i v noci,vřele doporučuji.Je tady spousta zastíněných míst pro stany i pro karavany.Za mě palec nahoru a rozhodně tady nejsme naposledy. Milan

Kristýna

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neuvěřitelně levný kemp se skvělým zázemím. Majitel motorkář, takže motovýletníci obzvláště vítaní, v chatkách za pár kaček najdete to nejdůležitější, po čem na cestách každý touží - čisté povlečené pohodlné postele! Uvnitř kempu je i přírodní koupaliště. Všichni moc ochotní a točí tu asi nejlepšího Krakonoše v okolí. Rozhodli jsme se zůstat i o den déle.

Ivana S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 29.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Neuvěřitelně levný kemp s překvapivě skvělým zázemím. Majitel motorkář, takže motovýletníci obzvláště vítaní, v chatkách za pár kaček najdete to nejdůležitější, po čem na cestách každý touží - čisté povlečené pohodlné postele! Uvnitř kempu je i přírodní koupaliště a luxusní dětský koutek. Všichni moc ochotní a točí tu asi nejlepšího Krakonoše v okolí. Rozhodli jsme se zůstat i den déle. :)

Ivan K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 28.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Autocamp Slunčená bude asi mým top kempem. Doslova mě okouzlil pohodovou atmosférou, která je dána za prvé velmi ochotným personálem, který mi pomohl vyřešit problém s elektrem a plynem v mém přívěsu a když jsem chtěl dát odměnu za odstranění problému, tak s díky odmítli a řekli : HLAVNĚ AŤ JE VÁM U NÁS PŘÍJEMNĚ! Nechtěl jsem věřit, že se v dnešní době dá s takovým milým jednáním setkat. Za druhé, kemp není rozsekaný na miniparcely a tak si každý může vytvořit prostor jaký chce a díky tomu se tu cítím uvolněně. Přestože kemp není členěný parcelami, je vkusně rozdělen do několika větších částí vysokým živým plotem ze smrků. Tak nemáte pocit, že trávíte dovolenou na fotbalovém hřišti a smrky poskytují velmi příjemný stín. Za třetí, kemp je udržován v dokonalé čistotě, trávník je pravidelně sečen a popelnice včas vyváženy. Sociální zařízení je pravda trochu letité, ale čisté a hlavně BEZ OTRAVNÉHO HMYZU!!!Za čtvrté, je zde ticho. Žádná hlučná silnice, ani jiný provoz. Za páté, lokace. Je to blízko do všech atraktivních krkonošských cílů.Za šesté, kemp je jen mírně, velmi pozvolna svažitý a tak se dá karavan bez problému dát do roviny. Za sedmé, buď je celý kemp kompletně drenážovaný, nebo tu je super půda, protože ihned po dešti, můžete po trávě chodit v pantoflích. Pokud si přejete prožít dostupnou dovolenou v krásném a čistém prostředí, tak neznám lepší volbu a vřele doporučuji :-)

Bery

Skupina přátel
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ÚŽASNÝ KEMP ,NÁDHERNÉ MÍSTO V PŘÍRODĚ.

Jiří

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný tichý kemp, milý pan vedoucí a prostě obrovská spokojenost

jitka D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 7.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Překrásná příroda, klídek, pohodička. Moc se nám v kempu líbilo. Přijedeme zas.

Drachir P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi pěkný a klidný kemp.

jarda.sp

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Trochu moc blízko hlavní cesty, pro někoho může být i výhoda. Trochu drahý. Elektřina v kuchyňce na mince i pro el. sporák, takže pokud by si chtěl někdo něco uvařit, tak se nedoplatí (10 Kč/5 minut)..

Tomáš  Grund

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

báječný prodloužený víkend, doprovázen příjemným personálem v klidném, čistém kempu.

MAGDALÉNA V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro příjemné prožití dovolené s dětmi i bez nich, mohu vřele doporučit.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Slunečná, který hodnotilo 44 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Slunečná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Slunečná.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist