Ubytování
Telefon: +420 519 427 714, +420 519 427 751







 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Merkur Pasohlávky - Hodnocení

Autokemp Merkur Pasohlávky

Pasohlávky,
PASOHLÁVKY 691 22 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
90% Hodnocení 128
Celkem hodnocení 1693
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Merkur Pasohlávky


Hodnocení návštěvníků

Zdeněk N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme spokojení nikam jinam na dovolenou jinam nejezdime už tři roky než kvám.už se těšíme na další dovolenou k vám.Děkujeme

Lenka Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.Lepší jak u moře.Dostatečná volnost ve dne i v noci.Děkujeme vám za nejlepší dovolenou,přijedem zas.

Honcnejman Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše Ok.Pouze zastaralé ubytování v bungalobu.

Petra C.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

náš nejoblíbenější kemp:-)

anonym

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 10.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp super, spousta využítí pro děti i dospělé, ale co se týče personálu ,z 80% katastrofa, brigádníci absolutně nevěděli co dělají, pravá ruka nevěděla co děla levá, jeden brigádník udělal krásny drink ,druhý ten stejný drink nalil do plastového kelímku, o polovinu menší než ten první za stejný peníze, půlku věcí neuměli namarkovat,takže když jsem poprosila místo hranolek například brambor, nešlo ,tatarka navíc nešla, vlastně nešlo nic..škoda,jinak super kemp.

Petr T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo nam tady moc dobre.Pristi rok jedeme znova.

Roman K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

spokojenost,ale mohla by byt plažkaminkova nebo pisčita

Jindřich H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strašně přepálený ceny..

Danuše V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, do ATC Merkur jezdíme pravidelně v červenci už 15 let a nikdy nás ani nenapadlo vyzkoušet se ubytovat v jiném kempu. Pod Pálavou si užíváme cykloturistiku, přírodní památky, manžel nadšeně rybaří a při západu slunce nad Novomlýnskými nádržemi to vínko skvěle chutná. Bohaté služby, ochotný personál, udržovaná čistota i nezbytná dezinfekce soc.zařízení, sport. i kulturní vyžití, pestrá nabídka jídel v restauracích...i když ceny by mohly být lidovější, ale o cenách přece dovolená není, prostě jste nej. Večeřovi

Bohuslav M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 6.9.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásná příroda,velkorysé zázemí v celém kempu,jezdíme min.dvakrát za sezónu vždy velká spokojenost.Rádi doporučejeme známím. P.S. ne vždy dobrá úroveň sociálek není problém personálu ale bohužel nás uživatelů - bohužel stále je mezi námi xy neskutečných prasat. Jinak Všem pracovníkům kempu děkujeme, že zde můžeme strávit každoročně pár dní nádherného odpočinku. S pozdravem bohouš macek, Vílanec

Zuzana H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme moc rádi už několikátou sezónu. Super zázemí pro všechny věkové kategorie. Některé sociálky starší, ale vše funguje. Úklid probíhá několikrát denně. Ceny malinko vyšší, ale to se dá pochopit. Nákup potravin jsme řešili v nedalekém Coopu. Restaurace ok.

Jiří P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 28.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dost hlucný, spise pro mladé, my uz to mame za sebou, tak chceme mit vetsi klid, ale jinak spokojenost.

Zdenek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 28.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ok vše na 1 vše výborné nejleší

Pavel J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 24.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemam co bych vytkl. Jedine co se mi nelibi je wakeboard draha. Od doby co zde je se rapidne zhorsili podminky ke koupani. Bezny navstevnik ji stejne nevyuzije.

Josef K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naše návštěva kempu potřetí za sebou hovoří za vše, naprostá spokojenost, tady člověk nezná slovo nuda.

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 26.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pro sportaky kteri netravi cas jen u stanku s pivem a hranolkama je kemp docela rusny. Aktivity v kenpu a okoli slusne. Radi se sem vracime 2-3 rocne na vikend.

Jan B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo skvělé. Rádi se sem budeme vracet.

Marek B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Viz. ohodnocení. Největší negativum je noční hluk....

Lucie K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp, kde si najde využití každý. Atrakce jak pro velké, tak pro malé děti. I když byli venkovní akce, tak hluk nevadil. Výběr možností stravování velký a vždy ráno dostatek čerstvého pečiva. Měli jsme s sebou i kola a plno krásných stezek kolem vody.

Zdeněk S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Už jsem byl minuly rok a mám krásné vzpomínky tak se chceme vrátit i s celou partou

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Merkur Pasohlávky , který hodnotilo 128 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Merkur Pasohlávky. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Merkur Pasohlávky.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist