Autocamp Sedmihorky - Hodnocení

Sedmihorky 72,
TURNOV 511 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Sedmihorky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 379
Celkem hodnocení 2737
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Sedmihorky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ladislav D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.10. - 15.10.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme častěji, ale ne v plné sezóně. Škoda, že v našem termínu bylo po dlouhodobém dešti, pro udržení sjízdnosti některých boxů, bylo nutné některé prostory ohradit.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Předražená "továrna na pseudokempování". Nelze upřít snahu majitele o rozvoj kempu, ale přerostlo to únosnou mez. Hlava na hlavě jak v části stanů, tak na pláži, ve spol.místnosti, kuchyňce, na sociálce.... V okolí je mnoho menších, podstatně levnějších kemů, kde sice nemají animátorky a minigolf, ale je tam klid, pořádek a Český ráj je stejně dostupný na kole i pěšky.

Katerina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.10. - 15.10.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celoroční kemp, vyžití pro děti, skvělé výchozí místo pro výlety.

Jana S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo, skvělý program, ochotný personál.

Helena D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.0017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdím již několik let. Krásné prostředí, příroda...paráda.

Andrea H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolená se vším všudy ....

Vašek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Supr kemp,personál bezva není co vytknout,příští rok máme u vás 10 rok kempování pod stanem,už se těšíme a rádi přijedem.Rodina Hospodkových.

Lenka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsem byla s devítiletou dcerou a její kamarádkou 14 dnů na začátku prázdnin. Holky už mají naplánováno, že příští rok pojedeme na 4 týdny :-). Ke konci prázdnin jsem zrušila naplánovaný program a jeli jsme do kempu znovu, tentokrát na týden s pětiletým synem mé kamarádky. Výsledkem je další dítě, které chce příští rok na prázdniny do Sedmihorek. Tolik za děti, netřeba další komentář. Na mne po příjezdu zapůsobil genius loci tohohle místa. A to přes to, že jsme přijeli v sobotu, kdy bylo nádherné počasí. Takže spousta těch, kterým ten den končil pobyt zůstali až do večera, ti kterým začínal přijeli brzy a hodně dalších si přijelo užít den na fajn místě. Nemám ráda davy lidí a ten den tu byly. Přes to jsem se cítila dobře. To místo má charakter, má kouzlo. A to kouzlo tvoří jak místo samotné tak hlavně lidé, kteří to tu organizují a vymýšlejí vše, co tu můžete vy a hlavně vaše děti zažít, kteří to tu mají sami rádi. Program pro děti je i s fotkami na stránkách kempu, videa na facebooku, nemá význam snažit se ho popsat. Zapomeňte na běžné komerční akce, tohle je jiné. Měla jsem v plánu vzít holky během 14 dnů na spoustuakcí a výletů do nádherného okolí. Nešly a nejely jsme nikam. V kempu se pořád dělo něco, co stálo za to vyzkoušet a užít si. Nuda je tu pojem neznámý a ve volných chvílích je tu rybník s písečnou pláží. I při druhém pobytu v srpnu byl čistý. Jasně, že odpoledne nebyla voda průzračná, je to rybník a ne bazén. Ale běžte se vykoupat v pět ráno a můžete si kvalitu vody zkontrolovat. Celý den jsem potkávala paní uklízečky které nejenom udržují sociálky čisté, ale ještě se usmívají. Ani to vás samozřejmě neochrání před kýmsi, kdo byl na záchodě těsně před vámi a nechal tam svinčík. Ani místní uklízečky nemají křídla a radar, který jim to ohlásí. Pokud netrváte na přesném čase očisty, nezažijete ve sprchách frontu. Je jich tu spousta a teplá voda byla vždy. Stravovat se 14 dnů s dětmi v restauraci a bufetech není úplně ideální, ale ve Skaláku vaří skvěle, bufet hned u příjezdu je fajn a košík zeleniny a ovoce jsem dětem prostě koupila v Turnově v Lidlu (10 minut cesty autem). Pokud řešíte cenu ubytování myslete na to, že programy pro děti jsou v ceně! Všichni co tu pracují jsou vstřícní a ochotní. Poradí, pomůžou, zařídí. Prostě jste na místě, kde vědí co dělají a dělají to rádi a dobře. Moc dobře. A my jim za to moc děkujeme. Anežka, Sára, Šéba a Lenka. Moc se těšíme na příští léto u Vás. pliv

Hospodková I.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jezdíme již několik let a stále se nám tady moc líbí.

Hospodka V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu již několik let a stále jsme moc spokojeni.

Anna

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

spokojenost veliká, zázemí +vybavení kempu (hl.kuchyňka) skvělé. programy pro děti nemají chybu

Jana Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 1.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V campu jsem byla s vnoučaty, moc se nám tam líbilo, zúčastnili jsem se různých akcí a příští rok bychom rádi zase přijeli.

Jaroslava M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme zde v roce 2011 a od té doby každý rok děti žadonily,ať jedeme zase do Sedmihorek, takže jsme se letos vrátili s dětmi už 14,13,10 let a pořád nadšené a spokojené,a samozřejmě i my rodiče. Je vidět, že je zde pečováno o hosty s radostí a láskou. Děkujeme a těšíme se na příští léto

Petr

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pro rodiny s dětmi naprosto ideální kemp.Všechno je nej,nej,nej.

Pavel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Již počtvrté a stále OK.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 3.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc se nám tam líbí, je vidět, že se o kemp starají lidi, které to baví. Čisté chatičky, čisté sociální zařízení, neponičené zařízení pro zábavu a i pestrý program pro děti přes léto. Fakt super

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

skvělé místo, krásné prostředí, ochotní lidé

Valeš J.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp hlavně pro rodiny s dětma.

Jana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme už 2x a příští rok pojedeme zas. Nejvíce se těšíme na Rákosnicka a jeho potlachy v klubovně.

Zuzana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp se vším všudy.Vracíme se každoročně.

Petr V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem pravidelně na závěr prázdnin.Kemp krásný a spousta zábavy pro děti(i dospělé)Škoda,že nám letos úplně nevyšlo počasí a museli jsme promočení odjet o den dříve.Už se těšíme na příští rok na shledanou.

Vlasta H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do kempu již 15 let stále se nám zde moc libí a hlavně dětem , zábava je zde pro celou generaci od malých dětí až po velké vše je čisto.Horáková

Jana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Letos jsem byla s vnučkami v kempu již podruhé. Tentokrát jsme zvolila ubytování v mobilhome a i přes vyšší cenu jsem nelitovala. Ubytování bylo luxusní. U tohoto kempu oceňuji především spoustu akcí nejen pro děti, ale i pro dospělé. V okolí je mnoho památek a tak to vidím na dalších nejméně 5 let, než okolí kempu procestujeme (pokud možno "nožmo", abychom potěšily Večerníčka). Už se těšíme na příští rok.

Milena F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 30.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Čistý a příjemný kemp, skvělý program pro děti, výborná zábava.

Pavel V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělý kemp. Příjemné prostředí na loukách ohraničených stromy, u rybníka, a hned vedle přírodní rezervace. Zařízení kempu a animační programy na vysoké úrovni. Nádherné okolí (pískovcová skalní města, hrady, zámky, zříceniny, kopec Kozákov...). Děti byly z dovolené v tomto kempu nadšené. Určitě se chceme vrátit.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Sedmihorky, který hodnotilo 379 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Sedmihorky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Sedmihorky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist