Kemp a koupalistě Vémyslice - Hodnocení

10.0 / 10 Úžasné
podle 1 recenze (celkem 18)  

Vémyslice,
VÉMYSLICE 671 42 | Mapa

Provozní období: 30.5. - 31.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp a koupalistě Vémyslice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 18
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp a koupalistě Vémyslice


Storno

Hodnocení návštěvníků

JANČA

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rodina se čtyřmi dětmi (6,6,9 a 12), stan 17.7. až 22.7.- kemp velmi čistý (pečlivý úklid každé ráno), klidný. Prolézačky, jak je tu psáno, sice staré, ale udržované a ty menší si je opravdu užívali. V kempu občerstvení - dobré pivo, limo a něco na zub. Vařili jsme si sami, tak nám nepřítomnost kuchyně nevadila. Ohledně zábavy - hráli jsme pinčes, hry s míčem (hřiště na nohejbal a koš), procházky a výlety po bližším i vzdálenějším okolí. Nejstarší bohužel i ležela na mobilu - WiFi s velmi dobrým signálem, dokonce chytila přímo v kempu další "pokémonovou obludu". Sprcha za 15,- stačí naprosto v pohodě na kompletní údržbu. Jeden večer jsme měli i výbornou živou muziku. Koupání fajn, všem dětem se líbilo a já si dobře zaplavala. 2 děti poslední dva dny měly také v tříslech vyrážku, netušila jsem od čeho a s úpravou vody to nespojovala. Mázli jsme a bylo dobře. Až po přečtení jedné recenze, přemýšlím o spojitosti.
SHRNUTÍ - NÁDHERNÁ DOVOLENÁ!!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Hana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pěkný kemp, sice trosku starší, ale dobře udržovaný

Pavlína Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 31.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Trošku starší ale čistý a udržovaný kemp. Vstrícný personál, koupaliste v cene, otevírací doba bufetu od 11 do 24hod. Velice spokojeni!!!

Machancová M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 4.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi ochotný správce areálu, chatky uklizené, čisté se všemi potřebami, které kemp nabízel, ceny velmi přijatelné, nádherné přírodní koupaliště s každodenní péčí o něj Velmi příjemný personál, nádherné okolí. Doporučuji všem méně náročným zájemcům. Machancová

František F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celková spokojenost a příjemí lidé dobrá restaurace, krásné místo ale trochu chudobné sociálky apříjezdová cesta.

jana n.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp,klidné místo,chatky výborně vybaveny

Jindřich R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je vhodný pro rodiny s malými dětmi, personál je velmi ochotný. Sociální zařízení čisté. Buňky jsou dobře vybaveny. Snad jen herní prvky by mohly být opraveny. Koupaliště udržované a voda čistá.

Petr S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 4.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistota kempu a soc.zázemí je výborná,jen dvě sprchy na celý kemp a to za 15kč na 3minuty se mi zdá velmi slabé. Sprchové boxy navíc velmi malé a tak oblečení které si tam pověsíte máte zaručeně mokré... V kempu jedna menší restaurace kde si dáte pouze pivo,limo,jídlo si zde nedáte, potraviny nekoupíte-ani pečivo. Žádná společná kuchyňka, lednice... No a v noci hluk od opilců až do 3 do rána. Nikdo to nehlídá, na kemp rodinného typu jsem čekal asi více...

Veronika D.

Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 31.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chtěla bych pochválit tento klidný kemp, který nás okouzlil jak svojí cenou, ale i přátelskými lidmi a nádhernými večery.

Michaela H.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 27.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě super

Jiří Z.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 25.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné chatky, čisté a udržované prostředí, dobré ceny a příjemný personál restaurace.

Naděžda I.

Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 28.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento malý kepm doporučujeme všem, kteří hledají klidné a rodinné prostředí. Vynikající celodenní koupání a úžasné ceny, určitě se tady ještě vrátíme.

Petra M.

Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejvybavenější a nejvoňavější (dřevem) chatičky, krásné koupaliště, hezká hospůdka, super hřiště pro děti, moc sympatický pan vedoucí a neskutečně nízké ceny (v porovnání s jinými kempy a takovou výbavou v chatě). Byli jsme moc spokojeni a těšíme se zase někdy příště!

Dana T.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jana V.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je vklidném prostředí,ceny přijatelné.Velice se nám tam líbylo

sarka h.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 3.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Miloslav M.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Lucie V.

Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp a koupalistě Vémyslice, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp a koupalistě Vémyslice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp a koupalistě Vémyslice.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.3/10
Vynikající 9.7/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist