Camp U Roštěnky - Hodnocení

Roštýn 442,
TELČ 588 56 | Mapa

Provozní období: .5. - .9.

Základní informace

Načítám...

Ceník - Camp U Roštěnky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 21
Celkem hodnocení 23
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Camp U Roštěnky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Miroslav F.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 15.6.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Naprosto fantastický kemp, pobyt, zážitky - perfektní jídlo, čisto - hlavně ZÁJEM manželů Mazalových, abychom se u nich v kempu cítili dobře. Nádherné prostředí u rybníka... jsem si jist, že ze mě budou mít letitého návštěvníka. Rád přijedu i se svým synem. Ceny jídel - lidovky a pochutnali jsme si.
Ještě jednou díky, bylo to super - Míra

Romana K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.5. - 21.5.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Úžasné místo, krajina, vynikající péče o návštěvníky, skvělé jídlo

Tom H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvělé místo, perfektní přístup hostitelů a luxusní kulinářské zážitky.Okolí super na vyjížďky a výlety.

Camp U Roštěnky reaguje:

Děkuji Tome, za návštěvu. Děláme pro hosty maximum. Lukáš

Simona, P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

určitě tam pojedu zas! :-)

Camp U Roštěnky reaguje:

Ahoj Simono. Budeme se těšit.

Marta

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Chcete - li prožít opravdu nádhernou dovolenou v atraktivním prostředí, jedete za sportem, památkami, lenošením či romantikou, kemp u Roštěnky je ta správná volba.

Návštěvníci zde ocení klid, velmi příjemné prostředí, koupání v rybníku, pískoviště pro děti, výbornou kuchyni, obsluhu která má vždy úsměv na rtech, jedním slovem paráda. Všem mohu jen doporučit.




Camp U Roštěnky reaguje:

Pěkný den Marto. Napsala jsi to krásně. Děkuji a brzy na shledanou. Lukáš

Tomáš V.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kompletně pozitivní zážitek. Skoro se mi to sem ani nechce psát, aby se tam nehnalo moc lidí a my je tam pak nepotkali, až přijdeme příště. Ale to nemůžeme panu majiteli udělat. :-)

Pohodové klidné místo, báječný rybník, skvělé jídlo, super obsluha, ceny lidové a to všechno v kameno-dohazovací vzdálenosti od centra Telče.

A ten pocit, že zcela otevřený do volné krajiny a tedy máte trvale pocit, že jste vlastně sami, to je něco nevídaného.

Camp U Roštěnky reaguje:

Ahoj Tomáši. Děkujeme za hodnocení. A neboj, pro dobré lidi se u nás místo vždycky najde.
Lukáš

Michalíková B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Môj zážitok sa nedá popsat, to sa sem nezmestí ;-) jedným slovom - super!
Návštěvy kempu U Roštěnky jsou opravdu velmi návykové, a jsou příčinou nadměrné produkce endorfinu ;-)
Nádherná príroda, čistá voda, skutočne neskutočne ochotný personál, drevené útulné chatičky, a zvláštna, wellmi pohodová a pozitívna atmosféra.....
Výborné kafíčko, vrele dopručujem bazové/bezinkové mojito, kúzelnú hríbovú omáčku pana domácího, a vôbec všetko, čo sa tam griluje! Mňammm!
Celkový dojem sedem hviezdičiek !!!!!!!
(tá jedna chýbajúca je za toaletu - prosím doplniť nejakú šnúrku, alebo niečo, čím sa dá wc zvnútra zatvoriť)
Prajem Roštěnkovcom všetko dobré, nech sa vám darí!

Camp U Roštěnky reaguje:

Ach Janka. Ďakujeme velmi krásně. Rádi sme Ťa poznali. Snád ně naposledy! :o)

Tomáš D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Příjemný kemp, který nás velmi překvapil. Ochotný personál, který splní všechna přání. Byli jsme tam letos s dětmi, byly úplně poprvé pod stanem a do dnešní doby o ničem jiném nemluví. Přístí rok se sem opět vrátíme. Příjemné prostředí, velmi ochotný personál, zkrátka kemp na 1 s hvězdičkou

Camp U Roštěnky reaguje:

Zdravíme Dalíkovce. Tak jestli jsme nadchli děti, tak spokojenost rodičů je zaručená. Všichni si u nás najdou to své. Příští rok ahooooj.

B. V.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

příjemné místo, obsluha, výborné jídlo a ceny.

Camp U Roštěnky reaguje:

Krásný den. Děkujeme za pochvalu. My prostě neumíme a ani nechceme dělat smažáky a hranolky a podobné nesmysli. Umíme skvělé ryby, masa, zeleninu a další čerstvé věci. Kdo chce kvalitní zážitek, tak určitě k nám.

Petra

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 21.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pėkný kemp , výhorné jídlo , ochotný personál. Horší záchody. Byli vždy čisté , ale rozhodně ne voňavé. Chybí klíč pro klid na wc. Sprcha nic moc. Chtělo by to trošku rekonstrukci. Ale jinak se opravdu snaží.

Camp U Roštěnky reaguje:

Ahoj Petro. Děkuji za hodnocení a slova chvály. Sociální zařízení není 100% to víme, ale jak i píšeš, vždy čisté. Budeme se snažit do příští sezony udělat potřebné změny. Lukáš

a D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Se ženou jsme tento kemp náhodou poprvé navštívili a s personálem jsme byli nadmíru spokojeni. Příjemné posezení u grilu, kde dělali pstruhy( super provedené ), zeleninu atd., ale nejvíce nás nadchlo, že některé své potraviny měli ze svých zdrojů a dobře je uměli připravit! Také jsme tam poznali skvělé lidi, kteří si nezávisle na nás také prodloužili o několik nocí svůj pobyt, neboť byli stejně jako my s tímto kempem spokojeni.
Vždyť za rohem, je krásná Telč.
Přejeme majiteli a personálu pěkné počasí a spokojené hosty.

Camp U Roštěnky reaguje:

Ahoj Rudo a Diano. Krom přátelství u nás vznikají i manželství. Úsměvy hostů nám dávají naději, že to co děláme, děláme správně. A vy jste příkladem. Příští léto na Vás budeme čekat. :o)
Lukáš

Zdeněk R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 15.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Kemp jsem našel na internetu a chtěly jsme něco kousek od Telče což bylo takže parada. Kemp je spíše takové tábořiště s komplet zázemím ale je to SUPER. Personál ochotný a milý. WC a sprchy pořád čisté. Jídlo z grilu báječné a okurková polévka LUXUSNÍ :-) Noční klid opravdu od 22.00 což je paráda. Byli jsem sice jen jednu noc ale hnedle bychom se vrátily a doufám že to někdy dopadne. Je vidět že to dělají lidé které to baví jen tak dál!!! :-) Kemp určitě budeme doporučovat dál.

Camp U Roštěnky reaguje:

Zdravím Rýdlovi. Děkujeme za vaší návštěvu a zároveň pochvalné hodnocení. Příští rok se zdržte určitě déle, ať můžete ochutnat více našich dobrot.
Lukáš

Adam B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 21.5.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme tuto sobotu na oběd. Skvělý personál, skvělé jídlo na grilu a super atmosféra. Těch 10 min procházky po žluté turistické značce z náměstí se vyplatí. Pstruh podle velikosti kolem 100,- hovězí steak 200,-. Pivo 10° Roštejn vyrobený v Hlinsku a 11° od Ježka.

Mitcha

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do kempu jsem poprvé přijela v roce 2008, jakožto personál - obsluha kiosku po dobu folkáčů.
Ač hodně náročných 14 dní (protože místní kempíci jsou neunávní :-D a kiosek byl otevřen 22h denně a byly jsme na to jen dvě), tak přesto to bylo nejkrásnějších 14 dní v létě, co jsem kdy mohla zažít.
Od té to doby se provoz změnil naprosto k nepoznání!
My měli k dispozici pouze ledovou vodu z korýtka, co tekla neznámo odkud :D a na prodej byl hlavně alkohol a limo. O nějakým teplým jídle se nedalo ani uvažovat, natož ho tam potkat.
Nový majitel z ničeho udělal NĚCO!
Nejen že (světe div se) kde se vzala tu se vzala teplá voda, ale dokonce k ní přibyla i sprcha! Hromada vybavení k zapůjčení pro děti, dětský koutek, wifi....
Co udělal z polorozpadlých dřevěných šaten, to jsem fakt vyvalila bulvy!
A musím teda zmínit i jeho kuchyni! Polívka úžasná a na ty jeho pstroužky jezdíme několikrát za léto. Luxus!!!!!!
Jediný co bych mohla vytknout je paradoxně ta dokonalost, protože to nalákalo moooooc lidí, což mě vuuuubec nevyhovuje, protože mám radši "ty svoje" a když už je moc lidí, tak se mi to moc nelíbí. :D
Ale to není nevýhoda, to je spíš do plusu pro pana majitele. :)
A říkala jsem to už několikrát a zopakuju to klidně znova.
TAM JE LÍP, JAK NA SVĚTĚ! ;)

Pavel B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 5.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Do Telče na "folkovky" jezdím už víc než 25 let. Majitelů a různých úrovní obsluhy kempu a bufetu jsem zažil mnoho. Od té doby, co se jmenuje "U roštěnky". Je vidět, že majitel je profesionál, kterému leží na srdci spokolenost návštěvníků. Pokud jsou nějaké nedostatky, okamžitě je řeší a pokud se jedná o rozsáhlejší projekty, v následujícím roce jsou realizovány. Přes festival je otevřeno prakticky 14 dní nonstop a personál je vždy ochotný a opravdu krásný. Pokud počítáte s tím, že nejedete do hotelu, ocitnete se v ráji. A pokud máte pocit, že přeháním, tak naopak se vyjadřuji ještě dost umírněně. Doporučuji!

Tes

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 28.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoj,Roštěnku určitě doporučuji. Je zde krásná příroda, skvělé posezení, zábava. Pro milovníky gastronomie je zde skvělé jídlo. Takže kam v létě? Jedině na Roštěnku ;-).
Vřele doporučuji

Týna

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdím tam s taťkou a kamarády už asi sedm let, teď je mi třináct a těším se do campu čím dál víc. Snaha o zlepšování jde každým rokem vidět víc a víc... Jezdíme sem, abychom si užili přátele, zábavu a atmosféru...

Petr

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 14.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ahoj,můj názor je jen pozitivní. Jezdím sem s menšími přestávkami už přes 20 let.Posledních 7 let jezdím s dnes už 13 letou dcerou a myslím,že ona sama by sem dala ráda svůj názor. Těší se sem každý rok jako já. Ze starého kempu neuděláte přes rok nejlepší kemp v okolí,ale každý rok se to tu už po dobu 5 ,nebo 6 let zlepšuje a zlepšuje. Letos "a to je pro paní Ludmilu M." bude nový septik :-) .Je tu spousta sportovního vyžití,každoroční fotbalový turnaj,nohejbal a teď i nově posilovací stroje. Jestli někdo chce snídani do postele,pokojskou a nucený úsměv personálu,ať si jde spát na hotel. Hodně štěstí Roštěnce přeje Petr

vod Z.

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 7.8.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Zdravim,
kemp u Rostenky mohu vrele doporucit.
Poslednich 5 let jezdim pravidelne a kazdym rokem si jeste o nejaky den musim dovolenou prodlouzit, jak se mi odtud nechce.
Prostredi relaxacni.
Lide kolem kempu prijemni, usmevavi, ochotni.
Jidlo pripravene na mistnim grilu vydatne a lahodne.
Zabava maximalni!
Vrele mohu dale doporucit hudebni vecery.
Letos prijedu o5 :-)


Jana P.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V tomto campu jsem naprosto spokojena...jezdim tam uz nekolik let i s detma. Super je hlavne přátelská a taková skoro rodinná atmosféra. A báječné gurmanske zážitky místního grilu. No a mimo jine i to, ze když se nám nechce spát, tak s námi vydrží dost příjemná obsluha dost dlouho

Jassmína

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 31.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jsem zde proto, abych ocenila především atmosféru a snahu pana majitele. Je cítit, že se skutečně snaží a každý rok vylepšuje a vylepšuje. Zatím to samozřejmě není dokonalé, ovšem my tam nejezdíme s velkou rodinou za luxusem, ale právě kvůli té atmosféře, ne kvůli městu nebo folkovým prázdninám.
Existují luxusní kempy, kde si není na co stěžovat, ale chybí tam srdce majitele a personálu. Zde je cítit, že majitel pečuje nejen o prostory, ale i o lidi. A navíc umí připravit vynikající čerstvé grilované ryby, na který má tajný bylinkový recept :)

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Roman P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Jezdíme do tohoto kempu skoro každý rok už 20 let. Nový majitel se celkem snaží a každý rok jsou vidět nějaké změny, vesměs k lepšímu. Z viditelných změn je to například venkovní přístřešek, gril, bednění venkovních sprch, slušný výběr jídel už od rána (polévka, míchaná vajíčka, párky, klobása, hemenex, pstruzi na grilu, sladké koláčky a další), možnost zapůjčení míčů, tenisových raket apod., Pro děti je k dispozici pískoviště, houpačky a prolézačka. Viděli jsme, že se připravuje i nějaká další "atrakce". Chválíme i to, že když v noci z neděle na pondělí došly klobásky, tak majitel je v pondělí ráno ihned doplnil. Každé ráno o půl osmé jsme potkávali paní uklízečku, což je také bod k dobru. Holky na baru se opravdu snažily vyhovět a jejich téměř vždy 24-hodinovou šichtu až do rána jim opravdu nezávidím. Na několika dalších věcech je ale třeba ještě zapracovat - jsou to již zmiňované záchody, na dámských byla opravdu skoro pokaždé dlouhá fronta (zejména ráno). Na pánských záchodech by bylo fajn občas omést pavučiny. Na "velkou" jsem se neodvážil, řešil jsem to raději ve městě. Naopak chválím teplou vodu na žetony - je to kompromis mezi plýtváním a snahou uspokojit co možná největší množství zájemců. Doporučuji ovšem větší bojler, aby byli spokojeni opravdu všichni. Myši na poli správce kempu bohužel nevyřeší, s tím je třeba se smířit, ale nebylo to zase tak hrozné. Kamarádi přijeli se třemi dětmi, z toho s tříměsíční holčičkou a moc si libovali, jak je v kempu krásně - jinými slovy, záleží na úhlu pohledu. My jezdíme do tohoto kempu hlavně kvůli skvělé atmosféře, příjemným lidem a nočnímu zpívání.

Ludmila M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 2.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Byla jsem v tomto kempu po 15 letech a téměř nic se nezměnilo.Stále ozřesné toalety.Nemožnost se umýt v teplé vodě.Na cely kemp maji ženy k dispozici 2 špinavé záchody a jednu sprchu a automat.Na toalety tedy fronta az na chodbičku,kde chyběli dveře.Sprcha byle buď obsazená nebo už netekla teplá voda, protože se pry nestihla ohřát.Zuby,nádobí a tak podobně se mylo v "řlabu" se studenou vodou,který stál na netěsnící páchnoucí jímce.Přesto voda odtékala na zem a pokud jsme nemëli holiny tak jsme museli přeskakovat.Na louce pro stany bylo velke množství myší,které nám běhaly nejen pod stanem.Jediné co bylo fajn, byli příjemní ostatní kempující,hlavně spousta amaterskych muzikantů,kteří do noci krásně hráli.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Camp U Roštěnky, který hodnotilo 21 uživatelů. Ceny najdete v ceníku kempu Camp U Roštěnky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Camp U Roštěnky.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7/10
Velmi dobré 7.3/10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist