Ubytování
Telefon: +420 604 236 631, 572 641 717







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Eurocamping Bojkovice - Hodnocení

Eurocamping Bojkovice

Štefánikova 1008,
BOJKOVICE 687 71 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
90% Hodnocení 21
Celkem hodnocení 87
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Eurocamping Bojkovice


Hodnocení návštěvníků

Miroslav Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Menší, ale perfektně udržovaný kemp. Málokdy se vidí tak milý a ochotný personál.Sprchy, WC, kuchyňka s teplou vodou po celý den. V restauraci přiměřený výběr za slušné ceny, bazén, hřiště pro děti, půjčovna šlapacích kár, skvělé prostředí i okolí - co víc si přát? Za mně perfektní a určitě ne naposled.

v k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní malý a útulný kemp, kde je standardem čistota. Označená místa pros stany na terasách zaručí každému prostor. Skvělý pro rodiny s dětmi.

v k.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp byl pro nás velmi příjemným překvapením. Velmi oceňujeme možnost rezervovat si místo pro stan a označená stanová místa, která zajistí dostatek prostoru a částečné soukromí. Terasy pro stanová místa jsou částečně zastínené stromy, takže i když byla velká horka, tak nám bylo příjemně. Kemp je velmi hezky udržovaný. Na WC i ve sprchách bylo čisto a jejich kapacita byla dostatečná. Sympatická je venkovní kuchyňka, drobnou nevýhodou je malá kapacita lednic a zdálo se nám, že lednice málo chladí. Pokud jde o děti, je zde dětské hřiště (prolézačky, houpačky, trampolína), pro větší workoutové hřiště. Velký bonus je příjemný a čistý bazén. V areálu je také rybníček. V okolí Bojkovic je možné navštívit řadu krásných míst, kde nejsou davy turistů. Pěkné bylo také večerní promítání filmů v restauraci. Jde o velmi příjemný menší kemp s krásným prostředím, kam se moc rádi vrátíme.

Tomáš V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný rodinný kemp v přírodním prostředí vhodný pro rodiny s dětmi. Bonusem je bazén v místě kempu. Restaurace nabízí čtyři jídla denně. Při našem pobytu každý večer projekce na plátno. Příjemní majitelé. Sprchy na žetony (20 Kč). Po 22 hodině byl v kempu klid, žádné bujaré večírky do ranních hodin. Obchod kilometr a centrum cca další kilometr. Bus/ vlak kilometr. V okolí žádné davy turistů.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 28.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělé. Jezdíme sem již několik let, skvělý personál, parádní kemp. Jsme moc spokojeni, určitě přijedeme znovu.

Monika P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl čistý. Perfektní bazén. Málo komárů. Sociální zařízení bylo také čisté. Personál byl vstřícný a pracoval na 100%. Jen bych přidala ještě sociální zařízení dámská.

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme skoro každý rok. Ceny jsou standartní. Personál velice vstřícný.Vybobné prostředí pro rodiny s dětmi. Co se týče stravování,vyhovoval by mi větší výběr jídel a jídel zdravějších. Raději chodíme na obědy do centra města Bojkovic. Sociální zařízení je super. Co se týče ekologického chování, přímo v kempu jsou kontejnery na třídění odpadů. Zabava - tu bych zlepšila. Je tu jen večerní promítání filmů (převážně českých). Chtělo by to více akcí pro děti. Super věc je, že je v areálu kempu bazén s brouzdalištěm. Někdy bývá opravou dost přeplněný. Za mě bych na bazén nepouštěla veřejnost, ale jen ubytované. Jinak jsem s kempem velice spokojená.

Roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ze služeb mi malinko chybí bohatší nabídka v restauraci. Nicméně obchod i kvalitní restaurace s denním menu je 10 minut příjemnou procházkou do města. Prostředí nádherné, umístění skvělé. V noci neruší místní doprava. Jsme zde stálí hosté již několik let. Pro rodiny s dětmi ideální kemp.

Iva R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Za nás kemp číslo 1. Útulný, čistý - s velkým zázemím pro děti - dětské hřiště, bazén. Soupsta míst na stání v polostínu. Nové, čisté a moc pěkné sociální zařízení i kuchyňky. Příští rok bychom se rádi vrátili.

Tomáš P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme velmi spokojeni. Klidný a čistý kemp v hezkém prostředí. Plno dětí, což náš syn, 10 let velmi ocenil. Občas bohužel plně popelnice. Plus- rybníček pro malé rybáře.

Veronika B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný rodinný camp, vše čisté a upravené, krásné okolí.Příští rok znovu sem.

Host

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je předražený bez sebemenšího využití dvě prolézačky pro děti do 6 let je celkem nuda. Přístup personálu je katastrofalni Kemp nedoporučuji

milan k.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

super kemp chatičky uklizeny bazén vyčištěn každý den a připraven na 100 pro,za nás nejhezčí kemp z celé ČR

Antonín B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 1.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Mě i mé manželce a dětem se kemp moc líbil určitě se vrátíme. Krasný klidný kemp s bazénem a příjemnou obsluhou.

Dagmar A.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximálně spokojeni, na 1* :-)

Rudolf H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pořádali jsme zde 49 společnou dovolenou klubu přátel TATRY-veteránů.Byli jsme velice spokojeni jak s prostředím,tak s vlastním kempem a hlavně přívětivý jednáním personálu.O pořádku a čistotě v kempu není nutno diskutovat -všechny hvězdičky.Hlavní zásluhu podle mého má vedení kempu v čele se šéfem.Celý kemp mohu jen doporučit pro příjemnou dovolenou i s dětmi a mazlíčky.Díky.

ivo š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 1.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice ochotný personál, vše čisté, k dispozici bazén, šprtec, pinec, houpačky, trampolína, fotbálek, plážový volejbal, dokončuje se hřiště na bembajs, fitnes koutek. Neměli jsme co vytknout.

Jirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěl bych Všem tento kemp doporučit. Velice vstřícné jednání majitele kempu. Děkujeme za pěkný pobyt.

Petr

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čerstvá zkušenost s majitelem eurokempu v Bojkovicích, přijeli jsme v pátek večer objednali dvě noci pro dvě osoby a auto (spíme v autě). Chtěl po nás 760,- kč + 60,- poplatek městu. Druhý den (naše chyba) koukáme na ceník na netu kde stojí : osoba 12+ za 90,- a auto za 50 ,- jednoduchým součtem , 460 ,-. Po dotazu jak se pan majitel dopočítal k 760,- nám bylo řečeno cituji, to tu chcete bydlet za 140,-? bylo vše jasné, sdělil nám že zabíráme místo i za stan který nemáme, proto připočítal 150,- /noc za stan (v ceníku je navíc stan max. 2 osoby za 100,-) Co dodat, chápu že každý se nějak musí živit, ale s takovým přístupem jsme se ještě nesetkali, máme projetou takřka celou ČR, ale za neexistující stan jsme platili poprvé, navíc ceny neodpovídají úrovni tohoto kempu. Účtenky se tady z principu nedávají…

eda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejklidnější kemp, jaký jsme kdy zažili,možnost rezervace místa pro stany. Sociálky super. Večerní promítání pohádek a filmů na plátno. Ceny přijatelné. Bazén čistý v ceně ubytování. Doporučujeme.

Přečtěte si hodnocení kempu Eurocamping Bojkovice , který hodnotilo 21 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Eurocamping Bojkovice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Eurocamping Bojkovice.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist