Autocamp Veveří u Nových Hradů - Hodnocení

Veveří 308,
ZLIV 373 44 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Veveří u Nových Hradů

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 16
Celkem hodnocení 72
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Veveří u Nových Hradů


Storno

Hodnocení návštěvníků

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné a klidné místo, nezapomeňte si kolo!

pch

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi hezký kemp v krásném prostředí úplně mimo civilizaci. Perfektní vybavení, pěkné sociální zařízení. Příjemná a vstřícná obsluha.

Michaela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadherne prostredi, kouzelna atmosfera, majitel ochotny, kryte ohniště, moc se nam tu libilo. Pristi rok se urcite vratime na dyl i s prateli.

Silvie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasný kemp. Nádherné prostředí, skvěle řešené posezení, dost místa pro stany. Majitel ochotný a příjemný, perfektně vybavená kuchyňka, super občerstvení.... Byli jsme nadšení, určitě se chceme vrátit!!

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu Veveří jezdíme již 8 let, každý rok se tam chceme vrátit alespoň na víkend. Pokaždé najdeme v kempu nějaké vylepšení a vždy si to tam užijeme, za každého počasí. Vyzdvihla bych především úžasný klid bez komerční zábavy, kryté ohniště(a vedle les plný dřeva), lednice-místnost, vybavená kuchyňka. Děti to v kempu milují, mohou si cachtat nohy v rybníčku nebo v nedalekém potoce, řádit v lese, rozdělávat oheň, pozorovat zvířata. Skvělý kontrast ke každodenní civilizaci. Možných výletů po okolí je opravdu hodně a i po tolika letech máme co objevovat. Letos jedeme zas!

Míša

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp v srpnu 2016. Našli jsme zde přesně to, co jsme hledali. Klid, kupu místa (takže i soukromí, žádný stan na sousedním stanu...) nádherná příroda okolo. Večer žádná diskotéka, ale kytara a zpěv. Je zde velké zastřešené ohniště, k dispozici kuchyňka a veliká lednice (místnost). Jediná věc kazila celkový dojem z kempu- záchody. Sprchy vcelku OK, záchody byly málo udržované. Celkově ale hodnotím velice kladně. A každému doporučuju.

čtyři t.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Veveří nám úplně učaroval ( a to nejsme zrovna milovníci hromadného kompování). Je tam klid, čisto, milý personál, milý pan majitel,koně, kráva s telátkem, ovečky, vůkol les a tisícero možností na výlety po překrásném okolí. Chatička byla prostorná i pro dva plus čtyři děti a psa, my navíc ocenili ohniště přímo za chatkou... Kudy chodíme doporučujeme a příští rok přijedeme zas. OM

Petra B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp uprostřed nádherné přírody. Naše dvě psiska byla nejprve u vytržení ze zvířat kolem, ale poměrně rychle si zvykla na jejich přítomnost. Dcerka byla z kempu také nadšená, zázemí pro děti je naprosto dostačující. Určitě se budeme pravidelně vracet :).

Gabina

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasna dovolena v prijemnem prostredi. Muzeme doporucit!!!

jana b.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí. klidné okolí. V kempu vše dostupné k dispozici. příjemný personál. Vybavení kempu pro rodiny s dětmi je dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.

Jitulkababulka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

...Jak se vypsala již Lada,tak to samé pociťujeme také. . hned bych se tam vrátila. ..Dragy a spol. ,jsou fajn lidi. Děkujeme za krasne dny.

Roman

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto unikatni moznost ubytovaní, stravovani a vubec vseho co se kempovani tyce. Predchozi komentar Lady naprosto presne popisuje to, oc tu bezi. Nej kemp z tech, co jsem kdy navstivil. Vrele doporucuji!!!

Lada

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadšení...nevím, jak lépe to vše popsat. Kemp na vás dýchne vlídnou atmosférou už při příjezdu. Je to ráj na zemi. Silnice, která sem vede - 3 km slepá od Nových hradů - je podle mě klasickým lesním příjezdem a kdo čeká dálnici, tak je trochu mimo. Podle GPS se dá kemp také v pohodě najít. Míst na postavení stanu, karavanu, auta...Chatky vypadají bezvadně, ale my spali v autě)... je tu požehnaně a každý si najde své soukromí. Můžete si kdykoliv rozdělat svůj ohýnek. V noci je tu neuvěřitelný klid a tma - vidíte i hvězdy, které nejsou nikde jinde vidět. Zázemí je podle nás, co nepotřebujeme čistotu pětihvězdičkového hotelu, kde je uklízečka přítomna ihned po vašem vyčištění zubů a drhne celou koupelnu, naprosto suprový. Je tu čisto, teplá voda kdykoliv, toaleťák taky vždy v zásobě.Vařit se dá ve skvěle vybavené kuchyňce s ohromnou lednicí. Výborně je řešena odpadková situace - popelnic dostatek i na tříděný odpad a hlavně - dá se využít kýbl na zbytky jídla, které se nosí Julince a Božence, což jsou místní prasečí dámy. Zvířátek je tu požehnaně - děti jistě budou nadšeny právě pekingskou čuňicí Julinkou, kravičkami, kozami, koňmi, ovečkami...V hospůdce je zajištěno mňamkoidní občerstvení - pivko, limo, já si pochutnávala hlavně na výborných šumavských topinkách, haluškách, ale mají tu klasiku hranolky, smažák...nejlepší jsou ovšem domácí polévky - česnečka, bramboračka...no a ta obsluha! Tak usměvavý, vstřícný, milý, vtipný, přátelský personál jen tak nenajdete. Nic pro ně není problém a večer si s vámi i u kytary zazpívají...Kemp je podle mě nejlepší, jaký jsem kdy zažila a to jsem toho procestovala už mraky. Je to o lidech...příroda tomu dává tu báječnou třešničku na dortu. Jezdili jsme na výlety většinou na kolech,je tu plno nádherných míst, ale bacha - kopce tu mají opravdu výživné...
Určitě máme v plánu se na toto úchvatné místo na zemi vrátit. moc děkujeme za překrásnou dovolenou.

Táňa S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 24.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme parta kamarádů, bývá nás každoročně kolem dvaceti a hledáme kažoročně novéá místa, kam se podívat. Letos jseme zvolili Veveří a nelitovali jsme. Velice příjemné a lidské zacházení, výborná kuchyně, skvělé služby, pohodlné ubytování. Je jen málo míst, která nás takto nadchla.

Martin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 10.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi hezký rodinný kemp, v kterém jsme byli úplně sami a kdybychom nechtěli zaplatit, tak odjedeme klidně bez placení :) Kladně hodnotíme kuchyňku a velkou lednici, horší je to s čistotou v sociálním zařízení. Ve sprše skákaly žáby a v umyvadlech pletli sítě pavouci. Plné odpadkové koše také nepotěšily. Věříme, že v sezóně je stav lepší. Doporučujeme k návštěvě!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Míša

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásně posazený kemp do přírody. Milá a vstřícná obsluha (mladík). Moc se nám tu líbilo. Jen se trošku soustředit na čistotu na toaletách. Jinak kuchyňka a chladící box, tak to moc chválíme. Určitě jsme tu nebyli naposledy :-)

Drahuška B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 15.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám zde líbilo, klidné místo, děti se také měly kde zabavit. Nevadily by mi sítě v oknech sociálky, koupelny a kuchyně, každopádně příští rok jedeme opět :-)

Hana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp, milý pčrsonál, pěkné prostředí, zařízená kuchyňka, čisté sociálky. Nejmilejší člen personálu: miniprasátko Julinka

Cervenka

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Libilo se nam tu, doporucujeme.

Barák P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

velmi klidný s rodinnou atmosférou.

Katchenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nám se to líbilo... Není to komerční záležitost, je to v hlubokém lese na louce u staré školy, co jako skoro jediná zbyla z vesnice několikrát vysídlené (jednu dobu cca 400 domů!) a i když WC nebylo super čisté, bylo to v pohodě. A taky nás uchvátila místnost lednice :-) Je znát, že tam jezdí staří pardálové a vandrovníci...Ideální místo na hloubání, do civilizace kousek a přitom na samotě.... Budem si to pamatovat.

meduška

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2015

Ceny
Prostředí
Sociální zařízení
Celkový dojem

Ještě v pět hodin ráno neuvěřitelný kravál - někdo si tam udělal pořádný mejdan,nic horšího jsem nezažila

Vaclav U.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 24.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden z poslednich raju na zemi:)vse doknale,neni co dodat..
Urban,Karlstejn

Standa H.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 25.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost, těšíme se na další pobyt. Ochotný personál, čisté prostředí a krásná krajina.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Veveří u Nových Hradů, který hodnotilo 16 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Veveří u Nových Hradů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Veveří u Nových Hradů.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist