Autocamp Slunečná - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 53 recenzí (celkem 149)  

Čistá v Krkonoších,
ČERNÝ DŮL 543 44 | Mapa

Provozní období: 28.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Slunečná

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 53
Celkem hodnocení 149
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Slunečná


Storno

Hodnocení návštěvníků

mego m.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 16.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nemohl jsem odolat a na konci leta si doprat prozit par dnu pohody a skvele atmosfery ktera tady diky manzelum Karmackovim je vzdy velmi intenzivni kdyz clovek dorazi sem zapomene na stres a nevrazivost ktera nas vsude tak svira.Kdo chce byt alespon na chvilku nekde kde svet je ok a kazdy usmev perzonalu je opravdu srdecny a kolem ta priroda vse este umocni tak se bude take vracet jako ja MOC VAM DEKUJI S CELOU RODINOU JITKO a PROKOPE

Gabriela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde již několikrát, moc rádi se vracíme, protože tento kemp je přesně podle našeho gusta. Všude čisto, pořádek, kvalitní sociální zázemí, bezvadné spojení klidu pro dospělé i vyžití pro děti. Ochotný provozní, který pro vás udělá v kteroukoliv denní či noční dobu co je v jeho silách i nad rámec kempu, je třešnička na dortu. Prostě kemp pro všechny typy lidí, pokud nejsou rozmazlení a permanentně vyhledávající problémy. Za nás - super.

Petra K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po příjezdu jsme byli mile překvapený. Velký prostorný, udržovaný kemp. Zábava super. Pro děti i dospělé k dispozici minigolf, u vody možnost zapůjčení loďky, nebo paddleboard. Koupání taky super. Voda čistá, akorát řasy, ale to je příroda. Lepší než chlorovaný bazén. Možnost výletů do Krkonoš. Sociálky čisté a navoňené. Toaletní papír vždy v každé kabince. Na mytí nádobí k dispozici houbičky i mycí prostředky. Sprchy na 20 Kč, ale hodně dlouhý interval. Za mě super, ráda se zase vrátím. Moc děkuji panu majiteli za milé chování

Jarmila P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme v pozdních a mile nás ubytováli.V kempu si najde každý svoje soukromí a klid. Wc bylo udržované a čisté. V nádrži se dalo koupat a nebo půjčit paddleboard. Super výchozí bod pro výlety. Byly jsme ubytování s pejskem a určitě můžeme doporučit!:)

Honza

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijel jsem do kempu z jížních čech, v kempu nás čekal příjemný a ochotný personál, pěkné a klidné prostředí. U kempu je autobusova zastavka takže se da cestovat i jinak než autem. Autobus jsem sam vyzkoušel. Všem vřele doporučuji

Hynek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše OK, přijedeme zas :-)

Miroslav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp mohu doporučit , sociálky čisté , prostředí příjemné , ceny přiměřené .V kempu byl krásný klid , určitě se vrátíme.

Maria

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné místo, nejčistší sociálky, co jsme kde zažili, pohoda. Doporučujeme!

Zuzana B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi milí a ochotní - všichni (od recepce, přes paní uklízečku, po hospodského). Krásná poloha, také hezká místa v rámci kempu. Večerní posezení na houpačce s láhví Birella a západem slunce po celodenním výstupu na Černou Horu.... Dostala nás možnost vyprání, byť jsme ji nevyužili. Koupání jsme využili, ale bylo potřeba trochu statečnosti vzhledem k řasám. Tento týden prý přistaví dětské hřiště a mini golf. Těšíme se zase někdy na shledanou!

Michal P.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 28.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistý, prostorný, klidný. Lidí minimum. Koupání živé, čisté a chladnější. Originální šlapadlo a pivo studené :)
Příští rok se těšíme.

Adéla D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 23.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,letos jsme s rodinou poprvé navštívili camp Slunečná.Byli jsme prijemne překvapeni.Camp se nachází ve výborné lokalitě,kousek od Jánských lázní.Mimo jiné je v areálu přírodní koupaliště,dětské hřiště a možnost zapůjčení elektrických kol,či koloběžek. :-)

Natka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi krásný kemp a úžasné prostředí, děti si tu vyhrají bez problémů (hřiště, rybník s loďkami a šlapadlem), jídlo velmi dobré a příjemní lidé. Určitě se sem rádi vrátímé. Vše bylo bez problémů, jak příjezd, tak odjezd.

Kuba

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 30.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší ceny k Krkonoš krásný čistý kempu ,balzám na duši, všude kousek ,

michal

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

UŽASNY, KRÁSNÝ KOUT PŘÍRODY ,ČISTY HEZKY ,PŘÁTELSKÝ , DOPORUČUJI

Bery

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost pořád supr servis a prostředí.Díky

Daniel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, krásná příroda, excelentně čisté sociální zařízení (top), příjemní lidé na recepci. Doporučuji.

Jitka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 21.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Suprová dovolená. Pěkné výlety po okolí (Stezka korunami stromu). Kemp posekaný, upravený, uklizený. Až pojedeme do Krkonoš, pojedeme určitě zase sem.

Ondra S.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super a zároveň skvěle užitý pobyt. Hezký kemp s krásnou pláží.

Ivan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 25.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bezvadné vyžití na koupališti (kanoe, padleboard, tříkolka šlapadlo, plovoucí stůl). Pěkný přírodní kemp. Přijedeme zas.

Jana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

...nevím, čím to je, ale objevila jsem pro rodinu magické místo.
V hodnocení nepřeháním, věřím, že vše sedne i ostatním návštěvníkům,
kéž jsou otevření.
Ceny odpovídající, personál vystřícný, kemp posekaný, koupání čisté, sociálka v glancu, pro děti trochu hracích prvků, natažená síť na volejbal, pár ohnišť. Tak ahoj tam !








Luboš K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 22.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pokud by se nás někdo ptal na kvalitu tohoto kempu, tak jednoznačně jen v superlativech. Ve VŠECH hodnocených kategoriích pouze plný počet kladných bodů a 5-ti bodová škála by potřebovala rozšířit. Všem, kdo váhají a ještě nevědí kam vyrazit, tak toto je ta nejlepší volba.
Jana a Luboš Křížoví

Salutihane

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 19.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Snížené hodnocení za celkový dojem je kvůli tomu, že v chatce byly dvě docela, a dvě příšerně proležené postele. Příště bych tam jel jedině pod stan. Na karimatce bych se vyspal určitě líp. U sociálního zařízení o dvě hvězdičky snížená známka kvůli sprchám. Jedna hvězdička dolů za mě, protože bytostně nenávidím sprchy na žetony/mince, druhá za syna. Sprchy jsou totiž nastavené tak blbě, že malé děti jsou při sprchování mokré od hlavy až k patě, i když si hlavu sprchovat nechtějí/nemají. Evidentně není normální, když si dítě školkového věku po první zkušenosti se sprchou následně k mytí raději opakovaně vybere už notně studený rybník (v polovině září), než teplou sprchu.

Plusy? Majitelé i personál jsou velice přívětiví, syn se v kempu vyblbnul, chatka, ač byla z celého kempu možná nejblíž hlavní silnice, byla v noci tichá, soc. zařízení čisté, uklízené, byť již trochu starší (ale to je u nás standard).

Tomáš H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí,všude blízko do Pece pod Sněžkou ,Špindlerova Mlýna a Harrachova a jiných horských likalit a hlavně klidné prostředí a velice ochotný perzonál a skvělý pan majitel.

Gabi

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasny klidny kousek raje,perfektni jak pro jednotlivce,pary i vetsi bandu. Majitel to ma pekne pod palcem,poradi tip na vylet,ma na rybnmicku spoustu atrakci,je zabavny a ochotdny. doporucuji vsem,za me super


Petra K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 27.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super na pohodu. Čisté toalety. Pan majitel je fajne chlap. Mají tam na rybníčku bezva šlapadla. Jedině doporučím

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Slunečná, který hodnotilo 53 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Slunečná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Slunečná.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Úžasné 9.9/10
Velmi dobré 7.5/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist