CAMP DOLCE - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 220 recenzí (celkem 1196)  

Oblanov 37,
TRUTNOV 541 01 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_CAMP DOLCE

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 220
Celkem hodnocení 1196
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení CAMP DOLCE


Storno

Hodnocení návštěvníků

Simona

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli velmi spokojeni. Jídlo vynikající, lokalita bez chyby. Plánujeme se tam určitě někdy vrátit.

Michala Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Cena neodpovídá kvalitě. Chata turistik je ještě původní stav z minulého století. Plesnivý sprchový kout, rozbité dveře, kapající kohoutky. Spousty vos. Chválím posekanou trávu, klidný kemp. Koupání ve špinavém rybníku.

pplech

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi rozmanitý kemp, vhodný pro děti.

Karolina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný čistý kemp v krásném prostředí. Vyžití pro všechny věkové skupiny.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 9.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme do kempu již 5 let a jsme tam spokojeni.Je tam moc krásně,útulně,pohodově,prostě super a to ve všech směrech.

Fišar  Radek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je to už nějaký ten pátek, co jsem do tohoto kempu jezdil se svými rodiči jako malý kluk. Minulý rok jsem se tam vrátil se svou rodinou. V kempu jsou útulné chatky,velký prostor na postavení stanu, možnost koupání, ale nejlepší je Kiosek. V Kiosku je dobré pivo a jídlo a také akce, které tam pořádají -hudba-.
V okolí kempu jsou hezké hory, kam chodíme na procházky.
Moc se mi tam líbí.

Monika

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné přostředí v okolí Trutnova,vhodné na pobyt,procházku,svadbu atd.vřele všem doporučuji

Zuzka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Rádi se sem vracíme :-)

Michal K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.5. - 21.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super vše. Moc jsme si to užili.

David M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrá zkušenost. Pěkné místo pro rodiny s dětmi i pro psy.

Jiri B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Majitele jeho tým se super starají o chod kempu i o hosty.

Baryk

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jezdíme sem už 10 let a je to nejlépe a nejvíce se rozšiřující kemp co známe.

Martin E.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Není co vytknout super prostředí v kombinaci se super personálem prostě luxus

Jan c.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, vztricny personál, čisté socislky, prostě super kemp

Eva

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V campu mají málo kontejnerů na třídění odpadu.

Jan Š.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kuchyň báječná,příjemní číšníci,celkově ochotný personál-obzvlášť Zdenička,opravdu čistý camp-ani nedopalek na zemi,super vyžití i v okolí campu,takže i při nepřízni počasí bylo co navštívit a čím se bavit..

Bunikovská

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, dobre jídlo... možná jen to koupání zlepšit

Hana

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo opět nádherně, jen mohlo být tepleji

Michaela B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Do kempu jsme jeli již druhou sezonu a budeme se vracet i sezony nadchazející.
Jsme vždy ubytovaní v domečkách a nemáme co vytknout. veliké množství možností, kam se vydat na výlet, krásné prostředí.
Milujeme ranní snídaně :-)
Jediné,co kazí trošku dojem je špinavý rybník, ale v podstatě nám to nevadí, stejně na koupání nemáme čas.
Veliké plus je vyžití pro děti, včetně hracího koutku v restauraci, který děti skvěle zabaví a my se můžeme v klidu najíst.

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nemám co bych vytkla, krásné prostředí, vždy čisté zázemí, skvělý personál a chutné jídlo za přijatelné ceny, určitě se zase vrátíme

Ládová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 22.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobrý den,děkujeme celému kolektivu kempu Dolce za krásnou svatbu.Byli ochotní,vtřícní no prostě úžasný.
Manželé Ládovi

Hyk M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 1.9.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Sociální zařízení dobré, vyžití pro děti dostačující. Ceny - trošku si připlatíte, ale za to prostředí a služby dobrý.
Co mě zklamalo, tak byla hlučnost opilých lidi v pozdních hodinách a vyšší počet vos, ale to je asi daň za stín a pohodlnost lidí, když nevyhazují odpadky a nechávají je u ubytovacích zařízení. Příroda okolo a možnosti krátkých výletů super. Výšlap na Sněžku v 30ti stupních stojí za to :)

Katerina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 6.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkný kemp s výbornou restauraci, kioskem, dětskými hřišti, koupaním a k tomu uprostřed lesa ❤️

Jan t.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Jsem spokojen pokaždé kdy tu jsem

jura

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 18.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Suprové ubytování obsluha taky na jedničku příští rok se zas vrátím díky moc velké využití pro pro děti spousta atrakcí nové dětské hřiště

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu CAMP DOLCE, který hodnotilo 220 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu CAMP DOLCE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu CAMP DOLCE.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist