Camp U Roštěnky - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 37 recenzí (celkem 58)  

Roštýn 442,
TELČ 588 56 | Mapa

Provozní období: .5. - .9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp U Roštěnky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 37
Celkem hodnocení 58
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp U Roštěnky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Klaudia K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp u Roštenky som navstivila viac krat. Byvali sme nielen v chatke ale aj v stanoch. Prostredie je prekrasne, v okoli je stale co pozerat a hodit na mensie i vacsie vylety :) Hned pri campe je rybnik, kde sa mozete vykupat, to je uplne super :) Personal a majitelia su velmi mili a jedlo ( ranajky obedy vecere) je naozaj velmi chutne,grilovany pstruh s bylinkami je to najlepsie co som kedy jedla :) Aj vecerne posedenia v campe boli uzasne :) DAKUJEM a mozem len a len odporucit :)

Barbora

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká louka, všude v kempu vládne pohoda, super jídlo, nedaleko krásného města.. Mohl by být rozmanitější výběr jídel jak gril, tak snídanī, po pár dnech se člověk přejí. Jinak samozřejmě pstruzi výborné.. to je tam po okolí známé a právem... možná taky proto, že v Telči neumí, hlavně na náměstí, vařit, trošku škoda, za ty prachy, zabíhám jinam.. Soc. zář. pohoda, vždy čisto, přátelskē prostředí, doporučuji!

Natálie K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp byl hezký a ochotný personál . Tak nás překvapilo že v campu skoro nikdo nebyl .

Dagmar

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je blízko Telče v krásném prostředí u vody. Vybaveno hřištěm pro děti malé i větší. Jídlo na grilu výborné. V kempu je možné si koupit snídaně (vajíčka, buchty, párek, kávu a čaj..). Je tam pohodová, klidná atmosféra. Určitě navštívíme znovu a na delší pobyt.

Léňa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tu božsky...svět je zde ještě normální...Bohu dík!

Helena

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, velmi příjemná a přátelská obsluha. Jídlo vynikající, doporučuji pstruha. :)

Aleš P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp. Majitel je borec. Ceny v pohode. Vyborne jidlo.

Josef F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, skvělý přístup personálu a pana majitele. Výborné maso na grilu!!! Rozhodně se zase zastavím.

Marcel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemná obsluha, prostředí, sportovní vyžití. Škoda, že rybník nebyl plně napuštěn.

Jana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 24.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hodnocení výborné, tj. 1*

Haasova

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostě jsou dobří příjemní a je to tu fajn

Monička

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.5. - 4.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Lepší camp neexistuje! Je tu nádherně.. Krásné prostředí, a hlavně jídlo!

Miroslav K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělá destinace, velmi příjemné jednání a široká nabídka jídel i nápojů.

Libor M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 4.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vyníkající kuchyně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Výborný a osobní přístup majitelů, parádní vyžití, jak pro dospělé tak děti.

Lenka J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 27.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nečekaně výtečné ryby na grilu a hovězí steaky, které v Česku jen tak nedostanete. Nedaleko do města, přitom na kraji v přírodě, je tam krásně. I pro rodiny s dětmi ideální místo, je tu hřiště, workoutové hřiště a staví se tu i brouzdaliště. Doporučuji !

Marketa P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp v krásné přírodě a ohromně výtečnou domácí kuchyní, vše čerstvé a voňavé, paráda !

Jirka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.9. - 1.10.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme vlastně náhodou. Hledali jsme narychlo ubytování na prodloužený víkend po sezoně kvůli výletům po okolí. "Bohužel" jeden den jsme se z kempu ani nedostali, protože to tu bylo úžasný - zábava (drakiada a další program pro děti), jídlo, personál, místo, počasí... Super.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

To prostě musíte zažít, už dlouho jsem nepotkal tak skvělé, sympatické lidi a jak umí vařit a starat se! Prostě jsem si je zamiloval!!! Mooooc jim fandím.

Lukáš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp U Roštěnky je velmi krásné místo. Do kempu jezdíme už pár let a každý rok tam mají něco nového, zdokonalují to tam a moc se jim to daří. Jídlo je naprosto skvělé a hlavně vše mají čerstvé a domácí. Tam by se měl zajet podívat Zdenda Polrajch, jak se kvalitně vaří a z čeho (gastronomický orgazmus by tam měl)...
Personál je velice příjemný s profesionálním přístupem..
Už se nemohu dočkat na další návštěvu a nechám se mile překvapit co tam vymyslí za novinku. Moc děkujeme za krásný víkend...

Patrik B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super camp :) 10/10
Moc se mi tu líbilo

Renata U.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Proste luxus.. majitelé úžasní,jídlo vynikající, prostředí k nezaplacení.dekujeme

Honza K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Objevili jsme tento kemp loni a opět jsme se rádi letos zase zastavili a příští rok jistojistě též.Klidný kemp, super personál, skvělé jídlo i pivo, taktéž koupání výborné, kousek na historické náměstí......díky za to.

Michal N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívil jsem tento kemp s rodinou s malými dětmi a všem se tu velmi líbilo. Klidne prostředí, krásny rybník, Příjemna obsluha a hlavně výborna kuchyně, jako tady jsem si dlouho ne pochutnal.
Super misto po všech stránkách které jeste k tomu lezi v krásnem historickém městečku Telč

Šuri

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice klidný kemp s ochotným personálem, krásnou vodou ke koupání, dobrým jídlem. Pro rodiny s malými dětmi ideální. Ani jednu noc nás nerušil žádný hluk. A skvělé možnosti výletů do okolí.

Romča S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme vybírali podle vzdálenosti od Třešti, kde jsme měli následující den program a mohu říct, že jsme vybrali skvěle. Personál milý, výborné jídlo, dokonce jsme si užili i hudební večer :-) Příjemné prostředí, "za rohem" od centra Telče. Jediné co mi dost vadilo byly sociálky - dvě toalety a jedna sprcha (dámské) mi přijde dost málo. Pokud budeme mít někdy opět cestu tímto směrem, rádi zde noc či dvě strávíme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp U Roštěnky, který hodnotilo 37 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp U Roštěnky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp U Roštěnky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist