Kemp U Kučerů - Hodnocení

6.0 / 10 Chvályhodné
podle 2 recenzí (celkem 28)  

Zlatá Koruna 23,
ZLATÁ KORUNA 382 02 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Kemp U Kučerů

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

60% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 28
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp U Kučerů


Storno

Hodnocení návštěvníků

Přemek Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp se oproti dřívějším letům zhoršil, zejména v cenách a občerstvení.

Veronika

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 26.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme Vltavu od Vysaku až po Boršov a vždy spíme v Rožmberku, Branné a letos poprvé i v Zlaté Koruně.
Když to srovnám, tak:
-socialky určitě lepší než Rožmberk, ale na Brannou samozřejmě nic nemá
- super posekana tráva v zadní části
- připojuji se, že vůbec žádné třídění odpadu
- v kiosku jsme nejedli, jen pili, chtěli jsme si dát zmrzku, bohužel nemají
- je tam velký provoz a hluk, i po zaviracce kiosku ve 22 dále nalevali a lidi tam rvali až tak do 2 do rana
- celkove bych řekla, že je to hlucnejsi kemp, kde je víc lidi, asi i tím, že kemp je v podstatě jedna dlouhá travnatá nudle bez stromů, tak člověk nemá možnost si postavit stan někam do ustrani
Nicméně celkovy dojem není špatný

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Andrea B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.4. - 21.4.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den. Měla bych připomínku ohledně možnosti třídění odpadu. Nikde v kempu nejsou kontejnery na tříděný odpad, přitom jídlo je servírováno na plastových talířích s plastovými příbory, pití do plastových kelímků, které potom lidé odhazují do košů na směsný odpad. Myslím, že pokud by se našel někdo, komu tento nezodpovědný a primitivní přístup ,, po nás potopa'' není lhostejný, že by rád odpad třídil. Žádost na obecní správě o tyto kontejnery by byla jistě na místě, zvlášť, pokud je tento kemp v létě tak hojně využívaný. Děkuji.

Lukáš H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 18.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp krásný v pěkném prostředí. Dojem velmi zkazila místní kuchyně. Když už se vaří z polotovarů, tak bych ty jídla prodával alespoň levněji.

Milan

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše bylo super. Čistý a krásně upravený kemp v nádherném prostředí Lipenského jezera hned za Horní Planou. Mohu jen doporučit.

Frenzlovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bydleli jsme v penzionu a byli jsme nadšení. Sociálka i pokojík čistý, personál skvělý. Můžu vřele doporučit.

Jarka H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Personál ochotný, sociálky čisté, pizza vynikající

Pavel K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro vodáky na přespání ideální. V tuhle dobu plno místa, "sociálky" čistý a v dostatečném množství. Kemp je určitě dimenzován na větší počet "pádlujících" návštěvníků, ale povodně a popovodňový strach udělaly svoje.

Tomáš Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pokud jste "vodák" tak hurá sem. Pokud jste jako my rodina s dětmi na cestách, tak zde ani nezastavujte. Chatky moc pěkné a čisté - nové, bufet na kemp taky dobrý, ale tím pozitiva končí. Absolutně přelidněno sortou lidí, které láká voda jen tím, že se můžou ožrat jako káry a dělat věci, které by jim nikdo během roku netoleroval. V noci otřesný řev opilců. Noční klid, to je věc, která zde neexistuje a je evidentně nevymahatelná. Záchodů hodně, ale o toaletním papíře, mýdle, nebo alespoň úklidu si můžete nechat jen zdát. Sprchy? Očistec. 3 kabinky 20kč/5min, nikde nic na odložení věcí, na zemi bahnitá rozšlapaná břečka. Kemp vypadá nově a personál je vlídný, ale poněkud na to hází bo...k. A co lidi, kteří se sem sjíždějí dovedou vytvořit za atmosféru je děsné. Sem už nikdy.

Kateřina Ř.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ondřej M.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hana V.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 27.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi milý a vstřícný personál. Přestože jsme dorazili až po 23.00 hodině, ubytovali nás.

František Z.

Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 25.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lukáš B.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vřele všem doporučuji, každý rok stejná spokojenost.

Jan R.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pavel D.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 11.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Výborný kemp, kromě letošního roku jej navštěvuji pravidelně každý rok.

Tomáš T.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 11.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší sociálky na Vltavě!

Jana M.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 12.4.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

vodácká dovolená

Míla H.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 19.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu si dělá každý co chce.Nedodržuje se noční klid,řvou v restauraci až do rána i když se výdej nápojů ukončuje ve 22.00.hod. Na umývárkách nejsou papírové ručníky a na WC nejsou toaletní papíry.To je asi největší nedostatek.To v jiných levnějších kempech neni.Majiteli je to asi jedno!

Tereza B.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rádi se sem každý rok s přáteli vracíme, když vyrazíme na Vltavu. :-)

Jan B.

Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 22.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné prostředí a báječné odreagování od všedních starostí v tomto kempu :-)

Iva J.

Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 13.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super!

Pavel M.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 3.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pavel P.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi krásný a nově vybudovaný kemp...

Zuzana K.

Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 11.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Socialni zarizeni v zadnem pripade nejsou koncipiovana na tak velke mnozstvi lidi. Jsou tam pouze 4x sprcha pro zeny a 4x sprcha pro muze. O nocnim klidu si muzete nechat jen zdat!!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp U Kučerů, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp U Kučerů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp U Kučerů.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist