Autokemp Bučnice - Hodnocení

Teplice nad Metují,
TEPLICE NAD METUJÍ 549 57 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Autokemp Bučnice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

91% Hodnocení 25
Celkem hodnocení 96
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Bučnice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Kateřina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Celkově kemp ucházející. Skvělé je, že vstup do skal je kousíček. Ovšem ne každému může být příjemné, že je kemp hned u silnice a vlakovych kolejí.
Kuchyňka vybavená skvěle, záchody ucházející, pouze mýdlo chybí, sprchy čisté, na žeton, ale chybí mi nějaké odkládací police či lavice.

kočićka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobry den,včera jsem psala ohodnoceni kempu a omylem jsem udēlala otaznìk za Wc a umyvãrky.Prãvē že umyværky a Wc jsou čisté a za celou dobu se nestalo že by bylo nēco v nepořádku.jednim slovem čisto.S pozdravem Stejskalovi

kočićka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc krâsné prostředí,chatka ćistá.Byli jsme v chatce č4 a spokojenost.Paní provozní Blahnová je super a ženská na sprævném místě.Byli jsme tam už 3x a zase se rádi vrátíme.Jedeme vždy na týden a pořæd je kam chodit.Čisté sprchy a Wc?Je tam prostě prima.Doporučujeme rodina Stejskalova.Paní uklizečkám také velké díky,někdy ten úklid nemají snadný.

lucie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp mohu doporučit,chatka čistá,personál milý a ochotný,kiosek dobře vybavený,skvělý výchozí bod do skal.pejsek taky spokojený,miloval koupání v potoku,který kempem protéká.



Richard N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Nemá to chybu. Byli jsem zde minulé dny. V kempu čisto. Sociálky rovněž a nesmrdí. Pouze venku kanalizace trošku, ale to je tím, že dělají novou kanalizaci, ale zápach nejde mezi kempující a enní to nic strašného. Kuchyń vybavena nádobím, hrnci, hrnky, příbory, mikrovlnkou, lednice, varné konvice, mycí prostředky. WC má toaleťák a je čisté. Sprchy s teplou vodou na žeton. Umývárka rovněž s teplou vodou. Mýdlo si vemte. Vedle kiosek (7,30 - 22 hod) kde se dá na druhý den objednat pečivo. 6 ohnišť mimo stany a chatky. Ohniště upravená i se sezením. Do teplických skal to je 500m, do Adršpachu pěšky 3,5 km. Doporučuji: kdo chce ušetřit, tak do teplických jít po 18 hod a pěšky a do Adršpachu jít do 8 hod, pak se platí. Auto nechte v kempu, jinak je to za 100 Kč. Vlak jezdí každou hodinu (komu vadí, tak špunty do uší), ale je dobře, že jezdí. Pejska vemte s sebou. Koupání v místě není, snad jen skočit do potoka :-))) Tedy doporučují !!!

Luděk H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Perfektní kemp,čistá sociální zařízení,vynikající správcová paní Blahnová i dobré občerstvení u kempu a ochota paní Suhanové,naprostá spokojenost,můžeme jen doporučit.

Cardovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dnes jsme se vrátili z kempu, paní Blahnová perfektní, chatky super, sociální zařízení také, jen 16ti letému synovi v tomto počasí (déšť a 15 st), kdy se pořádně nedalo ven, chyběla wifi, jinak se určitě vrátíme doprocestovat okolí

Michaela Č.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Bolo proste výborne :)

Eva. B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 8.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé a určitě ne naposledy. Moc se nám zde líbilo. Krásná příroda,příjemný personál,všude čisto.

Báťová L.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 12.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Romantika.Šumící les,bublání potůčku,zpěv ptáků a hlavně ten VLAK :-D Kuchyňka,sprchy a wc vždy čisté.Za nás super.Díky

Martin Ž.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp byl velice prostorný a blízko skal. Příjemný a ochotný personál, pěkné sociální zařízení. Kiosek měl příznivé ceny, dobře zásobený. Personál kiosku a recepce, byl velmi vstřícný a příjemný.Rádi se tam opět vrátíme.

Daniela B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp Bučnice mile překvapil. Záchody, sprchy - super. Teplá voda k dispozici, kuchyňka s vybavením - konvice, sporák, nádobí... Knihovna pro krácení chvilky, volné zásuvky. Milá recepční. Byli jsme ve stanech, ale i chatky mají pěkné. Po kempu hodně laviček, které se ke stanu vždycky hodí. Na poměr s cenou je to víc než luxus. Doporučuji :)

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2017

Celkový dojem

Příjemný kemp a velice milá paní správcová, čisté sociálky, projíždějící vláčky byly příjemným zpestřením pro děti. Silnice ani neruší. Fajn poloha mezi skalními městy. Jen nám tam řádil psík mývalovitý a jídlo, co neschováte do stanu, si odnese do lesa :-D.

Jakub H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Dobrý den, byli jsme zde s rodinou a musíme říci, že se sem rozhodně vrátíme. Za těch pár dní jsme neprošli všechny doporučené lokality a příjemnost paní Blahnové nás opravdu potěšila. Kemp je čistý, klidný. Děkuji.

ŠB

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 10.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Náš pobyt v kempu byl bezchybný. Recepční obsluha byla velmi milá a ochotná, doporučili výlety po okolí a kde se dobře najíst. :) Sociálky čisté, každé ráno udržované. Chatky se renovují, starší zadní chatky jsou za adekvátní cenu. Jediné co nám pobyt znepříjemnilo, bylo chování studentů, kteří tu byli ve stejný termín. Dali zabrat nejen nám, ale asi i celému kempu.. :( Vřele doporučujeme!

Kateřina

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkné místo, ježdění vlaku ani aut nás nerušilo. Chatky průměrné, na přespání dostačující. Krásné a čisté sociální zařízení v přední čísti kempu, v zadu o trochu horší, ale použitelné. Jen se přes kemp opravdu projdete, pokud bydlíte až na konci. Bufet mile překvapil, našli jsme snad vše co bylo potřeba. Jedinné, co chybělo byl nějaký bazén, potok tak studený, že skoro umrzly nožky :D Uvítala bych nějakou zábavu, třeba pingpong stůl, volejbalovou síť, cokoli...
Celkově pocit dobrý, na dvě noci vcelku dostačující ubytování. Krásná krajina, jen jsme v noci skoro umrzli, doporučuju teplé oblečení a nebo objednat teplé počasí :)

M.N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Kemp se nachazi na peknem miste, avsak primo u frekventovane silnice. Na toaletach chybi mydlo, toaletni papir je jen v nekterych kabinkach, kdyz jsme se ptali, zjistili jsme, ze umyslne. Sprcha je za 20 Kc zetony. Vracet se jiz nebudeme.

tomáš s.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp na nás udělal docela dobrý dojem, určitě se sem ještě vrátíme.

Věra N.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 23.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Děkujeme za pěkně strávený školní výlet

Helena

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp je v krásné přírodě u řeky hned u cyklostezky v blízkosti vstupu do skal.
Vybavení je na vynikající úrovni co se týče kuchyně, sociálního zařízení ,občerstvení.
Chaty jsou prostorné, čisté s novým vybavením. Velmi ochotná paní Blahnová.
Kemp vřele doporučuji.

Jarmila N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vše naprosto super,vřele doporučuji.

Kami

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

+poloha
+personál
To je ale asi tak vše,průměrný kemp
-žádná zábava viz. pinpongové stoly,hřiště...

zdenek

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 17.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Hezký kemp na rovině, perfektní sociální zařízení, příjemná paní v kiosku, blízko do skal.

Martin

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 5.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Moc příjemný klidný kemp :-)

brizas

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 29.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

-kemp pěkný
-sociální zařízení dobré
-že je tam vlak a silnice nám nevadilo, v okolí není moc míst kde by se dal postavit kemp na rovině, takže se to dá pochopit, lepší než spát v kopci
-trochu nám vadilo, že v kempu není prakticky dětské hřiště, nějaká prolízačka a skluzavka by byla pro rodiny s menšími dětmi dobrá

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Bučnice, který hodnotilo 25 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Bučnice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Bučnice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist