Camp U Roštěnky - Hodnocení

9.5 / 10 Vynikající
podle 43 recenzí (celkem 67)  

Roštýn 442,
TELČ 588 56 | Mapa

Provozní období: .5. - .9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp U Roštěnky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení 43
Celkem hodnocení 67
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp U Roštěnky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Diana N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nádherné prostředí, milý a ochotný personál, skvělé jídlo! Před pár lety jsme zde jen projížděli a stala se z toho tradice. Každý rok ve stejnou dobu s přáteli, které jsme zde potkali. Roštěnka má své kouzlo :)

Edita B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Tento rok již potřetí a opět naprostá spokojenost. Díky, díky, díky :)

Karolina

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 11.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Bylo to tu super. Příště příjedeme zase,

Kateřina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 12.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je výborný. Vracíme se každý rok a užíváme všechno. Večerní grilovaná zelenina byla opravdu vynikající, brambory také. Každé ráno výborná snídaně a ač objednávek je každé ráno nad hlavu, všichni jsou pořád milí a vstřícní. A když večer nevíte co...tak si zadarmo pújčte třeba karty a udělejte turnaj v Prší. Jsou to maličkosti, ale právě ty dotvářejí príma picit z tohoto tábořiště.

Petr K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 2.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Spokojenost, jen nám chyběla televize při MS v kopané

JENDA

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 10.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Našel jsem bezva lidi-personál i hosti děkuji JENDA

PP

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

palec nahoru za gastronomický support návštěvníků a výborné točené pivo, které je na výběr vždy ve třech variantách, a taky za dětské hřiště. palec dolů za nedostačující kapacity sociálního zařízení a tristní nedostatek elektrických přípojek v areálu. kemp je v podstatě jedna velká louka, pro stany asi ideál.

Josef

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Výborný kemp od kterého létají balóny.

Tomáš D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemný kemp s fajn obsluhou, dobrým pivem a super grilem. Do centra Telče co by kamenem dohodil, na folkové prázdniny ideální.

Klaudia K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 15.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp u Roštenky som navstivila viac krat. Byvali sme nielen v chatke ale aj v stanoch. Prostredie je prekrasne, v okoli je stale co pozerat a hodit na mensie i vacsie vylety :) Hned pri campe je rybnik, kde sa mozete vykupat, to je uplne super :) Personal a majitelia su velmi mili a jedlo ( ranajky obedy vecere) je naozaj velmi chutne,grilovany pstruh s bylinkami je to najlepsie co som kedy jedla :) Aj vecerne posedenia v campe boli uzasne :) DAKUJEM a mozem len a len odporucit :)

Barbora

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velká louka, všude v kempu vládne pohoda, super jídlo, nedaleko krásného města.. Mohl by být rozmanitější výběr jídel jak gril, tak snídanī, po pár dnech se člověk přejí. Jinak samozřejmě pstruzi výborné.. to je tam po okolí známé a právem... možná taky proto, že v Telči neumí, hlavně na náměstí, vařit, trošku škoda, za ty prachy, zabíhám jinam.. Soc. zář. pohoda, vždy čisto, přátelskē prostředí, doporučuji!

Natálie K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Camp byl hezký a ochotný personál . Tak nás překvapilo že v campu skoro nikdo nebyl .

Dagmar

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Kemp je blízko Telče v krásném prostředí u vody. Vybaveno hřištěm pro děti malé i větší. Jídlo na grilu výborné. V kempu je možné si koupit snídaně (vajíčka, buchty, párek, kávu a čaj..). Je tam pohodová, klidná atmosféra. Určitě navštívíme znovu a na delší pobyt.

Léňa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 8.7.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Je tu božsky...svět je zde ještě normální...Bohu dík!

Helena

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělý kemp, velmi příjemná a přátelská obsluha. Jídlo vynikající, doporučuji pstruha. :)

Aleš P.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Super kemp. Majitel je borec. Ceny v pohode. Vyborne jidlo.

Josef F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásné prostředí, skvělý přístup personálu a pana majitele. Výborné maso na grilu!!! Rozhodně se zase zastavím.

Marcel

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Příjemná obsluha, prostředí, sportovní vyžití. Škoda, že rybník nebyl plně napuštěn.

Jana N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 24.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

hodnocení výborné, tj. 1*

Haasova

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Prostě jsou dobří příjemní a je to tu fajn

Monička

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.5. - 4.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Lepší camp neexistuje! Je tu nádherně.. Krásné prostředí, a hlavně jídlo!

Miroslav K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Skvělá destinace, velmi příjemné jednání a široká nabídka jídel i nápojů.

Libor M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 4.6.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Vyníkající kuchyně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Výborný a osobní přístup majitelů, parádní vyžití, jak pro dospělé tak děti.

Lenka J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 27.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Nečekaně výtečné ryby na grilu a hovězí steaky, které v Česku jen tak nedostanete. Nedaleko do města, přitom na kraji v přírodě, je tam krásně. I pro rodiny s dětmi ideální místo, je tu hřiště, workoutové hřiště a staví se tu i brouzdaliště. Doporučuji !

Marketa P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Velmi příjemný kemp v krásné přírodě a ohromně výtečnou domácí kuchyní, vše čerstvé a voňavé, paráda !

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp U Roštěnky, který hodnotilo 43 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp U Roštěnky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp U Roštěnky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist