Autocamp Veveří u Nových Hradů - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 8 recenzí (celkem 80)  

Veveří 308,
ZLIV 373 44 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamp Veveří u Nových Hradů

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 80
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Veveří u Nových Hradů


Storno

Hodnocení návštěvníků

Hanka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pěkný kemp na hodně zapadlém místě v krásné přírodě. Ocenila jsem perfektně vybavenou kuchyňkou, je tam plno hrnců, pánviček, talířů, hrnků, příborů, kuchyňského náčiní, mikrovlnka, touster, rychlovarná konvice, velká lednice. Prostě všechno možné a nemožné, co by člověk mohl potřebovat. Pro malé děti stupátka do koupelny, nočníky. Čisté sociály. Možnost si koupit k snídani lipánka pro děti, koblihy, pečivo, vaječné omolety, párky pro dospělé.

Jana K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 22.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásné prostředí, personál úžasný. Vynikající snídaně

Skálová J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ideální pro turistiku na kolech a pro lidi, kteří mají rádi klid a ticho.

petata

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi romantický kemp uprostřed překrásných lesů v Novohradských horách. Kemp je maličký, klidný, ohraničený lesem. K dospozici je plně vybavená kuchyňka s perfektní lednicí v podobě celé místnosti, kam můžete dát celou cestovní lednici či přepravku s potravinami. To velmi oceňujeme, neb nám to ve většině kempu chybí. Večer můžete posedět u centrálního ohniště nebo u hospůdky, kde ráno podávají též snídaně či si můžete zakoupit čerstvé pečivo. Sociální zařízení a sprchy mají svá nejlepší léta za sebou, ale vždy byly čisté a potřeby doplněné. Kemp má skvělou pozici na výlety a určitě doporučuji cestou navštívit Zevlův mlýn (pro děti ráj) s vlastním pivovarem. Mimochodem se toto pivo točí i přímo v kempu. Rádi se sem ještě někdy podíváme

Jaroslava P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velmi klidné místo, dostatek místa pro stany na trávě i mezi stromy v lese na kraji kempu, výborně vybavená kuchyně s obrovskou lednicí, krytý prostor pro posezení u velkého ohniště, možnost využít ohniště i mezi stany. Hospůdka funguje od 7-10 hod dopoledne, kdy nabízejí snídaně, je možno si u nich objednat pečivo, a pak od 18 hod do 23, kdy vaří jednoduché večeře. Malé dětské hřiště, hřiště na volejbal, malý rybníček pro rybáře. Skvělé pro ty, kdo rádi táboří v přírodě. Pan majitel velmi milý, personál taktéž, cítili jsme se tam báječně.

Hynek M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se nám tam libilo. Klidné a čisté prostředí včetně
wc a sprch. Jenom takové male doporučení mohli
by tam být přes poledne někdo kdo by prodavál alespon
nápoje. Ta doba od 11hod kdy zavirají bufet do 18hod
je moc dlouha doba a proto doporučuji aby tam přes
tuto dobu někdo prodavál alespon chlazené nápoje.
S pozdravem Hynek Mrázek

Renata H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, stanování na louce nebo v lese, večer oheň, nabídka snídaní a večeří....byli jsme mile překvapeni vybaveností kempu.

Aleš N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli s malým dítětem 1,5 roku, v kempu s dítětem poprvé, ve velmi frekventovaném termínu červencových svátků. Kemp byl celkem plný, pěkné místo na postavení stanu se ale našlo. Přesto byl v kempu celou dobu klid. Naprostá většina lidí pak v neděli odjela, mimo frekventované termíny bude kemp asi velmi klidný.

Kemp je menší, obklopen lesem, na konci světa. Jedná se o louku okolo hlavní budovy bývalé školy, ve které je recepce a bufet s krytým venkovním posezením. Vybavení beachvolejbalové hřiště, pískoviště, houpačky, rybníček – bahňák. Jako velké pozitivum vidíme kompletně vybavenou kuchyni (2x plynový sporák, nádobí) a velkou průmyslovou lednici na uložení potravin. Sociálky starší, ale čisté, funkční, bez problému. V bufetu nabídka pití a základních jídel na večeři i snídani, na pár dnů by šlo jet zcela bez vlastního vaření.

Bezprostředně okolo kempu spousta cest a tras na pěší i cykloturistiku, kde ani v superexponovaném termínu nejsou davy.

Celkově naprostá spokojenost, jak s kempem, tak s Novohradskými horami.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Veronika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné a klidné místo, nezapomeňte si kolo!

pch

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi hezký kemp v krásném prostředí úplně mimo civilizaci. Perfektní vybavení, pěkné sociální zařízení. Příjemná a vstřícná obsluha.

Michaela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadherne prostredi, kouzelna atmosfera, majitel ochotny, kryte ohniště, moc se nam tu libilo. Pristi rok se urcite vratime na dyl i s prateli.

Silvie

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasný kemp. Nádherné prostředí, skvěle řešené posezení, dost místa pro stany. Majitel ochotný a příjemný, perfektně vybavená kuchyňka, super občerstvení.... Byli jsme nadšení, určitě se chceme vrátit!!

Veronika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu Veveří jezdíme již 8 let, každý rok se tam chceme vrátit alespoň na víkend. Pokaždé najdeme v kempu nějaké vylepšení a vždy si to tam užijeme, za každého počasí. Vyzdvihla bych především úžasný klid bez komerční zábavy, kryté ohniště(a vedle les plný dřeva), lednice-místnost, vybavená kuchyňka. Děti to v kempu milují, mohou si cachtat nohy v rybníčku nebo v nedalekém potoce, řádit v lese, rozdělávat oheň, pozorovat zvířata. Skvělý kontrast ke každodenní civilizaci. Možných výletů po okolí je opravdu hodně a i po tolika letech máme co objevovat. Letos jedeme zas!

Míša

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme kemp v srpnu 2016. Našli jsme zde přesně to, co jsme hledali. Klid, kupu místa (takže i soukromí, žádný stan na sousedním stanu...) nádherná příroda okolo. Večer žádná diskotéka, ale kytara a zpěv. Je zde velké zastřešené ohniště, k dispozici kuchyňka a veliká lednice (místnost). Jediná věc kazila celkový dojem z kempu- záchody. Sprchy vcelku OK, záchody byly málo udržované. Celkově ale hodnotím velice kladně. A každému doporučuju.

čtyři t.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Veveří nám úplně učaroval ( a to nejsme zrovna milovníci hromadného kompování). Je tam klid, čisto, milý personál, milý pan majitel,koně, kráva s telátkem, ovečky, vůkol les a tisícero možností na výlety po překrásném okolí. Chatička byla prostorná i pro dva plus čtyři děti a psa, my navíc ocenili ohniště přímo za chatkou... Kudy chodíme doporučujeme a příští rok přijedeme zas. OM

Petra B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp uprostřed nádherné přírody. Naše dvě psiska byla nejprve u vytržení ze zvířat kolem, ale poměrně rychle si zvykla na jejich přítomnost. Dcerka byla z kempu také nadšená, zázemí pro děti je naprosto dostačující. Určitě se budeme pravidelně vracet :).

Gabina

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krasna dovolena v prijemnem prostredi. Muzeme doporucit!!!

jana b.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krásné prostředí. klidné okolí. V kempu vše dostupné k dispozici. příjemný personál. Vybavení kempu pro rodiny s dětmi je dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.

Jitulkababulka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

...Jak se vypsala již Lada,tak to samé pociťujeme také. . hned bych se tam vrátila. ..Dragy a spol. ,jsou fajn lidi. Děkujeme za krasne dny.

Roman

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto unikatni moznost ubytovaní, stravovani a vubec vseho co se kempovani tyce. Predchozi komentar Lady naprosto presne popisuje to, oc tu bezi. Nej kemp z tech, co jsem kdy navstivil. Vrele doporucuji!!!

Lada

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadšení...nevím, jak lépe to vše popsat. Kemp na vás dýchne vlídnou atmosférou už při příjezdu. Je to ráj na zemi. Silnice, která sem vede - 3 km slepá od Nových hradů - je podle mě klasickým lesním příjezdem a kdo čeká dálnici, tak je trochu mimo. Podle GPS se dá kemp také v pohodě najít. Míst na postavení stanu, karavanu, auta...Chatky vypadají bezvadně, ale my spali v autě)... je tu požehnaně a každý si najde své soukromí. Můžete si kdykoliv rozdělat svůj ohýnek. V noci je tu neuvěřitelný klid a tma - vidíte i hvězdy, které nejsou nikde jinde vidět. Zázemí je podle nás, co nepotřebujeme čistotu pětihvězdičkového hotelu, kde je uklízečka přítomna ihned po vašem vyčištění zubů a drhne celou koupelnu, naprosto suprový. Je tu čisto, teplá voda kdykoliv, toaleťák taky vždy v zásobě.Vařit se dá ve skvěle vybavené kuchyňce s ohromnou lednicí. Výborně je řešena odpadková situace - popelnic dostatek i na tříděný odpad a hlavně - dá se využít kýbl na zbytky jídla, které se nosí Julince a Božence, což jsou místní prasečí dámy. Zvířátek je tu požehnaně - děti jistě budou nadšeny právě pekingskou čuňicí Julinkou, kravičkami, kozami, koňmi, ovečkami...V hospůdce je zajištěno mňamkoidní občerstvení - pivko, limo, já si pochutnávala hlavně na výborných šumavských topinkách, haluškách, ale mají tu klasiku hranolky, smažák...nejlepší jsou ovšem domácí polévky - česnečka, bramboračka...no a ta obsluha! Tak usměvavý, vstřícný, milý, vtipný, přátelský personál jen tak nenajdete. Nic pro ně není problém a večer si s vámi i u kytary zazpívají...Kemp je podle mě nejlepší, jaký jsem kdy zažila a to jsem toho procestovala už mraky. Je to o lidech...příroda tomu dává tu báječnou třešničku na dortu. Jezdili jsme na výlety většinou na kolech,je tu plno nádherných míst, ale bacha - kopce tu mají opravdu výživné...
Určitě máme v plánu se na toto úchvatné místo na zemi vrátit. moc děkujeme za překrásnou dovolenou.

Táňa S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 24.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme parta kamarádů, bývá nás každoročně kolem dvaceti a hledáme kažoročně novéá místa, kam se podívat. Letos jseme zvolili Veveří a nelitovali jsme. Velice příjemné a lidské zacházení, výborná kuchyně, skvělé služby, pohodlné ubytování. Je jen málo míst, která nás takto nadchla.

Martin

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 10.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi hezký rodinný kemp, v kterém jsme byli úplně sami a kdybychom nechtěli zaplatit, tak odjedeme klidně bez placení :) Kladně hodnotíme kuchyňku a velkou lednici, horší je to s čistotou v sociálním zařízení. Ve sprše skákaly žáby a v umyvadlech pletli sítě pavouci. Plné odpadkové koše také nepotěšily. Věříme, že v sezóně je stav lepší. Doporučujeme k návštěvě!

Míša

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásně posazený kemp do přírody. Milá a vstřícná obsluha (mladík). Moc se nám tu líbilo. Jen se trošku soustředit na čistotu na toaletách. Jinak kuchyňka a chladící box, tak to moc chválíme. Určitě jsme tu nebyli naposledy :-)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Veveří u Nových Hradů, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Veveří u Nových Hradů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Veveří u Nových Hradů.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist