Ubytování
Telefon: +420 608 029 981, +420 608 029 982







 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Camping Olšina - Lipno - Hodnocení

Camping Olšina - Lipno
7.6 / 10 Velmi dobré
podle 32 recenzí (celkem 326)

Černá v Pošumaví,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 23 | Mapa

Provozní období: 15.04. - 20.10.
76% Hodnocení 32
Celkem hodnocení 326
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camping Olšina - Lipno


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se nám moc líbil - milý personál, příznivé ceny, výborná kuchyně. V místní restauraci je většinou na obědy a večeře celkem plno, ale na to úžasné jídlo se vyplatí počkat. Také doporučujeme zkusit rafty z Vyššího Brodu, klidně i na 2 dny, byl to nezapomenutelný zážitek :). Jediná výtka je zpoplatněný internet, ale když jste na chvilku offline umožní vám to plně vstřebat krásu místního prostředí.

Lucie H.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Olšina je nejlepší a nekrásnější kemp, který na Lipně je, s těmi nejkrásnějšími západy slunce, jaké jsem kdy na Lipně viděla (a že jsme se byli podívat i v jiných kempech). Nádherné prostředí - mezi stromy u vody, jste obklopeni přírodou. Dodržuje se noční klid, takže žádné vyřvávání z hospod a barů na promenádě, nebo veřejné pláži, protože Olšina je kus od centra obce. V kempu je možnost wi-fi i elektrické přípojky, kterou si můžete natáhnout i do stanu (což v některých kempech možné není). Sociální zařízení je nové, čisté a pěkně udržované (paní uklízečku jsem na WC potkávala i několikrát denně). Pán sekal trávu několikrát týdně. Všechen personál byl milý, vstřícný, ochotný, vše vysvětlil, ukázal, poradil,... Zkrátka nádhera, jsem nadšená a moc děkuji provozovateli kempu, i personálu, za možnost strávit tu tak nádhernou dovolenou! V následujících letech Olšinu za jiný kemp nevyměním a už se těším na příští léto. :o)

martin s.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velice prijemny a ochotny personal

Dana Č.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná dovolená,vyžití pro děti, prostě super!

Jaroslav T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všechno bylo perfektní.

Novotná E.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vyrazili jsme s dětmi na měsíční dovolenou pod stan. Camp jsme si vybrali hlavne kvůli příjemnému prostředí. Nechybí zde příjemná restaurace se snídaněmi, obědy i večeře i. Krásná loděnice přímo na vodě, obchůdek s občerstvením a čerstvým pečivem a v neposlední řadě hřiště pro děti. Doporučuji všem.

Karolína S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný rodinný kemp, který striktně dodržuje noční klid. Na recepci nás mile přivítali, našli a ukázali nám místo ve stínu pod stromy a vše vysvětlili. V restauraci dobré jídlo (i dětské porce, toho si vzhledem k tomu, že mám dva mrňousky moc vážím - nemusím platit celou porci, když to stejně nesní).

Stanislav H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná příroda, přijatelné ceny a k zapůjčení šlapadla, paddleboardy nebo lodičky. Spokojenost

Tomáš Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný rodinný kemp, který snad jako jediný na Lipensku poskytuje klid v průběhu celého pobytu. Každý rok zkoušíme jiný kemp, objeli jsme už čtyři další lipenské kempy, kde jsme rovněž strávili týdenní pobyt a Olšina je jednoznačně nejlepší. Ten klid v noci, to prostředí (terasovitý kemp, všude krásná posekaná travička, stromy a stín), ten západ slunce...nezapomenutelný! Doporučujeme všem, co hledají místo svojí klidnou rodinnou dovolenou. Nedoporučujeme všem, co si chtějí užít noční život a větší zábavu v průběhu celého dne. Děkujeme provozovateli a celému personálu za krásnou letní dovolenou!!!

Klára N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sice nám nevyšlo počasí na koupání, ale i tak jsme si dovolenou v tomto kempu moc užili. Manžel je vášnivý rybář, takže celý den trávil na lodičce, kterou si půjčil v místní loděnici, děti se vyřádili na hřišti a na trampolíně a já si užívala pohody a klidu, který na tomto místě opravdu nechybí. V restauraci skvělé jídlo a všude čisto. Mile mě překvapilo, že je zde i pračka a sušička.

Markéta N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejvíce oceňujeme klid, který tu panuje. Žádný spěch, dobré jídlo, čistá voda a příjemná obsluha. Jsme rádi, že takové místo v okolí Lipna vůbec existuje. Hned vedle recepce je malý krámek s čerstvým pečivem a základními potravinami. Když jsme si chtěli nakoupit o trochu více, prošli jsme se okolo vody do nedalekého městečka, kde je malý supermarket. Jezdíme do kempu pravidelně každý rok a rozhodně budeme v tradici pokračovat i nadále.

Johana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tak tohle byla dovolená na jedničku! Domácí kuchyně, příjemný a ochotný personál, čisté sociální zařízení, prostě bomba! Navíc ceny nejsou vysoké. Celý den jsme trávili u vody a děti na místní trampolíně a dětském hřišti a večer jsme se sešli v loděnici na pizzu a sledovali jsme neuvěřitelný západ slunce. Příští rok se určitě uvidíme znovu!

Richard Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzhledem k velkému množství kempů na Lipensku nebylo snadné se rozhodnout, kde strávíme letní dovolenou. Nejdříve jsme pročetli recenze a vybrali nejvhodnější kandidáty. Poté jsme všechny kempy projeli a až pak se rozhodli. Na Olšině nás mile uvítali na recepci, poté nám ukázali kemp při projížďce na golfovém vozíku, mohli jsme si vybrat i místo ve stínu, což bylo pro náš karavan super. První dojem dobrý, druhý dojem ještě lepší! Až v podvečer jsme poznali krásu tohoto kempu, kdy při západu slunce, který jsme pozorovali nad hladinou Lipna, jsme si mohli v poklidu opékat buřty přímo před naším karavanem na připraveném ohništi! To byla krása! Děti samozřejmě nadšené z dětského hřiště a ze šlapadla, které nám umožnilo projet se na druhý břeh malého Lipna, ale i na místní malý ostrov. Ačkoliv zde další hosté pějí jednu chválu za druhou, musíme se k nim přidat. V bodech bych tento kemp popsal: - noční klid - nové, čisté, udržované, krásné záchody i sprchy - skvělá paní kuchařka v místní restauraci - dobře zásobené potraviny vedle recepce - půjčovna šlapadel, lodí a paddleboardů - dostatek místa pod stromy (dostatek míst ve stínu) atd. atd. atd. Opravdu paráda!

Laura K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dlouho jsme se rozhodovali, kde strávíme naší letošní dovolenou. Nakonec jsme se rozhodli pro Olšinu, protože po projetí ostatních kempů se nám líbila nejvíce. Zejména velké množství stromů, které poskytovalo dostatek stínu v horkých dnech, krásné a udržované sociálky, ale i výborná kuchyně v místní menší restauraci, nás přesvědčili, že Olšina je Lipenská JEDNIČKA!!! Budeme všude a všem doporučovat tento překrásný kemp, který si zakládá na klidu a pohodě, nočním klidu a přátelském a rodinném přístupu celého personálu. Byli jsme maximálně spokojeni!

Franta C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost se službami tohoto kempu. Vše odpovídá popisu v recenzích viz níže. Chválíme také noční klid, čistotu, ochotný personál a celkovou kvalitu kempu.

Vladka s.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp splnil veskera naše očekávání příští rok se tam určitě vydáme znovu tentokrát už na celý týden

Ondřej P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Šumavu jsme zavítali po cestě na jih k moři a byli jsme mile překvapeni. Kemp Olšina na břehu Lipna je takový, jaký tady ostatní píšou. Opravdu je tam dodržován noční klid a opravdu tento kemp není vhodný pro mladistvé, co se plánují po nocích opíjet a pařit. Vše bylo pěkně upravené, záchody uklizené. Tentokrát jen na víkend, ale určitě se vrátíme příští rok na celý týden! Doporučujeme!!!

Martina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosta spokojenost. Kemp na vysoke urovni. Krasne udrzovane socialky, dobra restaurace, dodrzovany nocni klid! Urcite se vratime :)

Jakub

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Fajny kemp. Urcite ho navstivte taky. Moc nam nevyslo pocasi, ale jinak co se tyce kempu bylo vse super.

Ladislav P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni. Všechno v pořádku. Klídek, pohoda čisto. Budeme dál doporučovat!

Přečtěte si hodnocení kempu Camping Olšina - Lipno , který hodnotilo 32 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camping Olšina - Lipno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Camping Olšina - Lipno.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist