CAMP DOLCE - Hodnocení

9.6 / 10 Vynikající
podle 122 recenzí (celkem 1002)  

Oblanov 37,
TRUTNOV 541 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - CAMP DOLCE

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 122
Celkem hodnocení 1002
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMP DOLCE


Storno

Hodnocení návštěvníků

jindřich P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento kemp můžeme naprosto všem doporučit.
O tento kemp se krásně starají, všude je čisto a tráva se stále seká.. opravdu velká spokojenost.
Co bych obzvláště chtěl vypíchnout, tak je místní restaurace, kde je velmi příjemná obsluha, především "PÁN VRCHNÍ" Mára - DĚDEK.
Skvělý bavič, který Vám pobyt v restauraci velmi zpříjemní.
Máro, jsi opravdu frajer :-)
Měli jsme s sebou 2 třináctileté děti, které se zde rozhodně nenudily a to je mezi nám opravdu co říct.
V okolí je velká spousta památek, bobová dráha, skály Adršpach, Zoo Dvůr Králové, Kolobrndy v Janských lázních a další aktivity, které zvolit.
Už nyní se těšíme na příští dovču, která bude rozhodně směřovat do KEMPU DOLCE :-)

Barbora B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc pěkný kemp. Ceny na ubytování přijatelné. Velký výběr jídel za přijatelnou cenu. Hlavně mě potěšily čistý záchody.

Zdenek K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobry den. Chtel bych pochvalit camp Dolce moc pekny zazitky si clovek uzije. A jeste bych chtel pochvalit profesionalni pristup a skvelou pomoc personalu na recepci nejvice tzv. Princezna a Čučorietka. Opravdu super holky a moc nam pomohly. MOC DEKUJEM

Radek D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Personál milí ve všem pomůže ubytování skvělé a hlavně všude čisto.

Lenka H.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velice pěkný a klidný kemp. Uklizeno čisto. Využili jsem tenisové kurty, upravené. Sprchy čisté. Snídaně dostačující. Všude klid.

Vojta

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se mi tu líbilo. Je tu super personál, koupání je tu super, jídlo také, bydleli jsme v mobilheimu a byl to skvěléj pobyt hlavně skvělé posezení na verandě a je tu moc hezká příroda a klid.

Ivana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to prostě bomba!!!! Byla jsem tady s partou kamarádů již po deváté a zase to bylo prostě luxusní. A nejen pro mě, ale ani děti už nikam jinam nechtějí. Personál vstřícný (nic není problém, vyjdou ve všem stříc a zařídí i nemožné - myslím, že by se podělili i o vlastní snídani :-). Hodně sportujeme a tam je rozhodně vyžití dost (beachvolejbal, nohejbal, tenis, kola, plavání, minigolfík......a pro tatínky kiosek :-).

Nemcova Z.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdime do Dolcu 9 let a vzdy je o nas skvele postarano! Areal je uzasny, koupani, sportoviste, venkovni kuchyne... vzdy se vracime radi, za Pepinem a celou jeho partou! Dekujeme!

Jitka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

výborné sportovní zázemí, milý personál

Iva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp, do kterého se společně s velkou bandou přátel a dětí, rádi každý rok vracíme (příští rok uz podesaté :)). Skvělý personál!

Karel H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobre vybaveny kemp,plno akci,uzasne prostredi,vyborne vari..

David

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvely zacatek prazdnin

David S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super prostředí, skvělé služby a ubytko, příjemný personál.

Hana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherný kemp, super koupání

Irena R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 1.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super víkend v krásném prostředí a super personálem.

Hampelová

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost A nádherná příroda

Ondřej P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 11.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Celkově pěkný kemp v hezkém prostředí.

Jan

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování

Všechno se mě líbilo, příjemný personál, krásné prostředí

Slávka

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 12.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se mě tam líbilo a přijedu zase

Honza

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Moc se mě tam líbilo , prostředí, příjemní lidé

Mila

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostřední s mnoha možnostmi i výletu do Krkonoš

Andrea

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostředí venku upravené, ale vcelku hodnotím průměrem. Na celý kemp 2kiosky kde fronta byla neskutečná. V jedné části kempu je moderní socialni zařízení. V těch druhých fungovaly jen 2 záchody a pouze jeden se dal zamykat, takze bylo lepší se projít dál na ty nové. Což znamenalo, že tam bylo občas též dost plno. U kiosku mi chybělo dostatečne oznaceni nějakých rychlých jídel. Doporučila bych zvětšit navozem pisku pláž ve vodě, aby si děti mohly stavět vodní hráze atd. Hezká a byla venkovní kuchyn, ale vlivem počasí a času je znát, že některé části potřebují již poupravit. Jako rodič menších dětí bych uvítala treba jednou denně nějakou organizovanou zábavu pro deti.

Honza

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí,čisté sociálky určitě jeden z nejlepších kempů co jsem zažil,tak že za mě dobrý.
A když se brigádnice naučí točit pivo,aby se na něj nemuselo čekat ve 20 minutové frontě bude to tam úplně super :-)

Filip V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký areál, klidné prostředí, velké možnosti zábavy, mnoho atrakcí pro děti , velký rybník i s tobogánem. Je to tady velmi pěkné,určitě velmi doporučuji.

Marie M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zážitek bez chyby prostředí nádherné,ubytování pěkné a čisté.Restaurace trochu chaos,zachraňoval to vedoucí šprýmař,tak by to chtělo malinko zlepšit organizaci,hlavně co týče rautů snídaní,to asi ve větším množství návštěvníků nezvládají-nedostatek pečiva,příborů atd.Možná by bylo lepší obsloužit každého strávníka samostatné i přesto,že personál obsluhy,by musel více obsluhovat.Děkuji.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CAMP DOLCE, který hodnotilo 122 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMP DOLCE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CAMP DOLCE.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist