Ubytování
Telefon: +420 797 726 085







 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Lesní tábořiště Nebřich - Hodnocení

Lesní tábořiště Nebřich

Nebřich 33,
NEVEKLOV 257 44 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
98% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 187
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Lesní tábořiště Nebřich


Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Vendula T.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byla jsem mile prekvapena

Monika K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ubytování v karavanu bylo super.

Tomáš R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp u vody s plaží a při tom v lese.

Viktor M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmu hezký kemp, vhodný jak pro rodiny s dětmy tak pro páry. Krásná místa pro kempování a možnost i rozdělání ohně

Andrea M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasne lesni taboriste

Šárka T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká spokojenost a příjemné prostředí pod stromy

Marek J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 25.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V rámci autoturistiky po vlastech českých jsme cestou narazili na tento kemp. Celý kemp je na zalesněném svahu na břehu slapské přehrady. Jsou zde upravená místa pro karavany i pro stany. I přes pouze jednodenní zážitek jsme zde byli velmi spokojeni. Příjemné koupání, možnost zapůjčení loďky, šlapadla nebo motorového člunu. V areálu je malý bufet, kde se dá sehnat od pití po jídlo. Vaří zde i snídaně. Toalety i sociální zázemí je čisté a ve velmi slušném stavu. Personál je milý a vstřícný. Pokud budu mít cestu kolem, velmi rád se sem zase vrátím.

Petr C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to tu super.uz jsme tady podruhé. Veliká spokojenost. Můžu vřele doporučit.

Dana K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemně strávená dovolená v krásné přírodě. Velmi ochotný personál kiosku, vynikající obsluha. Vřele doporučuji k pobytu v době dovolené.

Klára N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp, krásné prostředí, super kiosek se super obsluhou!

zdenek j.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ok super lidi dobry pivo koupani vyleta Moc velky provoz lodi

Král

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Noo takže tento kemp je velice dobrý zvlášť u jídla u koupání a půjčování lodiček a jiných aktivit doporučuji všem

Patrik

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí. Milá obsluha u stánku. Vynikající domácí strava za super ceny. Čisté toalety.

N

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejdříve nám bylo řečeno, že nejsou párky v rohlíku, poté, co jsme si objednali langoš, nám byla donesena jakási placka, která měla do langoše opravdu daleko. Další zmatky byli u u placení ubytování, kdy jsme se k pokladně museli vracet třikrát, jelikož jsme předtím dvakrát nemohli zaplatit a to z různých důvodů.

Lesní tábořiště Nebřich reaguje:

Dobrý den, omlouváme se za potíže s recepcí. Před časem nám bouřka zničila počítač, modem, a celou řadu dalších zařízení. Postupně jsme odstraňovali škody a v den vašeho příjezdu se právě instaloval recepční systém do nového počítače. Dočasně bylo také nefunkční připojení k internetu a platební terminál. Ještě jednou se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti. Pokud jde o kiosek, mrzí nás, že vám nechutnal náš langoš, i když lidé si jej většinou spíš pochvalují. Většina hostů k nám jezdí opakovaně, takže by se nám nevyplatilo prodávat špatná jídla. Možná jste měli smůlu na nepovedený kus... A že došly rohlíky? To se zkrátka občas stane, když přijede podstatně víc hostů, než se očekává. I za to se omlouváme. Podle vašeho hodnocení jste ale u nás byli celkově nespokojeni a to nás velice mrzí. Pokud máte nějaké konkrétní připomínky nebo postřehy, uvítáme když nám je napíšete e-mailem. Budeme se snažit zlepšit. Děkujeme.

Žaneta P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 19.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Lepší dovolená než na Nebrichu si pro nás už 5let nedokážu představit.Uzasny cítíme se tam jej doma.

Gabriela J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

jezdíme již 6.rokem a už se těšíme na příští prázdniny až se vrátíme na Nebřich

MnMka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice pěkné prostředí, čistá voda, kemp je hodně přírodní, toalety čisté, dobře dostupné. Ubytování v karavanu super. Chybí zde ale aspoň základně vybavená kuchyňka - když byl zákaz rozdělávání ohně, byli všichni stanující odkázaní na kiosek (především klasická nabídka smažených jídel, dopékané pizzy, atd.) nebo restaurace, které ale nejsou úplně blízko. Neříkám, že kiosek je špatný, ale celý týden se tím živit člověk nechce. Zároveň není možnost poblíž koupit žádné základní potraviny (nejblížší obchod v Jablonné). Vyžaduje to jisté logistické plánování a je to docela škoda, jinak by byl kemp skvělý.

Tomáš S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super víkend na Slapech.

Lucka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu poprvé a určitě ne naposled. Pro rodiny s dětmi kemp ideální, stany jsme měli krásně na rovince, ve stínu stromů, do kiosku i k vodě kousek. Koupání parádní, děti si užily i vlny a šlapadla. V malém kiosku se skrývá spousta dobrot za příznivé ceny. Personál všude milý a ochotný, zázemí - toalety i sprcha čisté. Překvapil nás večerní klid, ale na kytary prostě do jiného kempu.

Iveta T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byly jsme tu dnes porvé byly jsme tu jenom dva dny.Moc jsme si to u vás užili voda byla čista příjemná a super šlapadla a obsluha byla příjemná amilá a malímu moc u vás chutnalo prostě super a rádí přijedem zase.

Přečtěte si hodnocení kempu Lesní tábořiště Nebřich , který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Lesní tábořiště Nebřich. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Lesní tábořiště Nebřich.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist