Apartmány – stany – karavany - Hodnocení

Kurtaserská 33,
VEĽKÝ MEDER 932 01 | Mapa

Provozní období: .. - ..

Základní informace

Načítám...

Ceník - Apartmány – stany – karavany

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 2
Celkem hodnocení 19
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Apartmány – stany – karavany


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejkrásnější kemp,jaký jsme kdy viděli.Velice ochotní majitelé.

Kuliš

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pěkný kemp,opravdu není co vytknout snad jen kuchyňka trochu slabší.Majitelé velice příjemní.Na ulici Kurtaserské která vede až k termálům jsou další tři kempy ale tak pěkný nebyl žádný.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Hanka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rodinný kemp v nádherné zahradě s několika altánky pro kempující. Vždy čisté sociálky v ceně pobytu. Kuchyňské zázemí, společenská místnost, pinponk, trampolína...a hlavně milé a osobní jednání majitelů. Restaurace a obchody pouze ve městě, což je ale asi 5 minut :-). Do termálů pěšky asi 10 minut :-).
Rádi zase přijedeme. Děkujeme mnohkrát.

Maťa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 29.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vrelo odporúčam. Milý majitelia, pekné prostredie. Pre deti super vyžitie. V budúcnosti máme v pláne sa sem vrátiť.

Š.K

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dakujeme domácim za skvelý pobyt vo veľmi príjemnom čistom prostredí, uprostred krásnej prírody. Veľký priestranný dvor, bezpečný i pre malé deti, vybavený destkým ihriskom. Vďaka ústretovosti a pomoci majteľov sme mali možnosť spoznať bližšie lokalitu žitného ostrova. Toto ubytovacie zariadenie smelo odporúčam, určite sa sem ešte vrátime.

JAN D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Krásný rodinný, zahradní kemp. Majitelé mají zahradu a kemp doslova "vymazlený" a prostředí je opravdu luxusní. Sociální zařízení je vždy naprosto čistě uklizené. Vyžití pro menší děti. Možnost laviček, altánů, společenské místnosti, vybavené kuchyně, grilu. Prostě všeho, co ke kempování potřebujete.

Elena

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvelý kemp. Určite odporúčam navštíviť ho. Kemp je v uzatvorenom dvore, v príjemnej a udržiavanej záhrade. Je tam viacero možností posedieť si v altánku, pod prístreškom, opekať, grilovať. Pre deti je tam viacero preliezok, trampolína, ihrisko s bránkami, basketbalovým košom a kopou možností na šantenie. Veľká kuchynka s vybavením a čisté WC so sprchami. Stanové miesta sú pod stromami, menšími či väčšími, každý si vyberie:) Skvelá voľba :)

veronika k.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto skvělé místo a krásný kemp, vřele doporučuji pro rodinu s dětmi. Čisté, klidné , rodinné zázemí,majitélé jsou velice vstřícní a milý. My našli místo kam se rádi budeme vracet.

u Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již 2x,poprvé jen ze synem,podruhé i z dcerou mé kamarádky.Majitelé jsou příjemní a vstřícní.Do té doby jsme kempovali spíše v přírodě(pár let zpět,v době bez mobilů a podobně) a tak nás ani nenapadla elektrika do stanu.Na dotaz ,kde by jsme si mohli dobít mobil,nám byl ochotně zapůjčen kabel na napojení do stanu a dokonce nám ty dva dny za elektriku neúčtovali,prý dobitím mobilu tolik nespotřebujeme.Víc el. spotřebičů jsme sebou neměli.
Podruhé nám za dva malé stany účtovali jako jeden velký,což bylo pro nás finančně výhodnější.
Cítili jsme se tam velmi dobře a bude li to možné ,navštívíme je znova.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

pekné prostredie , kľud , príjemný majiteľ, priaznivé ceny, 10 minút chôdze od kúpaliska,

MArek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 1.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný čisté ubytování, moc pěkné udržované prostředí,,
příjení a vstřícní majitelé rodinná pohoda...klídek..
Krásná vysázená okrasná zahradka která příjemě doplńuje atmosféru relaxace... Děkujeme můžeme doporučit.

Daniel C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, tento kemp mohu vřele doporučit. Hledali jsme kemp který není daleko od termálních lázní a je v něm klid a přijatelné vybavení za rozumnou cenu. Obojí se nám podařilo najít a díky vynikajícímu přístupu majitelů kempu i něco navíc. Přijeďte a uvidíte.

Luděk Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ATC uprostřed vesnice, přesto klid a pohoda. V dosahu nákupní střediska i restaurace. Příjemní a ochotní majitelé ATC. Vhodné pro rdiny které mají malé děti. Navštívili jsme jej z karavanem. Plocha byla vysečená, udržovaná. Ke koupání Termalpark Velký Meder. Okolí je vhodné i pro cykloturistiku. Trasa kolem Dunaje až na Gabčíkovo. Můžu doporučit.

Lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 18.7.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Právě jsme se vrátili s Meděru, byli jsme tam s dvěma malými dětmi a v srpnu tam opět pojedem.......
Klid, soukromí, prolézačky pro děti, pískoviště, kuchyňka, krb, moc milý a příjemní majitelé. Zkrátka vše na velkou 1 a moc doporučuji.

Radka Š.

Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

petra f.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 21.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ubytování na louce na konci zahrady mimo hlavní cestu , moc milí domácí, příjemné prostředí s prolézačkami pro malé děti, sposta kytek, krb, ohniště, kuchynka s televizíí.
pokud chcete do Mederu, doporučuji.

Roman C.

Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Radek C.

Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rodinný na velké zahradě. Strašně příjemní majitelé.

Jana G.

Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Apartmány – stany – karavany, který hodnotili 2 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu Apartmány – stany – karavany. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Apartmány – stany – karavany.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist