Kemp U Kučerů - Hodnocení

Zlatá Koruna 23,
ZLATÁ KORUNA 382 02 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp U Kučerů

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp U Kučerů


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Frenzlovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme v penzionu a byli jsme nadšení. Sociálka i pokojík čistý, personál skvělý. Můžu vřele doporučit.

Jarka H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál ochotný, sociálky čisté, pizza vynikající

Pavel K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro vodáky na přespání ideální. V tuhle dobu plno místa, "sociálky" čistý a v dostatečném množství. Kemp je určitě dimenzován na větší počet "pádlujících" návštěvníků, ale povodně a popovodňový strach udělaly svoje.

Tomáš Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pokud jste "vodák" tak hurá sem. Pokud jste jako my rodina s dětmi na cestách, tak zde ani nezastavujte. Chatky moc pěkné a čisté - nové, bufet na kemp taky dobrý, ale tím pozitiva končí. Absolutně přelidněno sortou lidí, které láká voda jen tím, že se můžou ožrat jako káry a dělat věci, které by jim nikdo během roku netoleroval. V noci otřesný řev opilců. Noční klid, to je věc, která zde neexistuje a je evidentně nevymahatelná. Záchodů hodně, ale o toaletním papíře, mýdle, nebo alespoň úklidu si můžete nechat jen zdát. Sprchy? Očistec. 3 kabinky 20kč/5min, nikde nic na odložení věcí, na zemi bahnitá rozšlapaná břečka. Kemp vypadá nově a personál je vlídný, ale poněkud na to hází bo...k. A co lidi, kteří se sem sjíždějí dovedou vytvořit za atmosféru je děsné. Sem už nikdy.

Kateřina Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ondřej M.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hana V.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi milý a vstřícný personál. Přestože jsme dorazili až po 23.00 hodině, ubytovali nás.

František Z.

Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lukáš B.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vřele všem doporučuji, každý rok stejná spokojenost.

Jan R.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pavel D.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 11.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp, kromě letošního roku jej navštěvuji pravidelně každý rok.

Tomáš T.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 11.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší sociálky na Vltavě!

Jana M.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 12.4.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vodácká dovolená

Míla H.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 19.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu si dělá každý co chce.Nedodržuje se noční klid,řvou v restauraci až do rána i když se výdej nápojů ukončuje ve 22.00.hod. Na umývárkách nejsou papírové ručníky a na WC nejsou toaletní papíry.To je asi největší nedostatek.To v jiných levnějších kempech neni.Majiteli je to asi jedno!

Tereza B.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rádi se sem každý rok s přáteli vracíme, když vyrazíme na Vltavu. :-)

Jan B.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 22.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí a báječné odreagování od všedních starostí v tomto kempu :-)

Iva J.

Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 13.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super!

Pavel M.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 3.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pavel P.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi krásný a nově vybudovaný kemp...

Zuzana K.

Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Socialni zarizeni v zadnem pripade nejsou koncipiovana na tak velke mnozstvi lidi. Jsou tam pouze 4x sprcha pro zeny a 4x sprcha pro muze. O nocnim klidu si muzete nechat jen zdat!!

david v.

Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 5.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Veronika C.

Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 14.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp "pouze" pro vodáky, případně na jednonoční přespání.
Díky vodákům je kemp značně hlučnější po celou noc.
Organizace kempu velice pokulhává. Zaměstnanci se navzájem nedokáží domluvit, kde stanovat i s vozem. Nehledě na to, že Vám může co chvíli bouchat do stanu i vozu míč, se kterým si lidé hrají mezi kempujícími, vzhledem k absenci hrací plochy.

Pavel K.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení kempu Kemp U Kučerů a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp U Kučerů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp U Kučerů.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist