Camp U Roštěnky - Hodnocení

9.4 / 10 Vynikající
podle 11 recenzí (celkem 78)  

Roštýn 442,
TELČ 588 56 | Mapa

Provozní období: 30.4. - 30.9.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Camp U Roštěnky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

94% Hodnocení 11
Celkem hodnocení 78
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp U Roštěnky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Pavel B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 7.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Festival Prázdniny v Telči a kemp U roštěnky se skvěle doplňují. Jezdíme den rádi a zase přijedeme.

Kožar L.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kdyby se mě tam nelíbilo, tak tam nebudu jezdit.

Stofi K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 11.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

do tohoto kempu jezdime pravidelne jiz nekolik let vicekrat v roce a vzdy jsme byli spokojeni.Ve srovnani s jinymi je tento kemp jedinecny a to zejmena vecernimi hudebnimi sesiony,grilovanim, v zime napriklad i saunou a dalsimi aktivitami.

Stofi

Tomáš D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Opět naprostá spokojenost. Jen jestě trochu vylepšit sociálky a bude to úplná dokonalost.

Radek D.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 25.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp v krásném prostředí, velmi milý a ochotný personál, skvělá kuchyně - pstruh naprosto dokonalý . Vřele doporučuji a určitě se rád vrátím. Děkuji a přeji hodně štěstí.

a M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemná hudba,sice do 03:00,ale nebyla tak hlasitá.

Vižd J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 18.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásných pár dní v příjemném prostředí kempu přímo u rybníka, rozummě dostupný i pro vozíčkáře s doprovodem. Možnost pěší do centra Telč vycházkou tak 15-20 min.
Děkujeme a těšíme se někdy příště Jan Jana a Aneta Viždovi

Ilona

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 21.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

V kempu jsme nebydleli, ale steak k večeři byl luxusní. Obsluha milá a posezení moc příjemné. Děkujeme, jen tak dál!

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krasne prostredie. Vyhodou je blizkost Telca - par minut chodze. Camp viac menej benefituje z mestskej plaze a jej vybavenim (hriste) ak som to spravne pochopila. Bohuzial socialne zariadenie - otras - to ma odradilo od dalsej navstevy. Camp bol plny (predlzeny vikend) - k dispozicii 2 wc jedna sprcha s teplou vodou.(damske) Nadobi sa sme museli umyvat vo valove kde sa umyvaju zuby. Kuchynku kemp nema. . Restauracia ok - dlhe fronty na pivo. Bolo by na mieste zamysliet sa a v pripade, ze nie je mozne zabezpecit vhodnejsie hygienicke zazemie - - regulovat kapacitu kempu. Skoda.... u mna nepreslo...

Tomáš D.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.5. - 12.5.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp,úžasní lidé. Co více si přát

Andrea K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Byli jsme s rodinou maximálně spokojeni.... Z jídla jsme naprosto uchvaceni. Syn nám poprvé snědl pstruha a ještě si liboval....Děkujeme. Myslím, že se zase brzy stavíme...

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Diana N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí, milý a ochotný personál, skvělé jídlo! Před pár lety jsme zde jen projížděli a stala se z toho tradice. Každý rok ve stejnou dobu s přáteli, které jsme zde potkali. Roštěnka má své kouzlo :)

Camp U Roštěnky reaguje:

A ty večery u táboráku s hudebním doprovodem a testováním domácích produktů. Jojojo fakt kouzlo :o)

Edita B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento rok již potřetí a opět naprostá spokojenost. Díky, díky, díky :)

Camp U Roštěnky reaguje:

Já díky. Lukáš

Karolina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tu super. Příště příjedeme zase,

Camp U Roštěnky reaguje:

Už teď se těšíme.

Kateřina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je výborný. Vracíme se každý rok a užíváme všechno. Večerní grilovaná zelenina byla opravdu vynikající, brambory také. Každé ráno výborná snídaně a ač objednávek je každé ráno nad hlavu, všichni jsou pořád milí a vstřícní. A když večer nevíte co...tak si zadarmo pújčte třeba karty a udělejte turnaj v Prší. Jsou to maličkosti, ale právě ty dotvářejí príma picit z tohoto tábořiště.

Camp U Roštěnky reaguje:

Kateřino děkuji za hodnocení. ve 2019 tu budeme zase.

Petr K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, jen nám chyběla televize při MS v kopané

Camp U Roštěnky reaguje:

Jojo chápu, ale my tu nemáme ani hodiny, natož TV. Zde se lidé ztrácejí v časoprostoru a nechají se unášet pohodou.

JENDA

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Našel jsem bezva lidi-personál i hosti děkuji JENDA

Camp U Roštěnky reaguje:

Jendo a my jsme našli Tebe. Díky Lukáš

PP

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

palec nahoru za gastronomický support návštěvníků a výborné točené pivo, které je na výběr vždy ve třech variantách, a taky za dětské hřiště. palec dolů za nedostačující kapacity sociálního zařízení a tristní nedostatek elektrických přípojek v areálu. kemp je v podstatě jedna velká louka, pro stany asi ideál.

Camp U Roštěnky reaguje:

Díky PP za hodnocení. Sociálek je u nás opravdu někdy málo, ale jsou čisté. Jsou čisté hlavně tak, jak se k nim chovají hosté. Hlavně v období folkových prázdnin. Jde o to, že kemp vznikl vlastně jen opravami starých budov. Největší problém je přívod vody, kde jsou z města staré rozvody a průtok je velmi nízký. I kdyby jsme udělali více WC a sprch, tak by jsme to nikdy neutáhli právě kvůli vodě. A stavět plastové Toi Toi zařízení opravdu nechceme. Díky za pochopení.

Josef

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp od kterého létají balóny.

Tomáš D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp s fajn obsluhou, dobrým pivem a super grilem. Do centra Telče co by kamenem dohodil, na folkové prázdniny ideální.

Camp U Roštěnky reaguje:

Děkujeme.

Klaudia K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp u Roštenky som navstivila viac krat. Byvali sme nielen v chatke ale aj v stanoch. Prostredie je prekrasne, v okoli je stale co pozerat a hodit na mensie i vacsie vylety :) Hned pri campe je rybnik, kde sa mozete vykupat, to je uplne super :) Personal a majitelia su velmi mili a jedlo ( ranajky obedy vecere) je naozaj velmi chutne,grilovany pstruh s bylinkami je to najlepsie co som kedy jedla :) Aj vecerne posedenia v campe boli uzasne :) DAKUJEM a mozem len a len odporucit :)

Barbora

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká louka, všude v kempu vládne pohoda, super jídlo, nedaleko krásného města.. Mohl by být rozmanitější výběr jídel jak gril, tak snídanī, po pár dnech se člověk přejí. Jinak samozřejmě pstruzi výborné.. to je tam po okolí známé a právem... možná taky proto, že v Telči neumí, hlavně na náměstí, vařit, trošku škoda, za ty prachy, zabíhám jinam.. Soc. zář. pohoda, vždy čisto, přátelskē prostředí, doporučuji!

Natálie K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp byl hezký a ochotný personál . Tak nás překvapilo že v campu skoro nikdo nebyl .

Camp U Roštěnky reaguje:

Začátek léta je slabší, ale přelom července a srpna stojí zato. Jsou v Telči folkové prázdniny a u nás je opravdu přeplněno. Kdo chce klid a odpočinek ať nejezdí 26.7. - 11.8.2019. Kdo chce zažít super atmosféru s kytarami a zpěvem doražte. Ale POZOR - nebudou stíhat sociální zařízení. Lukáš

Dagmar

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je blízko Telče v krásném prostředí u vody. Vybaveno hřištěm pro děti malé i větší. Jídlo na grilu výborné. V kempu je možné si koupit snídaně (vajíčka, buchty, párek, kávu a čaj..). Je tam pohodová, klidná atmosféra. Určitě navštívíme znovu a na delší pobyt.

Léňa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tu božsky...svět je zde ještě normální...Bohu dík!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp U Roštěnky, který hodnotilo 11 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp U Roštěnky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp U Roštěnky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist