Autocamp Sedmihorky - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 286 recenzí (celkem 2492)  

Sedmihorky 72,
TURNOV 511 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Sedmihorky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 286
Celkem hodnocení 2492
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Sedmihorky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Nadia.N

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.4. - 21.4.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Klidně můžete přijet i v chladném období, chatky jsou vytápěné, i na sociálkách a společných prostorách je teplo. A hlavně je tu málo lidí a klid. Jen se musí počítat s tím, že kiosky jsou zavřené.

Hana C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V rodinném stanu bylo skvěle a suprova dovolena u Vás

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

camp ideální pro rodiny s dětmi, programy pro děti. Čisté, udržované toalety, sprchy. V nočních hodinách klid v campu.

Tomáš O.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.10. - 1.11.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každoroční pobyt již 12 let za sebou hovoří za vše. Vše perfektní.

jiraskovadana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 14.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krasny cemp..vse ciste,personal na urovni.dekuji.

Kršková B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp v krásné přírodě , ideální pro děti s programem po celý týden, naučné stezky, vycházky po horách s průvodcem, táborák, krmení zvířátek, to vše jsme zažili v tomto úžasném kampu a ještě mnohem více, celá rodina byla moc spokojená a děti se už těší na další rok.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Maximální spokojenost

Tereza S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 28.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme první nàjemci Mobilního domku a musí m říct že byl nej! Do Sedmihorek jsme přijeli už po třetí.

Hospodková

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme již několik let a jsme vždy spokojeni.

Renata Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.10. - 9.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme sem už několik let, ideální pro rodiny s dětmi

zuzi7

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp v krásném prostředí, přístup personálu výborný, soc. zařízení vč. jídelny, prostor na mytí nádobí - vše v perfektním stavu, čisté. Co nám vadilo bylo málo místa na stany (příliš mnoho ubytovaných), kopcovitý terén a málo prostoru pro děti na hraní - herní prvky jsou pouze u pláže a nahoře u lesa.

Zápotočna

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.9. - 18.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektni pobyt, mohu opravdu doporucit

Laďislava M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 23.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Sedmihorky je z důvodu spousty aktivit výborný pro rodiny s malými dětmi, ale díky výletům je kemp pro každého. Čisté zázemí, spousta aktivit, příjemný přístup personálu, to je v tomto kempu samozřejmost.

Martin Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme každý rok. Je naprosto perfektní pro rodiny s dětmi. Příjemné prostředí a personál, bohatý program.

Jiří K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný kemp se spoustou aktivit s nezapomenutelnými zážitky nejen pro děti.

Petr P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp pro rodiny. Uvítal bych větší pestrost programu i pro větší děti.Také nabídka jídel v restauracích by mohla zahrnovat více domácích jídel na úkor polotovarů.

(obj. M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem tam poprvé a pobyt se mi s dětmi líbil. Ocenila jsem hlavně čistotu a služby, které nabízíte. Stavbou nové klubovny jistě zlepšíte nabídku služeb. Jdete správným směrem. Určitě budu šířit spokojenost a doporučím pobyt i přátelům.

Šárka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 31.10.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Rozhodně hodnotím na jedničku. Jezdíme k Vám minimálně 10 let a jinam se nám nechce. Jen ty služby jsem musela dát míň hvězdiček, protože by se mohlo zlepšit připojení wi-fi. Jezdíme k Vám do chatiček i pod stan a opravdu je u Vás vše, jak by mělo v kempu dnešní doby být. Hodně dělá i přístup a chování lidí a to je u Vás naprosto bezproblémové.

Lenka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě max.spokojenost

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 11.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsme zde už potřetí a vždy jsme byli maximálně spokojeni - se službami, zázemím, zábavou zejména pro děti. A je vidět, že vedení kempu neusnulo na vavřínech: staví se nová klubovna a lezecká stěna.

Pavla Ž.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Opravdu maximální spokojenost!!! Moc jsme si to tam užili, rozhodně se opět vrátíme :-)

Gabcule

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velmi vysoké ceny. Socialky nic moc na dnešni dobu. Klid v kempu nebyl.

Danielová H.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kemp! Krásná dovolená. Děkujeme.

Lucia S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

krasny cisty kemp, animacny program robeny srdcom nie iba povinna jazda ako to vacsinou byva.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolená která se nezapomíná, i přes nevlídnost počasí super. Děti si uzily Rákosníčka i Bubinu, bez triček Sedmihorky se nemůže aspoň 1x tydně do školky

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Sedmihorky, který hodnotilo 286 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Sedmihorky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Sedmihorky.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.3/10
Velmi dobré 8.3/10
Velmi dobré 7.3/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist