Autocamping Výr - Hodnocení

Výrovice 95 - přehrada,
VÝROVICE 671 34 | Mapa

Provozní období: 1.6. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamping Výr

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 39
Celkem hodnocení 1585
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamping Výr


Storno

Hodnocení návštěvníků

Dagmar

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

byla jsem ve vašem campu 2 roky po sobě a velice se mi tam líbilo.

Jan K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme pod stanem a vše super. V kuchyňce neteče sice teplá voda, ale vařiče jsou zadarmo, takže se nechá voda v pohodě ohřát právě ve špinavém hrnci. Sociálky se uklízí 2x denně a vždy pečlivě (jsou sice starší, ale opravdu čisté ve srovnání s jinými). Přes všechny vedra vždy příjemný personál. Restaurace na jedničku (přes obědy jen 2+1 menu, ale při počtu lidí, kteří tam denně na obědy chodili, se to asi jinak zvládat nedá - ale vždy je z čeho si vybrat). Hudební zábavy 2x týdně jsou příjemné zpestření a i když se občas hrálo lehce přes půlnoc rozhodně nám to nevadilo - naopak, kapely byly velmi kvalitní a zábavy byly vhodné jak pro nejmenší, tak i pro starší. Když nebyla zábava, ve 22:00 je už v celém campu opravdu klid, což rozhodně oceňuji. Výjimka byla akce Výr šlape, kde se hrálo opravdu do pozdních nočních hodin (možná i lehce ranních), nicméně celodenní program a závody neměli chybu (a hranní do pozdních hodin se taky jeden den nechá vydržet - byla to prý přece jenom jedna z největších akcí léta, tak by byla i škoda to pro spoustu tančících lidí přerušit už v půlnoci). Určitě přijedeme znovu. Zdravím všechen personál, který se o nás tak hezky staral. JK

bbiiffii

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opravdu skvělý kemp.Klid,všude čisto,milý a snaživý personál.Kuchyně letos opět fungovala na jedničku.Rádi se za rok zas vrátíme.

Radka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vážení a milí, podle vašich recenzí na tomto webu, jsem očekávala opravdu super kemp,ale bohužel jsem se hluboce sklamala. Jezdíme kempovat do různých kempů, v Česku i v cizině, takže už máme nějakou tu zkušenost.
1. Toalety: Špína a zápach.Jedním slovem hrůza spojená s děsem.
2. Na teplou vodu si musíte zakoupit žeton 20 Kč na 4 minuty. Nevím ale, jestli u vás nejde spíše o sponzorský dar, když teplá voda teče pouze do 19 hodin.Po 19 hodině máte smůlu.
3.Inzerujete ve vašem kempu dostupnou WiFi. Opak je pravdou. Nefunguje vůbec !!
4. Terén pro stavbu stanu: Jen pro otrlé zálesáky. Vše z kopce..
5. Kemp pro rodiny s dětmi???
Pouze se sluchovou vadou.Každou noc je zde hudební produkce do pozdních nočních hodin. Pokud na tyto nedostatky upozorníte,setkáte se s arogancí personálu.Takže na závěr. Váš kemp již nikdy více.

Tereza

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc hezký kemp, rodinný a útulný. V restauraci moc dobře vaří. Pro nás skvělá zábava a děti si taky dost užily.

Vítězslav R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice příjemné prostředí a služby.

Hana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kdybych měla hodnotit váš kemp tak jedním slovem nádhera a určitě Vás budu doporučovat. Jen jedna malá výtka a to k marketu chtělo by to více věcí mít aby lidé nemusely jezdit až do Znojma nebo Ůnavova.

Alena

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po té, co jsme si pročetli recenze na tomto webu, jsme očekávali opravdu super kemp, ale bohužel zas takový zázrak to není. Jezdíme kempovat již několik let do různých kempů u nás a na Slovensku, takže už máme nějaké zkušenosti.
První věc- komunikace. Na stránkách kempu nebyla fotka kuchyně. Zejména jsem potřebovala vědět, jak je kuchyně vybavená- vařiče, lednice,...? Nejdříve jsem napsala zprávu na FB stránku kempu, jak kuchyň vypadá, zda je možná fotka. Zpráva přečtena, neodpovězeno. Napsala jsem stejnou zprávu na zeď FB profilu, můj dotaz byl smazán bez odpovědi. To pak člověk moc neví, co si myslet.
Druhá věc- kuchyň. Jezdíme pod stan a kuchyňka je pro nás důležitá. Absence lednic, kuchyňka by mohla být na tak velký kemp i na dvou místech, alespoň by se nádobí neumývalo v dolních koupelnách.
Koupelny, WC- pravidelně se uklízelo a to dvakrát denně. Bohužel to pán celé utřel jedním mopem a hotovo. Přitom byly pravidelně ucpané odpady, které byly potřeba vyčistit. Teplá voda ve sprše zpoplatněna- naprosto rozumím, jen by tam teplá voda opravdu mohla téct. Když člověk použije žetonek na teplou vodu a voda teče studená, tak je to opravdu k naštvání.
Terén- terén pro stany z kopečka, takže žádná sláva :(.
Třídění odpadu- myslím, že by bylo reálné zajistit barevné popelnice a odpad třídit. Navíc by nebylo špatné popřemýšlet o tom, zda je vhodné odpad vyvážet v 6 hodin ráno.
WIFI pokrytí- nevadí mi, když na dovolené není Wifina, ale štve mě, že na stránkách píší, že Wifi je po celém kempu a opak je samozřejmě pravdou- nefungovala ani jednou.
Jinak prostředí kempu opravdu hezké, super přehrada. Škoda, že trochu dál od NP Podyjí. Také chválím akci "Výr šlape".
Kemp jinak docela dobrý, ale pár věcí by se opravdu dalo vylepšit.

Petra P.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S přítelem jsme jeli na dovolenou a moc jsme byli spokojeni, a doporučujeme všem našim přátelům

Eva K.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Celkový dojem

Krásný pobyt, příjemný personál, super zábavy, byli jsme s přáteli velmi spokojení,moc doporučuji

Roman

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 16.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Takový camp jsme přesně hledali, nic komerčního, klidný příjemný areál.

Michal

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 21.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp moc pěkný, čistý a udržovaný. Velká pochvala personálu.

Jiří

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp na dobrém místě, vodní nádrž s pláží ke koupání super.
Jak někdo už zmiňoval, placy ke stanování by mohly být srovnané, člověk celou noc klouže dolů.
Trapné mmi přijde že v celém areálu není teplá voda - pouze ke sprchování a za poplatek. Nádobí tedy myjete ve studené.
Možná jsme měli smůlu, ale na náš vkus se nějak často neustále něco porouchávalo (několikrát ucpaný odpad ve sprchách - úplně vytopené umývárky; nefunkční automaty na sprchu; výpadky elektřiny; výpadky internetu; kapající kohoutky, atd.) Na druhou stranu se po nahlášení závady vždy někdo snažil o nápravu.
Ve výsledku byl ale pobyt příjemný a přijeli bychom znovu.

Ludvík

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hlavní připomínka je snad ohledně míst pro stany. Ty by mohly mít trochu srovnaný povrch (terasy), přeci jen spát na kopci je nepříjemné. ALe jinak pěkné prostředí u vodní nádrže s pozvolným dnem a velkým prostorem na vylehávání. Ideální pro rodiny s dětmi.

Milan V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost ;)

Liberečáci

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost snad po všech stránkách. Příjemný personál, krásné prostředí, vyhovující sociální zařízení.

Doležánovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 24.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chceme pochválit mladý kolektiv,který dobře fungoval,malé fronty u stánků při zcela obsazeném kempu.Výbornou kuchyni v penzionu u vězdu!Opět veselý a vstřícný mladý kolektiv.Vytknout lze výlevku pro kazetové wc,která by mohla mít separé a chybějící teplou vodu na mytí nádobí.
Velké parkoviště podél příjezdové cesty je také výhodou.Rádi se vrátíme.

Marek B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tu líbilo, za rok se určitě alespoň na pár dní zase vrátíme.

Ladislav P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné a úchvatné prostředí, příjemná dovolená. Příjemný a vždy usměvavý personál nás potěšil a určitě se vrátíme na delší dobu. Maximální spokojenost.

Jaroslav

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice ochotný personál, příjemné prostředí.

Roman

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tu líbilo, určitě přijedeme zase.

Plaváčci

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp byl na nás poměrně klidný, noční klid je sice od půlnoci, ale pokud není zábava, která je tu 2x - 3x týdně, je v campu od 22:00 opravdu ticho. Což určitě není na škodu. Pokud je zábava, muzikanti přestávají hrát opravdu kolem půlnoci, max. o půl jedné, takže v jednu je opravdu klid, který je hlídán security.

Karel

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako jiní jsme sem jeli na základě recenzí a musím potvrdit, že opravdu odpovídají skutečnosti. Za nás veliká pochvala veškerému personálu.

Richard

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost, musíme pochválit hlavně personál včetně kuchaře, od kterého nám chutnalo opravdu vše, co nám připravil.

Nečas M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

čísek sem jezdí s dětima asi 10 let a každý rok maximální spokojenost-super

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamping Výr, který hodnotilo 39 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamping Výr. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamping Výr.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist