Autokemp Bučnice - Hodnocení

Teplice nad Metují,
TEPLICE NAD METUJÍ 549 57 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Bučnice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

89% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 77
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Bučnice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Helena

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v krásné přírodě u řeky hned u cyklostezky v blízkosti vstupu do skal.
Vybavení je na vynikající úrovni co se týče kuchyně, sociálního zařízení ,občerstvení.
Chaty jsou prostorné, čisté s novým vybavením. Velmi ochotná paní Blahnová.
Kemp vřele doporučuji.

Jarmila N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše naprosto super,vřele doporučuji.

Kami

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+poloha
+personál
To je ale asi tak vše,průměrný kemp
-žádná zábava viz. pinpongové stoly,hřiště...

zdenek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp na rovině, perfektní sociální zařízení, příjemná paní v kiosku, blízko do skal.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc příjemný klidný kemp :-)

brizas

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

-kemp pěkný
-sociální zařízení dobré
-že je tam vlak a silnice nám nevadilo, v okolí není moc míst kde by se dal postavit kemp na rovině, takže se to dá pochopit, lepší než spát v kopci
-trochu nám vadilo, že v kempu není prakticky dětské hřiště, nějaká prolízačka a skluzavka by byla pro rodiny s menšími dětmi dobrá

R. D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice ochotný personál, bezva přístup, krásné prostředí a ještě hezčí zážitky, skvělé výchozí místo pro návštěvu Adršpašsko-Teplických skal, vřele doporučuji!!!

Následující příspěvky byly uděleny za jiného než současného provozovatele.
Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Karel

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný, čistý a poklidný autokemp. V době našeho pobytu nebyl s ničím problém. Personál ochotný, ceny normální, sociální zařízení čisté s teplou vodou. :)

& P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp má podlouhlý tvar, pokud se ubytujete na druhém konci, do sprch a kuchyňky se trochu projdete (cca 200 m)
čidla rozsvěcující světla v soc. zařízení jsou mimo WC kabinky, kdo dlouho vysedává, bude po chvíli sedět potmě
soc. zařízení na konci kempu trochu pokulhává (mokrá podlaha, teče pouze studená voda, občas nesvítí světla)
sprchy nejsou otevřeny nonstop
vedle kempu vede železnice i silnice, ale provoz není nějak velký
občerstvení nemůžeme hodnotit, jedli jsme jen z vlastních zásob, ale nějaký bufet tam byl

Michal

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 16.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Průměrný autokemp, bohužel nešťastně blízko cesty a tratě. Naštěstí v noci bez hluku. Místní kiosek postačí na posezení u piva, ale na jídlo už musíte kousek dál. Naštěstí asi 300 m směrem na Teplice je dostatek restaurací. Přijemný systém sprch, kdy na digitálním ukazateli má člověk přehled o zbývající vodě.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sociální zařízení zapáchalo.Ve sprchách téměř žádný tlak vody - sotva to teklo.Kemp se nachází přímo vedle silnice a vlakové trati - provoz aut nebyl zrovna malý po celý den i celou noc.

kolovoz

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Klady: vstřícný přístup všech zaměstnanců kempu, nové sprchy a toalety u recepce, dostatek místa v lednici, lokalita, spousta místa pro stan s trávou (ne bahnem/hlínou), parkování u stanu
Zápory: v umývárnách není mýdlo (nikde), sprchy jsou trochu cítit ztuchlinou, v bufetu chybí možnost stravování (grilované maso nebo aspoň klobása)

Co se týče silnice a železnice hned u kempu - v noci to nijak nerušilo, vlak jezdil jen přes den a silniční provoz není v noci nijak dramatický - nebo jsem to aspoň nevnímal. Zaměstnanci kempu jsou ochotní, poradí co a jak i s výlety. V buefetu standardní sortiment s možností objednání pečiva na druhý den - trochu mi chybělo "něco z grilu"... Kemp je dobře osvětlený a jsou zde dostupné koše na odpadky. Celkově kemp hodnotím kladně - taková česká klasika, který má svoje mouchy, ale nic co by mě odradilo od další návštěvy.

Loco

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 9.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pri prichode ako zahranicny obcan, musite vyplnit formular, kde chyba uz len poziadavok na fotokopiu rodneho listu, vyzadovany od vsetkych zucastnenych (to som nezazil nikde v EU a ani mimo EU)...mlada slecna v recepcii, by mohla prehodnotit svoj pristup k "zakaznikom", starsia pani uplny opak - 100% spokojnost- poradi, vysvetli, dobre ohodnoti narocnost okruhov atd.
Chatka standard(bez povlecenia) - 1x el. Zasuvka, svoje lepsie roky uz prezila...
Celkova cistotota okolia bez problemov
WC - pri recepcii Ok nove, druha strana kempu 100% opak- svetlo nesvieti, voda na podlahe, umyvadlo bez mydla...
Bufet(do 22:00) na zaciatku kempu, tj. Pokial si chcete dat pivo k svojej vecery a mate chatku na druhom konci kempu (ako my) tak pocitajte s peknou prechadzkou po kazde pivo cca 200+200m
Doporucujem rezervovat chatku co najblizsie k recepcii, tak sa vyhnete vsetkym "mucham" tohto kempu.

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 19.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příroda kolem suprová, kemp docela ujde, jen na wc často není papír

roman

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 1.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

veľmi pekný kemp, čisté vynovené záchody a sprchy, pekné miesta pre stany. potôčik pri kempe. dobre vybavená priestranná kuchynka a sympatický bufet.odporúčam

Monika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 20.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Doporučila bych nestavět stan moc blízko k silnici, v noci se moc nedalo spát, rušily nás auta. A v celém kempu je jen jeden dřez na mytí nádobí, což je opravdu málo, jinak spokojenost.

petricak

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 20.6.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super místo pro pesi turistiku do skal. Adrspasske skaly a Teplicke skaly se daji nastvit pesky, pripadne vlackem ktery ma zastavku naproti kempu. Vlak v noci nejezdi a tak nerusi. 200m od kempu je penzionek kde uvari, nacepuji jontacek a pripadne pani poradi kde co a jak :)

Socialky u recepce paradni, docela mne na kemp prekvapily, nejsem na takové pekne nove a ciste zvykly, na druhe strane mala bouda pro vycisteni zubu a WC. Ze neni toaletak me nijak nevadi. Stejne vsude jezdim s vlastnim a nespoleham se na to, ze nekde bude. Protoze kdyz je, tak si ho stejne driv nebo pozdeji nekdo odnese na smrkani atp :)

Kuchynka byla ok. automat na kafe a cokoladu, vice by asi ohodnotila pritelkyne :). Hodne me potesilo, ze se dalo pujcit si knizku kdyz pocasi nepralo.

V kempu byly velice ochotni a dalo se domluvit na vsem. Clovek musi byt slusny a poprosit kdyz neco potrebuje ati lide mu radi vyjdou vstric.

Chatky normalni, spat se tam dalo, nefucelo...

Doporucuji pro vyletu urcite prijet s plastenkou :)

Jaroslav C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.9. - 28.9.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Navštívili jsme s rodinou kemp poslední víkend v září. Možná, že kdyby bylo teplej, měli jsme šanci tu zatuchlinu z chatky do neděle vyvětrat - leč nebylo. V září už pravda moc teplo nebývá, takže naše chyba - přitopit se v chatce nedá. Pokud byste se chtěli ohřát aspoň ve sprše - můžete, ale nikdo nás předem nevaroval, že to musíme stihnout do 21. hodiny večerní. Pak už je sprcha ZAMČENÁ. Takže ano - nové sociálky tam mají - ale sprchy jen pár hodin denně. Bacha na to.
No - a ke vší té smůle ještě manželka při odjezdu zapomněla v kuchyňce bundu. Byl to poslední víkend provozu kempu a odjížděli jsme jako jedni z posledních, takže jsme chovali velkou šanci, že tam bunda bude. Volali jsme co nejdřív paní správcové. A co myslíte: Našla ji? Nee... ;)
Takže do Bučnice už příště asi nee...

Kristýna K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 22.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme navštívili společně s přítelem a pejskem. První dojem byl velice dobrý. Kemp je blízko vstupu do Teplických skal, ale zároveň blízko silnice a železnice. Což ale nevadí, nás osobně vlaky ani auta nerušily. V kempu jsou k dispozici 2 budovy s wc, z nichž 1 je u vstupu, tam bylo vše v pořádku, čisté, nové, jen 1x za celý pobyt chyběl toaletní papír a světla, která jsou na čidla nejsou nad záchodky, tudíž pokud potřebujete být déle na wc, musíte být po tmě, nebo se modlit aby mezitím někdo přišel. Ovšem v druhé budově (na konci kempu) to bylo horší, toaletní papír zcela chyběl,ani držáky na toal.pap.nebyly, nebyly úplně špinavé, ale bylo tam neustále mokro na zemi, ne pokaždé šlo spláchnout a světla občas nesvítila. Teplá voda v této budově vůbec nebyla, hygiena tedy nulová. V obou budovách s toaletami nebylo mýdlo a utírat jste se v první budově museli do toal.papíru, v druhé nikde. Co se týče kuchyňky, v té je automat na kávu apod. Nádobí tam je též, míst k sezení dostatečně. Ovšem k dispozici jsou jen 3 vařiče, 2 umyvadla ale jen 1 kohoutek s vodou. Ať tedy přišel člověk kdykoliv, byly vařiče prakticky stále obsazené a člověk musel tedy čekat. Co mě však zarazilo, je umístění zákazových značek. Do kuchyňky psi nesmí (byť je to logické), avšak zákazové značky nejsou z venku na dveřích, ale uvnitř, na dveřích které vedou na recepci. Chatky jsou dostačující, ale žádný luxus nečekejte. My jsme dostali chatku, která vypadala jako stavební buňka, uvnitř 3 postele, 1 skříň, 3 židle a stůl, který byl spíše konferenční, najíst se u něj tedy nedalo,pokud byste nechtěli sedět na zemi. K dispozici byly 4 zásuvky, 2 hned u dveří těsně u vypínače, co je dost nešťastné řešení. V chatce byla celkem zima, táhlo jak oknem, tak dveřmi. Podlaha ledová a křivá. U dveří a oken se kondenzovala pára, tudíž jsme měli mokro. Zarazilo mě, jak je možné, že v takovémto zařízení si mohou dovolit ubytovat zákazníky v chatce s plísní (ta byla vedle dveří. Chatka byla pro 3 lidi, nedokážu si však představit, jak by se tam 3 lidi se svými krosnami vešli.
Téměř celý pobyt by byl až na tyto malé nedostatky super, za co ale provozovatel nemohl, byli lidé. V poslední den, naší dovolené přijela skupinka několika lidí s dětmi a auty a ubytovali se v chatkách. Nejenže porušovali řád - byli hluční, dupali nám kolem chatky a vřískali na celý kemp po večerce, ale nikdo jim za to nic neřekl. Nám bylo vynadáno za malého pejska v kuchyňce daleko od lidí, kde nic nedělal, ale za takovýto bordel, který dělali tito s prominutím burani, by si zasloužili minimálně pokárání nebo rovnou vyhazov. (Což i v řádu tato možnost je, že za porušení pravidel vás mohou vyhodit).
Až na toto, jsme byli celkem spokojeni a pobyt někdy někdy v budoucnu možná zopakujeme.

Marie V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

S ubytováním v kempu jsme byli velice spokojeni. V jeho okolí jsme prožili velice pěkný týden. Kemp leží v klidném prostředí mezi Adršpachem a Teplicemi nad Metují. Veškeré zařízení kempu bylo naprosto dostačující. Velmi oceňujeme komunikativnost a ochotu personálu. Z kempu není daleko na spoustu atraktivních míst. Kdo míří tímto směrem a hledá ubytování,můžeme vřele doporučit. S pozdravem Maruška a Jenda z Velkého Meziříčí

Kateřina V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super,super,super!!Skvělý a velmi ochotný personál.Nám se
moc líbilo a víme,že se sem zase vrátíme.

Daniel O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Menší kemp s množstvím menších chatek v bezprostřední blízkosti Teplických a Adršpašských skal. Dojem z krásné okolní přírody trochu kazí poloha kempu - úzký pruh v bezprostřední blízkosti silnice a železnice.
Sociální zařízení poměrně nové a čisté. K dispozici je i kuchyňka s lednicemi a několika stoly.
U kempu potěší i stánek s občerstvením a základními potravinami.
V České konkurenci nadprůměrný kemp.

Radmila C.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 1.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný kemp, krásná příroda kolem, příjemné prostředí.

Lenka R.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je skvělý. Všude klid, kolem kopce, skály, řeka. Vedle kempu je silnice a koleje, ale od 19 do 7 hodin nic nejezdí, takže nás nic nerušilo. Až na pravidelné houkání vlaku v půl 8 ráno jako budíček. Noční klid je všemi dodržován. Kemp je čistý, uklizený, nikde se neválí odpadky. Místa na stany jsou rovná,bez kamenů. Sociální zařízení je nové, čisté. Personál ochotný. V obchůdku dostatek všeho, čerstvé pečivo na objednání. Jediný nedostatek jsou chybějící utěrky nebo ručníky a mýdlo v koupelně. Kolem je dostatek míst pro výlety. Celkově se nám ale kemp moc líbil, určitě se ještě někdy vrátíme.

Tereza Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.6. - 22.6.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásný udržovaný čistý kemp. Výborná poloha kempu - mezi skalami, celý víkend jsme měli kam chodit na výlety. Mohu jen doporučit.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Bučnice, který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Bučnice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Bučnice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist