Autocamp Sedmihorky - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 290 recenzí (celkem 2498)  

Sedmihorky 72,
TURNOV 511 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Sedmihorky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 290
Celkem hodnocení 2498
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Sedmihorky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zuzana

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto skvělý kemp. V chatičce se nám spalo snad lépe jak doma. Velkým plusem je lednička v chatce a povlečené lůžkoviny. Kladně hodnotíme i nový tým v restauraci Skalák. Určitě se vrátíme.

Jakub Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 16.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto super kemp se spoustou atrakcí úžasný odpočinek prostě paráda.

radek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 21.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

okolí kempu nádherné ,na stanování bohužel málo místa-přeplněno opravdu stan nastanu, louky na stanování do svahu,sociálky a kuchyně nedostačující ,ve večerních hodinách bohužel bez klidu.plusy okolní krajina přístup personálu,pěkná písečná pláž.Chápu lidi co se sem vrací, ale za nás už ne.

Daun

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Po roce jsme opět navštívili se stanem tento kemp, kam se vždy s dcerkou moc těšíme a opět to zde nezklamalo. Příroda prostě super, krásná písečná pláž, kterou jsme bohužel nevyzkoušeli, neboť jsme raději vyrazili do skal. Velmi nás potěšilo nové osazenstvo restaurace Skalák, dal jsem si výborná žebra a Rohozec. Škoda, že nebyla v provozu ještě nová klubovna, ale i tak je to prostě ten nejlepší kemp, kam se vždy rádi vracíme. Jediná výtka padá opět na sprchy, kde je společný mincovník pro pět sprch a předem nikdy nikdo neví, která se sepne. Mě se teď dokonce zapnula sprcha, která již byla obsazená a tak se nikdo nemohl jít sprchovat i když se další sprcha uvolnila. Dále by nebyly špatné lednice v prostorách kuchyňky a teplá voda v umyvadlech i když při teplém počasí to až tak nevadí.

Tom

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prima kemp, (nejsou jediné) malé toalety a sociální zařízení u stánku s restaurací pokulhávaly, nicméně nejedná se o jediné toalety a sprchy v kempu . Ty ostatní byly OK. Servis v kempu super, kuchyňky na vaření včetně plynových sporáků, rychlovarných konvic a mikrovlnek. Prostředí úžasné, personál vstřícný, animační programy pro dětí - když se jich na chvíli chcete zbavit taky super, koupení přímo v místě - rybník ale bomba vypískovaná pláž jako v Bulharsku. Děti i já naprosto spokojený. Ubytování v chatce taktéž bez jediné výtky. Shrnutí - DOPORUČUJI a určitě se vrátím v červenci na delší dobu

Hana Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako vždy velká spokojenost...Milý a ochotný personál,sociální zařízení uklizené a teplá voda i v pozdějších hodinách, dobré jídlo v restauraci, v okolí hodně míst k prozkoumání, určitě se za rok zase vrátíme.

Nadia.N

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.4. - 21.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Klidně můžete přijet i v chladném období, chatky jsou vytápěné, i na sociálkách a společných prostorách je teplo. A hlavně je tu málo lidí a klid. Jen se musí počítat s tím, že kiosky jsou zavřené.

Hana C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V rodinném stanu bylo skvěle a suprova dovolena u Vás

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

camp ideální pro rodiny s dětmi, programy pro děti. Čisté, udržované toalety, sprchy. V nočních hodinách klid v campu.

Tomáš O.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.10. - 1.11.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každoroční pobyt již 12 let za sebou hovoří za vše. Vše perfektní.

jiraskovadana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krasny cemp..vse ciste,personal na urovni.dekuji.

Kršková B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp v krásné přírodě , ideální pro děti s programem po celý týden, naučné stezky, vycházky po horách s průvodcem, táborák, krmení zvířátek, to vše jsme zažili v tomto úžasném kampu a ještě mnohem více, celá rodina byla moc spokojená a děti se už těší na další rok.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost

Tereza S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 28.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme první nàjemci Mobilního domku a musí m říct že byl nej! Do Sedmihorek jsme přijeli už po třetí.

Hospodková

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme již několik let a jsme vždy spokojeni.

Renata Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.10. - 9.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem už několik let, ideální pro rodiny s dětmi

zuzi7

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí, přístup personálu výborný, soc. zařízení vč. jídelny, prostor na mytí nádobí - vše v perfektním stavu, čisté. Co nám vadilo bylo málo místa na stany (příliš mnoho ubytovaných), kopcovitý terén a málo prostoru pro děti na hraní - herní prvky jsou pouze u pláže a nahoře u lesa.

Zápotočna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektni pobyt, mohu opravdu doporucit

Laďislava M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 23.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Sedmihorky je z důvodu spousty aktivit výborný pro rodiny s malými dětmi, ale díky výletům je kemp pro každého. Čisté zázemí, spousta aktivit, příjemný přístup personálu, to je v tomto kempu samozřejmost.

Martin Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme každý rok. Je naprosto perfektní pro rodiny s dětmi. Příjemné prostředí a personál, bohatý program.

Jiří K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp se spoustou aktivit s nezapomenutelnými zážitky nejen pro děti.

Petr P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp pro rodiny. Uvítal bych větší pestrost programu i pro větší děti.Také nabídka jídel v restauracích by mohla zahrnovat více domácích jídel na úkor polotovarů.

(obj. M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem tam poprvé a pobyt se mi s dětmi líbil. Ocenila jsem hlavně čistotu a služby, které nabízíte. Stavbou nové klubovny jistě zlepšíte nabídku služeb. Jdete správným směrem. Určitě budu šířit spokojenost a doporučím pobyt i přátelům.

Šárka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 31.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rozhodně hodnotím na jedničku. Jezdíme k Vám minimálně 10 let a jinam se nám nechce. Jen ty služby jsem musela dát míň hvězdiček, protože by se mohlo zlepšit připojení wi-fi. Jezdíme k Vám do chatiček i pod stan a opravdu je u Vás vše, jak by mělo v kempu dnešní doby být. Hodně dělá i přístup a chování lidí a to je u Vás naprosto bezproblémové.

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě max.spokojenost

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Sedmihorky, který hodnotilo 290 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Sedmihorky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Sedmihorky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist