AUTOCAMP OSTROV – ZADNÍ TŘEBAŇ - Hodnocení

7.9 / 10 Velmi dobré
podle 13 recenzí (celkem 129)  

Zadní Třebaň,
ZADNÍ TŘEBAŇ 267 29 | Mapa

Provozní období: 15.4. - 15.10.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_AUTOCAMP OSTROV – ZADNÍ TŘEBAŇ

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

79% Hodnocení 13
Celkem hodnocení 129
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOCAMP OSTROV – ZADNÍ TŘEBAŇ


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemná velikost, obsazení i rozsah zázemí kempu. Klidné místo na ostrově, možné stravování v restauraci. Hezké okolí, nedaleko na pevnině dobrý vesnický obchod.

Martin

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Obsluha restaurace katastrofa. Výčepní dává najevo že ho otravujete. Díky tomu se již nebudu vracet.

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 1.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

V první řadě je třeba říct, že mám možnost porovnání s ostatními kempy, čisté jen stanovymi loukami,nebo i s zazitkovym ubytováním.
Na recepci nám pani vše vysvětlila,popsala a chovala se celkem vstřícně, což vyvolávalo nadšení z naší strany že to bude super, ač polovinu dne strávíme spíše na festivalu nedaleko tohoto kempu.
Nejsme zadní citlivky co se týče ubytování a ani nároky nemáme velké ale po zkušenostech které máme, máme pod pojmem kemp jisté představy.
Dojeli jsme vlakem, tzn. Tahat jak nás velký stan a batohy vlastním tělem.
Po přečtení na stránkách bylo uvede dobře pivo, těšil jsem se jak malý kluk. Namísto dobrého moku se mi dostalo co si jako pivo, které natocil cosi jako výcepni (mé vyuceni, plus koníček a zaměstnání barman a cisnik)
Pivo špatně natočené,pusobic zředěné. Personál v cosi jako country hospodě, kde spíše čas tráví místní vochmelci, je podobný jak personál obsluhující lopaty. Před hostama nadávky,sproste slova a hospůdka i přes víkend zavřená už v osm, což pro větší partie určitě není dobrá zábava.
Za druhé,právě ta zábava.
Kde? Litoval jsem děti které pobýhali kolem a hráli jen na honenou,protože žádný hřiště pro děti je asi velká obtíž.
Prolezacky s trávou skoro po kolena jsem přes tu jejich zeleň přehlídl.
Stanovení podél řeky je super, ale vstup do ní je průser.
O mrtvé kachne plavajici u brehu a jednoho psa kterej pripoutajic u karavanu, u místa s nejlepším vstupem do řeky,začal protivné na nás štěkat ani mluvit více nechci.
Sociální zařízení...
Luxus mít nechcem, ale i ten nejprimitivnejsi stupeň soc. Zařízení (mobilní) má mít určitý komfort.
To že někteří návštěvníci jsou prasata, je věc která se dá očekávat, ale pavučinu která má pomalé 3m2 nevytvořili návštěvníci a nevytvořili ji během 1 hodiny.
Sprchy?
Pokud počítáte s tím že lidem stačí umytí se v řece, osvěžení se ve sluncem vyhrateho kraje řeky tak se vám omlouvám ale ty sprchy teda zruste,nevybirejte za to prachy a a využijte tu místnost k něčemu co vám chybi a návštěvníci by s nadšením uvítali.
V 35 stupních, ve stanu po ránu i teploty skoro ke 40 se opravdu nedá osprchovat s vařící vodou a ještě takovým curkem vody,který premuze i jarni déšť.
Na stránkách jsme se dočetli o možnosti snídaně a večeři a tím že jsme s tou skutečnosti počítali,nic jsme si nebrali, a byli o hladu,bez kafe...
Bylo nam oznámeno že zásoby doplní až o dva dny později.
Po osmé hodině večeřni jsme dostali hlad...
Všem to bylo fuk a ještě na nás dokázali koukat stylem,mělo jste na toto myslet dřív, vaše chyba.
Jak tedy možné že v předešlých kempech kde jsme před tím nebyl problém i klidně o půlnoci přijít a požádat recepci o hloupou bagetu v automatu?
Nebo společenská místnost,která není přístupná a platí se za ní?
Shrnuto, podtrženo...
Je mi smutno že dny mě první dovolené za letošek, jsem musel strávit zrovna zde.

Pavel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 1.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Ekologické chování
Celkový dojem

V první řadě je třeba říct, že mám možnost porovnání s ostatními kempy, čisté jen stanovymi loukami,nebo i s zazitkovym ubytováním.
Na recepci nám pani vše vysvětlila,popsala a chovala se celkem vstřícně, což vyvolávalo nadšení z naší strany že to bude super, ač polovinu dne strávíme spíše na festivalu nedaleko tohoto kempu.
Nejsme zadní citlivky co se týče ubytování a ani nároky nemáme velké ale po zkušenostech které máme, máme pod pojmem kemp jisté představy.
Dojeli jsme vlakem, tzn. Tahat jak nás velký stan a batohy vlastním tělem.
Po přečtení na stránkách bylo uvede dobře pivo, těšil jsem se jak malý kluk. Namísto dobrého moku se mi dostalo co si jako pivo, které natocil cosi jako výcepni (mé vyuceni, plus koníček a zaměstnání barman a cisnik)
Pivo špatně natočené,pusobic zředěné. Personál v cosi jako country hospodě, kde spíše čas tráví místní vochmelci, je podobný jak personál obsluhující lopaty. Před hostama nadávky,sproste slova a hospůdka i přes víkend zavřená už v osm, což pro větší partie určitě není dobrá zábava.
Za druhé,právě ta zábava.
Kde? Litoval jsem děti které pobýhali kolem a hráli jen na honenou,protože žádný hřiště pro děti je asi velká obtíž.
Prolezacky s trávou skoro po kolena jsem přes tu jejich zeleň přehlídl.
Stanovení podél řeky je super, ale vstup do ní je průser.
O mrtvé kachne plavajici u brehu a jednoho psa kterej pripoutajic u karavanu, u místa s nejlepším vstupem do řeky,začal protivné na nás štěkat ani mluvit více nechci.
Sociální zařízení...
Luxus mít nechcem, ale i ten nejprimitivnejsi stupeň soc. Zařízení (mobilní) má mít určitý komfort.
To že někteří návštěvníci jsou prasata, je věc která se dá očekávat, ale pavučinu která má pomalé 3m2 nevytvořili návštěvníci a nevytvořili ji během 1 hodiny.
Sprchy?
Pokud počítáte s tím že lidem stačí umytí se v řece, osvěžení se ve sluncem vyhrateho kraje řeky tak se vám omlouvám ale ty sprchy teda zruste,nevybirejte za to prachy a a využijte tu místnost k něčemu co vám chybi a návštěvníci by s nadšením uvítali.
V 35 stupních, ve stanu po ránu i teploty skoro ke 40 se opravdu nedá osprchovat s vařící vodou a ještě takovým curkem vody,který premuze i jarni déšť.
Na stránkách jsme se dočetli o možnosti snídaně a večeři a tím že jsme s tou skutečnosti počítali,nic jsme si nebrali, a byli o hladu,bez kafe...
Bylo nam oznámeno že zásoby doplní až o dva dny později.
Po osmé hodině večeřni jsme dostali hlad...
Všem to bylo fuk a ještě na nás dokázali koukat stylem,mělo jste na toto myslet dřív, vaše chyba.
Jak tedy možné že v předešlých kempech kde jsme před tím nebyl problém i klidně o půlnoci přijít a požádat recepci o hloupou bagetu v automatu?
Nebo společenská místnost,která není přístupná a platí se za ní?
Shrnuto, podtrženo...
Je mi smutno že dny mě první dovolené za letošek, jsem musel strávit zrovna zde.

Ladislav H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.4. - 18.4.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

byly spokojeni krasné prostředí

Zbynek N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 12.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Recepce často zavřená, ale jinak ochotný personál.
Sprchy za peníze - jen 3minuty vody za 20kc, jinak taky nic moc, ale dá se to.
Pěkné prostředí, kuchyně ucházející.

Alena K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 22.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

pohodový kemp , s úžasným prostředím ....

baset

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemná dovolená u řeky

Veronika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdime kazdy rok jiz deset let. Na leto krasne misto.

Jindřiška

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nadšení!velké poděkování paní Rytychove za vstřícnost!Kemp je hezky upravený, čistý.Personal vstřícný milý.Moc se nám líbilo . Bohužel WC bylo čisté jen chvilku po pravidelném úklidu ale za to nemůže personál ale lidé.Přez všechna upozornění marnost . Možná by pomohla cedulka CHovejte se tu jako doma alespoň uvidíme jak to u vás vypadá!Jinak za nás velká pochvala !!!

Petr P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 30.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tam hezky a klid.

Ivo

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 4.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na skvělém místě, personál ochotný.
Jediný problém je hospodský v místní restauraci - jmenuje se Petr, který se chová arogantně, je náladový a neochotný.
Mimochodem, pro informaci místně příslušnému finančnímu úřadu, pan hospodský nevydává účtenky.

Přeji hezkou dovolenou,

Ivo Hrůza

majklík

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 16.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Po přistěhování do Prahy jesem hledal vhodný kemp blízko Prahy pro odpočinek a našel jsem ho v kempu Ostrov.Je tu klídek ceny akorát,výborná country hospůdka a jako rybář jsem ocenil že si můžu postavit stan přímo u řeky:-) Takže za mě spokojenost :-)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Hana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost. Krásné prostředí blízko Prahy. Levné ubytování.

Alice

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Když si pročítám recenze, tak lidičky nevím co byste chtěli...někomu vadí nuda a když je v kempu zábava, tak vám to taky vadí nevím kde jste ten ruch viděli, ale každý den jsme s manželem seděli do 2 hod. a nikde jsme žádný neslyšeli...hold ten kdo chce mít klid a ticho nesmí jezdit do kempu, ale sedět ve svém bytě a kochat se klidem...tady někdo neví co by chtěl...hold když je moc lidí, tak je jasné, že na záchodě není toaletní papír a špína...jeďte se podívat o kus dál co znamená špína...každý den jsem na záchodech viděla úklid a to že jsou návštěvníci prasátka, kteří po sobě neumějí uklízet je věc druhá...po...né záchody...to aby po každém návštěvníkovi přišel úklid...to přeci není v lidských silách nikde úklid...nám se v kempu moc líbilo a ten kdo se neumí zabavit sám, tak má hold smůlu...to může je to Egypta, kde jsou zábavné programy...které stejně nebudete využívat:-) hold každý máme jiné představy o dovolené a zábavě...nespokojený zákazník bude hold všude NESPOKOJENÝ i kdyby mu "létali pečení holuby do úst". Všem dopokučuji:-)

Vaněčková

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše podle očekávání,ubytování ihned, vydané čisté povlečení,chatka čistá,voda pitná.Ve sprše horká voda záchody udržované v čistotě,vždy toaletní papír. V recepci možnost koupit pití,zmrzlinu ,sušenky.Velice ochotný personál.

Julie V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc krásné prostředí a pobyt. Je ale lepší navštívit kemp ve všední dny, v pátek v podvečer už jsme byli v obležení mnoha karavanů.

Radim W.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ceny jsou velmi příznivé, avšak na nějakém tom sportovním, či kulturním vyžití by se mělo v budoucnosti zapracovat. Kemp totiž pak působí dojmem, že tu chcípl pes.

Veronika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu byla nuda, restaurace zavírala v 10 večer a v blízkém okolí se žádná jiná otevřená nevyskytovala. Nevýhodou byly sprchové automaty a tekoucí teplá voda pouze od 17 do 10 hod. Na toaletách byla nutná výbava vlastního toaletního papíru. Přespali jsme tři noci, navštívili jsme námi vytyčené turistické cíle a pak jsme rádi změnili prostředí.

Roman

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Je to tu naprosto super!!!!!!!!!

Richard

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 30.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp na ostrově, možnost koupání na splavu. Velké travnaté hřiště s možností her.

Eva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je hezký, v pěkném prostředí. V kempu je málo vyžití, koupat se dá na malé části kempu, pěkný je jez a pro rybaření nejspíš ideální dle počtu rybářů. Hospůdka má dobré polotmavé pivo. Pokud hledáte klid - je to to pravé místo. Chatky pěkné, překvapilo nás nízká cenu chatky. Je tam lednice, dvouvařič, konvice na kávu oproti cenám chatek v jiných kempech - za ty peníze nadprůměr. Ohniště na opékání špekáčků nechybí - dřevo vám za poplatek dají. Jediné velké mínus jsou toalety, po ránu těsně po úklidu - nebyl ani jeden toaletní papír, mýdlo došlo již večer a při ranním úklidu ho stejně nikdo nedoplnil. Úklid dělala mladá slečna (školačka) bohužel držela asi mop poprvé. Špinavá i umyvadla - bohužel :-(

Milan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

UPOZORNĚNÍ !!! Kemp je absolutně nevhodný pro rodiny s malými dětmi, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou. V tomto kempu je běžné, že vyřvávají opilci do 2hodin do rána a to vám opravdu pocit pohody a odpočinku neudělá. Skupinka mladých vodáků která se ubytuje uprostřed kempu a vyřvává písně a chodí vám celou noc okolo stanu za hlasitého smíchu přes celý kemp do kiosku pro další piva opravdu super. Do toho se je snaží překřičet skupinka tatínků notně posílena několika lahvemi lihovin, kteří si pořídili karavany a vyjeli k Berounce. Vedle ve stanu čtveřice mladíků s holčinou jak večer říkali jsou na "velké párty" takže si to užili nonstop 3dny v lihu no paráda. Takže autocamp Ostrov už NIKDY !!!

srlen

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Recepce kempu byla docela ochotná, nesmíte mít však moc pohledávek najednou. Prostředí kempu a okolí je krásné, ale to Vám dovolenou nedělá. Sociální zařízení je v hrozném stavu, špína, teplá voda tekla ojediněle ( není pitná ), kabinka od WC se nedala zamknout a byla špinavá. Pitnou vodu najdete v celém kempu pouze na jednou místě, kde se dá načepovat do barelu či pet lahve ( ale nezapomenou na zdroj napsat šetřete pitnou vodou ). Cantry restaurace na ostrově je hrozné místo, kde je zaměstnaný spruzelý personál, neochotný udělat cokoli. Hrozný kemp, strašný personál v restauraci a to sociální zařízení škoda mluvit. SEM UŽ NIKDY NEEEEEE !!!!!

Blanc

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp na pěkném místě pro turistiku, kola, odpočinek , ale :
sprchy,WC, umývárka bez pitné vody - jen jedno místo na napuštění,ráno špína a žádný toaletní papír. Volně pobíhající psi a psí exkrementy po zemi ( to je trochu asi i o majitelích že je pustěj, když už si je berou sebou ). Když jsou tam děti - není to v pořádku aby tam volně pobíhali a majitelé pili u stanu/chatky.
V "restauraci Ostrov" obsluha otrávená, která se více stará o místní "nasávače" a místní ožralej "maskot" který se tam předváděl každé odpoledne do noci .
PS: jediná pochvala patří recepci .

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOCAMP OSTROV – ZADNÍ TŘEBAŇ, který hodnotilo 13 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOCAMP OSTROV – ZADNÍ TŘEBAŇ. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AUTOCAMP OSTROV – ZADNÍ TŘEBAŇ.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist