Ubytování
Telefon: +420 604 236 631, 572 641 717







 


house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Eurocamping Bojkovice - Hodnocení

Eurocamping Bojkovice

Štefánikova 1008,
BOJKOVICE 687 71 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
87% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 70
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Eurocamping Bojkovice


Hodnocení návštěvníků

Jirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chtěl bych Všem tento kemp doporučit. Velice vstřícné jednání majitele kempu. Děkujeme za pěkný pobyt.

Petr

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Čerstvá zkušenost s majitelem eurokempu v Bojkovicích, přijeli jsme v pátek večer objednali dvě noci pro dvě osoby a auto (spíme v autě). Chtěl po nás 760,- kč + 60,- poplatek městu. Druhý den (naše chyba) koukáme na ceník na netu kde stojí : osoba 12+ za 90,- a auto za 50 ,- jednoduchým součtem , 460 ,-. Po dotazu jak se pan majitel dopočítal k 760,- nám bylo řečeno cituji, to tu chcete bydlet za 140,-? bylo vše jasné, sdělil nám že zabíráme místo i za stan který nemáme, proto připočítal 150,- /noc za stan (v ceníku je navíc stan max. 2 osoby za 100,-) Co dodat, chápu že každý se nějak musí živit, ale s takovým přístupem jsme se ještě nesetkali, máme projetou takřka celou ČR, ale za neexistující stan jsme platili poprvé, navíc ceny neodpovídají úrovni tohoto kempu. Účtenky se tady z principu nedávají…

eda

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 12.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejklidnější kemp, jaký jsme kdy zažili,možnost rezervace místa pro stany. Sociálky super. Večerní promítání pohádek a filmů na plátno. Ceny přijatelné. Bazén čistý v ceně ubytování. Doporučujeme.

Alda

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hledali jsme kemp pro 2 lidi se psem a Bojkovice splnily vše, možná restaurace mohla mít větší nabídku, aspoň jedné hotovky, ale jinak vše OK, včetně super bazénu

Markéta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byly jsme na dámské jízdě, a moc se nám líbilo. Letos se chystáme znovu i rodinami. Děti si užijí bazén, kemp je čistý udržovaný. Moc se těšíme.

Michaela

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme už 9 let a vždy jsme nadmíru spokojení, vždy nás čeká vřelé přivítání, přátelská atmosféra a krásně nachystaná chatka. Malé děti už nemáme, ale i tak oceňujeme zábavné programy pro děti, které se zde konají a také večerní promítání. Co se týká občerstvení v restauraci, tak je podle mého názoru naprosto dostačující, pivo a nanuky na ochlazení a na zahřání se tam také vždy něco najde :-) Frontu na toalet jsem zde nikdy nestála a toaletní papír a čistota wc byla vždy vyhovující. Bazén super, pan Pražan se o něj perfektně stará. Letos nám, bohužel, letní dovolená v tomto kempu nevyjde a tak se tam vypravíme alespoň na prodloužený víkend. Můžu jen doporučit!!!

Martin B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme vyrazili s partou kamarádů a byli jsme naprosto spokojeni. Příjmená a vstřícná obsluha, bazén, který jsme v horku opravdu ocenili a jen pár minut pešky do města. Navštívili jsme spoustu okolních památek a účastnili se několika kulturních akcí. Naprostá spokojenost - už máme rezervaci na příští rok!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Tomáš P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.5. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

přes potvrzenou rezervaci Vám tuto po čtyřech mesicích zruší, že se omlouvají, ale mají to obsazené. To je tak, když upřednostňujete kamarády a prdíte na stále zákazníky. S mladou paní Pražanovou nikdy více. Zde nikdy nic není jisté. Zcela nedoporučuji pro katastrofální domluvu.

zděnek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli poprvé.. moc se nám tady libilo až na nějaké drobnosti jsme byli spokojeni těšíme se znovu nashledanou

Tomáš K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

vše je super bazen super, s pobytem velice spokojeni jen restaurace velice pokulhává(nemají ani čokoládu)malinkatý výběr,malinkatý porce hranolky několikrát nedodělaný.Ale kafé kvalitní.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milý kemp, hezké prostředí, slušné zázemí, bázen i socialky, čisto. Na druhou stranu pokus o kuchyňský kout se nepovedl-plotynky zoufale pomalé až nefunkční, chybí kos na odpadky, dve malé lednice praskají ve švech.Pritom v hospodě se stravovat nedá, téměř žádné jidlo nemají.

Lucie

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejhorsi pristup ktery jsme kdy zazili.V den prijezdu jsem si rano telefonicky overovala,jestli je mozne prijet s pejskem,bylo mi sdeleno,ze s malym psem,na to jsem reagovala mame stredni plemeno border kolie do 50cm,prijet muzeme.po prijezdu nam opravdu neprijemna pani rekla a kdo vas ubytoval s takovym psem rozhovor nebyl absolutne na urovni a jsem az prekvapena,jak se k nam dotycna chovala,jeste podotykam,ze par metru od nas byla skupina lidi ubytovana s labradorem.prosim o vyjadreni jak se tohle mohlo stat.

s r.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli ubytováni v chatce a strávili jsme zde velmi příjemný týden. Kemp je určený převážně pro rodiny s dětmi, pro které je zde k dispozici dětské hřiště a trampolína. Pravidelně zde každou neděli pořádají pěkný program pro děti a večery můžete trávit v restauraci, kde téměř každý večer pouštějí filmy. Chatky jsou čisté a dobře vybavené. Bazén je sice trochu starší, ale je udržovaný a voda je čistá. V kempu vládne pořádek, klid a je vidět, že se personál o kemp stará. Jediné, co trochu kazí dojem(jinak bych vše ohodnotil pěti hvězdičkami) je restaurace. K jídlu zde seženete pouze několik smažených jídel a občas polévku. Chápu, že v na hotovky zde nejsou zařízeni, ale určitě by se na tom dalo zapracovat a do nabídky zařadit např. něco grilovaného a pro děti třeba vafle se zmrzkou a šlehačkou. Se vším ostatním jsme ale byli spokojeni a rádi bychom se sem vrátili znovu.

avokecmen

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je zasazený do pěkného prostředí, příjemné bylo osvěžení v bazénu (i brouzdaliště pro malé děti). Jedna trampolina, malé pískoviště, průlezky, stolní fotbal, stolní tenis. Občerstvení - pivo, limo, nějaké smažené rychlovky - sýr, hranolky, krokety. Ceny nic moc. Slabé sociální zařízení - v momentě, kdy majitel přeplní kemp k prasknutí, stojíte frontu na všechno. WC je celkem čisté, ale málo. Toal. papír často chyběl. Sprchy také čisté, ale také nedostačující kapacita. Společná kuchyňka se sestávala z jednoho el. vařiče se 2 plotýnkami, ovšem jedna nefungovala. Majitel doplnil o druhý vařič. Ale pořád málo - jen 3 plotýnky, se slabým výkonem na celý kemp !!! Dvě malé lednice byly neustále přeplněné, takže při otevření vypadl část obsahu :-D A pokud člověk opustil kemp ve voze, mohl si být téměř jistý, že na jeho místo přibude stan, ne-li dva. Příjemný byl program - v týdnu bylo 2x promítání - (jednou pro děti, jedou pro dospělé), dětská diskotéka, divadlo pro dospělé. Kdyby byla lepší kuchyňka (více vařičů, velká lednička s uzamykatelnými boxy), více sociál.zařízení, tak by to byl super kemp, takto je to předražený kemp.

KatarinaD

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp v pěkném prostředí, pro rodiny s dětmi. Po desáté je zde úplné ticho, majitel se snaží večerku dodržovat, takže pokud se zasmějete nebo bavíte po 22, už vyhrožuje policii, jen když je divadlo a akce pořádané kempem, tak večerka neplatí. Nedá se platit kartou. Restaurace bez obsluhy, dlouhé čekání v řadě na nápoje/jídlo. Celkově se v kempu moc nenajíte. Na WC nebývá doplňován papír, chybí ručníky, nedostatek odpadkových košů, u "kuchyňky" vůbec, na WC jen u záchodu (u umyvadla nejsou). Nedostatek košů je i v kempu, řekla bych, že úplně chybí. Tři sprchy (3 ženy, 3 muži) a 3 nic moc udržované záchody na celý kemp (3 ženy, 3 muži) a to i pro "restauraci" a bazén. Pokud je kemp plný, tak se na sprchu a WC čeká. „Kuchynka“ jsou 2 dvouplatničky a 2 leddničky, při plném kempu zase problém, ledničky přeplněny, čekačka na vařiče.

Hana A.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

EUROCAMP BOJKOVICE. Pěkný, až moc klidný kemp, pro rodiny s dětmi. Po desáté je zde úplné ticho, majitel se snaží večerku dodržovat, takže pokud se zasmějete nebo bavíte po 22, už vyhrožuje policii. Na WC nebývá doplňován papír, chybí ručníky, nedostatek odpodkových košů, u "kuchyňky" vůbec, na WC jen u záchodu (u umyvadla nejsou). Nedostatek košů je i v kempu, řekla bych, že úplně chybí. Tři nic moc udržované záchody na celý kemp (3 ženy, 3 muži) a to i pro "restauraci" a bazén. Chatky pěkně vybaveny (nádobí, vařič, lednička, koupelna a WC) , bazén udržovaný a čistý, pokud je kepm plný, chybí prostor pro děti na hraní, jsou zde sice klouzačky, prolézačky a trampolína, ale nemají se kde zahrát např. fotbálek... Chybí tam restaurace, kde by dalo najíst, ale ve městě se dá vybrat z několika restauraci a v obchodech vše koupit. Majitelé se snaží, kemp je udržovaný, ale služby za takovou cenu, nic moc. Ubytování jsme byli ve stanu a přátelé v karavanu.

Kuliš

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na české poměry velice pěkný kemp,u lesa karavan nebo stan můžete zaparkovat asi na pěti terasách buď ve stínu u lesa nebo na slunci.Přes den i v noci klid a ticho.Okolí jsme navštívili zámek Nový Světlov doporučuji i městečko.Škoda že celkový dojem trochu kazí toalety,které svou úrovni docela pokulhávají za úrovní kempu

Panenka A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní personal! Skvělý bazén! Dobré jídlo!

Martina K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásny menší kemp s bazénem , výbornou restauraci , ochotnÿm personálem .Ideálni pro rodiny s dětmi, večer klid , každý večer program pro děti.Čisté sociálky , byli jsme moc spokojeni a přišti rok se vrátime.

a L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc příjemné prostředí,skvělá a velmi vstřícná obsluha, bezvadné jídlo a pití.Děkujeme

Přečtěte si hodnocení kempu Eurocamping Bojkovice , který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Eurocamping Bojkovice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Eurocamping Bojkovice.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist