Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR - Hodnocení

Ludvíkov 112,
VRBNO POD PRADĚDEM 793 26 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

91% Hodnocení 14
Celkem hodnocení 134
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR


Storno

Hodnocení návštěvníků

Miroslav

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 3.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme v kempu s karavanem již potřetí a opět naprostá spokojenost. Všude pořádek, čistota, kuchyňka i sociálky vzorně udržované, teplá voda celý den, v noci klid, ochotná, příjemná a vstřícná paní vedoucí. Opravdu krásný a klidný kemp v nádherném prostředí!!! Určitě se zase rádi vrátíme:-)!!!!!!!

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme tam vícekrát a opět krásné, spokojenost.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný kemp krásném prostředí a hlavně klid.

Matěj Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné místo, super ceny, vybavení (půjčovna kol, dětské hřiště, posezení, ohniště, dřevo zdarma), možnost sezení u ohně až do ranních hodin - nikdo vás nevyhání kvůli hlučnějšímu mluvení. Kemp je starší ale vše je čisté, několikrát denně se uklízí sociálky. Opravdu příjemné místo v žádané lokalitě. Rozhodně doporučujeme

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli po druhé a určitě se zase vrátíme. Nejvíce se nám líbilo hezké a klidné prostředí, čistá, udržovaná kuchyňka se 3 lednicemi a dětské hřiště.
Jen by bylo fajn, kdyby byl ráno otevřený kiosek alespoň k zakoupení pečiva a toalety by si už rekonstrukci určitě zasloužili.

Jirka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejdříve bych shrnul negativa tohoto kempu. Je potřeba rekonstrukce sociálních zařízení, které již nevyhovují novodobým standardům. Přítelkyně měla u ženských sprch problém, kdy byla funkční pouze jedna ze tří. Také si myslím, že cena za sprchu 20,- by mohla být nižší. Pro nenáročné ale samozřejmě dostačující. Také je důležité si zvolit správné místo na stanování. Můžete si totiž nevšimnout toho, že si stavíte stan pod lampou, která svítí celou noc a při nezatemněném stanu je to nic moc.

Výhodou kempu je ale kuchyňka, která sice taky trochu zaspala dobu ale dá se tam uvařit zadarmo jídlo a je k dispozici všechno nádobí. V kempu se také nachází půjčovna elektrokol a koloběžek. Nachazí se tam i bufet, kde se dá koupit něco malého k jídlu a hlavně pivo. Vedle kempu se nachází větší restaurace, kde se dá dobře najíst. Wifi k dispozici zdarma v celém areálu. Stůl na stolní tenis a malé dětské hřiště také k dispozici.

Tento kemp nezklame ale ani neohromí, je to takový střed ale v jeseníkách moc kempu takového typu není a tak si není z čeho vybírat.

Huslarovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 8.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli podruhé a přijedeme zase, protože kemp je krásně udržovaný, všude čisto, v noci klid. Velmi příjemná paní vedoucí stejně tak jako ostatní personál. Chybí snad jen wifi, ale toto nepokládám v tak krásném prostředí a přírodě jako nedostatek, spíš naopak. Moc rádi se sem budeme vracet:-)!!!!

marecku

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Uz na konci sezony tam bol klud. Na zenskych zachodoch by asi bolo zlepsit kabinky. Celkovo sme sa tam mali ale fajn

Pepa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 14.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím pod stan a kempy vybírám na internetu. Nechám se ovlivnit i názory lidí, kteří kemp vyzkoušeli. Proto přidám i své hodnocení. Kemp je převážně určen turistům a cyklistům, kteří si přijeli procestovat a prohlídnou Jeseniky. K tomu je plně vybaven a co chybělo, to jsem si na výletě přes den sehnal. Na pánských toaletách je místa dost i pro urostlejší pány. Kemp posekaný, čistý a udržovaný dle možností. Bufet funguje jen v odpolednich a večerních hodinách tak, aby občerstvil ale nenarušoval noční klid. Nám to vyhovovalo. Půjčují elektrokola, koloběžky i jiné sportovní pomůcky. Takže jsme byli spokojený a kemp doporučujem.

Rudolf

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí kempu se nám moc líbilo, nebylo přelidněno. Jen jsme byli zklamaní ze sociálního zařízení - na dnešní dobu docela nedostačující. Záchody jsou umístěny tak, že si nemůžete zavřít ani dveře. Dětskému hřišti není věnováno moc pozornosti a neodpovídá požadavkům na bezpečnost.

Lenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí v přírodě, mnoho turistickeho vyziti. Nám nechybělo ani to koupaliště, ktere ani v blizkem okoli neni. Pěkkne hřiště pro menší děti. Jediná vytka snad jen to, že nebyla možnost v místě zakoupit pečivo na snídani a v kiosku se prodávalo jidlo(langoš,hranolky...) jen do 20hod.

Eva W.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super prostředí, bezva koutek pro děti, fajna kuchyňka. Už jsme zde letos podruhé a asi nekončíme☺

můra

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvěle uklizené chatky. Tak čisto už jsem v kempu dlouho neviděla.

Andrea

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je v krásném prostředí mezi lesy (jen asi 1 km od Vrbna p. Pradědem), leží sice u hlavní silnice, ale na té je provoz - zejména v noci - minimální. Kemp je udržovaný a čistý, trávníky hezky posečené, plochy na stanování poměrně rovné, dají se najít i místa pod stromy. Tento kemp má asi jen jedno velké mínus - sociální zařízení. Sice čisté, ale zastaralé - retro 80. let, možná i starší. Na menší děti se zde nemyslelo, malou dětskou toaletu nebo umyvadlo tady bohužel nenajdete. A pokud jste vyšší postavy, pravděpodobně nebudete schopni dovřít dveře toalety, na které sedíte (manžel 185cm), případně nacouváte, zavřete a dveře drtíte svými koleny (já, cca 175cm). V kempu bylo návštěvníků s postavou této průměrně výšky docela dost, počítám, že jsou ze situace všichni stejně nadšení... Přitom by stačilo málo - renovace, výměna toalet za novější typ, posunutí dozadu, kde je místa víc než dost. Škoda. Co se týká zábavy, nejsme nároční, ale mladší generace by se mohla nudit. K dispozici je malé dětské hřiště s pískovištěm, klouzačkou a kolotočem, půjčovna kol, elektrokol, čtyřkolky, hospůdka (nebo spíš okno), tu jsme prošvihli - má malinko neurčitou zavírací dobu. Vedle kempu je restaurace Koliba - nebyli jsme, takže nehodnotím. Kemp má každopádně poměrně strategickou polohu, dá se z něj vyrazit na různá místa ať už autem nebo na kolech, což je možná důvod, proč se do něj i my nakonec někdy ještě rádi vrátíme :-)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pasapamida

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Druhý kemp v pořadí který jsme letos navštívili. Byli jsme ve stanu, zaplatili jsme dvě noci , ale nakonec zůstali jen jednu . Jeli jsme sem jen proto , že jsme se chtěli podívat na Praděd. Musím říct ,že tento kemp z těch čtyř kde jsme letos byli ubytovaní byl ten nejhorší . Paní v recepci byla v pohodě .Personál v bufetu evidentně nestíhal, ale ne proto, že by tam bylo tolik lidí , pobíhali tam jak splašená včelka. Ale to jsou jenom detaily.Jedna malá hrůza jsou sprchy a sociálky. Kdo má rád retro , bude se mu tady líbit. Jediné co se tu od stavby změnilo , a že to tu už něco pamatuje, jsou automaty ve sprše. Jinak všechno je původní. Myslím , že tu trošku zaspali dobu. Tento rozhodně neodpovídá 21.století. Ale na přespání se skřípěním zubů dostačující.

Marek Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný udržovaný kemp v nádherném prostředí. Sociální zařízení vždy čišté a vše funkční. Ve společenské místnosti dostatek lednic,vařičů,varná konvice, mikrovlnka, stoly se dřezy. Kemp posečen a uklizen. Personál velice vstřícný a ochotný. Dětské hřiště bez závad a nástrah, kde by si děti mohly ublížit. Byli jsme ve vlastnim karavanu. Možná bych vytknul polohu dětského hřiště u vjezdu do areálu a zničený pingpongový stůl, jinak naprostá spokojenost. Moc se nám líbilo a určítě se zase někdy vrátíme.

Ráďa

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rádi se sem vracíme. Je to krásný kemp a příjemní lidé a celý kraj je super.

Huslarovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme strávili krásných pět dnů v karavanu, bohužel jsme museli odjet. Krásný a prostorný kemp, velmi dobře udržovaný, všude čisto, v nočních hodinách naprostý klid. Výborně vybavená kuchyně, sociálky vždy čisté, personál velmi příjemný. Okolní příroda nádherná. Zatím nejlepší kemp, který jsme navštívili. Děkujeme za krásné chvíle, vždy se sem budeme rádi vracet:-)!!! Navrhuji na kemp roku!!!

milouš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 26.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi dobře udržovaný kemp s veškerým potřebným zázemím včetně dostupné elektriky do stanu. Sociální zařízení vždy čisté, sprchy volné (na žetony), prostorná kuchyňka s venkovním posezením. Wifi free, kiosek v kempu, vedle kempu restaurace. V nočních hodinách klid. Děkujeme tímto za příjemný pobyt:)).

Jaroslava H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp nadchl jak mě a mého přítele tak i mé rodiče se kterými jsem zde travila dovolenou. Kemp je v nádherném klidném místě, chatky krásně zařízené , čisté naprosto vhodné pro děti i miminka. Je zde kam zajit a pokud nevyjde počasí v chatce není člověk stísněný a má dost prostoru.( jedna se hlavně o chatky s wc a lednici). Naprosta spokojenost, personál vynikající a střaně milá paní vedoucí. Těšímé se na další dovolenout zde v kempu.

Radim

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 4.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Kemp je pěkný, sociální zařízení starší, ale čisté, sprchy na žetony...
Vedle kempu je hospoda- koliba, vaří do 19-20 hod, pak už ne, obsluha rychlá.

sly64

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rádi kempujeme,ale tentokrát jsme zvolili chatku místo stanu.Také jsme zažili níže zmiňovanou akci,ale v chatce se to dalo zvládnout.Po dopoledním výletě na houby jsme stejně spali jako nemluvňata.V místním občerstvení jsme strávili jen chvíli a personál byl milý a ochotný.Nám se tu líbilo.

Najnou

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Náš pobyt dosti ovlivnilo konání místního festivalu deset metrů od kempu (slibuji, že příště se o podobných kulturních akcích informuji dopředu) - což znamenalo standardní kolorit plesových kapel, ožralých dětí mlátících se před vaším stanem a proudy lidí na kempovních sociálkách. Měli jsme to vědět, nevěděli, nevadí. Alespoň tam měli cukrovou vatu.
Podívejme se ale na kemp mimo tuto exponovanou festivalovou dobu. Po domluvě není problém ani večerní příjezd, super je taktéž hospůdka přímo v kempu, obzvláště nyní, když je polovina silnic a železnic vůkol Pradědu uzavřená a výlet pro rohlík se tak stává hodinovou štrekou. Dejte si žebra! Obsluhující bodrá paní byla v pohodě, pán střídající ji v onu velkou noc měl nejspíše z oblizujících se dětí ve frontě nervy na pochodu.
Sociálky jsou takové, jaké si je pamatujete z mládí + autosprchy na žetony za dvacku. Večer bylo většinou vždycky všechno čisté (až na onen večer), ráno ale v pisoárech zela zlatavá jezera.
Palouček pro stany je přímo za plotem u chodníku a silnice a najít na něm rovné místo je trochu problém. Zkazky o nulovém provozu na místní komunikaci se úplně nepotvrdily, těžko soudit jaký vliv na to mají uzavírky v okolí.
Ceny jsou v pohodě a pro děcka tu je navíc monstrózní kolotočoprolézačka.
Do chatiček to sem asi bude fajn, pod stan to zase taková lambáda není.

Tomáš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

-kemp je situován u hlavní silnice, je lepší postavit si stan dál od ní
-toalety sice postarsi, ale ciste
-pozor na obcerstveni, obsluha je sice mila a velmi rychla, ale uz treba pred devatou hodinou vecer zavreli!
-obecne je kemp velmi klidny, zadna hudebni produkce vecer. Pro rodinu asi idealni, mlady par se ale muze nudit

Patočková

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pobyt byl překrásný klidný rodinný kemp personál příjemný kuchyňka se vším potřebným soc. čisté .A nádherná příroda čistý vzduch láká k procházkám . JE to místo kam stojí za to se vracet .

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR, který hodnotilo 14 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokempink Dolina - Automotoklub v AČR.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist