Kemp Vltavín - Hodnocení

Fišerák,
TÝN NAD VLTAVOU 375 01 | Mapa

Provozní období: .4. - .10.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Kemp Vltavín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 10
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Kemp Vltavín


Storno

Hodnocení návštěvníků

Klabota

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super dovča. Ceny odpovídající, jistě ne vyšší. Personál vždy příjemný a ochotný. Mohu jen doporučit.

Zuzana M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kdo chcete zažít mír, klid a pohodu, nemůžete najít lepší místo. Kemp je na krásném místě a s těmi nejbáječnějšími provozovateli, kteří byli velice přátelští. S dětmi jsme si užili spoustu legrace, jezdili jsme na výlety a večer si užívali oheň s ostatními obyvateli kempu. Byla to ta nejlepší dovolená, kterou jsme kdy zažili. Moc díky Honzo a Péťo, budeme se těšit příští rok.

a K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu se často a rádi vracíme. Provotovatelé kempu jsou báječní lidé a jejich přátelský přístup nám přirostl k srdci. Klidné prostředí i okolí kempu v příjemné vzdálenosti od města, nám učarovalo. Všem kemperům přejeme tak báječný pobyt, jaký my zažíváme pokaždé.

Lucie U.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 11.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Za mě je to kempový top. Obsluha nejmilejší a nejpřátelštější ever. Pozitivně hodnotím komorní prostředí, kde se stávají všichni kamarády. Je taky velmi příjemná jakási ,,odřízlost,, od ruchu města, které je vzdáleno tak akorát na příjemnou procházku. Sice bude zklamán ten, kdo očekává wi-fi na každém kroku a plazmovou TV v každé chatce,ale to není podstata kempů.. Takže Vltavín doporučím všem, kteří chtějí zarelaxovat a mají radši pohled na koruny stromů,než na TV Nova ;)

Lucie D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 5.6.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nadherne prostredi v prirode, neprekonatelna obsluha, velice vstricna a pratelska. Priste i s detma :). Pokud chcete na misto, odkud muzete jezdit na vylety, nebo jen klidne odpocivat a poznat super lidi, doporucuju. Nebudete litovat! Perfektni dovolena.

bodláková

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 28.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Paní Petra byla super , nemužu si stěžovat , občestvení všechno super
za nás mate 5* i děti to bez televize a internetu vydželi :) budu doporučovat dal :)

Gabriela

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Provozovatelé velmi příjemní,ale to je vše.Ostatní je katastrofa.Chatky s rozpadajícím se zábradlím,o vybavení nelze mluvit.Teplá voda je prý zdarma,bohužel asi kapacitně malý bojler,takže bez teplé vody ( i ráno).Zastavil se tady čas tak před 30 lety,ceny za ubytování tomu však neodpovídají.Nemumím si představit zde strávit týdenní dovolenou,nám stačila jedna noc a i to byla hrůza.myslím že by měli provozovatelé uvažovat o investici do kempu.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Martina G.

Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi příjemné prostředí. Skvělé rybaření. Čisto, milá obsluha.

Robert Ž.

Vloženo:
Datum pobytu: 13.5. - 15.5.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Michal V.

Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 26.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Kemp Vltavín, který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Kemp Vltavín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Kemp Vltavín.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist