Autokemp Velký Vřešťov - Hodnocení

7.8 / 10 Velmi dobré
podle 8 recenzí (celkem 79)  

Velký Vřešťov,
VELKÝ VŘEŠŤOV 544 54 | Mapa

Provozní období: 2.4. - 3.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Velký Vřešťov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

78% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 79
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Velký Vřešťov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ondřej

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 3.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

I v deští příjemné posezení u ČENDY, KRÁSNÝ RYBNÍK S JEDNOU LABUTÍ. Různé akce a aktivity přímo v místě. Kdo chce nalezne zde nejedno překvapení. Žádná kritika mě nenapadá. Vhodné pro odpočinek, od návštěvy recepce do odjezdu úplná spokojenost. A kdo chce překvapení, natrhá si švestky okolo cesty v Malém Vřešťově, projde kolem monumentu z úplných začátků naší státnosti, za nímž se shledá s léčivou studánkou (lepší vodu jsem nepil). Rybáři by měli přijet připravení s plným karavanem náčiní, aby si nestěžovali na málo kil a centimetrů. Pro dovolenkáře, rodiny a mladé páry co hledí ušetřit dobrá volba. Zajeďte si tam upéct u chatky klobásy a jablka, nebo si dejte výbornou kuchyni u Čendy.

Krmáškovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme tábořili se čtyřmi vnoučaty ve věku 8 a 10 let. Byli jsme velmi spokojeni. Příjemné, klidné a čisté prostředí za příznivé ceny. Sociální zařízení bylo uklízeno několikrát denně, rovněž tak odpadky. V kempu je potravinový stánek s ochotnou a vstřícnou obsluhou s poměrně širokým sortimentem základních potravin.

Randáčkovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den,příroda nádherná,paní recepční velmi ochotné,sociální zřízení starší,ale čisté a i s toaletním papírem.Ae co nám vadí,v kempu je pronajatá hospoda,nájemce v jednom kuse opilý,obsluha neochotná,zapomínají i objednávky a i když si objednáte jídlo společně,každé vydají v jiném čase nebo zapomenou.Na jídlo jedině přes silnici,skvěle tam vaří a příjemná obsluha,porce veliké.
Jsme rybáři,ale chytat jsme museli mimo kemp,všechny místa zabrané karavanama,proč teda nabízejí rybolov v místě kempu a rybářské chatky? Jediné místo bylo na hrázi v kempu a to bylo stále obsazené.Navíc by tam měl někdo hlídat,kolik karavanisti odeberou ryb za den a zda píšou úlovky.Pro rybáře nevhodný kemp.

Lenka T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ČERVEN 2017.Rozhodli jsme se s karavanem na pár dní odpočinout v tomto kempu.
Karavan jsme měli umístěný s výhledem na pláž a vodu.Krásný...
Kemp je celkem tichý,čistý.Záchody čistý,teplá voda ve sprchách na žetony.Není tu obchod,ale v blízké vesnici ano.Je tady bufet s posezením,točené pivo několika značek,teplé jídlo kolem 100kč. V sezoně jsou otevřeny i kiosky s občerstvením.
Pro děti trampolína a hřiště. Koupání s krotkými kačenkami,ale na vlastní nebezpečí.
Půjčovna šlapadel,lodiček za dobré ceny,ale omezené množství.
Rybník je soustředěný pro rybáře,kteří jsou u spolku rybářů ČR a májí povolenku.Místa jsou omezená a rybářů hodně.
Schrnutí:Levný kemp i pro rodiny s dětmi a pejsky. Kolem lesy, blízko Zoo Dvůr Králové

Zajícová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.5. - 27.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Podělim se o velmi špatnou zkušenost v tomto autokempu. V celem kempu zápach z odpadků, koše se nevynášejí snad i několik dni. Tráva je neposekaná a neochota recepčních je až zarážející. Do kempu jsem jezdivala jako malá každý rok. Ale tento zážitek všechny krásné vzpomínky zapudil. Tento autokemp Nedoporučuji!!!

Pavel H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 30.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zdravim moc se nam u vas libi je tam klid bohužel sou nekteři že jim neco vadi ale všem se vyhovet neda všude je neco že!!Přijedeme zas už aby bylo jaro!!!!

Kopáčková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi ochotné paní recepční,všude čisto.Mobilní toalety v blízkosti chatek čisté s dostatkem toaletního papíru.Ve stánků milá prodavačka.Do restaurace jsme ale chodili přez silnici.

Kopáčková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Velmi milé a ochotné paní recepční.Všude čisto.Mobilní WC v blízkosti chatek čisté vždy s dostatkem toaletního papíru.Ve stánků milá prodavačka.Do restaurace jsme chodili přez silnici.Nenám co vytknout.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Peterkovci

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos veliké zklamání špinavé chatky,sociálky také zrovna nic moc.
Co píše paní Jana co se jedná o rybaření tak to je katastrofa zaplatíte si chatu na týden a na ryby chodíte,až na druhou stranu přes hráz,protože jinde není místo:(
Akorát jídlo přes silnici u Haničky zase nemělo chybu.:)

jana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

letos jsme zde byly jako kazdy rok jiz po sedme hezke prostredi super stravovani a obsluha.chatky letos spinave deky promocene smrdici.stul a zidle v rozkladu.sprchy a wc v cistote.ale co ted se deje v kempu a jak se zde roztahuji u vody karavanaci to nema obdobu.kdyz jste v chatce tak se k vode na chytani ryb nedostanete i kdyz v karavanu nikdo neni jelikos mu tam hlida duchodce ktery tam celorocne bydli.my za deset dni zaplatili pres sest tisic za chatku a na ryby jsme museli jezdit autem mimo kemp.proc neni kousek mista i pro chatare kteri si chteji neco zachytat.ve vode ale zadne ryby nejsou protoze ty nenazrany karavanaci berou sedm ryb za den.a jestre jsou sprosty a vyhrozujou prezhubou kdyz si tam date pruty a vyhazujou vas od vody.jednou narazej aty stary chcipaky sprosty tam nahazej do vodyaz tam prijedou naky mladaci.to budou cumet ta sprosta banda debilu.uz by se s tim melo necu udelat nebo vam tam zustanou jenom tyhle arogantnidtary pochroumany pupkaci kteri tam neutrati ani za jidlo a ani za piti.ja tam nechala takovejch penez za jidlo piti nanuky pro deti a co tam utrati oni?copak my nemame pravo si zachytat vzdyt tam kvuli tomu jezdime uz s tim neco udelejte nebo uz my teda uvazujem ze uz to tam navstevovat nebudem.a pritom se nam tam tak libi ale takto tedy ne.budeme se tesit ze s tim neco udelate dekuji

allfa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.9. - 29.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Velmi příjemný a vstřícný personál, suprové ceny, sociálky starší ale čisté.
Kemp se nám velice líbil.

LUBOŠ M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 27.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

PERSONÁL KEMPU JE SKVĚLÝ.KEMP JE ČISTÝ A KLIDNÝ PRO RODINÝ S DĚTMA KLÍDEK A POHODA.
JEN RESTAURACE JE NA BODU MRAZU,DVA DNY NÁM PRŠELO A TAK JSME VEŠLI DO RESTAURACE,KATASTROFA NEVĚDĚLI JSME ZDA JE TO SOUKTONÝ BYT ČI,, KOTEC PRO PSI,,
JÍDELNÍČEK NEVEDOU GRAMÁŽE JÍDEL NEJSOU,TEPLÁ STRAVA PRO DĚTI NENÍ, JEN ČESNEČKA A TO DĚTI NEMUSÍ,HRANOLKY V KORNOUTU A TO BEZ GRAMÁŽE, URČITĚ BY SE MĚL MAJITEL ZAMYSLET NAD PERSONÁLEM ČISTOTOU A CHOVANÍM K ZAKAZNÍKUM MĚL BY HNED LEPŠÍ TRŽBY NA OPILCÍCH SE V KEMPU NEPODNIKÁ

Tobiáš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc se nám tu líbilo, vše bylo podle našeho gusta

Renata V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den,
Do kempu jezdíme už delší dobu,protože manžel rybaří a rád se vracíme do míst kde nám je dobře.
A po tu dobu se stále v kempu něco vylepšuje a stále se tam něco děje.
Po stránce obsluhy Recepce mají můj obdiv,že se snaží každému vyhovět aby byla spokojenost na obouch stranách..
Na jídlo tam také zavítáme a domácí kuchyně je také velmi chutná a personál velmi příjemní.
Sociálni zařízení je uklízené několikrát za den takže super:)
A co se týká chatiček cítíme se tam spokojeně jako doma..
Jedním slovem určitě doporučuji:)

Miroslav K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.3. - 28.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost s personálem a službami v tomto autokempu.Moc děkujeme všem co se o to zasloužily.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden chladný večer jsme chtěli jít s dětmi do restaurace,ale bylo v ní strašně zakouřeno.Nebylo by špatné,aby byl vnitřní prostor nekuřácký.

Petr K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělá dovolená v tomto kempu. V okolí hromada zajimavých míst a krásná příroda. Poloha kempu u rybníka - romantika, vynikající přístup a obzvláště ochota pracovnic na recepci a paní v restauraci To vše za suprové ceny. Opravdu pokud pojedeme tímto směrem rádi se vrátíme si zopakovat krásné zážitky. Za nás doporučejeme. Krejčířovi, Žatec

Káťa S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za naprosto bezkonkurenční ceny výborný kemp. Krásné prostředí, velice milý personál, sociálky čisté. Výborné na pěší i cyklistické výlety a zvláště pro rybáře. Budeme se vracet každý rok.

marcela b.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí v přírodě, příjemný personál, vše za příznivé ceny. K dispozici restaurace a obchod. Čisté a několikrát denně uklízené sociální zařízení.
Ocenili jsme, že část rybníku je vyhrazena jako pláž a další část je pro rybaření, prostě si každý přijde na své.

Miroslav K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 30.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vážená paní Hrochová,
rádi bychom Vám poděkovali za příjemné chvíle, které můžeme strávit ve vašem kempu. Dlouho jsme váhali, kde strávit letošní léto a dnes víme, že Vřešťov je jasnou volbou. Jsme velmi rádi, že máte v kempu lidi, kteří jsou příjemní a vstřícní vždy, když potřebujeme radu nebo s čímkoli pomoci. Vaše paní recepční (zaměstnanci) jsou velmi srdečné a obětavé.
Podařilo se nám ve Vašem kempu poznat i spoustu nových a příjemných lidí a naše soudržnost je dnes na velmi přátelské úrovni. Přátel není nikdy dost.
Rádi se k Vám budeme vracet. S pozdravem Kubišovi, Kubkovi, Divíškovi, Dundovi, Rabštajnovi, Řehořkovi, Slezákovi, Seidlovi, Ettelovi a Šírovi

Zdenek H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostredi pekne, ale jako nekdo pro koho je pes velmi dulezita cast rodiny, musim zkritizovat pristup ke psum.
Jen za podivani po arealu chteji parkovne a za psa 20 Kc, kdy nemuzete ani psovi hodit balonek, protoze nejen, ze se nesmi koupat v hygienicky nehlidanem rybniku, ale ani nesmi z voditka. Zadam server o vyskrtnuti kolonky pes z nabidky arealu. Je to klamava reklama. Psa muzete mit, ale za jakych podminek. Kolem rybnika spousta neupraveneho rakosi a za to chteji platit. V polovine kempu rybari, take trochu minus pro ostatni.

Věra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 19.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,pěkné koupání.

Josef K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jen jedno mínus WC hlavně ženy mají smůlu chtělo by to alespoň 3 chemické WC prý je to daleko:) jinak 1

Věra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 23.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi krásné prostředí.

Jana K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Velký Vřešťov, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Velký Vřešťov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Velký Vřešťov.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist