Ubytování
Telefon: +420 797 726 085







 


house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Lesní tábořiště Nebřich - Hodnocení

Lesní tábořiště Nebřich

Nebřich 33,
NEVEKLOV 257 44 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
98% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 187
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Lesní tábořiště Nebřich


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Drtil R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkné místo v lese na břehu vodní přehrady Slapy. V kempu mi chybí prodej pečiva a nožná i teplá voda na mytí nádobí. Jinak je tam moc hezky,koupání dobré,jen ty rybáři by si přez den když je hezky měli dát pauzu. Doporučuji pro lidi, kdo vyhledává pro stanování přírodu a klid.

Soňa Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné místo, rádi se vrátíme :)

Roman D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice pěkné prostředí,super příroda.

jura001

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 19.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp v prostředí lesů u vodní nádrže. Vybavenost dobrá ke všem potřebám. Pro rodiny s malými dětmi jako dělaný.Doporučuji.

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásně čistá voda, sociály u kiosku trošku pokulhávají-bylo by potřeba je zrenovovat. Jinak pěkný kemp v lese, takže není stan na stanu a celý den ve stínu.

Eva

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 30.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

perfektní kemp, možnost stínu, teplá sprcha, perfektní espresso

Daniel F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedná se o moc hezké místo, líbilo se nám prostředí, koupání a možnost výletů do okolí.

Leipzig

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hier mal eine Bewertung in deutscher Sprache: Für alle die einen Naturcampingplatz suchen, ist dieser Platz ideal! Man liegt unter Bäumen, die Moldau ist direkt vor der Zelttür und das Personal ist sehr entspannt! Man kann sich Boote ausleihen, im Kletterwald seinen Mut beweisen oder aber nur den ganzen Tag super tschechisches Bier vom Faß trinken. Wir hatten ein 10 Monate altes kleines Mädchen dabei - noch nie hat sie so gut geschlafen! Dicke Empfehlung!

Lukas

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Priroda super, neni komercni, ochotny personal

Lenka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp!!!Ve stínu borovic a dubů se krásně ukryjete před vedrem a na dosah je čistá voda s písčito-kamenitou pláží. Personál je komunikativní, přátelský a milí!!!Místní kiosek vám splní každé vaše přání. Moc díky za krásnou dovolenou.

Třešňák

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký kemp pro stanování trochu více z kopce ale záleží na tom kde se postavíte.Jinak příjemný stín takže v letošních parnech přišlo vhod že nebyl stan příliš vyhřátý.Sociálky by mohly být na trošku lepší úrovni, ale zase na druhou stranu je to lesní tábořiště.Stánek dobrý a hned vedle hotel kde se dá dobře najíst.Pláž pěkná škoda že není o kousek větší.Celkový dojem bezvadný pro stanování s děckama.Vřele doporučuji.

Marcela

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tedy nevím,jestli tu někdo píše o čistých sprchách,vaničky sprch neviděly vydrhnutí hodně dlouho.Na toaletách všude pavučiny-můry v nich atd.To je otázka pěti minut to očistit.Jsem znechucena a nechala se nachytat obrázky Slap.Hezky tam je,to ano,okolí ale nesouvisí s campem.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidný kemp v borovicovém háji, žádná divočina a diskotéky. V době našeho pobytu byli na pláži hlavně rybáři. Nevezli jsme si sebou žádné zásoby, proto nám poblíž kempu chyběl nějaký obchůdek (při odjezdu jsme narazili na pěkný v Jablonné - cca 4 km), ale dá se domluvit dopředu dovoz pečiva do jediného místního občerstvení. V kempu půjčují, karty, šachy, šipky, ping-pong, šlapadla, lodičky, motorové čluny, hned vedle je velké lanové centrum vhodné od nejmenších dětí po dospělé. V kempu dvoje sociálky - jedny nové čisté, druhé nic moc (ale každodenně udržované).

IVETA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

To nejde ani popsat perfektní zážitek,veliký relax s dětma báječné

Radko C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 24.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jestli chceš pařit a užít styl sex drogy a rock n roll tak sem nejezdi, to není pro tebe.....jestli hledáš místo, kde můžeš vypustit děti jako divou zvěř, kde se super koupe, dáte pivko, máte v noci klid, tak to je kemp pro Vás......my sem jedeme next year zase....s naše děti 6 + 4 roky ...ti se těší zase na dobrodružství a my na relax....čus

Carmenn

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do Nebřichu jezdíme již několik let a vždy jsme našli vše, co jsme potřebovali ke skvělé dovolené :-)

Ladislav V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V roce 201 jsme jeli poprvé do Nebřichu a ihned nás uchvátilo okolí a personál. Moje přítelkyně slavila narozeniny a sehnaly jsme zde i dort. Byla to naše první dovolená a rozhodli jsme se, že sem budeme jezdit každý rok. I letos se moc těšíme na krásné koupání, krásné prostření, klídek a langoše :-). Všem jen doporučujeme

Miroslav M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nabízí klidné prostředí, většina míst je částečně zastíněná stromy. Díky stromům má člověk soukromí. Není to ohromná otevřená plocha.

Lada B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po příjezdu do kempu nás uvítal ochotný personál, mile překvapil malý, zato dostačující stánek, čisté toalety. Vypadalo to idylicky...ovšem ohniště i tam, kde být nemají (pan správce nám je sice ochotně odstranil, abychom měli kam postavit stan), do čtvrtka klid , pak tři hodiny poslouchání řezání pily při přípravě dřeva u karavanu, auta tři metry od vody, ucpaný pánský záchod, špína na sociálkách....fronty na wc (na tolik lidí tak málo záchodů? močící opilá mládež do křoví u stanů....prostě přes víkend hnus a kravál v noci, jinak přes týden klidněji a hlavně čistěji!!!!!!!

Klára S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme už pár let a velmi se nám zde líbí. Je tu příjemné prostředí se spoustou stromů, což je příjemná ochrana před sluncem a zároveň i větší soukromí. Dále nové sociální zařízení, což jsme velni uvítali...personál je také velice ochotný. Jediná věc, co nám trochu kazí dojem, jsou rybáři. Maji rozprostřené pruty téměř po celé pláži a ostaní lidé se potom nemají kde koupat, vadí jim sebemenší ruch ve vodě, protože jim plaší ryby a podobně...toto nás trochu mrzí a proto se někdy jdeme koupat raději jinam.

Přečtěte si hodnocení kempu Lesní tábořiště Nebřich , který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Lesní tábořiště Nebřich. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Lesní tábořiště Nebřich.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist