CAMP DOLCE - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 203 recenzí (celkem 914)  

Oblanov 37,
TRUTNOV 541 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

Ceník - CAMP DOLCE

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 203
Celkem hodnocení 914
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMP DOLCE


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ivana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp. Krásné okolí.

Dominik

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově pěkný kemp s čistým sociálním zařízením.

Michaela T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobry den, moc se nám u Vas líbilo. Za rok určitě prijedeme zase.

Vyšlo nám i krásné počasí a všichni byli moc milý sympatický. ;)

Pokorna D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc pěkný relax.Vyšlo počasí,houby rostou,co víc si přát.

Ivana H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostě to tam milujeme!! Jezdíme již mnoho let a budeme jezdit dále :-)

Tesaříková

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byli jsme moc spokojeni jak s ubytováním v mobilheimu, tak s personálem, a to jak na recepci,kde byli všichni moc ochotní, tak v Kiosku Na pláži :) nejvíce bychom chtěli poděkovat pánovi, který v tomto kiosku připravoval jídla a točil pivo, bohužel jsme se na jméno nezeptali, byl moc milý a ochotný a zapnul nám i fotbal v TV. Děkujeme za příjemný pobyt.

Nikola M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dovolená v kempu se nám velice líbila. Je zde zázemí, zábava jak pro dospělé, tak pro děti. Velice jsme o cenili dvě dětská hřiště. Měli jsme krásné počasí, tudíž možnost se vykoupat. Skákali jsme z mola, jezdili na tobogánu. Finská chatka je velice pěkná, měli jsme podkrovní zrekonstruovaný pokoj se záchodem i sprchou, byli jsme velice spokojeni. Na jídlo jsme docházeli k druhému rybníku do restaurace Severka, kde vařili skvěle za pěkné ceny. Do hospody v kempu jsme chodili na dobré pivo a rychlé občerstvení, kde obsluha byla vždy příjemná. Prostředí krásné, nádherný kraj. Jistě se vrátíme :)

TomV

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 8.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Spokojenost, příjemná obsluha v kiosku i v restauraci

Jana Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Profesionální přístup na recepci. Dobré ubytování. Sportovní využití. Krásná restaurace včetně chutnécho jídla a velmi pěkné využití na kemp.

CAMP DOLCE reaguje:

Dobrý den, děkujeme za udělenou recenzi, které si nesmírně vážíme. Budeme rádi, když se k nám v budoucnu opět vrátíte.

Lucie,
recepce

Hana Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem


Dobrý den,
ve Vašem kempu jsme byli již třetím rokem. Dvakrát jsme byli ubytováni ve finské chatě a letos jsme vyzkoušeli mobilheim. Ve finské chatě jsme byli spokojeni, byla prostorná a cena odpovídala kvalitě. Na mobilheim jsme byli zvědaví a moc jsme se těšili.Naši skupinku tvořili dva dospělí a čtyři děti ve věku 10-13 let. První dojem z mobilheimu byl skvělý, působil prostorně, terasa naprosto úžasná. Bohužel po bližším prozkoumání jsme přišli na několik závad. Dveře nešly zavírat, v koupelně se propadala podlaha, teplá voda špatně tekla a vnitřní dveře neměly žádné zavírání ani na WC. Naše starší děti se nevešly na rozvrzané a malé postele a při každém otočení koply do zdi, přičemž se otřásal celý mobilheim. Také plynové topení se zapínalo velmi těžce. Cena 2 000Kč za noc rozhodně neodpovídá kvalitě tohoto vybydleného mobilheimu.
S ostatními službami jsme byli velmi spokojeni. Nabízíte skvělé zázemí a hodně zábavy, dobrá jídla v restauraci, čisté sociální zařízení a v neposlední řadě chválím personál recepce, který je velmi ochotný, milý a vstřícný.

CAMP DOLCE reaguje:

Dobrý den, děkujeme za hodnocení a hlavně za to, že jste si pro letošní dovolenou vybrali opět náš kemp. Vaše hodnocení je pro nás velice přínosné a do budoucna se určitě budeme snažit zlepšit kvalitu ubytování v mobilních domech. Budeme se těšit, že nás opět někdy v budoucnu navštívíte. :)

Lucie,
recepce

Eva H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp můžeme jen doporučit. Kemp je čistý, moc hezké prostředí a pro nás důležité - spousta vyžití pro děti. Chválíme i živou hudbu, která nám zpříjemnila večerní posezení u pivka v Kiosku. Sem se budeme rádi vracet..

chlad z.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

širší výbavu kuchyňského náčiní

jura

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Každý rok je v kempu něco nového. Rodinné prostředí a chování obsluhy moc milý a ochotní. Sociální zařízení vždy čisté a uklizené.

Tomaš D.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je na velice krásném místě a jeho údržba je určitě velice náročná,ale nebylo by špatné trošku upravit zeleň v okolí chatek hlavně za chatkamia také kazí trošku dojem množství pavučin na chatkach, ale i uvnitř.Jinak si myslíme, že kemp je pěkný a udržovaný.Přejeme Vam všem CELÉMU TÝMU SPOUSTU spokojených návštěvníku a HODNĚ elánu do dalších let.Děkuji Dardovi od Opavy.

Honza P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nas nejoblibenejsi kemp, kam se vzdy radi vracime jak kvuli poloze, snidanim, okoli, super chatkam a personalu.

Romana J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 18.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velke plus za lednicku, ale male minus za umisteni lednicky v loznici kde hucela.A mensi minus za zastarale vybaveni naseho apartmanu pri zjisteni , ze vedlejsi meli novejsi vybaveni a Tv.Ale i tak se vracet urcite budem a vsem doporucujem.

Jana M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde není co vysvětlovat .Projeli jsme spousty campů ae tohle je prostě pro nás TOP a všem mohu doporučit.

marie T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

za nás skvělí kemp , ubytování , občerstvení , kde se o nás vzorně staral pan / vyčepní jinak pan učitel.. ještě jednou díky, krajina je užasná , také pochvala na recepci , kde nám vždy poradila paní kam zajet na houby a vylety.. co mě trošku chybělo bylo michané nápoje.

Jan J.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 11.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemný čistý kemp v pěkné přírodě.

Kája

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super, Super, Super !

Petr

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byl jsem spokojeny .

Milan K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Tento kemp je doopravdy skvělý,tak dobrý kemp se hledá hrozně špatně.každý si najde své jsme zde poněkolikáté a rádi se sem vracíme.

Jechová L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc jsme si to užili,personál byl milý a ochotný,výborné varili,ale ceny u stánku se nám zdály docela přemrštěné.Jeste bychom chtěli upozornit na lodičku, šlapadla a kolobezky - nebyly v moc dobrém stavu.

Milan K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

hodnotím skvěle, protože je to tam super!zábava je tam veliká.a hodně okolních výletů.děkuji

Tomáš K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Všechno je moc pěkné, pouze malá výtka k hlučnějším večerům od hostů.Je to moc pěkný kempík, personál, prostředí, teplá voda po celý den, sociální zařízení čisté a nové, to jsou klady tohoto kempu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CAMP DOLCE, který hodnotilo 203 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMP DOLCE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CAMP DOLCE.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist