Ubytování
Telefon: +420 519 427 714, +420 519 427 751







 


house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Merkur Pasohlávky - Hodnocení

Autokemp Merkur Pasohlávky

Pasohlávky,
PASOHLÁVKY 691 22 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
88% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 1727
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Merkur Pasohlávky


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Simona

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V klidné části kempu se díky mládeži hlucelo,až do 2hod rana.Zachody věčně bez mýdla nebo zásobník byl porouchaný,takže mýdlo nebylo.A sprchy?!Tak to bylo opravdu překvapení,plíseň všude,špína,pavučiny,v dětské sprše se pod lavičkou válel tampon 3dny.Ja vím,že je to těžké udržet v čistotě,ale pokud si platím tyto všechny služby,tak chci,aby to tam bylo čisté.V tomto kemp a lidé,co uklízelo selhali.

Tomáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

až na nějaké špatné kiosky , u tlustocha nebo na háčku kde nás měli opravdu na háku a arogance u tlustocha si jinak člověk dovču užije , jen tak dál

PETR O.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdím s rodinou pravidelně již 15 let a jako vždy jsme velmi spokojení.Jídlo není zrovna nejlevnější ale kvalita i porce jsou perfektní. Každý si zde najde svoje....máme již rezervovaný bungalov na příští rok.

Rudolf V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše super na jedničku velká spokojenost

Zdenek Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jelikoz do kempu jezdime pravidelne to znaci ze jsme spokojeni

Markéta H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp máme celá rodina velice rádi a každý rok se sem vracíme.

Karel Ž.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.5. - 18.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše v pohodě, personál vstřícný.

Daniel P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super místo na dovolenou. Jezdíme sem každý rok

Růžena K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme každý rok a ubytování je čím dél lepší.

Veronika F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nelíbí se mi plasty, které dávají v každém občerstvovacím stánku. Milion brček atd. Voda je šílená, jinak je to kemp kde je pořád co dělat. Zábavy je zde nabízeno hodně. Ale na koupání to není vůbec.

Markéta J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Líbilo se nám letni kino, dětské parky, dětská disko. Ještě by byla fajn kryta herna když prší. A nelíbilo se velmi drahé obchůdky se základními potravinami.

Michala Ž.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 19.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Šílené ceny za všechno, jak jídlo v potravinách, v restauracích, tak půjčování šlapadel, čtyřkolek, wakeboardů...

Tereza G.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 14.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu se rádi vracíme, jelikož poskytuje nejlepší služby z hlediska zábavy. Líbí se nám, že poskytuje i večerní povyražení nebo kino. Kemp je čistý, soc. zařízení jsou na kemp opravdu čisté. Bohužel z hlediska rodiny s dětmi, bych se tam asi moc neubytovávala, jelikož hudba hraje hlasitě večer.

Karásek

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chybí jak brouzdaliste tak ruzne atrakce pro děti do tří let. A částečně chybí na tak velký areál alespoň obchod se základní drogerii a lékárna. Jinak vše v pořádku

Pavel K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byl jsem tam 4 x po sobě a maximální spokojenost,hlavně Wake Je pecka...

Antiturista

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veľký a výborne vybavený kemp.Bili sme v klidné zóne a skutočne ticho a kľud. Čistá a udržiavaná fkk pláž s bufetom. Super. Wc a sprchy čisté. Trochu menej nádob na separovaný odpad, čo by malo byť v takomto kempe štandard. Celkový dojem super.

Františka Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 20.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc jsme si to s kamarádkami užily, a tak jsem naplánovala ještě jednu cestu s přítelem. Už se moc těšíme.

Lukáš I.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme zde už několik let a vždy se rádi vracíme. Stále se něco zlepšuje.

Klára

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost. Jezdíme už několik let.

Zdenka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jelikož jsme navštívili několik kempů,tak můžeme srovnávat.Určitě pokud někdy tento kemp ještě navštívíme,tak určitě ne na víkend,kdy je to samá omladina, která nám přišla, že kdo vypije více alkoholu vyhrává.I my jsme byli mladí ale tohle jsme nedělali.(Samozřejmě je to o lidech, takže jen pro informaci)Sociální zařízení jedním slovem katastrofa.Záchody špinavé pozvracené, pokálené všude se válel toaletní papír.Sprchy o tom, že jsou zastaralé nám nevadilo,ale desinfekci a pořádný úklid nevidělo sto let plíseň,smrad a špína.Úklid probíhal způsobem jedním hadrem celé sprchy 5 minut.Desinfekce obzvlášť v této době 0 .Jídlo ušlo,ceny hodně předražené.Ve vodě uhynulé ryby,takže se nedalo koupat. Takže nic moc.

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Merkur Pasohlávky , který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Merkur Pasohlávky. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Merkur Pasohlávky.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist