Ubytování
Telefon: +420 739 219 792, +420 739 219 792







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autocamp Slunečná - Hodnocení

Autocamp Slunečná

Čistá v Krkonoších,
ČERNÝ DŮL 543 44 | Mapa

Provozní období: 28.04. - 30.09.
99% Hodnocení 29
Celkem hodnocení 157
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Slunečná


Hodnocení návštěvníků

Marie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 18.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Místo s duší a příjemnou atmosférou. Krásný kemp obklopený stromy s přírodním koupáním a protékajícím potůčkem skrze kemp. Skvělý výchozí bod pro objevování Krkonoš.

Bery

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 17.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Absolutní pecka i po letech nás zase velmi mile překvapili 100% doporučujeme

Beáta Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás za všechny prostě nemám co vytknout. Ještě nikdy jsem nebyla z kempu, personálu a celkového prostředí tak nadšená. Přístup personálu byl opravdu velice přátelský, cítili jsme se jako doma. Všude bylo krásně uklizeno. Určitě se do kempu vrátíme.

Markéta F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, klidný, čistý a na skvělém místě ... bohatá nabídka vyžití pro rodiny s dětmi a skvělé startovací místo pro výlety po Krkonoších :-) Ideální kemp pro lidi co mají srdce na správném místě ... doporučuji !!!

Petra K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 16.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem již řadu lel a každý rok nás zde něco milé překvapí,letos to bylo přespání na plachetnici..

Jana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 13.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byli jsme velmi velmi spokojeni, vše hodnotím na 5 hvězd, vyzdvihuji koupání v čisté vodě koupaliště, čistounká sociálka, kuchynka s vybavením, vyžití pro děti na lanovém parku, minigolfu, prolézačkách je k nezaplacení, květinová výsadba v truhlících a květináčích je roztomilá, překvápko bylo, že zde v Krkonoších mohu přnocovoat s rodinkou na plachetnici wow. Přijedte je to tu skvělé

Dominika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice klidný kemp, na recepci sympatický a ochotný pan, socialky starší, ale udržované a čisté. V kempu je také občerstvení, kde mají klasiky jako řízek, parek v rohlíku, smazak..což úplně bohatě stačí. Za nás jsme byli velice spokojeni a klidně bychom se někdy zase rádi vrátili.

a s.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

TOP kemp! Krásný, čistý, klidný kemp, piva a jídla dost za příznivé ceny :-). V bezprostřední blízkosti je rybník, kde jsme využili šlapadlo, paddleboard (nebyl problém si půjčit i v noci :-)). MÓÓC DĚKUJEME Prokopovi za úžasný víkend!

mego m.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 16.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

nemohl jsem odolat a na konci leta si doprat prozit par dnu pohody a skvele atmosfery ktera tady diky manzelum Karmackovim je vzdy velmi intenzivni kdyz clovek dorazi sem zapomene na stres a nevrazivost ktera nas vsude tak svira.Kdo chce byt alespon na chvilku nekde kde svet je ok a kazdy usmev perzonalu je opravdu srdecny a kolem ta priroda vse este umocni tak se bude take vracet jako ja MOC VAM DEKUJI S CELOU RODINOU JITKO a PROKOPE

Gabriela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde již několikrát, moc rádi se vracíme, protože tento kemp je přesně podle našeho gusta. Všude čisto, pořádek, kvalitní sociální zázemí, bezvadné spojení klidu pro dospělé i vyžití pro děti. Ochotný provozní, který pro vás udělá v kteroukoliv denní či noční dobu co je v jeho silách i nad rámec kempu, je třešnička na dortu. Prostě kemp pro všechny typy lidí, pokud nejsou rozmazlení a permanentně vyhledávající problémy. Za nás - super.

Petra K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po příjezdu jsme byli mile překvapený. Velký prostorný, udržovaný kemp. Zábava super. Pro děti i dospělé k dispozici minigolf, u vody možnost zapůjčení loďky, nebo paddleboard. Koupání taky super. Voda čistá, akorát řasy, ale to je příroda. Lepší než chlorovaný bazén. Možnost výletů do Krkonoš. Sociálky čisté a navoňené. Toaletní papír vždy v každé kabince. Na mytí nádobí k dispozici houbičky i mycí prostředky. Sprchy na 20 Kč, ale hodně dlouhý interval. Za mě super, ráda se zase vrátím. Moc děkuji panu majiteli za milé chování

Jarmila P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 30.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme v pozdních a mile nás ubytováli.V kempu si najde každý svoje soukromí a klid. Wc bylo udržované a čisté. V nádrži se dalo koupat a nebo půjčit paddleboard. Super výchozí bod pro výlety. Byly jsme ubytování s pejskem a určitě můžeme doporučit!:)

Honza

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijel jsem do kempu z jížních čech, v kempu nás čekal příjemný a ochotný personál, pěkné a klidné prostředí. U kempu je autobusova zastavka takže se da cestovat i jinak než autem. Autobus jsem sam vyzkoušel. Všem vřele doporučuji

Hynek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše OK, přijedeme zas :-)

Miroslav

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp mohu doporučit , sociálky čisté , prostředí příjemné , ceny přiměřené .V kempu byl krásný klid , určitě se vrátíme.

Maria

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné místo, nejčistší sociálky, co jsme kde zažili, pohoda. Doporučujeme!

Zuzana B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi milí a ochotní - všichni (od recepce, přes paní uklízečku, po hospodského). Krásná poloha, také hezká místa v rámci kempu. Večerní posezení na houpačce s láhví Birella a západem slunce po celodenním výstupu na Černou Horu.... Dostala nás možnost vyprání, byť jsme ji nevyužili. Koupání jsme využili, ale bylo potřeba trochu statečnosti vzhledem k řasám. Tento týden prý přistaví dětské hřiště a mini golf. Těšíme se zase někdy na shledanou!

Michal P.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 28.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čistý, prostorný, klidný. Lidí minimum. Koupání živé, čisté a chladnější. Originální šlapadlo a pivo studené :) Příští rok se těšíme.

Adéla D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 23.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,letos jsme s rodinou poprvé navštívili camp Slunečná.Byli jsme prijemne překvapeni.Camp se nachází ve výborné lokalitě,kousek od Jánských lázní.Mimo jiné je v areálu přírodní koupaliště,dětské hřiště a možnost zapůjčení elektrických kol,či koloběžek. :-)

Natka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi krásný kemp a úžasné prostředí, děti si tu vyhrají bez problémů (hřiště, rybník s loďkami a šlapadlem), jídlo velmi dobré a příjemní lidé. Určitě se sem rádi vrátímé. Vše bylo bez problémů, jak příjezd, tak odjezd.

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Slunečná , který hodnotilo 29 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Slunečná. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autocamp Slunečná.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist