Kemp Zvíkovec U Varských - Hodnocení

Kostelík 16,
ZVÍKOVEC 338 08 | Mapa

Provozní období: 15.5. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp Zvíkovec U Varských

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 44
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Zvíkovec U Varských


Storno

Hodnocení návštěvníků

Hana C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vynikající domácí kuchyně!!!! Když na svíčkovou, tak jedině sem. Úžasný vstřícný personál. Naprostá spokojenost!!!

Jiřina S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vzhledem k tomu, že se jedná o vodácké tábořiště, kde se denně střídá množství lidí tu byl poměrně klid.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jan J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný prostředí, ceny v pohodě, přátelský personál (pěkný holky :)), mají rádi psy (obzvlášť černý stafbuly:))

Zuzka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Musím také reagovat na hodnocení, která se tu objevují. Navštívili jsme tento kemp o tyto červencové svátky a byli jsme spokojeni. Ten komu vadí šumění jezu při spaní, by asi neměl spát u řeky, že! Sociální zařízení byla čistá, obsluha příjemná a jídlo nám velmi chutnalo - úžasná domácí svíčková a domácí smažák. Ceny nejsou příliš nízké, ale odpovídají ostatním kempům, takže nás nepřekvapily. Na jídlo jsme čekali o chvilku déle, ale s tím se asi musí počítat v takovém množství lidí, kteří jezdí mezi svátky na vodu. Celkově bych kemp určitě doporučila nejen pro partu kamarádů, ale i rodinám s dětmi. Bazének je úžasný :-)

HS

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemná, chápající obsluha s velkým přehledem o dění v kempu. Velmi čistá sociální zařízení a ceně adekvátní chatka. Ceny za jídlo a pití se výrazně neliší od jiných tábořišť a kempů v okolí.

Sabina

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu je čisté sociální zařízení (sprcha na žeton za 25). Je tu klid. Personál byl vstřícný. Ceny jsou přiměřené, s vracením má personál sice někdy problém, ale i naopak, klidně Vám nechají nějakou korunu slevu, aby se jim to dobře počítalo. Je tu nádherný výhled na jez, který je trochu hlučný, ale ráno na mlha. S ubytováním jsme byly spokojeni, ale abychom tu zůstali déle, musel by kemp nabídnout rozmanitější možnost stravování (ne jen rohlíky s paštikou a "marmelády" z krabičky) a zábavy.

Jarda J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děs a hrůza. Ceny nehorázné. Obsluha za okénkem nepříjemná. Hlídejte si kolik vám vrací. Kemp z dálky vypadá dobře, ale jinak jsme si tam jídlo nedávali. Před námi měli nějací lidé ostrou výměnu názorů s perzonálem o ceně a nepoživatelnosti jídla. Prostě hrozný. Raději jsme odjeli.Jestli si nechcete kazit výlet ani se tam nezastavujte, i když musíte přenést loď kvůli jezu. Budete akorát naštvaní.

Venda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Překvapující ceny jak jídel tak nápojů, gambrinus 10° vás výjde na 30,-Kč protože mladík za kasou jen velmi neochotně vrací 3,-Kč...dejte si na něj pozor.

Taťána D.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

No nejlepsi kemp jsem nezazila .. Mohu doporucit krasna priroda a milý personal .. A co se tyce udrzby a uklidu v arealu cisty krasny kemp.. Navstevuji ho uz 6 rokem a stale si nemuzu stezovat ... Vyborne vari lepsi nez nejaka restaurace ..

petata

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vodácký kemp, slušné sociální zázemí. Sprchy na žetony, WC čisté. Ceny trošku vyšší

Monika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tímto kempem jsme byli s přáteli nadšeni! Ohromila nás nejvíce domácí svíčková a také bylo příjemné zjistit, že smažák je obalovaný přímo v kuchyni :) Porce dostačující a ceny k tehle době přijatelné. Obsluha mila a ochotna. Holčina s námi vydržela do pul 12 a pak byla jsme si nechali načepovat pivo do petek. Přece kvůli jednomu stolu nebude mít otevřeno do 2 do rána. Krásná příroda a vse čisté! A velka poklona kuchyni! Všem tento kemp doporučujeme :)

Jana

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásne prostředí ciste toalety sprchy vyborne jidlo cenove do stupně příjemný personál jezdíme do kempu už léta a nikdy jsme si nemohli stezovat super super super

Sandra B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přátelé a drazí, reaguji na vaše recenze, ale zřejmě jste měli štěstí, že vše bylo podle vašich představ. My jsme to štěstí asi jako většina neměli. Fronta u jednoho okénka, obsluha s kamenným obličejem. Dále se raději nechci zmiňovat. Je pravda, že jsme tam nestanovali, ale asi bychom ani nechtěli. Byly jsme celkově z tohoto kempu rozladěni. Snad ten jez , je na první hezký, ale působí při spaní rušivě. Cena za jídlo a následně velikost porcí je neúměrná až zarážející. Je co zlepšovat.

Eliška

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše v pořádku, čisté záchody i sprchy. V kempu s námi vydrželi asi do 23.hodiny. Občas fronty k okénku,ale utíká to. Hlavně milá obsluha.

Žerik

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 12.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

VŠE JE TU SUPER JEZDÍM JSEM JIŽ NĚKOLIK LET A MÁM TO TU RÁDA, KRÁSNÁ KRAJINA, PŘÍJEMNÁ OBSLUHA, VÝBORNÉ JÍDLO, PŘIJATELNÉ CENy A VŠE NAPROSTO ČISTÉ.

z c.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp s detmi.jidlo vyborne.ochota slusna.socialni zarizeni luxusni.bazenek ori deti cisty...nadhere.vrele doporucuji diky vam..

Josef V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 6.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nerad podporuji veškeré recenze,ale musím zde napsat, že jsem zklamán z návštěvy tohoto kempu tzv. U Varských. Běs a hrůza. Ceny lichvářské a hlavně nefungující obsluha. Celý kemp funguje jako tábor,kde nesmíte vůbec nic a za vše jste káráni. Zavírací doba a večerka je již v devět hodin večer.Pro každé pivo si musíte chodit k okénku a běda, jestli to do devíti nestihnete. Po desáté hodině pokud budete mluvit tak vám slušně vynadají.Ceny jako na luxusním zájezdu. Jídlo jsme si raději nedávali. Tento kemp budí pocit nedůvěry a celkově je v něm napjatá atmosféra. Doporučuji z vlastní zkušenosti se tomuto kempu vyhnout. Sami jsme se naštěstí včas sbalili a odjeli do nedalekého kempu, kde to bylo super. Nenechte si zkazit dovolenou nebo vodácké zážitky tímto lichvářským kempem. Kazí jméno kempům na Berounce. Vodě ahoj.

Jiří S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 1.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Snad nejhorší kemp na Berounce. Ceny úplný nesmysl, obsluha neexistuje, jedno okénko pro obsluhu a zavírá se v osm. Není to kemp vhodný pro vodáky ani větší skupiny.Budete zklamaní ,raději přeneste loď a ani se tam nezastavujte. Dali jsme si tam jídlo a uzené naváté, raději jsme to vyhodili a známí nedávno měli plesnivé špagety. Již jsme to hlásili na hygienu. Doufáme, že udělají pořádek. Tento kemp by se měl zavřít.Těží z nesjízdného jezu. Hrůza.

libor l.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 4.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Katastrofa.Personál,provozní doba a ceny.Ti lidi žijou asi někde jinde.

Jiří K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 4.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děs a hrůza. Prostředí jezu krásné, ale to vše kazí přístup a nabídka kempu u splavu.
Obsluha hrozná, nabídka jídel z Novaka , chabá nabídka piv, pro které si musíte chodit.Obsluha nefunguje. V kempu je cítit napětí a pozor - není to kemp pro větší bandy. Večerka již v devět a trapné okénko na obsluhu se zavírá již v osm. Zřejmě těží z nesjízdného jezu, kdy musí každý vodák svou loď přenést. Doporučuji jet dál a nezastavovat. Ceny jsou nehorázné. Je mi líto, ale byly jsme zklamaní i přesto, že nás na tento kemp upozorňovali.

Hana C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 22.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jedno z nejkrásnějších míst, kam se opakovaně vracíme. Milý a vstřícný správce, který se nám vždy snaží vyhovět, i když se v kempu ,,vyloupneme náhodou,, :). Jeho paní mně osobně již dvakrát poskytla odbornou zdravotnickou pomoc - ať je to píchnutí injekce nebo první pomoc, když mě píchla vosa do krku. Jsou zlatíčka a člověk se tam cítí jako doma.

Tereza S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Na celý kemp jedno okénko s nepříjemnou obsluhou. Jídlo z polotovarů.Nesmyslné fronty na jedno pivo. Večerka v deset večer. Celkově hrůza.

Romana K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každým rokem, když čas dovolí, jezdíme do tohoto kempu - letos ještě nemáme pevné datum ale pouze předpokládané. Kemp je po všech stránkách úžasný

Romana K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme skoro každým rokem, jak čas dovolí. Letos máme naplánovaný Zvíkovec cca na červenec, ale ještě nemáme pevný datum stanovený. Toto úžasné místo jsme ukázali i našim dětem a přátelům - od té doby tento kemp také navštěvují.

Ivan B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 7.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

docela pěkný vodácký kemkp

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Zvíkovec U Varských, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Zvíkovec U Varských. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Zvíkovec U Varských.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist