Autocamp Sedmihorky - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 428 recenzí (celkem 2636)  

Sedmihorky 72,
TURNOV 511 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autocamp Sedmihorky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 428
Celkem hodnocení 2636
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autocamp Sedmihorky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Eva S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 7.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jako každý rok jsme odjížděli nadšení, spokojení a se slzou v oku, že to zase moc rychle uteklo, ale s nadějí v srdci, že za rok přijedeme zase!

MelounR

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp si dlouhodobě drží standard na vysoké úrovni. Proto tam také jezdíme. Letos si trošku pohoršili s kvalitou jídla v kiosku a popelnice přetékali. Jinak pro rodiče s dětmi super.

Zdeňka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

První návštěva a byli jsme velmi mile překvapeni. Děti si to užili a program pro ně je velmi bohatý, potěšila nás i varianta do deště s možností hrát deskové hry, myslím, že každý si tam najde své. V okolí výletů nespočet, personál vstřícný, milý, ochotný.

Jan N.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 1.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S kempu jsem zase tak unešený nebyl, jak tady všichni píšou.
Tři mladé slečny na recepci, strohé, chladné odměřené a nepříjemné. Oční kontakt a úsměv nic nestojí.
Koupání v tom rybníce je spíš pro otrlé, voda je velmi kalná a není vidět na tři centimetry. Děti bych tam nepustil.
Všechny plochy byli ve svahu, hodně jsme museli dorovnávat obytné auto, aby bylo v rovině.
Restaurace byla docela v pořádku, ale ty stánky se smaženýma makro hnusama bych zakázal ze strachu o zdraví.
Okolí nádherné jak na pěší výlety, tak na kola.

Schrammeova S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velká spokojenost, vybavení, zábava, prostředí, personál všechno na jedničku. Idealní kemp pro rodinu s dětmi.

Lenka H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné, čisté prostředí ve stínu skal. Určitě se vrátíme.

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí a úžasný program pro děti. Pro nás srdcová záležitost :)

Josef N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ideální pro rodiny s dětmi, skvělý přístup personálu

Zuzana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný kemp kam se rádi vracíme,jen letos zklamání z kuchyně restaurace Skalák.Porce 2 a půl plněného knedlíku mi nepřijde přiměřená pro dospělého člověka,ani se mi nelíbilo,že knedlíky byly již rozkrojené napůl a naaranžované na talíři,aby ho opticky zaplnily.I když naštěstí jsem zase viděla ve 4 půlkách čerstvé uzené maso,zatímco v páté šedé kousky masa.Jelikož v nabídce byly plněné knedlíky již několikátý den,neměla jsem děl důvěru v tento kousek jídla.A ani další den v čočkovou polévku,když den předem byla čočka nakyselo.V jídlech,kde měla být smetana(konkrétně smetanovo-rajčatová omáčka),smetana buď nebyla nebo byla kapka. maloprocentní).Prostě nás to odradilo a na obědy jsme tam přestali chodit.Přesto kemp určitě doporučujeme,vše ostatní je pro nás(rodina s dětmi)perfektní.

D. S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování na Podháji:
velmi milý a vstřícný personál,
výtečné večeře,
úžasná zábava pro děti - "trampolína" - kousek od penzionu,
spousta akcí pro děti a koupání v kempu,
přitom klidné místo pro odpočinek ...

Monika

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprostá spokojenost

Dominik.K

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno bylo super hlavně lezení po kamenech

Hoffmannova

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Upresneni skupiny: starsi par se tremi vnoucaty. Mobilni domek 3
Zabavu jsme nevyuzili, velmi jsme ocenili likvidaci poblinkané postele. Rychlost i vlidnost personalu, konkretne jedne pani, jejiz jmeno jsem si bohuzel nezapamatovala. I pozdeji se ptala, zda je nase mrně v pořadku. Děkujeme.

Martina K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super prostředí, perfektní program a zázemí pro děti i za deště

Jiří O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost, nadstandardní zábavný program a mimořádně vřelý přístup personálu kempu.

Katka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice pekny kemp, ale bohuzel jsem zklamana z toho neuveritelneho naporu lidi a te neorganizace kolem toho. Nas stan byl strasnym zpusobem obklopen dalsimi az nas to odradilo a jeli jsme radi pryc. V umyvarkach netece tepla voda, spina a organizace ve sprse je naprosto silena. Kuchynka totalne mini, mikrovlnna trouba nemyta staleti atd. Odpad z popelnic dva dny pretekal. Pokud chce takto velky kemp zvladat takovy napor, je velice nutne toto zazemi obnovit, zvetsit a preorganizovat. Potom to bude super.

Michaela D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto kempu jsme byli již po sedmé a jako vždy jsme byli velmi spokojeni. Nádherné prostředí, všude čisto, příjemný a ochotný personál. Pro děti moc pěkné programy . Zkrátka stoprocentní spokojenost.

Dagmar J.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

super kemp doporučuji všem

Radka S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasné místo, skvělý program pro děti, ochotný personál! Děkujeme!!!

Šleisová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Programy a akce pro děti i dospělé naprosto senzační.
Kolem i v kempu nádherné prostředí.
Malou výtku mám k systému sprch a osobně bych zpevnila některé cesty v kempu.
Návrh na zlepšení: "automat" na dobíjení mobilních telefonů (lidé si je nabijí v kuchyňce a není kam zapojit rychlovarnou konvici).
Personál velmi milý, občerstvení, sociální zařízení, možnost koupání,velké množství výletů, zkrátka všeho dostatek. Za mě největší spokojenost, příští rok pojedu zas.

Vendula

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ideální poloha, dostupné vlakem i autobusem, skalní město za lesem, turistické cíle do 3 km - skvělé vycházky i pro menší děti, to vše umocňuje výborný tým lidí, kteří se starají o celodenní program. Všichni jsme byli nadšeni, děti odmítaly odjet domů.Nic podobného jsme zatím nezažili, program je fantastický, je vedený srdcem nadšených lidí - obdivujeme a budeme se rádi vracet!!!! Děkujeme!!!

Lenka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto nejlepší kemp v republice. Rádi se k vám vracíme :-)

Marta

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nejlepší kemp. Jezdím sem každý rok.

Jitka  Pluhařová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu Sedmihorky jezdíme už 15 let a nikdy nás to tam nezklamalo.Máme to tam moc rádi.A když máme teď i děti, jezdíme s nimi. Je to tam skvělé!!!!!!!!!
Jezdili jsme do chatek i do stanu.

Marek S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

1) V areálu restaurace a několik stánků se základním občerstvením a základními potravinami včetně čerstvého pečiva za rozumné ceny.
2) Personál recepce vždy velmi ochotný a vstřícný! To se u nás jen tak nevidí.
3) Prostředí Českého ráje nepotřebuje komentář, jednoduše krása, možnosti krásných výletů na kole i pěšky. V areálu rybník s písečnou pláží, hřištěm na beach volejbal a dětským hřištěm, sprchami se studenou vodou. Po vstupu do rybníka také písek. Voda ale silně hnědozeleně zbarvená, podle krajské hygienické stanice pouze zhoršené senzorické vlastnosti, ale je to opravdu bahenní koupel. Alespoň je k dispozici sprcha hned na pláži.
4) V kempu čistá kuchyňka s 4 plynovými vařiči a dřezy (využití zdarma). Skvělé! K dispozici i posezení pro návštěvníky bez kempového stolečku. K dispozici 2 pračky za 20 kč/cyklus. Pračka ale moc nepere, respektive neždímá. Kolárna za 10 kč/kolo/den. Garáž s bytelnými vraty, klíče má jen recepce. Super! Možnost nabytí mobilního telefonu na recepci.
5) Sprchy s teplou vodou za 20 kč/6 minut. Ve sprchách u pláže ale teče teplá voda jen sporadicky. Nejsem žádný lékárník ale prostor umývárek a WC by zasloužil větší pozornost. Umyvadla lemována černou plísní, sprchy věčně s bahenní podlahou, závěsy ve sprše plesnivé. Záchody jakžtakž, ale poměrně zapáchající. Dá se to vydržet, ale kazí to celkový dobrý dojem z kempu.
6) Noční klid po 22 dodržován. V noci po kempu chodí i security. Trochu chaos v umístění stanů - každý vlepí stan, kde je zrovna místo.
7) Zábava pro děti je nejsilnější stránkou kempu. Přes den vždy alespoň jedna aktivita pro děti různých věkových kategorií, večer cvičení v klubovně s Bubinou a povídání s Rákosníčkem. Nemá to chybu, děti nadšené a i já jsem se pobavil.
8) Zainvestoval bych více do infrastruktury kempu, zejména sociálního zařízení a údržby. Kemp je také celkem dost přeplněný, řekl bych, že kapacity překračuje významně komfortní kapacitu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autocamp Sedmihorky, který hodnotilo 428 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autocamp Sedmihorky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autocamp Sedmihorky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist