Nižné Kamence - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Nižné Kamence

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 81
Celkem hodnocení 432
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Nižné Kamence


Storno

Hodnocení návštěvníků

Rodina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Objednali jsme si chatu vedle bazénu, kvůli našim malým dětem, bohužel bazén, tedy POŽÁRNÍ NÁDRŽ SE VSTUPEM NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ(v online objednávce pouze bazén) je prázdný. Místo pohody a klidu v kempu teď musíme denně vyhledávat koupaliště v okolí.
Tato skutečnost nás dost sklamala, nalákali nás na něco, co neposkytují!
Ještě k vybavení chatky, náš stan je vybavenější, bohužel jsme si ho nevzali s sebou.
Pokud jdete do společných sprch v době, kdy jsou navštěvovány i jinými návštěvníky, očekávejte studenou vodu.
Jsme sklamáni.

Jaroslav B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 9.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp ve kterém jsem byl. Strašně ochotný personál. Sociální zařízení super čisté. Klidný kemp. Blízko zastávka autobusu. Doporučuji všem.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ještě tady jsme a ale zítra odjíždíme, ale kdybych nemusel do práce tak tady zůstanu a zůstal bych tady napořád.Je tady krásně, milý a vstřícný personál, všude čisto aji toalety a sprchy. Krásně se tady chodí po horách a je tady krásná příroda.Budu tady jezdit často co mi to čas dovolí. Bydleme v chatce s číslem 2 a ta je nádherná.Jinak děkuji za krásny a nádherný pobyt tady v autocampu.S pozdravem Kubačák Studénka ČR.

Adrian B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, jezdím se opakovaně. Jistota!

hanka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

podľa množstva navštevníkov je camp velmi obľúbený a niet sa čomu čudovať... My sme boli veľmi spokojní a určite sa ešte vrátime

Eva K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 10.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Měli jsme bungalov č. 16. Předsíň, krásná koupelna s WC, ložnice s dvěma lůžky a skříní, dále kuchyň s jídelním stolem a palandou. Terasa. Venku posezení.Vše nové, hezké. Jídlo bufet, rychlovky.Bazén nefunguje.Jinak doporučuji.

Rosťa K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 26.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zrušte automaty na sprchy!!!! Častějsi úklid by neškodil.

jiří s.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je velký ale nevhodně umístěn u hlavní silnice, takže v noci vás budí projíždějící auta které určitě nejedou povolenou rychlostí. Mám tvrdý spánek ale hluk od aut 2 metry od hlavy probudí každého,má žena se za celý pobyt ani jednou nevyspala. Když jsme se vraceli z výletů čekalo nás další překvapení. Teplá voda netekla ani jednou za celý náš pobyt a to jsme přišli v 16:00 nebo později kolem 19:00. Takže doporučuji všem otužilcům protože tak ledová voda není snad ani v Jánošíkových dierách. Jezdili jsme proto do Žiliny na benzinku se osprchovat protože dvě sociální zařízení a ani jedno s teplou vodou. Teplá voda tekla jen brzy ráno. Chápu že investice do dalšího bojleru je asi pro majitele velká finanční zátěž,ale co lidé jezdí a jezdit budou protože je to široko daleko jediný kemp. Za mnoho let co se ženou jezdíme do kempů jsme projeli celou Evropu ale toto je nejhorší kemp co jsme navštívili. Chcete předčasně odjet ? Můžete ale za zaplacené dny vám nevrátí ani cent. Všem kdo hledají klidný kemp nedoporučuji , protože chodit po tůrách nevyspalý se nemusí vyplatit . Nebyli jsme jediní kteří měli problém se zatlučením stanových kolíků.Zem je kamenitá takže jsme raději stan zajistili k plotu . Úklid jednou denně ráno je málo ,večer po prasatech se nedalo jít ani na záchod. Má žena viděla několikrát, i když je na budově cedulka,že si některé majitelky vzali do sprchy i svého psa. Máme rádi zvířata ale toto je hnus. Toto jsme čekali před lety v Albánii ale tam to bylo všechno jak má být . Ticho,teplá voda úklid sociálních zařízení 3 x denně takže i čisto a majitel přijel každý večer se zeptat jak jsme spokojení. Tento kemp má jediné plus že je velký. Chci jen tímto napsat že pokud si člověk zaplatí tak čeká inzerované služby. Nejsme žádné fajnovky ,jsme zvyklí na týdenní trek po horách na nepohodlí ,koupel v řece ale toto má být kemp.

Jakub K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 29.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Príjemna atmosfera, super vybavenie, velky priestor.

Michaela B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 27.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veľa miesta na stanovanie, super vybavenie pre menšie aj väčšie deti. Ihriská s pieskoviskom a multifunkčné ihrisko kde je možnosť zapožičať si lopty na recepcii.
Škoda toho vypusteného bazéna, ale naším deťom stačila aj rieka. Tešíme sa na ďalšiu dovolenku u vás.
Miška

Zuzana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

velka spokojnost, cistota, moznost pre deti vyhrat sa ci uz na ihrisku alebo clapotat sa v riecke

Tana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi pekny kemp, vsetko upravene, pre deti dve velmi pekne ihriska osadene v pieskoviskach, ciste sprchy, zachody i kuchynka, kryte aj vonkajsie miesta na opekanie ci posedenie. Velmi ochotni personal, nemali sme absolutne ziadne vyhrady, radi sa vratime. Vlastne jedinou vyhradou bolo, ze bufet v kempe capuje skutocne hnusne pivo (ale mozno take bolo iba v case nasej navstevy) - Samson 11.

Ada

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Príjemné prostredie v Malej Fatre.

Andrea

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp s plným vybavením, bufet s teplými jedlami a čapovaným pivom, sprchy a žetón, čisté sociálky.

Peter D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekné a čisté prostredie. Vyhovujúce služby.

Mirka

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Ani tento rok nás camp nesklamal, ba čo viac, cítime sa tu ešte lepšie ! Je vidieť, že zamestnanci sa o camp pravidelne starajú, čistota je na prvom mieste. Personál bol veľmi milý na recepcii aj v bufete, radi sa vrátime aj o rok !

Miloš G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Majú to tu veľmi pekné a útulné. Bufet je na úrovni reštaurácie, veľké a chutné porcie jedál. Pravdupovediac sme sa najedli lepšie ako v reštaurácií. Toalety a sprchy je vidieť, že sú udržiavané a niekoľkokrát do dňa čistené. V areáli sa nachádza aj bazén, potešia sa tomu hlavne deti. Tak isto je prístup ku rieke, kde sa tiež môžete schladiť v teplých dňoch. Za nás môžem len odporúčiť a povedať, že sa tu budeme vždy radi vraciať. Ďakujeme!

J

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 17.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekny kemp, skoda tej cesty ktora troska rusi klud v prekrasnej prirode. Dobra vybava - mikrovlnka, kanvica, varic v kuchynke, vonkajsie ohniska na opekanie. Fajin ceny, mily personal. Minus davam za studenu vodu v sprchach, aj ked su na zetony- ocakaval som dostatok teplej vody, ak je platba zetonmi. Inak super, radi sa urcite este vratime.

Michal K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Perfektní pobyt v hezkém prostředí Malé Fatry

Milan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp pre deti aj dospelých. Páči sa nám to tu.

Vladimír

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veľa miesta na stanovanie a karavany. Dobrý výber jedál v bufete. Bazén so studenou vodou, inak všetko v poriadku.

Kristína S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 15.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nám odporučili naši známi. Veľmi sa nám tu páčilo.

Mária

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekný víkend v ešte krajšom prostredí. Veľmi milí, vyškolení personál. Budeme sa tu vracať veľmi radi.

Ľuboš

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

S manželkou sme boli v kempe prvýkrát počas Jánošíkových dní a boli sme všetkým milo prekvapení, preto sme sa do kempu vrátili hneď nasledujúci pondelok aj s deťmi. Milý personál, výborné služby a aj sociálne zariadenia. Jediný dotaz mám k tomu, či by nebolo možné cez kompetentných vyriešiť zníženie rýchlosti vozidiel na hlavnej ceste pri kempe. Určite by to pomohlo bezpečnejšiemu výjazdu z kempu a tiež zníženiu ruchu od cesty.

Miroslav K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobre umiestnený kemp v blízkosti Terchovej. Boli sme na Jánošíkových dňoch. Super vybavenie kempu a veľa miesta pre stany

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Nižné Kamence, který hodnotilo 81 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Nižné Kamence. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Nižné Kamence.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist