Autokemp Bučnice - Hodnocení

9.3 / 10 Vynikající
podle 7 recenzí (celkem 123)  

Teplice nad Metují,
TEPLICE NAD METUJÍ 549 57 | Mapa

Provozní období: 1.5. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Autokemp Bučnice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

93% Hodnocení 7
Celkem hodnocení 123
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Autokemp Bučnice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Katerina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 20.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný malý kemp. I když jsme rezervovali na poslední chvíli bylo místo. Jediné co nám s mylými dětmi moc nevyhovovalo byla docela dálka k sociálnímu zařízení. Bylo to ale dáno tím že jsme měli chatku v prostřed kempu. Malé vyžití pro děti. Super výlety po okolí.

Markéta P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 8.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp byl velice pekny,cisty a socialni zarizeni nad ocekavani. Funkcni sprchy,ktere se daly zastavit a cas sam dal neubihal. Na zachodech u umyvadel tekla i tepla voda,coz v nekterych kempech take nebyva zvykem. Stale dostatek mydla a toaletniho papiru. Kuchynka take vybavena dostatecne,jen skoda nemoznosti v ni tridit odpad. Celkove hodnoceni super i kvuli kratke dojezdove vzdalenosti do Adrspachu.

Blanka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vřele doporučuji , jeden z nejlepších kempů co jsme s rodinou navštívili. Čisto a pohoda.

Táňa C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 14.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo tam hezky,ráda bych se tam vrátila,ale trefili jsme zimné počasí.
Jinak doporučuji :-)

Karel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 26.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojeni doporučujeme

Jolana J.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zatím nejlepší kemp, kde jsme strávili dny pod stanem. Jednoznačně chválíme pro super strávenou dovolenou.

z H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme u Vás nadovolené a mile překvapení s kempem.Chatky jsou starší ale na přespání vyhovující co nás sklamalo v chatce je že tam napis používat jen zásuvky na nabiječky.Takže varná konvice ,,tabu".Ale celkem jsme si zvykli.Dále v kempu postrádali jsme pro děti hřiště,sice jsme byli každý den pryč ale co se dá dělat.Sprchy a wc ve vynikajícím stavu klobouk dolů (mám na mysli u recepce)vzadu jsme nebili.KIOSEK JE DOSTAČUJÍCÍ A PIVO kRAKONOŠ MOC DOBRÉ.Personál na recepci vždy s usměvěm a pokaždé poradili co a jak,nejvíc si děti oblibili párek v rohlíku a každou hodinu pokaždé jak projel vláček nad cestou.jinak okolí kempu nádherné obzvlášť skály a vše okolo.V kempu jsme se cítíli dobře.máme v plánu opět návštěvu to už na 2 týdny.Přejeme do budoucna vše dobré Sikorovi z Havířova

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Lukáš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 8.9.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Navštívili s karavanem s 10 měsíční dcerou a naprostá spokojenost. Vše, co je potřeba bylo v pořádku. Na vlak a provoz aut od cesty si člověk musí zvyknout. :)

Petr

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 7.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Hezký, udržovaný postarší kemp.Všude čisto,přátelské prosředí,všem doporučujeme.

Kamil

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Naprostá spokojenost.

Monika

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 18.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Všem vřele DOPORUČUJEME!!!

Barbora

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme strávili týden a bylo super.Odvezli jsme si spoustu zážitků.Kemp je čistý,personál velmi ochotný a příjemný.Za nás pobyt hodnocen na výbornou a všem doporučujeme.

Peťulina

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super umístění kempu. Kousek je vlaková zastávka i vchody do skal. Takže nemusíte všude jezdit autem. Dá se v pohodě dojít pěšky, do obchodu už musíte autem. V kempu je bufet, kde si lze zakoupit nejnutnější věci (drogerie,jídlo, pečivo). Prostředí kempu bylo čisté, ale chtělo by rekonstrukci. Chatky jsou zastaralé, pouze jedna zásuvka, kde nabijete maximálně mobil. Sprchy jsou na žeton ale byly čisté i WC, vše čisté. Za nás můžeme jen doporučit :) a určitě se jednou vrátíme i s dětmi.

Hana V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Dobré místo na pěší turistiku do skal, výborný kiosek se všemi potřebami, prostorná kuchyňka, ale bohužel jen s 1 dřezem-tvořily se fronty na nádobí :o( Děti si hrály v potůčku. Na záchody bylo dál, ale stačilo to. Sprcha na žeton, ale krásně teplá. Chybělo nějaké hřiště, ping-pong...hned vedle frekventované cesty a vlakové zastávky, ale se špunty v uších se krásně spalo.

Daniela P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prvně stanování v kempu a na doporučení právě tento. Ideální umístění, kousek na stanici vláčku do Adršpachu, kousek ke vstupu do Teplických skal. Kemp udržovaný, čistý. Sociální zařízení pěkné a velmi čisté. Sprchy na žetony na 4 minuty se stopováním, stačilo pro 2 lidi v pohodě. Vybavená kuchyňka s posezením. Kiosek s dobrým pivkem, základní potraviny a ráno čerstvé pečivo.
Velice příjemný a ochotný personál. Tady se budeme určitě vracet.
Jen provoz na silnici nad ránem budil, ale dá se zvyknout. Vlak v noci nejezdí, přes den nevadí. Bylo fajn.

Mango

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborné položení kempu pro výletu do Adršpachu a Teplických skal. kemp je pěkně upravený pro stanová města, většinou rovinky. Nemůžeme si vůbec stěžovat na sociální zařízení, které je nové a sprcha vám za 20 kč poteče dost dlouho i pro dva lidi. Vybavená kuchyňka a bufet se základními potravinami a běžným hospodským občerstvením. Drobnou vadou je jen blízká silnice, vlaky nám tak nevadili. Pokud chcete strávit příjemný víkend, kemp rozhodně doporučujeme.

Petr 7.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

na výlety po okolí super vše na dosah

Eva

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp klidný, blízko Teplických skal.
To , že je u silnice a kolejí nevadí.
Před kempem je stánek na posezení. chybí potraviny. Ve stánku pečivo tak do 8, pak už nic.

Balajkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp v krásném prostředí. Výborná dostupnost vlak i autobus. Chatka čistá. Příjemný personál. Sociálky čisté, papír na místě, žetonky do sprchy nevadí(aspoň lidi neplýtvají vodou) a na jeden žetonek jsem stihla sprchu+vlasy já+dvě děti. Příjemný stánek s dobrým pivem. Skvělý potok za chatkou. Přes les koupaliště v Teplicích. Vstup do Teplických skal kousek. Borůvky, ostružiny, čistý vzduch. Vlak u kempu vůbec nevadí, naopak dotváří atmosféru pohodové ,,retro dovolené". Určitě se rádi zase vrátíme. Balajkovi ze Zlína

Ziesel

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, skvělá paní majitelka. Chválim čisté sociálky při plně obsazeném kempu. Number one pro příští návštěvu. ;o)

Marťa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme byli pouze na dvě noci. Byl zde dostatek místa pro stany. Nacházela se i zde kuchyňka a malý obchůdek. Sociální zařízení bylo čisté, akorát by mohl být častěji doplňován toaletní papír a ubrousky na ruce. Ve sprchách chyběly poličky. Kemp je v příjemném prostředí až na tu silnici a koleje hned vedle. Kdo má horší spaní, toho to nejspíš bude rušit a večerní posezení u stanu není příjemné když kolem jezdí motorky či auta. Bylo by fajn vyřešit to např. vysazením keřů. Výlety po okolí byly naprosto úžasné.

Jitka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp mě velmi mile překvapil. Silnice neruší, v noci není žádný provoz. Vlak v noci vůbec nejezdí, jako dopravní prostředek se velmi hodí. Kemp je čistý, místa na postavení stanu bylo víc než dost, kromě jednoho večera nikdo nerušil. U recepce je stánek se základními potravinami. O skalách ani nemluvím, ty jsou krásné samy o sobě, jen se do nich vydejte hned v osm hodin, nebo k večeru - jinak je tam narváno. Byli jsme velmi spokojení. Můžeme jen doporučit. :)

Víťa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je celkově velmi dobře vybaven, v podstatě zde nic nechybí. Paní Blahnová se stará o zázemí kempu na výbornou. Ve sprchách sice trošku chybí poličky ale šampón lze položit i na zem. Sprchu jsem na jeden žeton nevyčerpal. Do Adršpachu je to 3,5 km krásnou procházkou. Okolí překrásné. Určitě ještě prijedem znovu.

Veronika

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 10.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je na velice pěkném místě- 300m od vstupu do Teplických skal a cca 4km do Adršpašských, kam jezdí vlak každou hodinu nebo se tam dá dostat po cyklostezce. Vedle kempu teče potok, kde je velmi příjemné se smočit v parných dnech. Silnice vedle kempu vůbec neruší, koleje taktéž ne. Naopak, nedaleká vlaková zastávka je plusem. Čisté a pěkné sociální zařízení. Velice milý a příjemný personál, který nám dal super tipy na výlety. V kempu jsme rozhodně nebyli naposled!

Ondřej H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Neskutečný zážitek, příjemné prostředí a opravdu milá obsluha!
Nejlepší kemp ve kterém jsem kdy byl, kvalita srovnatelná se Švýcarskem, ne-li lepší.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Autokemp Bučnice, který hodnotilo 7 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Autokemp Bučnice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Autokemp Bučnice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist