Autocamping Pod Černým lesem Žamberk - Hodnocení

U Koupaliště 1368,
ŽAMBERK 564 01 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 31.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autocamping Pod Černým lesem Žamberk

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 216
Celkem hodnocení 1738
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Pod Černým lesem Žamberk


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jakub

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 9.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp nás zachránil, když ostatní v okolí nebyly mimo sezónu otevřeny. Vybavení kempu včetně kuchyňky je perfektní.

Ivan

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 9.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

spokojenost a velice krásný areál v Žamberku

Katka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

AUTOKEMPINK SE NÁM ZAMLOUVAL BYLO TO TAM VELICE PŘÍJEMNÉ UBYTOVÁNÍ A STRÁVENÁ DOVOLENÁ ,AQUAPARK JE HEZKÝ A KOUPÁNÍ I NA ŘECE JE SUPER .CELKOVĚ SHRNUTO MÁLO JE TAKOVÝCH KEMPŮ V PĚKNÉM PROSTŘEDÍ A S MAXIMÁLNÍ ČISTOTOU

Ilča

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp hezký čistý s dobrým zázemím

Irena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

ČISTO ,ÚTULNO ,SKVĚLÝ PERSONÁL A PROTO SE SEM RÁDI VRACÍME

Jana

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 4.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

rádi sem jezdíme a rádi zase přijedeme

Jan

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

s dovolenou jsme byli spokojeni v hezkém prostředí

Oldřich

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

s rodinou jsme si to velice užili v krásném areálu v Žamberku

Petr

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

SE STANEM JSEM PŘIJEL DO KEMPU POPRVÉ A BYL JSEM VELICE SPOKOJENÝ OPĚT SE ZDE UKÁŽU

Ivana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 8.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

dobrý kemp líbilo se nám zde

Alan

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hlasujeme také pro tento autokemp

Evžen

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

se stanem a s karavanem slušný kemp ,přípojky vše fungovalo jak má .........

Hana P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kempink vypadá velice dobře je udržovaný ,čistý ,teplá voda stále a nejsou žetony ,kuchyňka s televizí dobře vybavená ....chválíme rádi

a P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kempink slušný hezky a ochotná obsluha ...areálek by mohla ostatní města závidět

ILONA

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V KEMPU V ŽAMBERKU JSME DESET LET NEBYLI A OPĚT SE TOHO MNOHO ZMĚNILO K LEPŠÍMU NOVÉ SOCIÁLKY VŠE DOBŘE VYBAVENÉ ,KUCHYNKA V NEREZU A SLUŽBY SUPER VŠE FUNGUJE

Matěj

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.10. - 20.10.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

BYLI JSME NA SRAZU ALFA ROMEO A SUPER KEMP A VEDLE KDE JSME MĚLI POSEZENÍ VÝBORNÉ JÍDLO A PERFEKTNÍ OBSLUHA

a I.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

príjemný kempink a hezké soc. zařízení

KAREL J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

děti si to tady užily a my samozřejmě také měly zde stále co dělat a to je ideální když si mají kde hrát tak to má být

Pepa

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hodnotíme kemp pozitivně je zde uklizeno a i přes větší počet návštěvníků bylo dobře postaráno o zázemí

Hana D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp samá chvála ,ale je fakt ,že to skoro u všeho sedí až na nějaké drobnosti ,ale ty jsou myslím nepodstatné hlavně ,že je tady čisto ,teplá voda bez žetonů a v noci je tady ochranka tak prakticky klid

Jarka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hlasujeme pro tento autocamping

IVETA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

DOKONALÁ DOVOLENÁ NEZBÝVÁ JEN CHVÁLIT BYLI JSME VELICE SPOKOJENI

Martin K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hezké prostředí dáváme hlas

Majda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

do kempu jsme přijeli na doporučení souseda ,který tam jezdí roky a určitě jsme nebyli zklamaní je zde slušné vybavení ,čisto v noci ochranka ,takže vcelku klid

A J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

KEMPINK NAVŠTĚVUJEME PRAKTICKY KAŽDÝ ROK MÁME TO TADY RÁDI A MOC SE NÁM ZDE LÍBÍ A HLAVNĚ KEMP SI ZA TY ROKY STÁLE UDRŽUJE VYSOKÝ STANDART

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk, který hodnotilo 216 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamping Pod Černým lesem Žamberk.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist