Autokemp Velký Vřešťov - Hodnocení

8.0 / 10 Velmi dobré
podle 8 recenzí (celkem 73)  

Velký Vřešťov,
VELKÝ VŘEŠŤOV 544 54 | Mapa

Provozní období: 2.4. - 3.10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Velký Vřešťov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

80% Hodnocení 8
Celkem hodnocení 73
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Velký Vřešťov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Kopáčková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi ochotné paní recepční,všude čisto.Mobilní toalety v blízkosti chatek čisté s dostatkem toaletního papíru.Ve stánků milá prodavačka.Do restaurace jsme ale chodili přez silnici.

Kopáčková

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Zábava
Celkový dojem

Velmi milé a ochotné paní recepční.Všude čisto.Mobilní WC v blízkosti chatek čisté vždy s dostatkem toaletního papíru.Ve stánků milá prodavačka.Do restaurace jsme chodili přez silnici.Nenám co vytknout.

Peterkovci

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos veliké zklamání špinavé chatky,sociálky také zrovna nic moc.
Co píše paní Jana co se jedná o rybaření tak to je katastrofa zaplatíte si chatu na týden a na ryby chodíte,až na druhou stranu přes hráz,protože jinde není místo:(
Akorát jídlo přes silnici u Haničky zase nemělo chybu.:)

jana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

letos jsme zde byly jako kazdy rok jiz po sedme hezke prostredi super stravovani a obsluha.chatky letos spinave deky promocene smrdici.stul a zidle v rozkladu.sprchy a wc v cistote.ale co ted se deje v kempu a jak se zde roztahuji u vody karavanaci to nema obdobu.kdyz jste v chatce tak se k vode na chytani ryb nedostanete i kdyz v karavanu nikdo neni jelikos mu tam hlida duchodce ktery tam celorocne bydli.my za deset dni zaplatili pres sest tisic za chatku a na ryby jsme museli jezdit autem mimo kemp.proc neni kousek mista i pro chatare kteri si chteji neco zachytat.ve vode ale zadne ryby nejsou protoze ty nenazrany karavanaci berou sedm ryb za den.a jestre jsou sprosty a vyhrozujou prezhubou kdyz si tam date pruty a vyhazujou vas od vody.jednou narazej aty stary chcipaky sprosty tam nahazej do vodyaz tam prijedou naky mladaci.to budou cumet ta sprosta banda debilu.uz by se s tim melo necu udelat nebo vam tam zustanou jenom tyhle arogantnidtary pochroumany pupkaci kteri tam neutrati ani za jidlo a ani za piti.ja tam nechala takovejch penez za jidlo piti nanuky pro deti a co tam utrati oni?copak my nemame pravo si zachytat vzdyt tam kvuli tomu jezdime uz s tim neco udelejte nebo uz my teda uvazujem ze uz to tam navstevovat nebudem.a pritom se nam tam tak libi ale takto tedy ne.budeme se tesit ze s tim neco udelate dekuji

allfa

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.9. - 29.9.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Velmi příjemný a vstřícný personál, suprové ceny, sociálky starší ale čisté.
Kemp se nám velice líbil.

LUBOŠ M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 27.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

PERSONÁL KEMPU JE SKVĚLÝ.KEMP JE ČISTÝ A KLIDNÝ PRO RODINÝ S DĚTMA KLÍDEK A POHODA.
JEN RESTAURACE JE NA BODU MRAZU,DVA DNY NÁM PRŠELO A TAK JSME VEŠLI DO RESTAURACE,KATASTROFA NEVĚDĚLI JSME ZDA JE TO SOUKTONÝ BYT ČI,, KOTEC PRO PSI,,
JÍDELNÍČEK NEVEDOU GRAMÁŽE JÍDEL NEJSOU,TEPLÁ STRAVA PRO DĚTI NENÍ, JEN ČESNEČKA A TO DĚTI NEMUSÍ,HRANOLKY V KORNOUTU A TO BEZ GRAMÁŽE, URČITĚ BY SE MĚL MAJITEL ZAMYSLET NAD PERSONÁLEM ČISTOTOU A CHOVANÍM K ZAKAZNÍKUM MĚL BY HNED LEPŠÍ TRŽBY NA OPILCÍCH SE V KEMPU NEPODNIKÁ

Tobiáš

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc se nám tu líbilo, vše bylo podle našeho gusta

Renata V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den,
Do kempu jezdíme už delší dobu,protože manžel rybaří a rád se vracíme do míst kde nám je dobře.
A po tu dobu se stále v kempu něco vylepšuje a stále se tam něco děje.
Po stránce obsluhy Recepce mají můj obdiv,že se snaží každému vyhovět aby byla spokojenost na obouch stranách..
Na jídlo tam také zavítáme a domácí kuchyně je také velmi chutná a personál velmi příjemní.
Sociálni zařízení je uklízené několikrát za den takže super:)
A co se týká chatiček cítíme se tam spokojeně jako doma..
Jedním slovem určitě doporučuji:)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Miroslav K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.3. - 28.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost s personálem a službami v tomto autokempu.Moc děkujeme všem co se o to zasloužily.

Petr K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jeden chladný večer jsme chtěli jít s dětmi do restaurace,ale bylo v ní strašně zakouřeno.Nebylo by špatné,aby byl vnitřní prostor nekuřácký.

Petr K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělá dovolená v tomto kempu. V okolí hromada zajimavých míst a krásná příroda. Poloha kempu u rybníka - romantika, vynikající přístup a obzvláště ochota pracovnic na recepci a paní v restauraci To vše za suprové ceny. Opravdu pokud pojedeme tímto směrem rádi se vrátíme si zopakovat krásné zážitky. Za nás doporučejeme. Krejčířovi, Žatec

Káťa S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za naprosto bezkonkurenční ceny výborný kemp. Krásné prostředí, velice milý personál, sociálky čisté. Výborné na pěší i cyklistické výlety a zvláště pro rybáře. Budeme se vracet každý rok.

marcela b.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí v přírodě, příjemný personál, vše za příznivé ceny. K dispozici restaurace a obchod. Čisté a několikrát denně uklízené sociální zařízení.
Ocenili jsme, že část rybníku je vyhrazena jako pláž a další část je pro rybaření, prostě si každý přijde na své.

Miroslav K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 30.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vážená paní Hrochová,
rádi bychom Vám poděkovali za příjemné chvíle, které můžeme strávit ve vašem kempu. Dlouho jsme váhali, kde strávit letošní léto a dnes víme, že Vřešťov je jasnou volbou. Jsme velmi rádi, že máte v kempu lidi, kteří jsou příjemní a vstřícní vždy, když potřebujeme radu nebo s čímkoli pomoci. Vaše paní recepční (zaměstnanci) jsou velmi srdečné a obětavé.
Podařilo se nám ve Vašem kempu poznat i spoustu nových a příjemných lidí a naše soudržnost je dnes na velmi přátelské úrovni. Přátel není nikdy dost.
Rádi se k Vám budeme vracet. S pozdravem Kubišovi, Kubkovi, Divíškovi, Dundovi, Rabštajnovi, Řehořkovi, Slezákovi, Seidlovi, Ettelovi a Šírovi

Zdenek H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 13.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostredi pekne, ale jako nekdo pro koho je pes velmi dulezita cast rodiny, musim zkritizovat pristup ke psum.
Jen za podivani po arealu chteji parkovne a za psa 20 Kc, kdy nemuzete ani psovi hodit balonek, protoze nejen, ze se nesmi koupat v hygienicky nehlidanem rybniku, ale ani nesmi z voditka. Zadam server o vyskrtnuti kolonky pes z nabidky arealu. Je to klamava reklama. Psa muzete mit, ale za jakych podminek. Kolem rybnika spousta neupraveneho rakosi a za to chteji platit. V polovine kempu rybari, take trochu minus pro ostatni.

Věra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 19.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí,pěkné koupání.

Josef K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 11.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jen jedno mínus WC hlavně ženy mají smůlu chtělo by to alespoň 3 chemické WC prý je to daleko:) jinak 1

Věra V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 23.6.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi krásné prostředí.

Jana K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hanca J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostředí kempu je nádherné, sociální zařízení čisté, možnost různé zábavy. Ochotný a vstřícný personál. Velmi doporučuji

Martin P.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 12.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Romana V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 27.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistý,klidný a levný kemp,výborná kuchyně, soc.zařízení čisté,čistá voda v rybníce,ohniště u chatky i stanu,velmi dobré sportovní vyžití. Naše veliká spokojenost!!!

antonin t.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 10.6.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kubis M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pavlina u.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 28.7.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Velký Vřešťov, který hodnotilo 8 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Velký Vřešťov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Velký Vřešťov.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist