AUTOKEMPING ORAVICE - Hodnocení

Osadská 679/15,
TRSTENÁ 2712 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_AUTOKEMPING ORAVICE

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

87% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 9
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení AUTOKEMPING ORAVICE


Storno

Hodnocení návštěvníků

Dominika U.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 24.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pekny, cisty kemp. Nebol problem s nocnym prichodom.
Nove socialky, relativne ciste.. iba mydlo chybalo k spokojnosti, ale to je malickost :-)
Male ihrisko pre deti, ale aspon nieco.
Krasne okolie, da sa ist na turistiku aj na bicykel.. pripadne okupat.
Priamo v kempe sa neda najest, ale rovno pod nim je klasicky letny fast foodovy podnik. Kto ma problem s hlukom, tak mu moze prekazat, ze je tam cez vikend ziva hudba a je to dost pocut.
Kemp odporucame a radi sa vratime :-)

Zbyněk H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Pěkné prostředí, nové sociálky ale při plném kempu poddimenzované./3 záchody na velkou pro muže. Za tři dny jsme neviděli uklízečku, po dvou dnech doplnili papír...ve spodní části kempu se připravte že v pátek a sobotu vás bude rušit živá hudba ala šlágr od 17 do 01 hod. Není obchod s potravinami, ale je zde skvělá koliba Hubertka s výborným pivem urpiner 12!Koupání aquapark i termály O.K.

David H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Maximalni spokojenost, skvela atmosfera s zivou hudbou v dostatecnem zvukovem odstupu od kempu, po 22h nocni klid, cistota, krasna travicka, moderni socialni zazemi, trizeni odpadu, pratelska obsluha.zde se urcite budem radi vracet. dekujeme

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Michaela Ž.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu v Oraviciach sa veľmi radi vraciame. Boli sme tu aj pred rokom a opäť vidíme zlepšenia a napredovanie. Kemp je vo veľmi peknom prostredí, krásny udržiavaný trávnik, kemp nebýva preplnený, je tu kľud. WC, sprchy sú asi najkrajšie, aké som zatiaľ v kempe zažila, čisté, moderné. Tento rok pribudol aj malá bazén s lehátkami ako aj veľký drevený zastrešený altánok so sedením, dvojplatničkou, vodou, umývadlami. Nad kempom sice hra hudba z chaty, ale vždy u vypnu o 22 hod. Tak je to vlastne len take prijemne spestrenie. Niekde nad kempom je aj "nočný" pes. Nočný preto, lebo celu noc štekal :D Ale potom sme sa už smiali na tom a našťastie sme mali štuple do uší. V kempe je aj možnosť občertvenia, pivko, nanuky a pod. Tiež sme využili aj spoločenské hry, taktiež sa dá požičať bedminton a pod. Je to istotne jeden z naj kempov na SR. Len tak ďalej !

David

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Rodina (děti 4 + 6) ve stanu. Vše bez problémů. Venkovní kuchyň v pořádku, srprchy a i záchody ok. Služby kempu nevyužívám ani wifi, tak nemůžu posloužit.

Schrollova

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super klídek cistota

- O.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 25.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vřele doporučuji ! Kemp čistý, upravený, sociální zařízení na úrovni **** hotelu, personál ochotný, vstřícný a společenský. Trochu mě mrzelo, že nečepovali nějaké místní pivo, ale asi vědí, že nejlepší pivo je Radegast :-D

musztelka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nove a ciste zázemí sprch a WC, ochotny personál, klidne prostředí, moznost vzít si nacepovane pivo ke stanu :)

Lenka M.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 16.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

perfektní prostředí a personál

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu AUTOKEMPING ORAVICE, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku kempu AUTOKEMPING ORAVICE. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu AUTOKEMPING ORAVICE.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist