Intercamp Tatranec - Hodnocení

8.0 / 10 Velmi dobré
podle 1 recenze (celkem 18)  

Tatranska Lomnica 202,
TATRANSKÁ LOMNICA 5960 | Mapa

Provozní období: 1.1. - 31.12.

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Intercamp Tatranec

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

80% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 18
Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Intercamp Tatranec


Storno

Hodnocení návštěvníků

H.Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 3.7.2019

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Ekologické chování
Celkový dojem

Krásný výhled na Lomnický štít,ceny přiměřené na Tatry.Voda ve sprchách stále teplá a bez poplatku.Je to daleko do obchodu i do města.V noci klid.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Eva B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

V kempu byl klid,což je velké plus, když jste unavení po tůrách. Mohli by více zapracovat na sociálkách. Teplá voda bez poplatku. To se moc nevidí v dnešní době. Krásné výhledy. Rádi se opět vrátíme.

Peter

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2017

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Skvely kemp, pre kludne a pokojne kempovanie s dostatocnym priestorom. Nadherny vyhlad na Lomnicky stit a skvele vychodiskove miesto na tatransku turistiku.

Great camping, for a quiet and peaceful camping with plenty of space. Beautiful view of Lomnicky's stitch and a great place for excursions to Tatra Mountains.

musztelka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Z kempu byl krásný výhled na Lomnický Štít a je v dobré lokalitě pro turistiku. Jiné velké pozitivum ale nemá. Na wc to sice vonělo, ale kabinka byla zarostlá pavučinami. Staré sprchy vůbec neodtékaly, naopak zaplňovaly vodou vedlejší kabinky, baterie ve sprše byla špinavá, stěny a zástěny plesnivé. Rozdělání ohně v kempu je pokutováno za 500 €. V kuchy ňce fungovala jedna plotynka ze čtyř. Wifi v kempu ani poblíž hotelu nefunkční. Ve své době to mohl být hezký kemp, ale to bylo tak před třiceti lety. Tam už se rozhodně nikdy nevratím.

Petr 7.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

ránu za krásného počasí to jsou panorámata

Petr 7.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2016

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné výhledy na lomnický štít vynahradí vše

shrack

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 8.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Camp je velky..pani na informaciach prijemna,ale to je asi vsetko.Ohnisko bolo iba jedno v celom campe.A o toaletach a sprchach radsej pomlcim....postavene asi este za cias marie terezie...Upratovacky sa riadia asi heslom,co je mokre je aj ciste!!...
Chybali mapky a prospekty co sa da vidiet v okoli...

Jozef

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 30.7.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Prostredie nadherne a vsak na kempe musia este popravovat.

Jindřich O.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2015

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Co k tomu dodat je to jeden z nejlepších Kempu přímo u Vysokých Tater určitě nebudete svého pobytu litovat :)

Jiří Ž.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Celkový dojem

Kemp s nádherným výhledem na Lomnický štít, historické sociálky, ochotné recepční.

Nikola W.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 16.7.2014

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Krásné prostředí kempu s výhledem na Lomnický štít. Milá a ochotná paní na recepci. Sprchy i kuchyňka jsou starší, ale jsou čisté.

Lenka P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2013

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Pěkný výhled z kempu na Lomnický štít, ale je umístěn poměrně daleko od městečka Tatr. Lomnice. Sociální zařízení sice starší, ale teplá voda teče neustále..

Miroslav H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 7.8.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Sice staré, zato čisté a udržované sociální zařízení. Nedostatečná restaurace ( v celoroční nabídce snad jen 4 jídla a všechny smažená). Pěkné prostředí, ale nedostatečné zařízení kempu. Velmi příjemná a ochotná slečna recepční.

antonin r.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 1.8.2012

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

kemp je dost daleko od obchodů,ale zato má nádherný výhled na Lomnický štít. Soc. zař. je postarší, ale teplá voda teče stále. Byli jsme spokojeni.

Petr M.

Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2011

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Ivan R.

Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 1.8.2010

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Miroslav H.

Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Janina S.

Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2009

Ceny
Personál
Prostředí
Služby
Sociální zařízení
Zábava
Celkový dojem

Navštívili jsme s přitelem tento kemp již podruhé a opět jsme byli spokojeni. Kemp nabízí velkou, upravovanou plochu na postavení stanu, navíc když ráno vylezete ze stanu a koukáte přímo do hor, tak je to k nezaplacení a vstává se hned lépe :o) Sociálky jsou každý den čisté, navic jich je dost, ne jako v jiných kempech, kde jsou 3 záchody na půlku kempu,sprchy jsou nově udělané a teplá voda teče po celý den, což je luxus :o) Převodem eura se ceny trochu zvedly,ale pořád je to za hubičku, navíc pěšky do Lomnice 20min a odtamtud prakticky kamkoliv :o) Personál ochotný a vstřícný, takže taky super. Každopádně se chystáme vrátit znovu, přece jen nám ještě zbývá dost tras, co musíme projít :o) J.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení kempu Intercamp Tatranec, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku kempu Intercamp Tatranec. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí kempu Intercamp Tatranec.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist