Ubytování
Telefon: +420 519 427 714, +420 519 427 751







 


house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokemp Merkur Pasohlávky - Hodnocení

Autokemp Merkur Pasohlávky

Pasohlávky,
PASOHLÁVKY 691 22 | Mapa

Provozní období: 01.04. - 31.10.
87% Hodnocení 26
Celkem hodnocení 1727
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Merkur Pasohlávky


Hodnocení návštěvníků

Vladimira

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp za nás vše ok. Určitě se vrátíme

Věra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čisté sprchy i toalety, dostačující výběr v restauracích i obchodech, naprosto skvělý animační program, okolí vhodné na výlety

Iveta

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejkrásnější kemp, spousta aktivit a vyžití pro malé i velké, vracíme se každý rok. Uvítala bych více automatů na kávu a čokoládu, miluji bílou čokoládu ke snídani a chodit z klidné zóny až za wakeboarding je po ránu trochu dálka.

Renata B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp, jezdíme sem každý rok nekolikrat

Andy

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sme tu druhýkrát. Všetko OK. Veľká spokojnosť.

Denisa Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem každý rok už snad 25 let a každý rok nové a nové věci. Zdokonalujete kemp k potřebám dospělých i dětí. Letos nové chatky, více místa pro stany, nová dětská hřiště atd. Děkujeme a těšíme se za rok.. Zedníčková Denisa Havířov

Lucie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Musím velmi vytknout čistotu kempu. Po zemi byla spousta odpadků. Sociální zařízení, když je větší kapacita lidí, by bylo potřeba častěji umývat. Sprchy byly opravdu velmi špinavé. Vytkla bych potraviny. Nikde nebyly uvedeny ceny např za pečivo, sýry, uzeniny a když jsem požádala o účtenku, tak ne s příliš velkým nadšením mi byla vydána. Na účtence, byla ale stejně jen uvedena celková cena. Žádný rozpis zboží. Velmi bych ale vytkla práci SECURITY!! Chápu, kemp je veliký a zvládat návaly opilích lidí není snadné, ale noční pořádek by se měl kontrolovat jako v jiných zařízení! Za těch několik dní jsem neviděli procházet areálem ani jedny pracovníky a když jsem se ptala na odjezdové vrátnici jak to zde funguje, tak mladý student mi s kyselím výrazem sdělil, že SECURITY prochází areálem (byli jsme u hlavní cesty a nikdo tam opravdu za tu dobu nebyl) a prý jestli máme problém, máme si je zavolat. Tenhle pobyt nás bohužel velmi zklamal

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 10.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostorný čistý kemp plný zábavy který je současně ve sportovním duchu a s perfektním sousedem a to bezkonkurečním termálním aquaparkem v ČR :-)

Sylva H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Musím opravdu pochválit tento kemp. Bylo to tam super. Nemám co bych vytkla. Čisto, žádný nepořádek a lidi super. Měli jsem obytňák. Prostředí super, plno zábavy, zážitků, dobrého jídla. Lidi na recepci jsou příjemní a se vším pomohli. Za mě 100% spokojenosti. A příští rok jedeme zase.

Jakub

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Fajn kemp, kousek od Brna. Ceny průměrné, v rámci zábavného programu však adekvátní.

Petr Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, dobře vybavený. slušně se o všechno starají.

Renata B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 12.9.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do kempu na víkendy několikrát do roka a pořád se nám tam líbí. Když přijíždíme do kempu, už si připadáme jako bychom přijeli domů :-D Všem ubytování a vše v kempu doporučuji.

Jiří S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 29.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp by byl dobrý, ale noční klid zde nefunguje. Na každém místě kempu se vyskytne bezohledna skupinka která dělá hluk, u stanu či karavanu, třebaže tam je dost hospod. Security neobyčejné přisně hlídá vjezdové kartičky, takže u výjezdu i příjezdu se cítíte jak na komunistické hranici, ale na pár hlučných hovádek si netroufnou. Pokud máte i jiný program než chlastáni dlouho do noci, tak ho budete absolvovat nevyspalí

Karolína

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, personál se vším pomohl.

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu se nám líbilo, navštívili jsme jej po několikáté a příští rok určitě znovu

Leoony

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Socialky hlavně sprchy by mohli být lepší a v noci trochu klid..jinak super dovca

Miloslava F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byly jsme ubytovaní v bungalovu. Vše bylo v pořádku, až na čistotu !!! Když jsme se ubytovali musela jsem bohužel vše umýt! Nádobí bylo upatlané, záchodová mísa-divné šmouhy a to samé umyvadlo a dlažba ve sprše. V patře koberec nebyl vysátý. Pod postelemi papírové kapesníky. Prah na skříni a kuchyňské lince taky neutřený asi několik měsíců - podle vrstvy.

Lenka Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 28.5.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V sezóně doporučuji mladým, či lidem co mají rádi veselo, mimo sezónu úžasné místo na relax..

Katka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo Super a kemp je Boží :-)

Milan R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše bylo super ? není co vyčíst ?

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Merkur Pasohlávky , který hodnotilo 26 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Merkur Pasohlávky. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokemp Merkur Pasohlávky.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist