Ubytování
Telefon: +420 603 959 644







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR - Hodnocení

Hlasujte o kemp roku
Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR

Ludvíkov 112,
VRBNO POD PRADĚDEM 793 26 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
85% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 158
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hlasování v anketě o kemp roku

Chci hlasovat
Hlasování v anketě o kemp roku 2022 2022







Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR


Hodnocení návštěvníků

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Strávili jsme v kempu jednu noc z neděle na pondělí se starším synem. Ocenili jsme cenu, všechny služby - kuchyňku i sociální zařízení, čisté, funkční. V kempu byl večer klid. Moc hezké prostředí.

Silvie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 24.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili s manželem, dcerami 3 a 6 let a kamarády - manželský pár s 18 měsíčním synem. V kempu jsme byli ubytovaní ve vlastním karavanu a známí ve stanu. Co se nám líbilo: - příjemná cena za ubytování - pěkné prostředí - kemp jsme měli téměř celý pro sebe, bylo obsazeno jen pár chatek - nové a čisté WC - toaletní papír, mýdlo i papírové ručníky byly stále k dispozici - místnost se sprchami stará, ale sprchy jako takové v dobrém stavu, s novými závěsy a čisté - spousta umyvadel - velké lednice a dva funkční sporáky - pěkné dětské hřiště Co se nám nelíbilo: - u umyvadel tekla pouze ledová voda - pouze jedno zrcadlo u WC, u sprch druhé, na kterém byl vidět zub času - dostatek háčků u sprch, ale některé ulámané - stará kuchyňka, některé dřezy nefunkční a díra v podlaze - kemp je hned vedle silnice, ale provoz není velký, takže ve finále OK Celkový dojem z kempu je fajn. Takto klidný kemp jsme ještě nezažili, nevadila ani ta silnice. A jako bonus, hned vedle kempu výborná restaurace.

Monika G.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp, jsme navštívili po třetí. Moc se nám tam líbí. Paní provozní je moc sympatická a vždy dobře náladěná. Chatky, jsou sice starší, ale čisté. Těšíme se na další návštěvu.

Gabriela P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 16.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné prostředí v horách, prostorný kemp starší vybavení, čisté záchody a fungující kuchyňka s lednicemi, nicméně studená voda všude i na nádobí, majitelka nám neřekla žádné informace k chodu kempu ani vybavenosti, a péřové peřiny v chatkách pro mě a dceru alergiky, naprosto pekelné.

Igor

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velke minus je poloha u hlavni silnice (hluk od aut jiz v brzkych rannich hodinach). Plati pro ty co spi ve stanech. Kiosek cenove v pohode, jen ta nabidka smazenych polotovaru:-(.

Bohuslava D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 15.6.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vedoucí kempu dělá problém zajistit před sezónou v poloprázdném kempu ubytování 12 členné skupině (senioři 70 let + 2 rodiny s malými dětmi) s požadavkem: pokud možno chatky blízko sebe. Neochota a schválnosti. Co platilo včera večer na základě opakovaných telefonátů, dnes při příjezdu neplatí. Nedodržování pracovní doby ze strany vedoucí kempu: jednou zastupoval asi 13 letý chlapeček, pak asi paní uklízečka (nevěděla, že mají obsazené i volné chatky), pak nezastupoval nikdo, dveře recepce v pracovní době zamčené. Pomohli jsme (odkoupením) rodičům, kteří s 2 dětmi (mladší 2 roky) prošli kempem vrátit žetony do koupelny, a našli rovněž zamčené dveře recepce. Naši senioři (jeden 2x "bajpas", druhý neprůchodnost cév dolních končetin), třetí ... navštívili recepci spolu s námi všemi s občanskými průkazy k řádnému přihlášení celkem 4x. Paní recepční dorazila autem k chatkám ve 20,35 hodin s obviněním, že nejsme řádně přihlášeni a že ona sama byla u lékaře. Následující den jsme dostali příkaz k opuštění kempu do 2 hodin. Služby: v kuchyni 4 dřezy s nefunkčním bateriemi (voda netekla), v podlaze "linem maskovaná" díra, díky které před námi upadla gravidní žena. Nádobí téměř žádné, propagováno, že je možné si zapůjčit na recepci za poplatek. Chtěli jsme zaplatit, ale údajně bylo rozpůjčováno. WC a koupelny - nefunkční odtok. Dalšími zážitky raději nechceme zdržovat. Neskutečné. Dr. Bohuslava Dřímalová Zengrova 5, 703 00 Ostrava-Vítkovice TF: 774 308 599

Mon

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 27.5.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na Dolinu jsme narazili při cestě kolem ČR. Ač jsme nebyli objednaní a přijeli dost pozdě, paní recepční nás ochotně ubytovala v chatce (mimo hlavní sezonu, nebylo obsazeno). Oceňuji vytápění v chatičkách, při chladnějším počasí je to vážně super.

Michaela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný a klidný kemp v krásném prostředí Jeseníků. Pro menší děti hřiště a kolotočem. V kempu bufet. Ceny příjemné jak za ubytování, tak v bufetu ( ten byl otevřený až odpoledne).

a A.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 12.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasný kemp, do kterého jezdíme už několik roků a vždy se rádi vracíme. Všude čisto, klid ve dne i v noci, vždy ochotný personál včetně paní vedoucí, krásné prostředí. Jeseníky jsou nádherné, je tu spousta krásných míst k vidění. Zkrátka tento kemp nemá chybu!

Lenka K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc krásné ubytování,chatky jsou pěkně udržování chatek(sice jsme chatky nenavštívily, ale vypadaly vzhledově dobře). Je to tichá oblast. Prostě jedním slovem báječné.

Petra w.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost. Každý rok zlepšení.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Marťa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Autokemp jsme navštívili již podruhé. Oproti loňskému roku musím pochválit úpravu sociálního zázemí, WC jsou vkusně opraveny, neustále udržovány v čistotě. Ale rapidně se zhoršilo chování personálu. Již v pátek byla obsluha z občerstvení nepříjemná a nadávalo hostům i před našimi dětmi. V sobotu jsme zažili neskutečné extempore na WC, kdy nás slovně a sprostě napadala asi uklízečka, když se objevil problém s odtokem ze sprch a WC. Řvala po nás, že jsme hovado a prasata, kamarádku nechali stát ve sprše namydlenou a se šamponem na hlavě a nedovolila jí ani rychle se opláchnout. Pak se ani neobtěžoval ji informovat, že je problém vyřešen. Nebyla chyba hostů, že voda neodtékala, ale byl technický problém s nějakým přečerpávacím systémem. A korunu tomu dala opět obsluha ze stánku s občerstvením, když OPĚT před dětmi sprosté nadávali lidem, urážení je, osočování z kradení sklenic i zboží a poté fyzicky napadli jednoho z hostů a slovně jednu starší paní. Náš syn nemohl dlouho do noci usnout z tohoto zážitku a myslím, že ho do tohoto kempu již nikdy nedostaneme. Blastně - ani my už NIKDY do tohoto kempu nepojedeme. Škoda, minulý rok se nám tam moc líbilo.......

z V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Již jsme tento kemp navštívili asi po čtvrté, vždy to bylo k naprosté spokojenosti. Paní vedoucí je úžasná bytost,ale letos bohužel celkový dojem kempu pokazil velice arogantní,až chuligánský pan výčepní z občerstvení. Nejemon že napadal hosty slovně,že mu kradou sklo a pivo a vyhazoval je,ale i fyzicky napadl hosta a to úplně bez jakého koliv důvodu. Tím pádem vrhá hodně špatné světlo na celý kemp. A to je určitě obrovská škoda.VÝČEPNÍ KTERÝ SI NEVÁŽÍ SVÝCH HOSTŮ,NAPADÁ JE A VYHAZUJE BEZ DŮVODU,TAM PROSTĚ NEMÁ CO DĚLAT. Opravdu je to veliká škoda.

Daniel U.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veliká spokojenost, hezké socialky, krásné okolí a klid

Karla U.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp v nádherném prostredi

Barča. Ž.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vrátili jsme se zde již potřetí a využili kemp na víkendový pobyt v Jeseníkách. Kemp je skvělý, příjemné prostředí, fajn hospůdka s příjemným personálem. Všude uklizeno, hezké sprchy i wc. Byli jsme opět spokojeni. Jen jedinou výtku bych měla - nebylo doplněno mýdlo. Jinak jsme byli moc spokojeni, jak s celým kempem, tak i s cenami za ubytování. Doporučujeme ostatním a rádi se opět vrátíme ;-)

Pavel V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracíme se sem už sedmou sezónu za sebou , vždy poslední víkend v srpnu a jsme nad míru spokojení

Iveta V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracíme se sem už sedmou sezónu za sebou , vždy poslední víkend v srpnu a jsme nad míru spokojení

Petr V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracíme se sem už sedmou sezónu za sebou , vždy poslední víkend v srpnu a jsme nad míru spokojení

Karel V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vracíme se sem už sedmou sezónu za sebou , vždy poslední víkend v srpnu a jsme nad míru spokojení

Přečtěte si hodnocení kempu Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR , který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist