Ubytování
Telefon: +420 731 508 809, +420 731 508 810







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Mydlák, provozovatel Městské hospodářství Zliv - Hodnocení

Autokemp Mydlák, provozovatel Městské hospodářství Zliv
10.0 / 10 Úžasné
podle 2 recenzí (celkem 24)

Nádražní,
ZLIV 373 44 | Mapa

Provozní období: 01.07. - 31.08.
100% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 24
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Mydlák, provozovatel Městské hospodářství Zliv


Hodnocení návštěvníků

Hampl

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme tam již 10let co rok. Autokemp Mydlák mohu jen doporučit. Krásně čistá voda s písčitým dnem. Ubytováni jsme byl v chatce takže jsme využili nábytky k zapůjčení ohniště které bylo zcela zdarma ( pouze vratná kauce ) V poslední radě bych chtěl osobně poděkovat za příjemné a hlavně bezproblémové chování panu Frantálovi který jako správce pomohl se vším a hned.

Zuzana R.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 6.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdím každý rok a pokaždé jsem moc spokojená, krásné prostředí,ochotný personál,všude čisto.Můžu jen doporučit.Příští rok nashledanou.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
z K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Miluju to tam... prvně na dovolené a počítám s každoroční dovčou v tomto kempu

Gabriela P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 16.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Každoroční srdcová záležitost.

Michael D.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 20.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdím cca 15 let. Mnoho se zde zlepšilo, hlavně sociální zařízení, trochu negativně hodnotím uzavřenost kempu (sociální zařízení slouží i pro veřejné koupaliště). Bohužel pobyt mi zcela zkazil "správce" soukromé části kempu (tato soukromá část využívá cestu okolo ubytovaných v kempu). Mladý pán "správce" dospěl fyzicky, rozhodně né mentálně (návštěvy kamarádů, rychlá jízda kamarádů auty přes kemp okolo dětí, dokonce využívání čtyřkolky na cesty cca 50m - otevírání vrat - samozřejmě velkou rychlostí a hlukem, kamarádi na motokrosových motorkách i ve večerních hodinách - po 23:00 hod, využívání kempu jako autoservisu atd...) Nevím, zda si tento "správce" uvědomuje, že je to kemp pro relaxaci lidí a né závodní okruh.... Jinak jsem spokojen, jako každý rok :-).

Alexei b.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem byl zhrozen opilí zhulení lidé který otravovali.Na záchodech žádné dveře jak si člověk má dojít na záchod toaletní papír nejní teplá voda nejní čekal jsem romantické místo ale byl sem zděšen personál v hospodě arogantní cena piva hruza ja v kempu na severu platil za pulitr 20 kč takže pán v hospodě co jsme slyšeli rád okrádá cenama čekali jsme něco dobrého ale i ta hygiena na wc bylo nám na blití.Příští rok pojedu jinam na sever kde mají lěpší ceny za spaní i vařič v chatce s elektrikou za 400 na noc a lidé ani auto se tam nepočítá doporučuji kemp velký Vřeštov noc 400 je jedno kolik lidí tam je pujčujou šlapadla pinpong a pivo mají za 20 kč!!!!!

Bronislav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 9.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Přijeli jsme večer z Lipna. Na recepci super ochota, pustili nás do kempu že stačí zaplatit druhý den. Překvapila mě čistota okolí a hlavně vody! Pláže úžasné, kamínky s pískem. Sociální zařízení čisté nové. Bohužel absence teplé vody v umyvadlech což je trochu škoda. Dvě sprchy na žetony s teplou vodou a dvě sprchy zdarma se studenou. Žeton á 15 korun na cca 4 minuty. Letos jsme byli v kempu na Vranově tam děs, pak Lipno kemp Jestřábí a to taky nic extra, tohle mě tedy opravdu překvapilo. Dá se říci do třetice to nejlepš

Míša

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme letos poprvé a hned 2x. Poprvé jen na 3 dny. A velká spokojenost. Podruhé jsme jeli velká banda se 4 stany a dětmi. Bylo to v době největšich veder. Toalety a sprchy zrekonstruovane. Takže za mě bod nahoru. Ovšem cca ze 7 toalet mají jen 2 dveře... Což je zvláštní ale doslechli jsme se že je budou doplňovat tak snad. Jediné mínus z celého kempu je i to že funguje jako veřejné koupaliště což dost znevýhodnuje ubytované ve stanech. V blízkosti pláže jsou stany postavene a návštěvnici koupaliště nám skoro jedli z talíře... Od ranních hodin do večerních. Myslím že by postačilo vymezit prostor pro ubytované a pro veřejnost která se jde jen vykoupat... Jinak celkově velká spokojenost.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostě se nám tu líbí,jsme tu po osmé

HANA J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tam úžasný. Personál byl fajnový a docela přátelský.Voda byla krásná a prostředí též.

kocourek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

voda v rybníce čistá,přístup i pro děti skvělý,kuchyň v restauraci vynikající,kromě svíčkové,sociálky čisté,ikdyž starší,personál vstřícný,prostě v našem seznamu je tento kemp hodně nahoře a to že jsme jich už hodně projeli

Pavla

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsem se stavovala s dospělou dcerou při zpáteční cestě z Šumavy. Chtěla jsem zavzpomínat na dobu před čtrnácti lety, kdy jsem tam byla s dětmi v chatce. Tehdy tam děti byly tak šťastné, krásně čistá a teplá voda, hřiště, les... Přijely jsme večer okolo osmé hodiny. Přivítal nás velice ochotný "noční správce". Podle vystaveného ceníku nám spočítal poplatek na jednu noc, pro dva dospělé, jeden malý stan, auto a dva žetony na teplou vodu. Poplatek činil 260,- Kč. Měla jsem jen pětistovku a on neměl na zpět. Řekl, že to mám přijít zaplatit až ráno, kdy tam už bude "hlavní správce" a přinese kasu s penězi. Ráno po nás však "hlavní správce" nechtěl 260,- Kč, ale 360,- Kč. Když jsem se ohradila, že nám to bylo večer spočítáno o stovku méně, byl nepříjemný, že to prý večer bylo spočítáno špatně, že cenu určuje městský úřad a mám si jít stěžovat tam. Účtenku jsem samozřejmě nedostala. Tím se stal tento kemp, tím nejdražším z celé naší dovolené, tady dražším, než byl ten nejdražší na Šumavě. Potom se stále dokola vyptával, kdy budeme odjíždět, aby mohl odemknout bránu. Voda byla stále krásně čistá, jak si ji pamatuji z doby před čtrnácti lety. Pěkná kuchyňka. Sprchy bez závěsů, věci si není kam odložit. Toalety bez papíru. Restaurace prý bývá otevřena, když je v kempu více lidí (při našem příjezdu v osm hodin večer byla už zavřena, při našem odjezdu v deset dopoledne nebyla ještě otevřena), tedy žádná pevná provozní doba.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli společně s kamarády s ročními holčičkami a moc se nám líbilo. Dětem hlavně ve vodě :) Super písčitá pláž vstup do vody, ze strany kamínky taky v pohodě. Chatičky vybaveny dostatečně, sociální zařízení sice starší, ale uklizene. Moc milý pan "správce" a restaurace lepší než jsme čekali:) Celkový dojem super, snad se brzy vrátíme!

Lenka

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné,klidné prostředí,sruby plně dostačující,sociální zařízení sice starší,ale bylo vždy uklizeno a bylo čisté,sprchy na žetony plně vyhovující,personál milý a vstřícný,restaurace v pohodě.Koupání přímo v kempu super.I díky krásnému počasí jsme si pobyt užili.Tento kemp ráda doporučuji k návštěvě.

Jirka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde necelý týden pod stanem. Původně jsme jeli do kempu Bezdrev, ale ten nás na první pohled nenadchl. Prostředí je tu hezké, v rybníce relativně čistá voda, pozvolný vstup do vody, což ocení hlavně děti. Když se překonají počáteční kamínky, tak dál ve vodě je písek. Hřiště pro děti desítky let staré s železnými prvky - dost nebezpečné. Veškerý personál bez problémů, příjemný. Stanová plocha není velká a je mezi stromy, takže mezi kořeny trochu problém s výběrem místa. A kde nebyly kořeny, je terén značně hrbolatý, neupravený. Navíc dost myších děr. A i v průběhu pobytu jsme s nimi měli problém, protože se nám dostávali do stanu a jak jsme později zjistili, ubytovali se i ve skříňce. Největší problém tohoto kempu jsou sociálky desítky let staré. Ve sprchách nejsou závěsy, není kam odložit věci. Sprchy na žetony za 15 Kč - to je OK, ale doba tečení vody by mohla být delší - je jen 2 minuty (dá se však v průběhu sprchování libovolně pozastavovat, takže to lze stihnout). Nejde regulovat teplota vody. Nejhorší jsou však WC - na pánech se močí na zeď do žlábku a navíc se o úklid WC se asi moc nestarají, takže většinu času, co jsme tu byli, byl na WC příšerný puch. Jídla v restauraci OK za lidovou cenu. Vrata pro vjezd aut ke stanům se zamyká a je nutno na recepci vždy požádat o otevření. To vždy proběhlo bez problémů okamžitě. Celkový dojem z kempu je příznivý. Nedostatky jsou vyváženy nižší cenou za stanování, oproti lépe vybaveným kempům.

Míra B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nebrat starší chatky ani na jedno přespání, jsou v katastrofálním stavu včetně "vybavení" ....pokud se tomu dá tak říkat. Byl jsem nucen vyměnit ubytování za jen o málo dražší srub i když šlo jen o jednu noc. Nové sruby jsou na úrovni a vhodné pro delší pobyt. Sociálky čisté ale na úrovni před dvaceti lety. Sprchy na žeton. Ve sprchových kójích nejsou závěsy (každý na vás kouká), chybí věšáky na oblečení (jsou jen u vchodu do sprch, kde jsou stále otevřené dveře :-). Sprcha je napevno. Voda v rybníku smrdí rybinou ale je celkem čistá (po prsa ve vodě vidíte svoje kolena) Hodně rákosí podél břehu u srubů které omezuje výhled i přístup do vody. Pěkně udržovaná travnatá pláž před restaurací. Večer spousta komárů, doporučuji dobrý repelent. Restaurace otvírá pozdě a zavírá brzy. Celkem dobře tam vaří za rozumnou cenu. Pivo Samson nic moc. Připravte se na zdlouhavé a pro někoho celkem ponižující jednání se správkyní kempu, dámou v letech paní Brabencovou která nebyla schopna pochopit moje námitky na ubytování v nevyhovující starší chatce kterou jsem předtím viděl jen na fotkách. Chatka byla nakloněna v podélné i příčné rovině o cca. 10-15 cm. Jako vybavení měl sloužit polorozpadlý stůl, tři židle, každá jiná také ve stádiu rozkladu a neuvěřitelně špinavá lednice nakloněná podle podlahy..tedy také o 10 cm. Všude bylo neuvěřitelné množství pavučin včetně jejich obyvatel. Tato dáma zřejmě ještě nepochopila, že ona je tam pro hosty!!! Na mou otázku, jak si mohou vůbec dovolit v něčem takovém ubytovat lidi jsem dostal odpověď, že jsem moc "prudkej" asi kvůli maďarskému příjmení :-) Následně tato dáma počítala asi 20 minut cenu ubytování za dva dny. Naopak je velice příjemný a ochotný starší pán, který se stará o kemp večer a mladší pán, který je tam ráno. Podél kempu vede frekventovaná silnice, která je tři metry od starších chatek a cca. deset metrů od srubů. Ve starších chatkách se nevyspíte, ve srubech které jsou dál od silnice a hlukovou bariéru jim tvoří právě ty starší chatky to už jde. V kempu je staré "trubkové" dětské hřiště, jedna loďka na půjčení a jinak nic. Kemp je vhodný spíš na přespání a následné výlety do okolí. Vhodný je pro rybáře, kteří mohou lovit téměř ze srubu.

Václav U.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je vhodný pro lidičky, kteří si chtéjí odpočinout v klidném prostředí, zarybařit, nebo jen přespávat a odsud vyjíždět na výlety po okolí ať na kole, vlakem. nebo autem a věřte, že je kam.

Radka Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

sociálky nic moc,prostředí pěkné jen hřiště by chtělo revizi. Nejvíc nás zarazila brána, která se zamyká, kdybys potřeboval v noci rychle na pohotovost, musíš ji asi rozrazit.

Pavel S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše celkem v pořádku až na sociální zařízení.V 21 století se v kempu na pánských toaletách močí na zeď.Smrad se line celým kempem,zvlášť večer.

Michael D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše by bylo docela dobré, bohužel tento kemp degraduje přilehlá silnice silně frekventovaná nákladní dopravou. Díky tomu je v kempu opravdu značný hluk (cca od 5:00 - 20:00 hod). Jinak mému "naturelu" (nejsem náročný) vyhovuje - mimo té dopravy klidný a pohodový kemp.

  • ...
  • 1

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Mydlák, provozovatel Městské hospodářství Zliv , který hodnotilo 2 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Mydlák, provozovatel Městské hospodářství Zliv. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Mydlák, provozovatel Městské hospodářství Zliv.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist