AUTOCAMP SEDMIHORKY - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 267 recenzí (celkem 2758)  

Sedmihorky 72,
TURNOV 511 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - AUTOCAMP SEDMIHORKY

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 267
Celkem hodnocení 2758
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOCAMP SEDMIHORKY


Storno

Hodnocení návštěvníků

Michaela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je zasazen do nádherné přírody, která nikdy neomrzí. I proto jezdíme do kempu pravidelně již několik let. Najdete zde usměvavý a vstřícný personál, všude čisto a zábavné programy nejen pro děti, ale i dospělé. Vřele doporučuji! :)

Jaroslava P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme asi tak 30let s karavanem ,né pravidelně ,vždy jsme spokojeni,pokaždé je tam něco vylepšené ,večer po desáté hodině je tam klid ,což ocenujeme ,na takové množství lidí co tam je, tak je to obdivuhodné,ceny jsou slušné ,záchody čisté ,na to množství,letos se tam 28.7.chystáme opět i s rodinou ,je to zkrátka náš nejoblíbenější kemp.

Jaroslava P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. -

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme asi tak 30let s karavanem ,né pravidelně ,vždy jsme spokojeni,pokaždé je tam něco vylepšené ,večer po desáté hodině je tam klid ,což ocenujeme ,na takové množství lidí co tam je, tak je to obdivuhodné,ceny jsou slušné ,záchody čisté ,na to množství,letos se tam 28.7.chystáme opět i s rodinou ,je to zkrátka náš nejoblíbenější kemp.

Andrea H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

uvítala bych více dřevěných laviček se stoly mezi chatkami, kde by se dalo posnídat, nebo jen tak večer posedět

Jiří T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.5. - 20.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den, Autocemp Sedmihorky je po všech stránkách top kemp, jen by chtělo trochu doladit sprchy + wc (voda je delší dobu studená a neodtéká odpad, takže člověk stojí po kotníky ve špinavé vodě).

Marta

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost celé rodiny a velice rádi,se tam každý rok vracíme a moc těšíme.

Lenka D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdíme pravidelně o prázdninách na začátku a na konci. Lepší kemp neznám, perfektní program pro děti, koupání, sociálky čisté, prostředí nádherné. Synovi byly 4 roky, když jsme začali jezdit do Sedmihorek, chodil si hrát s ostatníma dětma do školky, která funguje téměř po celý den, bavil ho program se zvířátky atd. Dneska je mu 9, trochu se zájmy změnily, ale stejně se pořád těší každý rok až pojedeme. V okolí je hodně příležitostí k výletům a my máme s tímto místem spojené ty nekrásnější vzpomínky.

Kamila

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 23.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jezdím od roku 1995 a jsem moc spokojená.

Hana K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vše je super.Kemp bez chyby a okolí prostě krása .Děkuji za to, že jste

Jiri E.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 9.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

prostě super :-) .................................

Petra H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 8.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělá lokalita, skvěle vše připravené, hodně čisté. Úžasný kemp pro děti, dělané s láskou a s nápadem.

Tomáš K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 6.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepsi kemp, kam jedu kazdy rok aspon na par dni. Nadherna priroda Ceskeho raje.

Nikol K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 1.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší-nejlepší - nejlepší z nejlepších ❤️

Kukelkova

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nejlepší kemp který jsme navstivili

Romana P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.5. - 18.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdím do kempu pravidelně již desítky let a vždy maximální spokojenost!

Lukáš D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento Kemp si pamatuji už od svého dětsví..braly nás sem naši rodiče a bylo to kouzelné místo..Teď jsme rodiče my..tradice přetrvává a stejně tak i kouzlo a krása oného místa..Za 22 let co do Sedmihorek jezdíme..mohu už lecos porovnat..a že toho je..jen na to tu není prostor :) ..mohu jen spokojeně a s klidem na srdci říci..že provozovatelé tento kemp ladí téměř k dokonalosti a měl by jít velikým příkladem ..za nás Top 1 :)

Radek Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jedeme do kempu pátý rok po sobě,syn je nadšený a letos s námi poprvé jede dcera-v době pobytu už jí bude přes dva měsíce.:-)

DAVID V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jirka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.5. - 29.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

zatim jeden z nejlepších kempů,kde sme s rodinou byli. personál vstřícný,všude čisto,klid.....prostě spokojenost!! určitě ještě navštívíme

Nikola V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu se nám moc líbilo. Začínáme a končíme tu sezónu. Pro karavanisty mají super zázemí. Wc a sprchy čisté. Okolí nádherné. Stojí za to vyrazit v okolí na houby, na Valdštejn, nedaleky hrad Kost, Trosky.. za nás určitě jeden z nejlepších kempů.

Zdenek L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.12. - 1.1.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Konec roku jsme se rozhodli trávit v tomto kempu se skupinou přátel.
Do kempu jsem se nemohl dovolat, mají pouze pevnou linku (v dnešní době?!) i tak jsme se tam rozjeli. Otevřeno bylo, paní v recepci nás ubytovala s úsměvem, vše bylo v naprostém pořádku. Bohužel však byl celý travnatý povrch zcela podmáčen za což mohlo nevlídné počasí, s karavanem jsme tedy zastavili na zpevněné cestě.
Na konec roku se v kempu sjelo mnoho návštěvníků s obytnými auty, karavany a bylo obsazeno i dost chatek. Co nás však hodně zarazilo, místní klubovna zůstala uzamčena i když nám bylo přislíbeno, že bude od 29.12. otevřena. Do jídelny u kuchyňky se nás moc nevešlo a tak ostatní hosté hledali jinou alternativu, restaurace Skalák byla plná, tak se stálo venku v nevlídném počasí, případně se někteří sešli v pojízdných domečcích. Je to škoda, stačilo málo, odemknou místní klubovnu, nabídnout hostům základní občerstvení a všichni mohli být spokojeni.
Pro jeden z nejlépe hodnocených kempů je to zarážející a zcela zbytečné.

Ladislav D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.10. - 15.10.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdíme častěji, ale ne v plné sezóně. Škoda, že v našem termínu bylo po dlouhodobém dešti, pro udržení sjízdnosti některých boxů, bylo nutné některé prostory ohradit.

Honza

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Předražená "továrna na pseudokempování". Nelze upřít snahu majitele o rozvoj kempu, ale přerostlo to únosnou mez. Hlava na hlavě jak v části stanů, tak na pláži, ve spol.místnosti, kuchyňce, na sociálce.... V okolí je mnoho menších, podstatně levnějších kemů, kde sice nemají animátorky a minigolf, ale je tam klid, pořádek a Český ráj je stejně dostupný na kole i pěšky.

Katerina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.10. - 15.10.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celoroční kemp, vyžití pro děti, skvělé výchozí místo pro výlety.

Jana S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné místo, skvělý program, ochotný personál.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOCAMP SEDMIHORKY, který hodnotilo 267 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOCAMP SEDMIHORKY. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AUTOCAMP SEDMIHORKY.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist