Ubytování
Telefon: +420 797 726 085







 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dokempu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dokempu.cz





Lesní tábořiště Nebřich - Hodnocení

Lesní tábořiště Nebřich
9.5 / 10 Vynikající
podle 12 recenzí (celkem 198)

Nebřich 33,
NEVEKLOV 257 44 | Mapa

Provozní období: 01.05. - 30.09.
95% Hodnocení 12
Celkem hodnocení 198
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Lesní tábořiště Nebřich


Hodnocení návštěvníků

Jarda

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chybi el přípojky jinak dokonalé

Marcela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximální spokojenost se vším.

Petra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 17.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsme spokojeni velice. Už js e tu potřetí. Vždy jsme tu byli v karavanu a letos jsme si zamluvit karavan a prodloužime si to ještě ve stanu... nikdy se mi odsud nechce... úžasný klid.

j.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Milý personál na recepci, mluví i anglicky, pravidelný úklid. páráda

Aleksandr

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Best kem in Czech Republic, 40 minutes from Prague, close to river , surrounded by forest, owner is cool dude, can recommend it to everyone!

Iris

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 7.8.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidny kemp. Obsluha a jidlo super.

K

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 23.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Na 1 den perfektní. Super klídek

Maru

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Klidné místo. Hodný lidí kolem. Ikdyž kemp je plný, stejně člověk má své soukromí. Díky stromum i v největších vedrech je tu příjemně.

Pepa

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super místo, čistota a super obsluha v občerstvení.

Max

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím sem už hodně let a každý rok je tu zábava.

Viliam

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2022

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme velmi spokojeni, čisté, funkční sociálka, přívětivý personál, samé plusy.

stercl

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super prostředí v lese. Toalety i sprchy čisté, zábava nic moc. Pouze jeden stánek s občerstvení, ale hned vedle je hotel a kousek dál v lese jakési lanové centrum. Určitě se sem vrátíme, koupání je úžasné.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Šón

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborně! Příjemné s hezký

petata

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nás hrozně mile překvapil. Krásný klidný kemp přímo u vody. WC a sprchy čisté. Jedině, co by jsme ráno ocenili, by bylo čerstvé pečivo. Jinak nemáme co vytknout

Markéta P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemné prostředí, zábava pro děti-lanový park a u kiosku průlezka, pískoviště, 5letý syn si oblíbil hlavně fotbálek, příjemný a ochotný personál jak kiosku tak kempu. WC a sprchy čisté, toaletní papír, mýdlo na wc.Pes není problém. Celkový dojem-báječný, určitě se budeme vracet.

Rozumovi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 24.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pod stan nebo do karavanu, obojí je možné a skvělé. Je pravda, že u karavanu F dost fouká, ale za to nikdo nemůže. Ale každopádně jsme si to opět užili jako vždy. Rádi se opět vrátíme a už se těšíme na další dovolenou. Personál je milý a ochotný. Skvělé místo na odpočinek.

František P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2021

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, bezva obsluha v kiosku, příznivé ceny za ubytování i v kiosku, čisté WC. Za mě a mou manželku super. Určitě tu nejsme naposled moc se nám tu libilo

Dana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pohodový personál, super čisté sociálky, krásné prostředí, lanový park, letos jedeme samozřejmě znovu :-).

Robert

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pobyt doslova pohlazeni po dusi. Moc je nam tam libilo a take diky lanovemu parku, pocitame s dalsi navstevou.

Adam

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2020

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný pobyt v lesním tábořišti. krásné místo hromadu míst o kolo co se dají procestovat. příjemný personál. moc se nám tam líbilo a budeme se těšit na další sezonu aby jsme zase mohli přijet a odpočinout si .

Přečtěte si hodnocení kempu Lesní tábořiště Nebřich , který hodnotilo 12 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Lesní tábořiště Nebřich. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Lesní tábořiště Nebřich.

© Campiri Dokempu s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist