Camp U Roštěnky - Hodnocení

9.7 / 10 Vynikající
podle 31 recenzí (celkem 42)  

Roštýn 442,
TELČ 588 56 | Mapa

Provozní období: .5. - .9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp U Roštěnky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

97% Hodnocení 31
Celkem hodnocení 42
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp U Roštěnky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Jirka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.9. - 1.10.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Přijeli jsme vlastně náhodou. Hledali jsme narychlo ubytování na prodloužený víkend po sezoně kvůli výletům po okolí. "Bohužel" jeden den jsme se z kempu ani nedostali, protože to tu bylo úžasný - zábava (drakiada a další program pro děti), jídlo, personál, místo, počasí... Super.

Martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

To prostě musíte zažít, už dlouho jsem nepotkal tak skvělé, sympatické lidi a jak umí vařit a starat se! Prostě jsem si je zamiloval!!! Mooooc jim fandím.

Lukáš

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp U Roštěnky je velmi krásné místo. Do kempu jezdíme už pár let a každý rok tam mají něco nového, zdokonalují to tam a moc se jim to daří. Jídlo je naprosto skvělé a hlavně vše mají čerstvé a domácí. Tam by se měl zajet podívat Zdenda Polrajch, jak se kvalitně vaří a z čeho (gastronomický orgazmus by tam měl)...
Personál je velice příjemný s profesionálním přístupem..
Už se nemohu dočkat na další návštěvu a nechám se mile překvapit co tam vymyslí za novinku. Moc děkujeme za krásný víkend...

Patrik B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super camp :) 10/10
Moc se mi tu líbilo

Renata U.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Proste luxus.. majitelé úžasní,jídlo vynikající, prostředí k nezaplacení.dekujeme

Honza K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Objevili jsme tento kemp loni a opět jsme se rádi letos zase zastavili a příští rok jistojistě též.Klidný kemp, super personál, skvělé jídlo i pivo, taktéž koupání výborné, kousek na historické náměstí......díky za to.

Michal N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 15.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívil jsem tento kemp s rodinou s malými dětmi a všem se tu velmi líbilo. Klidne prostředí, krásny rybník, Příjemna obsluha a hlavně výborna kuchyně, jako tady jsem si dlouho ne pochutnal.
Super misto po všech stránkách které jeste k tomu lezi v krásnem historickém městečku Telč

Šuri

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice klidný kemp s ochotným personálem, krásnou vodou ke koupání, dobrým jídlem. Pro rodiny s malými dětmi ideální. Ani jednu noc nás nerušil žádný hluk. A skvělé možnosti výletů do okolí.

Romča S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 12.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsme vybírali podle vzdálenosti od Třešti, kde jsme měli následující den program a mohu říct, že jsme vybrali skvěle. Personál milý, výborné jídlo, dokonce jsme si užili i hudební večer :-) Příjemné prostředí, "za rohem" od centra Telče. Jediné co mi dost vadilo byly sociálky - dvě toalety a jedna sprcha (dámské) mi přijde dost málo. Pokud budeme mít někdy opět cestu tímto směrem, rádi zde noc či dvě strávíme.

Libuše S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu jsme byli poprvé , sice jen na 2 noci, ale byli jsme spokojeni. Chatky-pokojíčky malé, ale na přespání to stačí. Jídlo bylo výborné. Majitelé i veškerý personál jedním slovem skvělí. Určitě sem někdy v budoucnu znovu zavítáme.

Edita B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp U Roštěnky jsme navštívili letos již podruhé a vypadá to, že se nepřestaneme vracet... :)
Je to jeden z nejpříjemnějších kempů, které jsem kdy navštívila. Pečení pstruzi na grilu, koupání, kráná rozlehlá louka, příjemný personál, rodinné prostředí, možnost zahrát si volejbal, skvělé pivo a dvě báječná dětská hřiště.
Děkujeme :)

Stofi

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 13.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

jiz přes 30 let se zde scházíme a je to fajn

slavka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 20.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

moc se nám zde líbilo, velice milý a příjemný personál a také prostředí

Hana N.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ubytování v chatce čisté slušné ale zvukově naprosto zoufalé - ještě ve 2hodiny v noci rachot jako blázen,takže pro rodinu s dětmi naprosto nevhodné.

BVejtasa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí, personál i majitelé skvělí, vynikající kuchyně. Málo přípojek s elektřinou. Jediné mínus, jsou sociálky to jediné nás odradilo k delšímu pobytu jinak bychom zde rádi zastavili na delší dobu. Ale jinak jste skvělí a držíme Vám palce ať to šlape...

Evicka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Super kuchyne,mila obsluha,pohoda.. klidek..vzdy tu docerpame potrebnou energii k nocnim zpevum,koncertum a jinym krasny zazitkum,ktere nabizi folkove silenstvi zvane "Prazdniny v Telci".Diky!Eva a Martin
P.S. Deti to tu miluji!☺

Lukáš P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 23.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Vyrazili jsme do kempu pouze na víkend s dětmi a se psy, ale bylo tu moc super, takže, kdybychom mohli, zůstali bychom tu i více dní a doufám, ze se ještě do konce prázdnin vrátíme alespoň opět na víkend.Jak je psáno, opravdu je v jednoduchosti krása. Děti využily dětský koutek nebo dvě přiléhající super hřiště. Toto je snad jediný kemp, kde jsem na jídelníčku nepotkal smažák s hranolkami, naopak pstruzi, krkovička, grilovaná zelenina a k snídani míchaná vajíčka - jídlo bylo prostě super. Hned "za rohem" je Telč, takže chvilka chůze a jste na historickém náměstí. Slabinkou, za kterou ale nemůže provozovatel, ale spíše navštevníci byly WC - jen neandrtálec se netrefí. Za mne prostě tento kepm super a doporučuji. Lukáš Poul

Mirek

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 19.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pan majitel se představil, podal ruku... už to něčem svědčí. Příjemný personál, výborné jídlo, pivo, kousek do Telče. Škoda, že rybník není čistější, ale za to pan majitel nemůže. Klidný a pohodový kemp.

Lenka R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 18.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Velice příjemný kemp, pár metrů za městem, ceny lidové - hlavně u jídla, na grilovaném pstruhu k večeři jsme si pochutnali jako ještě nikde. Vyžití pro malé dítě i sportovce. Největší plus je přístup pana majitele i celého personálu.

Miroslav F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 15.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto fantastický kemp, pobyt, zážitky - perfektní jídlo, čisto - hlavně ZÁJEM manželů Mazalových, abychom se u nich v kempu cítili dobře. Nádherné prostředí u rybníka... jsem si jist, že ze mě budou mít letitého návštěvníka. Rád přijedu i se svým synem. Ceny jídel - lidovky a pochutnali jsme si.
Ještě jednou díky, bylo to super - Míra

Romana K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 21.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasné místo, krajina, vynikající péče o návštěvníky, skvělé jídlo

Tom H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé místo, perfektní přístup hostitelů a luxusní kulinářské zážitky.Okolí super na vyjížďky a výlety.

Camp U Roštěnky reaguje:

Děkuji Tome, za návštěvu. Děláme pro hosty maximum. Lukáš

Simona, P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

určitě tam pojedu zas! :-)

Camp U Roštěnky reaguje:

Ahoj Simono. Budeme se těšit.

Marta

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chcete - li prožít opravdu nádhernou dovolenou v atraktivním prostředí, jedete za sportem, památkami, lenošením či romantikou, kemp u Roštěnky je ta správná volba.

Návštěvníci zde ocení klid, velmi příjemné prostředí, koupání v rybníku, pískoviště pro děti, výbornou kuchyni, obsluhu která má vždy úsměv na rtech, jedním slovem paráda. Všem mohu jen doporučit.




Camp U Roštěnky reaguje:

Pěkný den Marto. Napsala jsi to krásně. Děkuji a brzy na shledanou. Lukáš

Tomáš V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kompletně pozitivní zážitek. Skoro se mi to sem ani nechce psát, aby se tam nehnalo moc lidí a my je tam pak nepotkali, až přijdeme příště. Ale to nemůžeme panu majiteli udělat. :-)

Pohodové klidné místo, báječný rybník, skvělé jídlo, super obsluha, ceny lidové a to všechno v kameno-dohazovací vzdálenosti od centra Telče.

A ten pocit, že zcela otevřený do volné krajiny a tedy máte trvale pocit, že jste vlastně sami, to je něco nevídaného.

Camp U Roštěnky reaguje:

Ahoj Tomáši. Děkujeme za hodnocení. A neboj, pro dobré lidi se u nás místo vždycky najde.
Lukáš

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp U Roštěnky, který hodnotilo 31 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp U Roštěnky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp U Roštěnky.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist