ATC Trusalová - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - ATC Trusalová

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 236
Celkem hodnocení 303
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ATC Trusalová


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jitka L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 22.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Úžasné prostředí, klidný čistý kemp, příjemný personál. Doporučujeme

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

moc pěkný kemp, fajn správci i okolí

Kamil

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.9. - 14.10.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

parádní kemp, parádní okolí, parádní správcové kempu s mnoha tipy kam zajít na tůry nebo prostě jen tak.

Andrej G.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásny kemp s chatkami s peknými sprchami a čistými toaletami. Altánok s ohniskom je výborne miesto na dobrú zábavu. Ďakujem bol som spokojný.

Ivana Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp je pekne udržiavaný uložený v krásnej prírode Malej Fatry s vlastným vodopádom a s reštauráciou Janka. Chatky sú útulné s radiátorom čo je super lebo hory sú hory vždy je tu chladnejšie ako v mestách. Sprchy sú moderne urobené a toalety boli čisté a udržiavané. Mirko Šveda je super správca ktorý sa nám postaral o skvelý pobyt. Ďakujeme

Boris K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp je tak úžasný že keď sem prídem stráviť pár dní mám pocit že som tu doma. Mirko Šveda je perfektný správca kempu ktorému záleží aby sme sa tu cítili naozaj ako doma. Ďakujem za všetkých 36 ľudí z našej větší skupiny :-)

Gabika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bola som tu prvýkrát a veľmi sa mi páčilo, tiché prostredie, žblnkajúci potôčik, možnosť opekania. Keď budem mať príležitosť, tak určite prídem zas...

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekne udržiavaný a čistý areál, potôčik s minivodopádom dotvárajúci čaro tohto miesta, priateľský a ústretový personál, pri ohnisku vždy úžasná atmosféra, dostupnosť do okolitých hôr priamo z kempu....a obzvlášť nemôžem vynechať bonus tohto zariadenia, vždy horúca voda vo vkusne prerobených sprchách....čo viac dodať...Trusalová je moja srdcovka.

Hilduška

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bola som tam prvý krát a môžem povedať že sa mi tam veľmi páčilo a bola som veľmi spokojná

Ján G.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

kemp je v krásnom prostredí a je výborne udržiavaný a Mirko Šveda je perfektný správca kempu. Sprchy sú nádherne spravené, toalety boli čisté. V kempe sú dva altánky s ohniskom kde sa dá skvelo grilovať a zabávať sa. Pri kempe je aj reštaurácia Janka kde sa dá najesť a posedieť. V chatkách sú radiátory a keďže bolo chladno veľmi dobre nám poslúžili kto si neubral na intenzite mal v chatke saunu. Samozrejme záleží aj od ľudí čo prídu a my Gubovci a naši priatelia tento kemp milujeme. Ďakujeme za príjemný pobyt

Erika

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborne som sa citila

Branislav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všetko skvelé a hlavne personál

Rudolf F.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 9.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zábavu sme si síce urobili sami, ale personál nám to umožnil, preto plný počet ...

Jan

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme zde velice spokojení.

Zdeněk S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do tohoto kempu jezdím už několik let a jsem zde vždy zcela spokojen jak ubytováním a zázemím, tak i přátelskou obsluhou. Za sebe mohu jen a jen doporučit a už se těším, až přijedu příště.

Natália S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V tomto campe sme organizovali prvé stretnutie majiteľov veteránov pod názvom Retroopekačka. Personál bol veľmi ústretový a skláňam mu svoj obdiv za to ako sa o toto nádherné miesto stará. Vďaka tomu aké skvelé zážitky sme tu mali sa sem v termíne 7-9.9 opäť vraciame a uskutočníme druhé stretnutie majiteľov veteránov, ktoré si myslím, že nebude posledným.

Jiří C.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

tichý příjemný kemp v přírodě ničím nerušený jako by se tu zastavil čas s dobrým dojezdem za zábavou a sportem pokud vám nestačí nabídka kempu

Didi

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Veľmi sa mi tu páčilo

Lihur

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

krásna príroda, príjemný personál a kľudné prostredie, môžem len odporučiť

Braňo

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Môžem iba odporučiť. Chlapci na recepcii boli veľmi ústretoví, areál veľmi pekný.

Dušan N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Každému, kto neočakáva 5 hviezdičkový hotel, ale príjemné prostredie a ľudí, čo to zabezpečujú, môžeme iba odporučiť.

masa77

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 31.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tradičný kemp s nostalgickým fílingom...
Super personál,pivo v susedstve...
Pokiaľ idete ako partia,rodina atď. Super...
Je tu xy možností sa realizovať- sme tu 2.x a rodine sa páči všetko. Budúci rok sa,pokiaľ pán Boh dá,určite vrátime.

Rasťo

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super prostredie,personál atd.
Odporúčam !!!

Mária

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.8. - 2.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vinikajúci zážitok,odporúčam!!!

Zdeněk

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Chybí Wi-Fi připojení, jinak slušné ubytování.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu ATC Trusalová, který hodnotilo 236 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu ATC Trusalová. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu ATC Trusalová.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist