Ubytování
Telefon: +420 608 830 887, +420 776 230 887







 


house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





ATC FREE STAR Strachotín - Hodnocení

ATC FREE STAR Strachotín

Šakvická 3 / za kostelem,
STRACHOTÍN 693 01 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
98% Hodnocení 6
Celkem hodnocení 193
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC FREE STAR Strachotín


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Karla

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

My jsme naprosto spokojení, kemp luxusní, sociálky čisté, personál skvělý. Byli jsme ubytovaní v přívěsu s malými dětmi. V noci klid, žádný kravál ani nějaký opilec. Ceny příznivé. Jen mi trošičku vadilo, že na cestě bylo pořád mokro, protože u přípojky vody nebyl kanálek na odtok a když někdo něco umýval delší dobu, tak voda tekla po cestě. Ale nic tak hrozného...Takže se těšíme příští rok, jak tam znova pojedeme. KH, Luhačovice

pplech

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 26.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strašně příjemný personál, chatičky krásné a levné.

Fučimi N.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 25.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tu super - možná tak pro gaye, protože když jsem se ráno probudil, tak mě bolel zadek (a ne, nebylo to z špatného vyspáni), takže z toho usuzuji, že mi ho tam někdo frcnul.

Richard K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.9. - 5.10.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme zde už několik let po sobě. Ale letos jsme byli nepříjemně překvapeni nárůstem ceny. Když vezmu v úvahu, že cena za karavan včetně osob a elektřiny je 360,- Kč ( za osobu 50,- Kč, a elektřina 50,- Kč), tak mi vychází cena karavanu při dvou osobách 210,- Kč. Když k tomu připočítám automobil, psa, obecní poplatek, sprchu, tak se dostávám na částku 500,- kč za den. A to už je opravdu hodně, když to porovnám s jinými stejně vybavenými kempy v ČR, kde je průměr cca 300 – 350,- Kč za den. Jistě, jsou i kempy dražší, ale jejich úroveň, hlavně sociálních zařízení je někde úplně jinde. Zcela ignorujete také sezónní a mimosezónní pobyty. Vždy jsme byli ve vašem kempu spokojeni, ale pokud se vaše cenová politika nezmění, budeme si muset najít jiný kemp v této lokalitě a je jich zde jistě dost.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení je špatné.Tři záchody,po častějším používání zápach.Špatně umístěné bungalovy pro tři osoby.Hned vedle záchodů,špatně označené,lidé si pletli záchody s našim ubytováním.

Markéta B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to velmi malý kemp s krásným výhledem na Novomlýnskou přehradu. Sociální zařízení je dost bída, ale za tu cenu to stačí.

Tomáš F.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 29.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Není co asi vytknout. Krásné prostředí . Asi slabší výběr jídel. Jinak vše super

Lenka S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsme s přítelem byli týden v bungalovu a nevím nic o tom že bychom cítili nějaký zápach z wc a problémy s parkováním jsme taktéž nepostřehli a to byl kemp dosti plný o víkendu.Můžeme jen doporučit,personál velmi vstřícný, okolí nádherné a kemp celkově je velmi útulný.Rádi se určitě vrátíme.

IvetaK

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S pobytem jsme byli nespokojeni-v bungalovu špinavé žaluzie,roztavená zástrčka,"výhled" z jediného místa,kde se dalo u bunalovu sednout, přímo do pánského WC,zápach z WC,nepřipravené ubytování (nebylo si ani na co sednout),po celou dobu pobytu problémy s parkováním,arogantní majitel,nedodržování klidu,atd.

Marcela H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprosto senzační kemp,není to žádná masovka.Personál senzační,když je potřeba můžete se svěřit s problémem,a hned se vše řeší k vaší spokojenosti.

a M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli spolu už po druhé a slovo spokojeni je slabé. Prostředí výborné, z kempu velmi blízko k nádrži novým mlýnům (cca 20m), personál velmi milý, ubytování perfektní. Vždy se tam cítíme jako jedna velká rodina. S přítelem jsme byli po celý pobyt nádherně odreagovaní. K dispozici zde mají skvělá vína, za nízké ceny. Dělají zde zdarma degustace vín, na kterých jsme se dozvěděli spoustu pro nás nových informacích, kreté nás obohatily o nové znalosti.Nejhorší na pobytu bylo odjet. Z tak pohodového místa se nám těžko odjíždělo pryč. Děkujeme H+M

Lenka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi hezké prostředí a příjemný personál.Kemp vhodný pro rodiny s dětmi.

Martin H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S přítelkyní jsme byli naprosto spokojeni jak se zázemím, tak s ochotou personálu. Mají zde výborné víno za přijatelné ceny. Majitel zde pořádal degustaci na které vysvětlil vše o výrobě vína. Je známo, že si Moraváci dělají z nás Pražáků srandu a dávají nám pít ředěné patoky. Tady jsme byli poučeni a moc jsme si pobyt zde užili. Za rok se určitě vrátíme!

Roman K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí, vstřícní lidé, příjemný personál... Horší..vesnice je teď rozkopaná (asi nový vodovod), takže horší příjezd do kempu.

Eva R.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na dobré lokalitě a již jsem ho s přáteli navštívila po několikáté, pokaždé při jiné příležitosti, a vždy jsem byla spokojena. Absolutní spokojenost jsme měli při pořádání SEAT srazu a letos se s námi kemp ještě setká. Obsluha super, ubytování super, lokalita super, klid a pohoda, prostě nedá se cokoliv vytknout.

Marcela V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rodinná atmosféra, krásné prostředí, bazén v kempu, výhled na Pálavu, čisté toalety i sprchy, příjemný personál... To všechno jsou plusy kempu, do kterého se rádi opět vrátíme.

Nella J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp v krásném místě, toalety vždy čisté, 20 Kč za sprchu je dnes standardní poplatek téměř ve všech kempech, vody je za tento poplatek dost, bufet otevřen od brzkého rána, velkou výhodou je bazén, který byl, pravda, část pobytu mimo provoz, ale to se bohužel stát může. Jako pár dalších hodnotitelů jsme v kempu byli v době srazu vozů WV, ani jednu ze dvou nocí, kdy v kempu byli, nebyl žádný výrazný hluk, nikde nepořádek, organizátor vše podle nás dobře zvládnul. Spali jsme ve stanu, takže si troufám říct, že by nás případné "túrování" aut a rámus určitě probudil. V kempu jsme byli již podruhé, vloni i letos jsme si tu dovolenou prodloužili z plánovaného týdne na celých 14 dní. O víkendech bývá kemp plnější, přes týden je tu klid a opravdu rodinná atmosféra. Kemp určitě doporučuji, my už se těšíme na další návštěvu.

Martina H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je rozlohou menší, prostor je rozdělen do parcel oddělených tůjemi, pokud je však v kempu plno, máte nulové soukromí, protože je tu stan na stanu. Sociální zařízení byla čistá, sem tam byl cítit odpad. Co se mi však rozhodně nelíbí, je po zaplacení ubytovacího poplatku platit ještě dalších 20 korun za sprchu. Dále si nemyslím, že je vzhledem k hostům vhodné v tak malém kempu ubytovávat sraz snad 30 aut, jejichž majitelé se svými čupr vytuněnými turbo chlubili ještě ve dvě v noci, tedy v době nočního klidu.

sauna

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 17.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

První dojem z kempu celkem dobrý,bohužel po první noci přišlo zklamání v podobě rušení nočního klidu a to i v 3h.ráno.Personál na stížnosti nereagoval stejně jako na upozornění znečišněného sociálního zařízení.Též musím napsat,že ve sprchách nejsou věšáky na odložení věcí.Rozhodně nedoporučuji s dětmi max na víkend s partou...

Karolína K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu samotném se mi krom bazénu nelíbilo vůbec nic, kemp propaguje rodinou rekreaci a to rozhodně není kemp pro rodinu s dětmi. Sraz aut, který kemp nikde nenahlásil a podobné...Tento kemp, rozhodně nedoporučuji, rodinný není, příjemné lidi, aby zde člověk pohledal. Mluvili jsme i s panem majitelem zda-li to byl opravdu on nevím, ale vystupoval za něj a byl k nám velmi vulgární a arogantní. Nedodržují se zde ze strany pracovníků žádné předpisy. ZÁSADNĚ se zde nedodržuje noční klid. Ubytování nebylo připraveno chybějící židle a jiné, rozhodně neodpovídá inzerovaným informacím. Neustálé problémy s parkováním není místo u určeného objektu. Reakce na stížnosti je jen taková, že máme jít do lesa ... (doslova!). Ještě upozorňuji, že se v kempu platí zvlášť za sprchy 20Kč ...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC FREE STAR Strachotín , který hodnotilo 6 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC FREE STAR Strachotín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí ATC FREE STAR Strachotín.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist